Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Επισκέπτης
Μονο ΠΑΡΑΝΟΜΗ μετραει η οπλοκατοχη!
Οσο για το νημα αφορα κλαψουρισματα των(παντοτε παρακρατικων εν ελλαδι)φασισταριων γιατι το κακο το κρατος δεν στηνει παλι δημοσυντηρητα.
η βια γεννα βια....
Ασε τις μπουρδες και βαλε κανα αβαταρι της προκοπης...
ELASITISSA%252B1944.jpg

Πριν αρχισουν τιποτε επιστρατευσεις... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οσο για το νημα αφορα κλαψουρισματα των(παντοτε παρακρατικων εν ελλαδι)φασισταριων γιατι το κακο το κρατος δεν στηνει παλι δημοσυντηρητα.Ασε τις μπουρδες και βαλε κανα αβαταρι της προκοπης...
ELASITISSA%252B1944.jpg

δεν το αλλαζωωωωωωωωω το εχω ερωτευτει...να βαλω καμια πασιοναρια των εξαρχειων να ειμαι νουμερο ενα στη λιστα του λακη???

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οσο για το νημα αφορα κλαψουρισματα των(παντοτε παρακρατικων εν ελλαδι)φασισταριων γιατι το κακο το κρατος δεν στηνει παλι δημοσυντηρητα.Ασε τις μπουρδες και βαλε κανα αβαταρι της προκοπης...
ELASITISSA%252B1944.jpg

Φιλαρακι το διπολο παρανομος νομιμος ειναι φτιαχτο για αυτον που αναγνωριζει την εξουσια. Χρησιμοποιω τη λεξη  " επιβαλλομενο" η αν θελω να ειμαι πιο ηπιος " καθιερωμενο".

Να στο πω και αλλιως ομως να μην εχω να κανω με το κρατος να μπλεκεται αν εγω εμπλακω σε ενα ζητημα νε τον ταδε- δεινα. Ασε μας να τα βρουμε μεταξυ μας.

Μπορει να ερθει με το γκανι ,δε σημαινει πως θα τον ξαπλωσω η θα με ξαπλωσει. Μπορει να κατσουμε και να γινουμε και φιλαρακια και να πιουμε και κανα μπυρονι ποιος ξερει :grin:

Aλλα να οριοθετηθει , να γινει σεβαστη αυτη η γραμμη απο το κρατος , εστω με τη συνθηκη που λεγεται " νομος". Εστω και ετσι ειναι κατι και αυτο, αφου αυτες ειναι οι υπαρχουσες συνθηκες και ετσι λειτουργει το πραγμα τωρα.

ΥΓ , εσυ απο αβαταρ τους ριχνεις στα αφτια ολονων  :rockon: Εκτος και αν βαλεις τον Αρη για παρεα ( οχι το Βελουχιωτη χαχα! )  :2funny:

Επισκέπτης
Nα ΔΟΘΕΙ?

Τι λε ρε?Αδεια θα ζητησουμε?

ΝΑΙ στην παρανομη οπλοκατοχη λεμε!

Nα 'χουμε ένα χαρτί στα χέρια μας ρε φιλαράκι ναούμε.
Μετά τη μπουμπουνίζω και στον αποπάνω που μου'χει σπάσει τ'αρχίδια με τις γλάστρες που στάζουν..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Nα 'χουμε ένα χαρτί στα χέρια μας ρε φιλαράκι ναούμε.
Μετά τη μπουμπουνίζω και στον αποπάνω που μου'χει σπάσει τ'αρχίδια με τις γλάστρες που στάζουν..
Αμα ειναι ετσι,ναι.

Μη γινει και καμμια παρεξηγηση με τους χωροφυλακους...

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σε οπλοφορουμενη κοινωνια ζεις ηδη.Πρωτον απο το κρατος και δευτερον απο επιδοξους εξουσιαστες σφετεριστες αλλα με ατομικιστικα κινητρα δρασης- τους λεγομενους " κακοποιους".
καταρχην το μεγαλο-οργανωμενο εγκλημα,ναρκωτικα-οπλα-πορνεια-συμβολαια,εχει αποδειχθει οτι εχει αμεσες σχεσεις-διασυνδεσεις με το κρατικο μηχανισμο...αν γινεται και καμια μπουκα ειναι για τα ματια της κοινης -πουτανας- γνωμης,το παιχνιδι που λεγαμε...
αλλα υπαρχει και μια αλλη κατηγορια που ειτε οπλοφορει νομιμοτατα,ειτε ο φουσκωτος περιγυρος της...στην οποια το κρατος σηκωνει τα ποδια

και τι μενει?...οι φτωχοδιαβολοι και οι μικροαστοι,πλεοναζον δυναμικο στη συγχρονη δυτικη κοινωνια της ολοενα φθινουσας καταναλωσης...εεε ας φαγωθουν λοιπον για 200-300 ευρω και μια 32αρα lcd,ομορφο θεαμα για χειραγωγηση των υπολοιπων,ο εχθρος ειναι διπλα σου κ'ετσι, αλλα εσενα σου δινουμε τη δυναμη να γαμησεις φοβικε ανθρωπακο

Επισκέπτης
καθεστε και συζητατε τοση ωρα μια ακομα μαλακια του κολοτουμπα καρατζαφερη.
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει τετοιο πραγμα στην ελλαδα,ουτε στα επομενα 100 χρονια.
αλλα αν γινει τιποτα τετοιο,βλεπω μετα να γινετε εμφιλιος στην ελλαδα.
Γουσταρω τυπε...

Να δεις πως το λενε οι τοιχοι?...ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ! :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καταρχην το μεγαλο-οργανωμενο εγκλημα,ναρκωτικα-οπλα-πορνεια-συμβολαια,εχει αποδειχθει οτι εχει αμεσες σχεσεις-διασυνδεσεις με το κρατικο μηχανισμο...αν γινεται και καμια μπουκα ειναι για τα ματια της κοινης -πουτανας- γνωμης,το παιχνιδι που λεγαμε...
αλλα υπαρχει και μια αλλη κατηγορια που ειτε οπλοφορει νομιμοτατα,ειτε ο φουσκωτος περιγυρος της...στην οποια το κρατος σηκωνει τα ποδια

και τι μενει?...οι φτωχοδιαβολοι και οι μικροαστοι,πλεοναζον δυναμικο στη συγχρονη δυτικη κοινωνια της ολοενα φθινουσας καταναλωσης...εεε ας φαγωθουν λοιπον για 200-300 ευρω και μια 32αρα lcd,ομορφο θεαμα για χειραγωγηση των υπολοιπων,ο εχθρος ειναι διπλα σου κ'ετσι, αλλα εσενα σου δινουμε τη δυναμη να γαμησεις φοβικε ανθρωπακο

Eμ δε θα φαγωθουν αυτοι μεταξυ τους. Να τα χουν να προστατευονται απο τους προηγουμενους.

"Η δυναμη βγαίνει απο την κανη ενος οπλου "

Μαο τσε τουνγκ :grin:

Ωωωωχ ωωχχ ταπαααα! Oριστε παρτε τα τωρα χαχαχαχαχαχα!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα κάνω την έκπληξη, το ξέρω, και θα πω όχι. :P

Ρε Νάτσε τι είναι τούτο? χαχαχα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θα κάνω την έκπληξη, το ξέρω, και θα πω όχι. :P

Ρε Νάτσε τι είναι τούτο? χαχαχα
Φανταστείτε για μια στιγμή την βέλβυ να πυροβολεί κ πως θα την τινάζει πίσω το όπλο. :sunglasses:

Θα πεθάνει στα γέλια ο επίδοξος διαρρήκτης κ δεν θα την βλάψει!!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom