Λάθος παράδειγμα αγαπητέ ...
Θανατηφόρα ατυχήματα από αμάξια που έκαναν κόντρες και γενικά περιστατικά με κόντρες που κατέληξαν σε θανάτους είναι ΤΡΑΓΙΚΑ λιγότερα από τα ζώα που πίνουν και οδηγούν ή από τους 3μλκς που οδηγούν το αμάξι του 1821 χωρίς φρένα , αναρτήσεις , σέρβις κλπ και νομίζουν πως είναι πιλότοι επειδή πάνε με 20 χλμ στην αριστερή και δεν σέβονται τπτ. just the facts
εισαι λαθος.
κοντρακιδες είναι 100 και στουκαρουν οι 10.
κακοσυντηρητα αμαξια εχουν 100.000 συνταξιούχοι και στουκαρουν ΜΟΝΟ οι 50 γιατι πανε αργα και μεσα την πολη συνηθως.
όπως και να εχει το πρωκτικο σεξ είναι ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ και 10 φορες πιο επικυνδινο από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
εγω γουστάρω να γαμω κωλο αλλα είναι μια ανωμαλια.
αυτος που γουσταρει σεξ με το ιδιο φυλο είναι μια επιπλέον ανωμαλια.
δεν είναι ολες οι ανωμαλίες το ιδιο αποδεκτες ουτε το ιδιο επικυνδινες.
εγω το παραδέχομαι ότι είμαι στο 90% των ανωμαλων βιτσιόζων που καυλωνει με τσοντες.
οι γκεη εχουν κομπλεξ και δεν παραδέχονται ότι είναι στο 5% των ανωμαλων, θελουν να τους αποκαλουμε φυσιολογικούς με το ετσι θελω.
ε όχι δεν παει ετσι.
αλλαξτε συμπεριφορά να ειστε πιο τιμιοι , ντομπροι, ειληκρινεις και ο κοσμος θα σας αποδεχτει . οι πουστιες σας φταινε που ο κοσμος εκανε τον πουστη βρισια. δεν ξυπνήσαμε ένα πρωι στραβα και ειπαμε ας στοχοποιησουμε τους ομοφυλοφιλους αν ηταν ετσι θα στοχοποιουσαμε πχ τους κοκκινομαλλιδες, είναι ακομη πιο λιγοι. οι πολωνοι θυμαμαι δεκαετια 80 κανανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ παζαρια για να παρατεινουν τις διακοπες τους στην ελλαδα πουλουσαν τα παντα ότι μπορουσαν να κουβαλησουν εδώ. ΚΑΝΕΙΣ δεν τους εκανε θυμα ρατσισμου. αντίθετα οι τσιγγανοι που επισης εκαναν παρανομα παζαρια στοχοποιουνται γιατι είναι απλυτοι νομαδες και ασχολούνται με ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ παρανομιες όπως κλοπες, ληστείες, εμποριο ναρκωτικών, μαστροπεια κλπ
άλλο ο πωλονος λοιπον και άλλο ο τσιγγανος.
άλλο ο ετεροφυλόφιλος και άλλο ο ομοφυλόφιλος.
ΟΧΙ λογω χρωματος ή σεξουαλικης προτιμησης αλλα λογω συμπεριφορας