Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτα τα φασιστακια παντα "αμορφωτα" δεν θα σας μοιασουν ποτε
τιτανες της σκεψης,του ανδρισμου και της γενναιοτητας.
Ειστε τα παραδειγματα για μια υπεροχη ζωη αναμεσα σε χορτο κοκα
βρωμα και λασπη.
Και η εξουσια ενα μακρυνο ονειρο.

Ετσι οπως τα γραψες ποιητικα ..υπεροχη ζωη.. μακρυνο ονειρο.. τιτανες της σκεψης, ισως αναθεωρησω δεν εισαι αμορφωτος εισαι ρομαντικο φασιστακι αγαπουλης χαχααχχαχααχχα

Επισκέπτης
Ετσι οπως τα γραψες ποιητικα ..υπεροχη ζωη.. μακρυνο ονειρο.. τιτανες της σκεψης, ισως αναθεωρησω δεν εισαι αμορφωτος εισαι ρομαντικο φασιστακι αγαπουλης χαχααχχαχααχχα

Μην κράζεις τον στόκον.
Κλωτσάς την τύχη σου..

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Και τι εξαιρετικο χιουμορ σας θαυμαζω
το να εισαι ανυπαρκτος και μεσα στην αποτυχια σου να νομιζεις
οτι κατεκτησες τα παντα.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μονο χορτο και κοκα στοκε...οχι τιτανες,λασπες και μαλακιες

Αν εισαι καλος γινε και βαπορακι επιτυχια ζωης.
Αλλα ενα βαπορακι οχι περισσοτερα και σε περασουν
για εφοπλιστη.

Επισκέπτης
Και τι εξαιρετικο χιουμορ σας θαυμαζω
το να εισαι ανυπαρκτος και μεσα στην αποτυχια σου να νομιζεις
οτι κατεκτησες τα παντα.

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Αυτό το έγραψες μόνος σου ή κάποια από τις 4 γραμματείς σου?? :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Αυτό το έγραψες μόνος σου ή κάποια από τις 4 γραμματείς σου?? :2funny:

Χανεις ευκαιριες ζωης δεν θα σου δωσω ουτε 500 εβραιους
αν δεν συμορφωθεις.
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μην κράζεις τον στόκον.
Κλωτσάς την τύχη σου..

Ρε νατσο ειδες κανεναν απο αυτους που κοπτονται για τα παιδια τους και την ασφαλεια τους να ζητα παιδεια;; Να ζητα τεχνη, νοηση, εκπαιδευση σωστή, σχολεια με δασκαλους και με βιβλια (ω τι ουτοπικο..) ; να ζητα δικαιο που εφαρμοζεται, πολιτικους που δεν ειναι λαμογια; ειδες καποιον απο αυτους που εδω μεσα ζητουν οπλο για να σκοτωσουν Ανθρωπο .. επειδη απειλουνται να ζητα με το ιδιο παθος εκλογες, να βγαινει να απαιτει προνοια; ασφαλεια; να αναρωτιεται που πανε τα λεφτα του ; γιατι εγω βλεπω κοτες που κακαριζουν και ζητουν οπλο να προστευσουν τον κωλαρακο τους απο τον ληστη.. μιας και το προβλημα αυτης της χωρας ειναι ο ληστης στο σπιτι κιολας.. οχι αλλου. Δες  τωρα λογικη μορφωμενων. ΑΥτο ειναι το θεμα μας, οχι η εγκληματικοτητα και πως παραγεται;;οχι αν ο καθενας εχει δικαιωμα να αυτοδικει; Να αυτοδικει επιλεγμενα  (ετσι μειωνεται και η εγκληματικοτητα αλλωστε που σαι μανωλεδακη θα σηκωθεις απο τον ταφο σου ) Νομιζει ο καθε παπαρας εδω μεσα πως σαν δεν εχω να φαω θα σκεφτω οτι η γρια απεναντι εχει οπλο και δεν θα της  την πεσω εξω απο το σουπερ μαρκετ. Νομιζει ο καθε φτωχουλης του θεου εδω μεσα πως η δικια μου η φωνη στο θεμα της οπλοχρησιας ειναι βιτσιο αναρχικης αριστερης η οτι αλ λης παπαριας εχουν στο κεφαλι τους. Νομιζει ο καθε παπαρας οτι οι νομοι της γουαδελουπης εφαρμοζοντα ι σε καθε χωρα και δεν παιζει ρολο η κοινωνια για την εφαρμογη οποτε παιρνει σπασμωδικα νομοθεσια και λεει κολλα την εδω και ολα τζαμι.
Νομιζει οτι γνωριζει τον νομο επειδη ειδε χαζτηνικολαου, η επειδη μιλησε με την κυρα κατινα και κανει τον αυτια  του μπουρδελα.
Δεν με νοιαζει μια αν ερθει οπλοκατοχη. Στα μουτρα θα τα φανε οι ιδιοι οπως τοσα αλλα. Αλλα οσο και να το πεις η βλακεια ειναι ωρες ωρες ενοχλητικη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε νατσο ειδες κανεναν απο αυτους που κοπτονται για τα παιδια τους και την ασφαλεια τους να ζητα παιδεια;; Να ζητα τεχνη, νοηση, εκπαιδευση σωστή, σχολεια με δασκαλους και με βιβλια (ω τι ουτοπικο..) ; να ζητα δικαιο που εφαρμοζεται, πολιτικους που δεν ειναι λαμογια; ειδες καποιον απο αυτους που εδω μεσα ζητουν οπλο για να σκοτωσουν Ανθρωπο .. επειδη απειλουνται να ζητα με το ιδιο παθος εκλογες, να βγαινει να απαιτει προνοια; ασφαλεια; να αναρωτιεται που πανε τα λεφτα του ; γιατι εγω βλεπω κοτες που κακαριζουν και ζητουν οπλο να προστευσουν τον κωλαρακο τους απο τον ληστη.. μιας και το προβλημα αυτης της χωρας ειναι ο ληστης στο σπιτι κιολας.. οχι αλλου. Δες  τωρα λογικη μορφωμενων. ΑΥτο ειναι το θεμα μας, οχι η εγκληματικοτητα και πως παραγεται;;οχι αν ο καθενας εχει δικαιωμα να αυτοδικει; Να αυτοδικει επιλεγμενα  (ετσι μειωνεται και η εγκληματικοτητα αλλωστε που σαι μανωλεδακη θα σηκωθεις απο τον ταφο σου ) Νομιζει ο καθε παπαρας εδω μεσα πως σαν δεν εχω να φαω θα σκεφτω οτι η γρια απεναντι εχει οπλο και δεν θα της  την πεσω εξω απο το σουπερ μαρκετ. Νομιζει ο καθε φτωχουλης του θεου εδω μεσα πως η δικια μου η φωνη στο θεμα της οπλοχρησιας ειναι βιτσιο αναρχικης αριστερης η οτι αλ λης παπαριας εχουν στο κεφαλι τους. Νομιζει ο καθε παπαρας οτι οι νομοι της γουαδελουπης εφαρμοζοντα ι σε καθε χωρα και δεν παιζει ρολο η κοινωνια για την εφαρμογη οποτε παιρνει σπασμωδικα νομοθεσια και λεει κολλα την εδω και ολα τζαμι.
Νομιζει οτι γνωριζει τον νομο επειδη ειδε χαζτηνικολαου, η επειδη μιλησε με την κυρα κατινα και κανει τον αυτια  του μπουρδελα.
Δεν με νοιαζει μια αν ερθει οπλοκατοχη. Στα μουτρα θα τα φανε οι ιδιοι οπως τοσα αλλα. Αλλα οσο και να το πεις η βλακεια ειναι ωρες ωρες ενοχλητικη.

