Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε χρειάζεται ρε συ ιδιαίτερη εκπαίδευση.....δε πας για σκοποβολή,αλλά για να προστατέψεις το τομάρι σου.....

και εκ των απαντησεων που διαβαζω το αποτελεσμα ειναι γκαραντι :2funny: αμα θες να προστατευσεις το τομαρι σου απεναντι σε 3 νταγκλαραδες με καλασνικοφ ή ο,τι διαολο εχουν μεχρι και κωλο θα δωσεις...οχι να το παιζεις τσακ νορις...μαγκιες κλανιες και κωλοι φινιστρινια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δε χρειάζεται ρε συ ιδιαίτερη εκπαίδευση.....δε πας για σκοποβολή,αλλά για να προστατέψεις το τομάρι σου.....
Η προστασία για το τομάρι σου είναι όταν σου κάνει ντου ένας και έχει melee όπλο. Όταν σου την πέφτουν 2-3 και έχουν και γκάνια πρέπει να έχεις τέτοιες γνώσεις που να μπορείς να βάζεις κάτω τον Τσάκυ Τσαν και τον Μπρους τον Λι με το ένα χέρι.

Αλλά λέγε και άλλα τέτοια χαριτωμένα, σε λίγο με βλέπω να κάνω γαμάτους κοιλιακούς

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εγω προτεινω να μην τους πυροβολουμε, αλλα να τους χυσοβολουμε  :cum:   να τους καμνουμε και γκωνλικον ερωτα απο την πισω τρυπα, να γλυτωσουμε και τα γαμησιατικα των πορδελλων  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω προτεινω να μην τους πυροβολουμε, αλλα να τους χυσοβολουμε  :cum:   να τους καμνουμε και γκωνλικον ερωτα απο την πισω τρυπα, να γλυτωσουμε και τα γαμησιατικα των πορδελλων  :rockon:

καλυτερα κανε το νεο κολπο του αβραμη

κανε το βαρελι  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εμενα αν μπουν ληστες σπιτι μου θα τους κανω

την κινηση Βετζετα....

εχω παρει και ιδεες απο παουερ ρειντζερς  :grin:
προσεξε μονο μην σου κλεψουν την πιπιλα σου και το μπιμπερο.

Επισκέπτης
και εκ των απαντησεων που διαβαζω το αποτελεσμα ειναι γκαραντι :2funny: αμα θες να προστατευσεις το τομαρι σου απεναντι σε 3 νταγκλαραδες με καλασνικοφ ή ο,τι διαολο εχουν μεχρι και κωλο θα δωσεις...οχι να το παιζεις τσακ νορις...μαγκιες κλανιες και κωλοι φινιστρινια...

ΟΚ...ας πούμε ότι τους αφήνεις να σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις μέσα στο σπίτι.....

Μετά την επόμενη μέρα,θα ψοφήσεις της πείνας....οπότε πρέπει να αμυνθείς έστω και αν ξέρεις ότι έχεις ελάχιστες πιθανότητες...... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απατο τυπε  :grin:

για να τους εξολοθρεψεις πιο ευκολα

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
οφφφφςςςςς  :cum: :cum: ειμαι ο κλοσερ οχτακοσιαεικοσιδυο και μολις πιτσιλισα... :cum:

Τι να κανεις και εσυ καημενο μακαρι να εκανες καμμια μπουκα
να αρπαξεις κανα 100 για καμμια μουνιτσα αντι να τον παιζεις με την Μανωλιδου.

Επισκέπτης
πικσιδα του θριαμβου

μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Φέρε ένα βετέξ για την οθόνη μαλάκα μου..

ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
έλιωσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
να μαζεψουν αυτα τα ανθρωπομορφα σκουπιδια που ειναι βεβαιο οτι θα καταληξουν να σε φανε για 10 ευρω και να τα βαλουν να δουλεψουν για ενα πιατο φαι..καθαρισμα δρομων,δημοσιων κτιριων,φρεατιων κ.κ..να λαμψει η πολη.....εαν δεν ειναι προθυμα να το κανουν τοτε τα φορτωνεις σε παλιοπλοιο και το βυθιζεις..

να μαθαινουν και οι νεοι πλωταρχες βολες στα υποβρυχια και οι ελικοπτεραδες βολες με πυροβολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom