Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φανταστείτε για μια στιγμή την βέλβυ να πυροβολεί κ πως θα την τινάζει πίσω το όπλο. :sunglasses:

Θα πεθάνει στα γέλια ο επίδοξος διαρρήκτης κ δεν θα την βλάψει!!!! :rockon:
Και ειδικα οταν ειναι πακι και χρωματιστος
η επιτομη των γενναιων και σκληρων.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τον εχουν φαει 3 φορες αντε και μια 4 να τελειωνει το παραμυθι.
meligalas.+xilioi+kaloi+xorane+skata.jpg

Ρε δώστε μας όπλα λέμε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...εγω ρε καβλιαρηδες αν βρισκομουννα σε φαση (η εγω η αυτος) και ειχα οπλο στα χερια μου θα του την αναβα.....τωρα οσο για την οπλοκατοχη νωμιζω οτι ο καθενας μας μπορει να εχει οπλο κυνηγετικο νομιμα....αλωστε στην φαση απανω η υποθεση ειναι 3-4 βολες και αυτες απο κοντα, δεν χρειαζεται να εχεις γεμιστηρα αρα πολεμικο.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι εγινε ονειρευονται ακομα τα αμορφωτα φασιστακια οπλοκατοχες νομιμες για να αφαιρουν ζωες ΝΟΜΙΜΑ στο κρατους "δικαιου" (κις μαι ας) της "δημοκρατιας" του "η ζωη μου πανω απο ολα σκοτωσε τον διπλανο σου αν σε ενοχλει;"  Κατσ λιγακι να κανουμε κανα μαθημα δημοτικου να λολα ενα οπλο .. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τι εγινε ονειρευονται ακομα τα αμορφωτα φασιστακια οπλοκατοχες νομιμες για να αφαιρουν ζωες ΝΟΜΙΜΑ στο κρατους "δικαιου" (κις μαι ας) της "δημοκρατιας" του "η ζωη μου πανω απο ολα σκοτωσε τον διπλανο σου αν σε ενοχλει;"  Κατσ λιγακι να κανουμε κανα μαθημα δημοτικου να λολα ενα οπλο .. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα τα φασιστακια παντα "αμορφωτα" δεν θα σας μοιασουν ποτε
τιτανες της σκεψης,του ανδρισμου και της γενναιοτητας.
Ειστε τα παραδειγματα για μια υπεροχη ζωη αναμεσα σε χορτο κοκα
βρωμα και λασπη.
Και η εξουσια ενα μακρυνο ονειρο.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα τα φασιστακια παντα "αμορφωτα" δεν θα σας μοιασουν ποτε
τιτανες της σκεψης,του ανδρισμου και της γενναιοτητας.
Ειστε τα παραδειγματα για μια υπεροχη ζωη αναμεσα σε χορτο κοκα
βρωμα και λασπη.
Και η εξουσια ενα μακρυνο ονειρο.
ετεροπροσδιορισμος καργα...καλα το πας
τσακω και ενα γκανι και αυτοκτονα...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Δυστυχώς μπήκα αργά στο θέμα. Αλλά θέλω να επισημάνω τα ακόλουθα.Στην Ελλάδα όλοι οπλοφορούν και κάνουν ότι θέλουν εκτός από τον μαλάκα τον Έλληνα. Οπλοφορούν οι αστυνομικοί , οι ιδιώτες στυνομικοί,οι μπράβοι-φουσκωτοί , οι εγκληματίες, οι πολιτικοί, οι λαθρομετανάστες , οι Τούρκοι , οι Αλαβανοί οι ...Τέλος , ο Έλληνας έχει αποφασισθεί να εξαφανιστεί από ντόπιους και ξένους.Πως θα χαρακτήριζες τον Έλληνα όταν πληρώνει μέσω της εφορίας τους πολιτικούς και τους εργολάβους , τους λαθρομετανάστες που έχουν τζάμπα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , σχολεία και βγάζουν όλα τα λεφτά τους έξω μαύρα και αφορολόγητα. όταν κάηκε η Αθήνα επί Πάκη αφήσαν κόσμο και κοσμάκη να λεηλατήσει τα μαγαζιά .Ο Γιωργάκης ήθελε (και θέλει) να δώσει ψήφο σε όλους αυτούς.Επίσης προσπάθησε να αφήσει όλους τους ληστές ελεύθερους .
Για αυτό και για άλλα ο Έλληνας δεν πρέπει να οπλοφορεί.Πρέπει η αγελάδα να αρμεχθεί από όλους αυτούς  μέχρι τέλους.Μην ξεχνάτε ότι η εγκληματικότητα είναι μέσο κοινωνικού ελέγχου.Αντί να σκέφτεσαι πως θα ανατρέψεις αυτούς που σε οδήγησαν στη φτώχεια θα κάθεσαι να ασχοληθείς πως θα προστατευθείς από τους διάφορους εγκληματίες .Κάτι τελευταίο για αυτούς που λένε κάτσετε να σας ληστέψουν  γιατί αν αντιδράσετε αυτοί οι κλέφτες θα γίνουν πιο σκληροί.Μήπως ανήκουν σε καμιά σπείρα ; Έτσι και αλλιώς και τώρα που δεν οπλοφορούμε πάλι οι κέφτες σκοτώνουν. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom