Νέα

Να ρουφιανεψω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γιατί όμως δεν κοινοποίησε το "δίλημμα" στο Κοσμοπόλιταν;  :think:

Ως γνήσιο attention whore?

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Αρχίζεις λάθος το όλο thread. Δεν είναι κολλητός σου, δεν είστε καν φίλοι. Γνωστοί είστε.
Ρουφιάνεψε τον και αυτός το ίδιο θα έκανε! Είμαι 1000% σίγουρος ότι παίζετε υπόγειες πουστιές ο ένας στον άλλον με την πρώτη ευκαιρία! Κλασική Ελλάδα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
και καλα σου λεει ο φιλος σου.τι είναι αυτή ,ανηλικη?δε φερεις καμια ευθυνη,ας προσεχε η γκομενα

και να σου πω και κατι...πριν κανει κατι με τον κολλητο σου,σε ρωτησε εσενα πρωτα τη γνωμη σου?μηπως εισαι λιγο χαφτομουνης?φιλικα,μην παρεξηγηθεις...

xaaxxaaooaxoaxoaxaxaxaaaXAAXXOAAXA

specialmeetings

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
μιας και αυτος του το ειπες και δν καταλαβαινει και απο την πεινα του μυαλου του δν βλεπει μπροστα του πας στν κοπελα και λες: εχω ερθει σε πολυ δυσκολη θεση κατι με βασαμιζει.....

δν λες τπτ αλλο την αλλη μερα λες..

δεν κοιμηθηκα χθες ολο το βραδυ ειχα μια ανεξηγητη ανησυχία...  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

παλι δν λες τπτ...

αυτη εντομεταξυ εχει σκασει να μαθει οπως ολες οι γυναικες οταν δν τους λες κατι...

3η μερα τς λες: δινω μια μαχη μεσα μου  επειδη σε εχω σε μεγαλη υπόληψη θελω να σου πω οτι ναι μεν ο ταδε... ειναι κολλητοσ μου.. αλλα εσυ εισαι φιλη μου και σαν φιλος σου εχω την υποχρεωση να σε προστατευσω..

και τς λες οτι ναι μεν καλο παιδι ο κολλητος αλλα με τς γυναικες ειναι λιγο μαλακσ...

και αυτη καταλαβαινει οτι εισαι καλο παιδι και οτι τν γουσταρεισ ΚΑΙ ΟΛΑΣ χωρις να τς το πεις ευθέως...

προσοχη..

μεσα στς 3 μερες του προγραμματος δν πρεπει ο κολλητος να την γαμησει...  :2on1: :2on1: :2on1:

σε αντιθετη περιπτωση πες του να σε τηλ εκεινη την ωρα για να την παρετε ΠΑΡΤΟΥΖΑΑΑ..

καταβαθος αυτο θελετε ολοι σας...

ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΊΤΕ ΤΟ!!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πιστευω το θρεντ το ανοιξε ο μπολντης

καρφωθηκε εκει που λεει για καλη κοπελιτσα καλο χαρακτηρα κ τετοια μονο αυτος γραφει κατι τετοια

ολοι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε τελειως ζωα κ θα λεγαμε αν εχει κωλαρα αν ειδαμε κανα στρινγκ την ωρα που εσκυβε στη δουλεια η αν εχει καμια φωτο στο φβ απο την παραλια που φαινεται η ξυρισμενη μουνοτρυπα της

:) :) :) :) :) :)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
πιστευω το θρεντ το ανοιξε ο μπολντης

καρφωθηκε εκει που λεει για καλη κοπελιτσα καλο χαρακτηρα κ τετοια μονο αυτος γραφει κατι τετοια

ολοι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε τελειως ζωα κ θα λεγαμε αν εχει κωλαρα αν ειδαμε κανα στρινγκ την ωρα που εσκυβε στη δουλεια η αν εχει καμια φωτο στο φβ απο την παραλια που φαινεται η ξυρισμενη μουνοτρυπα της

:) :) :) :) :) :)
σιγα μην εχει φιλο ο μπολντης

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.446
Πόντοι
9.931
Ο φίλος θα ρίξει 2-3 πουτσες και θα φύγει, εσυ μετα θα εχεις πρόβλημα ( εαν εχεις) με την κοπέλα αφου θα είστε στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.737
Πόντοι
2.606
  Εχω ενα κολλητο φιλο. Σε σχεση εδω και καμια 10ετια με πολυ ομορφη γκομενα. Αυτος επειδη τη γουσταρει πολυ και τη ζηλευει, την εχει φλομωσει στο κερατο. Οκ φαινεται αστειο, αλλα επειδη φοβαται μην του ξενογαμηθει λεει καλυτερα πρωτος εγω...Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του.

Με τη γκομενα μια χωριζουν μια τα βρισκουν, τον πιανει αυτη να τη κερατωνει χωριζουν τη παρακαλαει αυτος τα ξαναβρισκουν και συνεχεια αυτη η δουλεια. Τα χουν βρει μεταξυ τους σ αυτο το μοτιβο και συνεχιζουν για χρονια.

Στη δουλεια εχω μια κοπελιτσα και αυτη ομορφο κοριτσακι. Αλλα κυριως ειναι πολυ καλο ατομο με πολυ καλα στοιχεια καμια σχεση με τις ξινες και ψωναρες ελλεηνιδες. Μ αρεσει φυσικα απλα επειδη την εχω γνωρισει τη σεβομαι και ξερω κιολας οτι δεν με παιρνει να της την πεσω-θα φαω χυλοπιτα. Τη θεωρω φιλη μου ομως, μου εχει σταθει σε διαφορες περιπτωσεις και την εκτιμω.

Ο κολλητος μου τη γνωρισε και της την επεσε. Τωρα ειναι στα φαση που εχει χωρισει με την επισημη γκομενα αλλα επειδη τον ξερω κανει προσπαθειες επανασυνδεσης. Εχουν ξεκινησει σχεση με τη δικια μου φιλη οπου αυτος το παιζει ερωτευμενος και απολυτα πιστος.

Το θεμα ειναι εγω τι κανω?

Αφηνω το φιλο να συνεχισει τα γαμησακια του ξεροντας οτι θα τη στειλει αδιαβαστη και με καφρικο τροπο γιατι αυτο κανει παντα...Βεβαια αισθανομαι ασχημα γιατι η κοπελα φιλη μου ειναι οντως πολυ καλος χαρακτηρας και μου εχει σταθει και ειναι πολυ ευαισθητη. Επισης δεν θελω να χαλασει το κλιμα στη δουλεια μετα σε στυλ "τι παπαρα μου γνωρισες"

Ενημερωνω πλαγιως τη φιλη τι ετσι ο κολλητος αλλα ρουφιανευοντας μ αυτο το τροπο το κολλητο?

Εγω να τη γαμησω δεν προκειται , ουτε το κανω απο ζηλεια...κυριως μετραει το κλιμα στη δουλεια.

Συνημμένα

• φιδια.jpg
    φιδια.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 14

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Αστον να ριξει τα καβλια του και μολις την παρατησει θα εισαι εκει να την παρηγορησεις!!! :pipa2:

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
202
Πόντοι
1
Πιστευω πως ειναι και λιγο θεμα σεβασμου. Εαν του μαλακα του ειχα πει να κοψει τις μαλακιες με την δεσποινιδα αλλα αυτος στα παπαρια του τοτε δεν με σεβεται ουτε εμενα αλλα και ουτε την δουλεια μου. Εν ολιγης μου δειχνει οτι ειναι παρτακιας και σκεφτεται το πουλακι του. Πραξε οπως αυτος και στα αρχιδια σου στην τελικη... :rockon: :rockon:

Μη τον ρουφιανέψεις, μη πέσεις σε άλλα επίπεδα (Ανωτερότητα κ αξιοπρέπεια πάνω απο όλα)!!! Κλάσε τους όμως και το μαλάκα και την πατσαβούρα (που εσένα σε είχε βάλει στο friendzone ενώ όταν είδε τον αρχίδα, άνοιξε τα μπούτια της) καθώς και την μαζώχα γκόμενά του (ΑΝ δεν τα ήθελε ο κώλος της ΔΕ θα έμπλεκε με το μαλακιστίρι που την κερατώνει αποδεδειγμένα)!! Αλλάζεις παρέες, είσαι κούλ και ΆΜΑ ποτέ σε ρωτήσουν τότε πες τους οτι ΔΕ σε γέμιζαν σαν άνθρωποι! Simple ass THAT! :cheesy:

le

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μη τον ρουφιανέψεις, μη πέσεις σε άλλα επίπεδα (Ανωτερότητα κ αξιοπρέπεια πάνω απο όλα)!!! Κλάσε τους όμως και το μαλάκα και την πατσαβούρα (που εσένα σε είχε βάλει στο friendzone ενώ όταν είδε τον αρχίδα, άνοιξε τα μπούτια της) καθώς και την μαζώχα γκόμενά του (ΑΝ δεν τα ήθελε ο κώλος της ΔΕ θα έμπλεκε με το μαλακιστίρι που την κερατώνει αποδεδειγμένα)!! Αλλάζεις παρέες, είσαι κούλ και ΆΜΑ ποτέ σε ρωτήσουν τότε πες τους οτι ΔΕ σε γέμιζαν σαν άνθρωποι! Simple ass THAT! :cheesy:
Ποιο επιπεδο συναδελφε δεν διαβαζετε τι γινεται εδω? Του μουνιου το  :orchestra: :orchestra:

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
202
Πόντοι
1
Ποιο επιπεδο συναδελφε δεν διαβαζετε τι γινεται εδω? Του μουνιου το  :orchestra: :orchestra:

Χαχαχαχαχα, το δικό του επίπεδο προτείνω να διατηρήσει.. Όσο για όλο το σκηνικό, ναι, Πανηγυράκι το κατάντησαν!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom