Νέα

Να ρουφιανεψω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
 Εχω ενα κολλητο φιλο. Σε σχεση εδω και καμια 10ετια με πολυ ομορφη γκομενα. Αυτος επειδη τη γουσταρει πολυ και τη ζηλευει, την εχει φλομωσει στο κερατο. Οκ φαινεται αστειο, αλλα επειδη φοβαται μην του ξενογαμηθει λεει καλυτερα πρωτος εγω...Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του.

Με τη γκομενα μια χωριζουν μια τα βρισκουν, τον πιανει αυτη να τη κερατωνει χωριζουν τη παρακαλαει αυτος τα ξαναβρισκουν και συνεχεια αυτη η δουλεια. Τα χουν βρει μεταξυ τους σ αυτο το μοτιβο και συνεχιζουν για χρονια.

Στη δουλεια εχω μια κοπελιτσα και αυτη ομορφο κοριτσακι. Αλλα κυριως ειναι πολυ καλο ατομο με πολυ καλα στοιχεια καμια σχεση με τις ξινες και ψωναρες ελλεηνιδες. Μ αρεσει φυσικα απλα επειδη την εχω γνωρισει τη σεβομαι και ξερω κιολας οτι δεν με παιρνει να της την πεσω-θα φαω χυλοπιτα. Τη θεωρω φιλη μου ομως, μου εχει σταθει σε διαφορες περιπτωσεις και την εκτιμω.

Ο κολλητος μου τη γνωρισε και της την επεσε. Τωρα ειναι στα φαση που εχει χωρισει με την επισημη γκομενα αλλα επειδη τον ξερω κανει προσπαθειες επανασυνδεσης. Εχουν ξεκινησει σχεση με τη δικια μου φιλη οπου αυτος το παιζει ερωτευμενος και απολυτα πιστος.

Το θεμα ειναι εγω τι κανω?

Αφηνω το φιλο να συνεχισει τα γαμησακια του ξεροντας οτι θα τη στειλει αδιαβαστη και με καφρικο τροπο γιατι αυτο κανει παντα...Βεβαια αισθανομαι ασχημα γιατι η κοπελα φιλη μου ειναι οντως πολυ καλος χαρακτηρας και μου εχει σταθει και ειναι πολυ ευαισθητη. Επισης δεν θελω να χαλασει το κλιμα στη δουλεια μετα σε στυλ "τι παπαρα μου γνωρισες"

Ενημερωνω πλαγιως τη φιλη τι ετσι ο κολλητος αλλα ρουφιανευοντας μ αυτο το τροπο το κολλητο?

Εγω να τη γαμησω δεν προκειται , ουτε το κανω απο ζηλεια...κυριως μετραει το κλιμα στη δουλεια.

Εχουμε :
1) Mια ηλιθια γκομενα που για καμια 10ετια την κερατωνει ο γκομενος της κι αυτη συνεχιζει να ειναι μαζι του λες και χαθηκαν οι αντρες.
2) Εναν τυπο που δεν "αφηνει να πεσει τιποτα κατω" ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει. Θα ελεγα μαγκια του, αλλα δεν ειναι ετσι και βαριεμαι αυτη την ωρα να εξηγω γιατι.
3) Την φιλη σου, το υποτιθεμενο θυμα σε αυτη τη περιπτωση.    
     και
4) Εσενα. Που θα γουσταρες να ησουν στη θεση του φιλου σου, αλλα για καποιους λογους δεν μπορεις.

Ρισκαροντας μια προβλεψη θα ελεγα οτι ο φιλος σου θα παντρευτει την γκομενα του, αφου πηδηξει τη φιλη σου κι ισως καμποσες ακομα, η φιλη σου και αυτη θα παντρευτει καποιον χλιμιτζουρα για να μην μεινει στο ραφι και θα σκεφτεται καποιες φορες τον φιλο σου τον οποιον θα τον κερατωνει η γυναικα του με καποιο νεωτερο απο αυτον αλανι. Κι εσυ  :dunno: εσυ μαλλον θα πρεπει να ασχοληθεις με τον εαυτο σου και να αφησεις τους αλλους να βρουν μονοι το δρομο τους.
Αν τη γουσταρεις τη φιλη σου ριχτα της στα ισια. Αν σου κατσει καλως, αν οχι κατι αλλο θα υπαρχει για σενα παρακατω. Ολα τα αλλα ειναι για παιδακια του γυμνασιου.

hitman1986

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
την ειχες μεσα στα ποδια σου το μουνακι με τον καλο χαρακτηρα κ με το που την ειδε ο κολλητος σου την γαμησε απολες τις τρυπες

καλος μαπας εισαι

μιλησε αυτος που ψαχνει σε chat γκομενες .ασε μας ρε φιλε

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Αν νιώθεις άβολα για τη δουλειά σου, κολλητός ξεκολλητός θα έπρεπε όταν του λες ότι δε γουστάρεις να γίνουν μαλακίες στη δουλειά σου θα έπρεπε να το σεβαστεί.

