Επισκέπτης
Εχω ενα κολλητο φιλο. Σε σχεση εδω και καμια 10ετια με πολυ ομορφη γκομενα. Αυτος επειδη τη γουσταρει πολυ και τη ζηλευει, την εχει φλομωσει στο κερατο. Οκ φαινεται αστειο, αλλα επειδη φοβαται μην του ξενογαμηθει λεει καλυτερα πρωτος εγω...Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του.
Με τη γκομενα μια χωριζουν μια τα βρισκουν, τον πιανει αυτη να τη κερατωνει χωριζουν τη παρακαλαει αυτος τα ξαναβρισκουν και συνεχεια αυτη η δουλεια. Τα χουν βρει μεταξυ τους σ αυτο το μοτιβο και συνεχιζουν για χρονια.
Στη δουλεια εχω μια κοπελιτσα και αυτη ομορφο κοριτσακι. Αλλα κυριως ειναι πολυ καλο ατομο με πολυ καλα στοιχεια καμια σχεση με τις ξινες και ψωναρες ελλεηνιδες. Μ αρεσει φυσικα απλα επειδη την εχω γνωρισει τη σεβομαι και ξερω κιολας οτι δεν με παιρνει να της την πεσω-θα φαω χυλοπιτα. Τη θεωρω φιλη μου ομως, μου εχει σταθει σε διαφορες περιπτωσεις και την εκτιμω.
Ο κολλητος μου τη γνωρισε και της την επεσε. Τωρα ειναι στα φαση που εχει χωρισει με την επισημη γκομενα αλλα επειδη τον ξερω κανει προσπαθειες επανασυνδεσης. Εχουν ξεκινησει σχεση με τη δικια μου φιλη οπου αυτος το παιζει ερωτευμενος και απολυτα πιστος.
Το θεμα ειναι εγω τι κανω?
Αφηνω το φιλο να συνεχισει τα γαμησακια του ξεροντας οτι θα τη στειλει αδιαβαστη και με καφρικο τροπο γιατι αυτο κανει παντα...Βεβαια αισθανομαι ασχημα γιατι η κοπελα φιλη μου ειναι οντως πολυ καλος χαρακτηρας και μου εχει σταθει και ειναι πολυ ευαισθητη. Επισης δεν θελω να χαλασει το κλιμα στη δουλεια μετα σε στυλ "τι παπαρα μου γνωρισες"
Ενημερωνω πλαγιως τη φιλη τι ετσι ο κολλητος αλλα ρουφιανευοντας μ αυτο το τροπο το κολλητο?
Εγω να τη γαμησω δεν προκειται , ουτε το κανω απο ζηλεια...κυριως μετραει το κλιμα στη δουλεια.
Εχουμε :
1) Mια ηλιθια γκομενα που για καμια 10ετια την κερατωνει ο γκομενος της κι αυτη συνεχιζει να ειναι μαζι του λες και χαθηκαν οι αντρες.
2) Εναν τυπο που δεν "αφηνει να πεσει τιποτα κατω" ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει. Θα ελεγα μαγκια του, αλλα δεν ειναι ετσι και βαριεμαι αυτη την ωρα να εξηγω γιατι.
3) Την φιλη σου, το υποτιθεμενο θυμα σε αυτη τη περιπτωση.
και
4) Εσενα. Που θα γουσταρες να ησουν στη θεση του φιλου σου, αλλα για καποιους λογους δεν μπορεις.
Ρισκαροντας μια προβλεψη θα ελεγα οτι ο φιλος σου θα παντρευτει την γκομενα του, αφου πηδηξει τη φιλη σου κι ισως καμποσες ακομα, η φιλη σου και αυτη θα παντρευτει καποιον χλιμιτζουρα για να μην μεινει στο ραφι και θα σκεφτεται καποιες φορες τον φιλο σου τον οποιον θα τον κερατωνει η γυναικα του με καποιο νεωτερο απο αυτον αλανι. Κι εσυ εσυ μαλλον θα πρεπει να ασχοληθεις με τον εαυτο σου και να αφησεις τους αλλους να βρουν μονοι το δρομο τους.
Αν τη γουσταρεις τη φιλη σου ριχτα της στα ισια. Αν σου κατσει καλως, αν οχι κατι αλλο θα υπαρχει για σενα παρακατω. Ολα τα αλλα ειναι για παιδακια του γυμνασιου.