α ρε πουτανερι...γιατι να συμφωνω τοσο πολυ μαζι σου καθε φορα :grin: :grin:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρε νατσο ειδες κανεναν απο αυτους που κοπτονται για τα παιδια τους και την ασφαλεια τους να ζητα παιδεια;; Να ζητα τεχνη, νοηση, εκπαιδευση σωστή, σχολεια με δασκαλους και με βιβλια (ω τι ουτοπικο..) ; να ζητα δικαιο που εφαρμοζεται, πολιτικους που δεν ειναι λαμογια; ειδες καποιον απο αυτους που εδω μεσα ζητουν οπλο για να σκοτωσουν Ανθρωπο .. επειδη απειλουνται να ζητα με το ιδιο παθος εκλογες, να βγαινει να απαιτει προνοια; ασφαλεια; να αναρωτιεται που πανε τα λεφτα του ; γιατι εγω βλεπω κοτες που κακαριζουν και ζητουν οπλο να προστευσουν τον κωλαρακο τους απο τον ληστη.. μιας και το προβλημα αυτης της χωρας ειναι ο ληστης στο σπιτι κιολας.. οχι αλλου. Δες  τωρα λογικη μορφωμενων. ΑΥτο ειναι το θεμα μας, οχι η εγκληματικοτητα και πως παραγεται;;οχι αν ο καθενας εχει δικαιωμα να αυτοδικει; Να αυτοδικει επιλεγμενα  (ετσι μειωνεται και η εγκληματικοτητα αλλωστε που σαι μανωλεδακη θα σηκωθεις απο τον ταφο σου ) Νομιζει ο καθε παπαρας εδω μεσα πως σαν δεν εχω να φαω θα σκεφτω οτι η γρια απεναντι εχει οπλο και δεν θα της  την πεσω εξω απο το σουπερ μαρκετ. Νομιζει ο καθε φτωχουλης του θεου εδω μεσα πως η δικια μου η φωνη στο θεμα της οπλοχρησιας ειναι βιτσιο αναρχικης αριστερης η οτι αλ λης παπαριας εχουν στο κεφαλι τους. Νομιζει ο καθε παπαρας οτι οι νομοι της γουαδελουπης εφαρμοζοντα ι σε καθε χωρα και δεν παιζει ρολο η κοινωνια για την εφαρμογη οποτε παιρνει σπασμωδικα νομοθεσια και λεει κολλα την εδω και ολα τζαμι.
Νομιζει οτι γνωριζει τον νομο επειδη ειδε χαζτηνικολαου, η επειδη μιλησε με την κυρα κατινα και κανει τον αυτια  του μπουρδελα.

Την παιδεια την τακτοποιησατε οταν κλεισατε τα πανεπιστημια τα σχολεια
οταν απαξιωσατε τους δασκαλους και τους καθηγητες
οταν οι διαφορων ειδων επιτροπες αγωνα νοικιαζαν τα δωματια στις φοιτιτικες εστιες
σε αλλοδαπα κοπροσκυλα.
οταν ,οταν ,οταν και τωρα τι ακριβως θελετε να πειτε???

Επισκέπτης

Μια χαρα τα εγραψες !
Κατα τ΄αλλα, αλλο ενα θεμα που καταληγει σε κοντρα αριστερων - δεξιων. :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
οταν οι διαφορων ειδων επιτροπες αγωνα νοικιαζαν τα δωματια στις φοιτιτικες εστιες
σε αλλοδαπα κοπροσκυλα.

Ποιοι τα καναν αυτα ρε τυπε να τους κρεμασουμε ?

Επισκέπτης

Με όλα όσα είπες συμφωνώ και δεν περίμενες να μάθεις τώρα την άποψή μου.
Τα έχουμε πει.
Όλο το ζουμί όμως είναι αυτές οι τελευταίες αράδες που έγραψες.
Καλώς να έρθει λοιπόν η οπλοκατοχή, να δούμε πόσο λεβέντες είναι..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σε αλλοδαπα κοπροσκυλα.

Ανθρωπος που δεν σεβεται τον συνανθρωπο του επι τοις ουσιας, δεν μπορει να μιλαει για παιδεια. Παιδεια σημαινει σεβασμος, (οχι στον πλυθυντικο ευγενειας ) αλλα επι τοις ουσιας σε καθε ανθρωπινη υπαρξη. Αν δεν εχεις κατανοησει τις βασικες αρχες  της ζωης και ζεις με την λογικη ειμαι ανωτερος επειδη ειμαι ελληνας η γερμανος, τοτε δεν εισαι μορφωμενος, εισαι υπανθρωπος νεκρη ψυχή και σημα μηδεν. Το εσεις κλεισατε σχολεια και οι αλλες μπουρδες  δεν τις κατανοω, δεν ανηκω στα κομματα σου οποτε παρτο αλλιως . Κι αν δεν καταλαβες τι ειπα, σιχτιρισε τους δασκαλους σου και οσους μετειχαν στην παιδεια σου.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μια χαρα τα εγραψες !
Κατα τ΄αλλα, αλλο ενα θεμα που καταληγει σε κοντρα αριστερων - δεξιων. :jerking: :jerking:

Δεν φταιω εγω παραλιμνιε μιλας και λες ειναι λαθος με επιχειρηματα και ο αλλος σε λεει αριστερη πουτανα και βρωμα. ε ειναι η δεν ειναι φασιστακι;χαχαχαχαχααχα Μιλας για κοινωνιε ςπου πρεπει να δομηθουν για να μην υπαρχει εγκληματικοτητα γιατι το οπλο δεν ειναι λυση για να προστατευθεις και ο αλλος σου λεει γιατι κοπτεσαι για τον ληστη.
Δηλαδη εμ δεν εχουμε  νομους εμ δεν εχουμε.. εμ μας συμφερει αυτος ο νομος εμ ο αλλος δεν μας συμφερει.. εμ θελουμε δημοκρατια.. εμ δεν θελουμε κραυτς.. εμ θελουμε οπλα για να σκοτωνουμε κατα βουληση σπιτι μας,εμ εξω ας μας σκοτωνουν και εγω να πω οτι αυτη η λογικη ειναι σοβαρου ανθρωπου με νοητικο επιπεδο και εκπαιδευση. Δεν μπορω ρε συ οσο το σκεφτομαι μου ρχεται να βαλω τα γελια. Τοσες κοτσανες μαζεμενες δεν ακουσα ουτε στις υποθεσεις εργασιας στο πανεπιστημιο...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ανθρωπος που δεν σεβεται τον συνανθρωπο του επι τοις ουσιας, δεν μπορει να μιλαει για παιδεια. Παιδεια σημαινει σεβασμος, (οχι στον πλυθυντικο ευγενειας ) αλλα επι τοις ουσιας σε καθε ανθρωπινη υπαρξη. Αν δεν εχεις κατανοησει τις βασικες αρχες  της ζωης και ζεις με την λογικη ειμαι ανωτερος επειδη ειμαι ελληνας η γερμανος, τοτε δεν εισαι μορφωμενος, εισαι υπανθρωπος νεκρη ψυχή και σημα μηδεν. Το εσεις κλεισατε σχολεια και οι αλλες μπουρδες  δεν τις κατανοω, δεν ανηκω στα κομματα σου οποτε παρτο αλλιως . Κι αν δεν καταλαβες τι ειπα, σιχτιρισε τους δασκαλους σου και οσους μετειχαν στην παιδεια σου.

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ με ποιους αυτους που
βρηκαμε πανω στα δενδρα να κυνηγαν μπανανες μαζι με τα πιθικια
την εποχη που η γλωσσα μου ηταν μαθηματικη αναλυση,
που οι φιλοσοφοι, μαθηματικοι και οι επιστημονες της πατριδας μου εθεταν
τις βασεις αλλα και τις κορυφες της σκεψης.
Λυπαμαι δεν θα παρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom