Επισκέπτης
παρτο το μπαικο μαζι,θα το βρει το δρομο...καποια στιγμη
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παρτο το μπαικο μαζι,θα το βρει το δρομο...καποια στιγμη
Αυτα τα φασιστακια παντα "αμορφωτα" δεν θα σας μοιασουν ποτε
τιτανες της σκεψης,του ανδρισμου και της γενναιοτητας.
Ειστε τα παραδειγματα για μια υπεροχη ζωη αναμεσα σε χορτο κοκα
βρωμα και λασπη.
Και η εξουσια ενα μακρυνο ονειρο.
Ετσι οπως τα γραψες ποιητικα ..υπεροχη ζωη.. μακρυνο ονειρο.. τιτανες της σκεψης, ισως αναθεωρησω δεν εισαι αμορφωτος εισαι ρομαντικο φασιστακι αγαπουλης χαχααχχαχααχχα
ετεροπροσδιορισμος καργα...καλα το πας
τσακω και ενα γκανι και αυτοκτονα...
αχαριστη φιλαρακι...ολοκληρο θρεντ για παρτη της,ολο μελι και τηγανιτα τιποτα :'(Μην κράζεις τον στόκον.
Κλωτσάς την τύχη σου..
Ετσι οπως τα γραψες ποιητικα ..υπεροχη ζωη.. μακρυνο ονειρο.. τιτανες της σκεψης, ισως αναθεωρησω δεν εισαι αμορφωτος εισαι ρομαντικο φασιστακι αγαπουλης χαχααχχαχααχχα
μονο χορτο και κοκα στοκε...οχι τιτανες,λασπες και μαλακιεςΚαι τι πλουσιο λεξιλογιο γκανι εξ ου και γκα-γκα
μονο χορτο και κοκα στοκε...οχι τιτανες,λασπες και μαλακιες
Και τι εξαιρετικο χιουμορ σας θαυμαζω
το να εισαι ανυπαρκτος και μεσα στην αποτυχια σου να νομιζεις
οτι κατεκτησες τα παντα.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Αυτό το έγραψες μόνος σου ή κάποια από τις 4 γραμματείς σου??
Μην κράζεις τον στόκον.
Κλωτσάς την τύχη σου..
Ρε νατσο ειδες κανεναν απο αυτους που κοπτονται για τα παιδια τους και την ασφαλεια τους να ζητα παιδεια;; Να ζητα τεχνη, νοηση, εκπαιδευση σωστή, σχολεια με δασκαλους και με βιβλια (ω τι ουτοπικο..) ; να ζητα δικαιο που εφαρμοζεται, πολιτικους που δεν ειναι λαμογια; ειδες καποιον απο αυτους που εδω μεσα ζητουν οπλο για να σκοτωσουν Ανθρωπο .. επειδη απειλουνται να ζητα με το ιδιο παθος εκλογες, να βγαινει να απαιτει προνοια; ασφαλεια; να αναρωτιεται που πανε τα λεφτα του ; γιατι εγω βλεπω κοτες που κακαριζουν και ζητουν οπλο να προστευσουν τον κωλαρακο τους απο τον ληστη.. μιας και το προβλημα αυτης της χωρας ειναι ο ληστης στο σπιτι κιολας.. οχι αλλου. Δες τωρα λογικη μορφωμενων. ΑΥτο ειναι το θεμα μας, οχι η εγκληματικοτητα και πως παραγεται;;οχι αν ο καθενας εχει δικαιωμα να αυτοδικει; Να αυτοδικει επιλεγμενα (ετσι μειωνεται και η εγκληματικοτητα αλλωστε που σαι μανωλεδακη θα σηκωθεις απο τον ταφο σου ) Νομιζει ο καθε παπαρας εδω μεσα πως σαν δεν εχω να φαω θα σκεφτω οτι η γρια απεναντι εχει οπλο και δεν θα της την πεσω εξω απο το σουπερ μαρκετ. Νομιζει ο καθε φτωχουλης του θεου εδω μεσα πως η δικια μου η φωνη στο θεμα της οπλοχρησιας ειναι βιτσιο αναρχικης αριστερης η οτι αλ λης παπαριας εχουν στο κεφαλι τους. Νομιζει ο καθε παπαρας οτι οι νομοι της γουαδελουπης εφαρμοζοντα ι σε καθε χωρα και δεν παιζει ρολο η κοινωνια για την εφαρμογη οποτε παιρνει σπασμωδικα νομοθεσια και λεει κολλα την εδω και ολα τζαμι.
Νομιζει οτι γνωριζει τον νομο επειδη ειδε χαζτηνικολαου, η επειδη μιλησε με την κυρα κατινα και κανει τον αυτια του μπουρδελα.
Δεν με νοιαζει μια αν ερθει οπλοκατοχη. Στα μουτρα θα τα φανε οι ιδιοι οπως τοσα αλλα. Αλλα οσο και να το πεις η βλακεια ειναι ωρες ωρες ενοχλητικη.