Δεύτερον κακώς σε τρώει τόσο πολύ για την γκομενίτσα (φίλη). Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του φίλε μου. Εκείνη τον δέχτηκε και τον διάλεξε.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πολύ Βολδεμόρτικος τρόπος σκέψης  :rockon:
Κλώνος του  :huh:

Και έχει περάσει ψυχομετρικά τεστ και επιτροπή για να γίνει δόκιμος...

Ξεγέλασε το σύστημα κανονικά και με το νόμο/βύσμα.

ΓΤΠ οι ψυχίατροί του, τελείως.

Επισκέπτης
Πριν χρονια εκανα παρεα με εναν παντρεμενο. Δεν ειχε την τοπ μοντελ γυναικα, αλλα συμπαθητικη. Οσο για το χαρακτηρα της αστα να πανε, πολυ ευγενικη μαζι μου, ειχαμε βγει κι εξω, το τραπεζι μου ειχαν κανει κι ενοιωθα ασχημα με τον καριολη γιατι με ηθελε για ΧΧΧ δουλειες. Αυτο συνεχιζοταν για 4 χρονια κι επειδη δε γουσταρα αλλο μαζι του, βρηκα αφορμη να τσακωθω ζητωντας του δανεικα (ενω δεν τα ειχα αναγκη).
Απο οτι εμαθα μετα απο χρονια, η Μαρια τις εμαθε τις βρωμιες του και του τα φορεσε κι αυτη, παραλιγο να χωρισουν αν δεν ειχαν παιδι στη μεση. Η ευχη μου επιασε τελικα => του ελεγα => ρε καριολη ευχομαι να δεις τη Μαρια να τη γαμανε 100 ψωλαραδες γιατι σου αξιζει.
Ξεκοψε κι αστους να γινουν ο,τι θελουν, νο μορ κομμεντς...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Κοιτα την δουλεια σου ρε φιλε κ ασε τις μαλακιες..
Να ανοιξει τα γκαβα της η δηθεν καλη κοπελα συναδελφος σου κ να βαλει φερμουαρ στο μουνι της για ατομα που την δουλευουν..
Εμαθαν ολες,δινουν αμεσως μουνι κ μετα κλαιγονται.
ας ΠΡΟΣΕΧΕ.αστη να το πιει ολο το ποτηρι.μεχρι πατο.

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Οι άντρες δεν ρουφιανεύουν ο ένας τον άλλο,πόσο μάλλον οι φίλοι.Σαν χαζογκόμενες έχουμε καταντήσει,να ζηλεύουμε και να βάζουμε λόγια.Ήμαρτον!

OP
OP
L

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπαρχει ζηλια.

Αν ο φιλος ηθελε σχεση κανονικη μια χαρα να γινει το κονε.

Εφοσον θελει να πηδηξει και μετα θα φερθει και σαν μαλακας, γιατι να παρει συστασεις?

Δηλαδη πρεπει να επικροτουμε το καθε μαλακα που θα φερθει σκαρτα σ ενα οκ ατομο επειδη ειναι αντρας και αυτη γυναικα?

OP
OP
L

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οκ

δηλάδη συμφωνειτε στο να καλυψω το κολλητο μου που του ειπα να μην δημιουργησει προβλημα στο χωρο της δουλειας μου κ μ εγραψε στα αρχιδια του για ενα πηδημα

και να μην μιλησω σε μια συναδελφο φιλη που μου εχει φερθει πολυ ενταξει και μου εχει σταθει σε δυσκολη φαση?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Δεν υπαρχει ζηλια.

Αν ο φιλος ηθελε σχεση κανονικη μια χαρα να γινει το κονε.

Εφοσον θελει να πηδηξει και μετα θα φερθει και σαν μαλακας, γιατι να παρει συστασεις?

Δηλαδη πρεπει να επικροτουμε το καθε μαλακα που θα φερθει σκαρτα σ ενα οκ ατομο επειδη ειναι αντρας και αυτη γυναικα?
το θέμα είναι ότι ο φίλος ''χώθηκε'' κ γαμάει κ εσύ αναρωτιέσαι Ιούνιο μήνα, πέντε παρά το απόγευμα, τις πταίει...πολύ γυναικωτός τρόπος σκέψης, αν του πω, αν μου πει κτλ

Λέγε στα ίσια ότι ήθελες να την γαμήσεις βολδεμόρτη

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
  Εχω ενα κολλητο φιλο. Σε σχεση εδω και καμια 10ετια με πολυ ομορφη γκομενα. Αυτος επειδη τη γουσταρει πολυ και τη ζηλευει, την εχει φλομωσει στο κερατο. Οκ φαινεται αστειο, αλλα επειδη φοβαται μην του ξενογαμηθει λεει καλυτερα πρωτος εγω...Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του.

Με τη γκομενα μια χωριζουν μια τα βρισκουν, τον πιανει αυτη να τη κερατωνει χωριζουν τη παρακαλαει αυτος τα ξαναβρισκουν και συνεχεια αυτη η δουλεια. Τα χουν βρει μεταξυ τους σ αυτο το μοτιβο και συνεχιζουν για χρονια.

Στη δουλεια εχω μια κοπελιτσα και αυτη ομορφο κοριτσακι. Αλλα κυριως ειναι πολυ καλο ατομο με πολυ καλα στοιχεια καμια σχεση με τις ξινες και ψωναρες ελλεηνιδες. Μ αρεσει φυσικα απλα επειδη την εχω γνωρισει τη σεβομαι και ξερω κιολας οτι δεν με παιρνει να της την πεσω-θα φαω χυλοπιτα. Τη θεωρω φιλη μου ομως, μου εχει σταθει σε διαφορες περιπτωσεις και την εκτιμω.

Ο κολλητος μου τη γνωρισε και της την επεσε. Τωρα ειναι στα φαση που εχει χωρισει με την επισημη γκομενα αλλα επειδη τον ξερω κανει προσπαθειες επανασυνδεσης. Εχουν ξεκινησει σχεση με τη δικια μου φιλη οπου αυτος το παιζει ερωτευμενος και απολυτα πιστος.

Αφηνω το φιλο να συνεχισει τα γαμησακια του ξεροντας οτι θα τη στειλει αδιαβαστη και με καφρικο τροπο γιατι αυτο κανει παντα...Βεβαια αισθανομαι ασχημα γιατι η κοπελα φιλη μου ειναι οντως πολυ καλος χαρακτηρας και μου εχει σταθει και ειναι πολυ ευαισθητη. Επισης δεν θελω να χαλασει το κλιμα στη δουλεια μετα σε στυλ "τι παπαρα μου γνωρισες"

Ενημερωνω πλαγιως τη φιλη τι ετσι ο κολλητος αλλα ρουφιανευοντας μ αυτο το τροπο το κολλητο?

Εγω να τη γαμησω δεν προκειται , ουτε το κανω απο ζηλεια...κυριως μετραει το κλιμα στη δουλεια.

Ακολουθείς τα παρακάτω στάδια:

α) Ρουφιανεύεις
β) Κανονίζετε ραντεβού-παγίδα για να τον εκδικηθείτε.
γ) Στο ραντεβού-παγίδα τον στραπονάρετε και τον φιστάρετε μέχρι να καταλάβει τη φαυλότητα στην οποία περιέπεσε.

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οκ

δηλάδη συμφωνειτε στο να καλυψω το κολλητο μου που του ειπα να μην δημιουργησει προβλημα στο χωρο της δουλειας μου κ μ εγραψε στα αρχιδια του για ενα πηδημα

Εσύ θα μας πεις...μετά από αυτό που έκανε τον θεωρείς ακόμη κολλητό σου ;

και να μην μιλησω σε μια συναδελφο φιλη που μου εχει φερθει πολυ ενταξει και μου εχει σταθει σε δυσκολη φαση?

να της μιλήσεις...να της πεις όμως ότι θες να τη γαμήσεις. Αν φας χυλόπιτα στείλτην στο διάολο να ησυχάσεις κι εσύ κι αυτή.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

Εαν η τύπισσα ψάχνεται απλά για σεξ και όχι σχέση άσε τον
αν η τυπισσα ψάχνει για σοβαρά πράγματα ρουφιανεύεις

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ρουφιάνεψε τονα τον μπούστη!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom