Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Επισκέπτης
ΡΕ τζησους τολκ του μι αλλ δε ταιμ...σε λεω!!!

jesus_saves.jpg

Επισκέπτης
Φαντάσου στόκον με βαλίστρα να γκαζώνει το κάρο με τη γαλανόλευκη στον ουρανό και να φωνάζει ιιιιιιιιιιιιιχαααααααααααααααααααααα
Και τη Μανωλιδου στο ρολο της ξαδερφης με σορτσακι τζην και τον αφαλο καμπριο. :fuck1:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ελα ντε το συζηταω πανω από 25....
εσυ τι θακανες εάν έβλεπες κανενα ανθρωπο πουχει να φαει 5 μερες???
μουχουν περιγραψει οι  γονεις μου εικονες απο την πείνα στην κατοχή που σου βουταγαν το καρβελι απο τα χέρια
στό θεμα της πεινας ξυπναει το αισθηκτο της συντηρησης που ειναι στόν ανθρωπο απο την παλαιολιθικη εποχη.....
δως του να φαει, δως του του δουλεια, δειξε του σεβασμο,δως του αξιοπρεπεια κανεις δεν γενιετε εγκληματιας.
Προσεχτε μαλακες σε λιγο (αν δεν εχει γινει ηδη) θα σας αντιμετωπιζουν σαν αλβανους σε ολο τον κοσμο

Επισκέπτης
Υπάρχει και το ενδεχόμενο τα όπλα τους να τα'χουν πάρει από κανένα μαγαζί με αποκριάτικα απλά για να εκφοβίζουν τον κόσμο :2funny:

Αν κάποιος είναι "γάτα" μπορεί να διαπιστώσει αν το όπλο είναι μούφα,ή αληθινό.....απλά βλέποντάς το

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ελα ντε το συζηταω πανω από 25....
εσυ τι θακανες εάν έβλεπες κανενα ανθρωπο πουχει να φαει 5 μερες???
μουχουν περιγραψει οι  γονεις μου εικονες απο την πείνα στην κατοχή που σου βουταγαν το καρβελι απο τα χέρια
στό θεμα της πεινας ξυπναει το αισθηκτο της συντηρησης που ειναι στόν ανθρωπο απο την παλαιολιθικη εποχη.....

εγω προσωπικα ειμαι ικανη να μαζεψω τον οποιονδηποτε ρακενδυτο και να του δωσω ο,τι εχω και δεν εχω και ας ξερω οτι φευγοντας μπορει να μου παρει την προικα μου...ειμαι ψυχοπονιαρα και ολιγοντι αγαθη...διαφωνω οτι μετα τα 30 πηζει το μυαλο..εχουμε εδω μεσα κατι 30ηδες να σου φυγει το καφασι...τους φανταζεσαι και με οπλο δαυτους??

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Στην ψηφοφορια παντως εχετε μια καλη αναλογια ενας φιλοχρωματιστος
καθε 10 Ελληνες.
ψηφοφορια εννοεις αυτη στο νημα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΡΕ συ ποσο ναυαγιο εισαι δικε μου?????και γω ναι ψηφισα ,εννοειται....παρτε τα οπλα ΑΔΕΡΦΙΑ...ΤΖΙΣΟΥΣ ΚΡΑΙΣΤ,ΠΟΣΟ ακομα θα υπομενουμε να μας την λενε οι λινατσες απο τον 3ο...Ποσο "αλητεια"και σουζιλικι να αντεξει ενας φιλησυχος χριστιανος(λευκος) με τον νικολακη και το παπι του στο δυαρι του 1ου?ΠΟΣΟ Ε?ΠΟΣΟ?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παντως ο καρατζαφέρης εαν κρινω απο το αποτελεσμα της ψηφοφοριας απέδειξε ότι είναι όντως λαικιστής.....

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φαντάσου στόκον με βαλίστρα να γκαζώνει το κάρο με τη γαλανόλευκη στον ουρανό και να φωνάζει ιιιιιιιιιιιιιχαααααααααααααααααααααα
[/quote

Δυστυχως για τα ονειρα σου δεν εχω βαλιστρα αλλα ενα 9αρι μπερετα και ενα κλοκ αν δεν σου κανουν πεσ να τα αλλαξω.
καρα εχω αλλα χωρις γαλανολευκη.
Αλλα χρωματιστους και τσιπρωειδη εχω κανει να χεστουν πολλα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παντως ο καρατζαφέρης εαν κρινω απο το αποτελεσμα της ψηφοφοριας απέδειξε ότι είναι όντως λαικιστής.....

εγω εκ του αποτελεσματος και εκ των απαντησεων κρινω οτι τα μελη του μπου εχουν εκπαιδευτει στη swat τουλαχιστον...μην πω μοσαντ και κακοχαρακτηριστω...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι γιατί ΟΛΑ τα ψεύτικα όπλα είναι πλαστικά και όταν πατήσεις τη σκανδάλη βγαίνει μια σημαιούλα που γράφει BANG  :jerking: :jerking: :jerking:. Θα πεις και άλλα τέτοια χαριτωμένα μαστερ Σαολίν; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
εγω προσωπικα ειμαι ικανη να μαζεψω τον οποιονδηποτε ρακενδυτο και να του δωσω ο,τι εχω και δεν εχω και ας ξερω οτι φευγοντας μπορει να μου παρει την προικα μου...ειμαι ψυχοπονιαρα και ολιγοντι αγαθη...διαφωνω οτι μετα τα 30 πηζει το μυαλο..εχουμε εδω μεσα κατι 30ηδες να σου φυγει το καφασι...τους φανταζεσαι και με οπλο δαυτους??
όσο εχω ακόμα κάποια χρήματα... ένα καρβελι ψωμί το δείνω η κανενα σουβλάκι άσχετα εάν στό βάθος θέλω να πεταξω όλους τους πακιστανους κλπ με τις κλωτσιες από την ελλάδα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγω εκ του αποτελεσματος και εκ των απαντησεων κρινω οτι τα μελη του μπου εχουν εκπαιδευτει στη swat τουλαχιστον...μην πω μοσαντ και κακοχαρακτηριστω...
Βασικά είναι είναι τα ιδρυτικά μέλη της SAS κα κάποιοι είναι θιβετιανοί μοναχοί Σαολίδες που έχουν έρθει στην Ελλάδα

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
λοκατζιδοβατραχι που κανανε θιτια στο ιροικο πενταγονο

Επισκέπτης

Δε χρειάζεται ρε συ ιδιαίτερη εκπαίδευση.....δε πας για σκοποβολή,αλλά για να προστατέψεις το τομάρι σου.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα αν μπουν ληστες σπιτι μου θα τους κανω

την κινηση Βετζετα....