Ρε νατσο ειδες κανεναν απο αυτους που κοπτονται για τα παιδια τους και την ασφαλεια τους να ζητα παιδεια;; Να ζητα τεχνη, νοηση, εκπαιδευση σωστή, σχολεια με δασκαλους και με βιβλια (ω τι ουτοπικο..) ; να ζητα δικαιο που εφαρμοζεται, πολιτικους που δεν ειναι λαμογια; ειδες καποιον απο αυτους που εδω μεσα ζητουν οπλο για να σκοτωσουν Ανθρωπο .. επειδη απειλουνται να ζητα με το ιδιο παθος εκλογες, να βγαινει να απαιτει προνοια; ασφαλεια; να αναρωτιεται που πανε τα λεφτα του ; γιατι εγω βλεπω κοτες που κακαριζουν και ζητουν οπλο να προστευσουν τον κωλαρακο τους απο τον ληστη.. μιας και το προβλημα αυτης της χωρας ειναι ο ληστης στο σπιτι κιολας.. οχι αλλου. Δες τωρα λογικη μορφωμενων. ΑΥτο ειναι το θεμα μας, οχι η εγκληματικοτητα και πως παραγεται;;οχι αν ο καθενας εχει δικαιωμα να αυτοδικει; Να αυτοδικει επιλεγμενα (ετσι μειωνεται και η εγκληματικοτητα αλλωστε που σαι μανωλεδακη θα σηκωθεις απο τον ταφο σου ) Νομιζει ο καθε παπαρας εδω μεσα πως σαν δεν εχω να φαω θα σκεφτω οτι η γρια απεναντι εχει οπλο και δεν θα της την πεσω εξω απο το σουπερ μαρκετ. Νομιζει ο καθε φτωχουλης του θεου εδω μεσα πως η δικια μου η φωνη στο θεμα της οπλοχρησιας ειναι βιτσιο αναρχικης αριστερης η οτι αλ λης παπαριας εχουν στο κεφαλι τους. Νομιζει ο καθε παπαρας οτι οι νομοι της γουαδελουπης εφαρμοζοντα ι σε καθε χωρα και δεν παιζει ρολο η κοινωνια για την εφαρμογη οποτε παιρνει σπασμωδικα νομοθεσια και λεει κολλα την εδω και ολα τζαμι.
Νομιζει οτι γνωριζει τον νομο επειδη ειδε χαζτηνικολαου, η επειδη μιλησε με την κυρα κατινα και κανει τον αυτια του μπουρδελα.
Δεν με νοιαζει μια αν ερθει οπλοκατοχη. Στα μουτρα θα τα φανε οι ιδιοι οπως τοσα αλλα. Αλλα οσο και να το πεις η βλακεια ειναι ωρες ωρες ενοχλητικη.
Την παιδεια την τακτοποιησατε οταν κλεισατε τα πανεπιστημια τα σχολεια
οταν απαξιωσατε τους δασκαλους και τους καθηγητες
οταν οι διαφορων ειδων επιτροπες αγωνα νοικιαζαν τα δωματια στις φοιτιτικες εστιες
σε αλλοδαπα κοπροσκυλα.
οταν ,οταν ,οταν και τωρα τι ακριβως θελετε να πειτε???
Την παιδεια την τακτοποιησατε οταν κλεισατε τα πανεπιστημια τα σχολεια
οταν απαξιωσατε τους δασκαλους και τους καθηγητες
οταν οι διαφορων ειδων επιτροπες αγωνα νοικιαζαν τα δωματια στις φοιτιτικες εστιες
σε αλλοδαπα κοπροσκυλα.
οταν ,οταν ,οταν και τωρα τι ακριβως θελετε να πειτε???
Ποιοι τα καναν αυτα ρε τυπε να τους κρεμασουμε ?
Μια χαρα τα εγραψες !
Κατα τ΄αλλα, αλλο ενα θεμα που καταληγει σε κοντρα αριστερων - δεξιων.
Ανθρωπος που δεν σεβεται τον συνανθρωπο του επι τοις ουσιας, δεν μπορει να μιλαει για παιδεια. Παιδεια σημαινει σεβασμος, (οχι στον πλυθυντικο ευγενειας ) αλλα επι τοις ουσιας σε καθε ανθρωπινη υπαρξη. Αν δεν εχεις κατανοησει τις βασικες αρχες της ζωης και ζεις με την λογικη ειμαι ανωτερος επειδη ειμαι ελληνας η γερμανος, τοτε δεν εισαι μορφωμενος, εισαι υπανθρωπος νεκρη ψυχή και σημα μηδεν. Το εσεις κλεισατε σχολεια και οι αλλες μπουρδες δεν τις κατανοω, δεν ανηκω στα κομματα σου οποτε παρτο αλλιως . Κι αν δεν καταλαβες τι ειπα, σιχτιρισε τους δασκαλους σου και οσους μετειχαν στην παιδεια σου.