Ποιος κανει τα ban και τα mute? Γιατι απ οτι βλεπω οτι αυτος που τα ελεγχει αυτα δεν κρινει καθολου σωστα.
Δεν γινονται ban καποιοι παρολο που βριζουν, προσβαλλουν και λενε τα ιδια και τα ιδια (οπως ο Nick, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΣΙΑΔΗΣ κλπ) και γινονται ban και mute αυτοι που απλα ειπαν 2 φορες την ιδια ερωτηση.
Θα θελα παντως να μαθω ποιος ειναι ο διαχειριστης του site
Φιλαρακι αφησες υπαινιγμο για gay σε thread με μασαζ προστατη ή μου φανηκε? Ολοκληρο πυροσβεστηρα να βαλω στον κωλο μου αν τον βαλω μονος μου, δεν ειμαι gay, απλα λιγο kinky. Εξ ορισμου δηλαδη...
Tanyrazoe και Έλενα από το μασατζιδικο στη Μπακνανα εχω δοκιμάσει. Καλές και οι δύο. Αν υοαρχουν κι άλλες προτάσεις όμως θα με ενδιέφερε πολύ. Και όπως πολύ σωστά ειπε ο φιλος άλλο prostate massage και άλλο το δάχτυλο.
Φιλαρακι αφησες υπαινιγμο για gay σε thread με μασαζ προστατη ή μου φανηκε? Ολοκληρο πυροσβεστηρα να βαλω στον κωλο μου αν τον βαλω μονος μου, δεν ειμαι gay, απλα λιγο kinky. Εξ ορισμου δηλαδη...
To οτι παιρνετε στα σοβαρα μερικοι την γνωμη των αλλων ΕΔΩ ΜΕΣΑ με ξεπερναει. Εδω μεσα οι μισοι ειναι παππουδες που ψαχνουν απεγωνσμενα μια καλη πορνη, ενω αλλοι ειναι 18 χρονα που δεν εχουν κανει ακομα σεξ. Ειναι δυνατον να παιρνουμε στα σοβαρα καθε σχολιο ενος ασχετου που δεν ξερει την τυφλα του? Μην ασχολεισαι
Tanyrazoe και Έλενα από το μασατζιδικο στη Μπακνανα εχω δοκιμάσει. Καλές και οι δύο. Αν υοαρχουν κι άλλες προτάσεις όμως θα με ενδιέφερε πολύ. Και όπως πολύ σωστά ειπε ο φιλος άλλο prostate massage και άλλο το δάχτυλο.