Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειμαι κατα της οπλοκατοχης και γενικοτερα κατα της βιας
Ομως την στιγμη που το κρατος δεν κανει κατι ουσιαστικο, για να περιοριστει το φαινομενο αυτο της εγκληματικοτητας,
προστατευοντας τους πολιτες του, τοτε οι πολιτες πρεπει να εχουν το δικαιωμα στην προστασια τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε κατα της βιας εισαι αλλα του μαδησες το ταξι του αλλουνου  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε ηλιθιο διποδο οι νομοι θεσπιζονται για να υπηρετουν το δικαιο οχι για το αν καταστρατηγηθουν ευκολα ή δύσκολα. αν ειναι ετσι να κοψουμε και το επιδομα αναπηριας απο τους αναπηρους καθοτι στην πραξη δε δινονται σε ολους αξιοκρατικα.
να κοψουμε και τις συνταξεις για τον ιδιο λογο.
ε αει γαμησου τελειωσα με τη συζητηση σε ηλιθιους.

ηθελα να ηξερα αν το παιζεις ή εισαι όντως τοσο ανεπαρκης ωστε να καταλαβεις απλα ελληνικα....δε μπορεις να διαχωρισεις τις συνταξεις και τα επιδοματα απο την οπλοχρησια ε? ειναι τοσο δυσκολο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποιος σου είπε πως το ένα αποκλείει το άλλο??
Σου μίλησα για απλές καταστάσεις μπούκας όπου ο ένας μπαίνει αποφασισμένος για όλα και ο άλλος  πιθανότατα με την τσίμπλα στο μάτι και σε κάποια απόσταση από το γκάνι.
Ποιος κερδίζει?
οεο?
Και πως αυτό αποκλείει το λουτρό αίματος? (το οποίο είναι εντελώς άλλο καπέλο)..

Κοιτα ο αλλος αμα ειναι με τιν τσιμπλα, μπορει να μην αντιδρασει καν.

Αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ. Αν ΤΥΧΟΝ αντιδρασει επιτυχως. Να μη βρει το μπελα του μετα. Αυτο ειναι ολο.
Τιποτε λιγοτερο , τιποτα περισσοτερο.

Το λουτρο αιματος το αποκλειει ακριβως το γεγονος οτι δεν εχει λογ να το επιχειρησει και οτι αν το κανει θα εχει τις συνεπεις του νομου - φυλακη, ισοβια κλπ κλπ.

Και τωρα αν θελει καποιος σκοτωνει καποιον που εχει διαφορες με μαχαιρι , ακομη και με γροθια. Υπαρχουν ατομα που με ενα στριψιμο του λαιμου σε εχουν καθαρισει και μαλιστα διχως ιχνη.

Αρα να βαλουμε το ζητημα στις σωστες διαστασεις. Για αυξημενη δυνατοτατα αυτοπροστασιας του πολιτη στον ιδιωτικο του χωρο μιλησα. Οχι για φαρ ουεστ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελα τωρα ....... ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ και ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ εισαι και το ξερεις....

Μονο εξ αποστασεως και εκ του ασφαλους τα λες ολα αυτα, σαν αναρχιδο πουστρακι που εισαι....

Διερωτωμαι πως προεκυψε ενα τετοιο τεκνο σαν του λογου σου  :rolleyes:

και μεσα σε ολα εχουμε και τον καθυστερημενο να θελει ραντεβου. που ουτε η φυματιωση δεν ασχολειται μαζι του να τον πλησιασει. απαιτει να ασχοληθει ο οποιοσδηποτε δηλαδη να παει να τον δει απο κοντα. δε τον πλησιαζει κανεις ουτε για παρεα και θελει να τον πλησιασω εγω. για να δαρθουμε κιολας, καθοτι εχει και μεγαλη αξια στην ζωη να δερνεις καθυστερημενο, και εχει και αναλογη επιεικια απο τον νομο.

δεν αυτοπυροβολουμαι καλυτερα?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε κατα της βιας εισαι αλλα του μαδησες το ταξι του αλλουνου  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε εισαι μαλακας ?

Μου πατησε το ποδι με το ταξι και συνεχιζε να φυγει χωρις να σταματησει, τι ηθελες να κανω δηλαδη ?

Αι σιχτηρ με τις μαλακιες σας !!!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι αλλα μεχρι να γινει αυτη η περιβοητη οργανωση , πεθαινει κοσμος και υπαρχουν θυματα. Επομενως αντι για οργανωση μπουρουμε να μιλαμε για αυτο-οργανωση.

Αμα ειναι να περιμενω να οργανωθει το ελληνικο κρατος για να γινουν καποια στοιχειωδει και ζωτικα πραγματα.. Ουτε τη δευτερα παρουσια...

επομενως για ποιο λογο χρειαζεσαι το νομικο μαξιλαρακι προκειμενου να αυτοοργανωθεις? εφοσον το ελληνικο κρατος ειναι αχρηστο δεν υπαρχει κανενας λογος να περιμενεις να σου νομιμοποιησει την οπλκατοχη...παιρνεις απο μονος σου και τελειωνει το θεμα...τωρα σε μαρανε το κρατος? συνειδητοποιεις βεβαια την ευκολια του να προκυψει ασυδοσια μεσα απο τετοιες κινησεις ετσι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε εισαι μαλακας ?

Μου πατησε το ποδι με το ταξι και συνεχιζε να φυγει χωρις να σταματησει, τι ηθελες να κανω δηλαδη ?

Αι σιχτηρ με τις μαλακιες σας !!!!!!!!

Και έτρεξες και τον σταμάτησες τυπε?

Συνημμένα

• clark-in-red.jpg
    clark-in-red.jpg
    126,9 KB · Εμφανίσεις: 25

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε θυμηθηκες εμψυχωθηκες απο τις αναμνησεις
και εισαι ετοιμος ψυχολογικα για ραντεβου θανατου
με εκτορουη?  :grin:
Πες μου να ξερω ....... Εισαι μουρλο αγορι μου ?

Δεν θελω να συναντηθω με ΚΑΝΕΝΑΝ σας, ουτε για καφε, ουτε για τιποτα....

Ποσον μαλιστα με εναν εγκεφαλικα καθυστερημενο κομπλεξικο και ρατσιστη σαν τον εκτορα ?

ΕΜΕΤΟ μου φερνει και μονο η σκεψη να δω αυτο το σιχαμα απο κοντα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και μεσα σε ολα εχουμε και τον καθυστερημενο να θελει ραντεβου. που ουτε η φυματιωση δεν ασχολειται μαζι του να τον πλησιασει. απαιτει να ασχοληθει ο οποιοσδηποτε δηλαδη να παει να τον δει απο κοντα. δε τον πλησιαζει κανεις ουτε για παρεα και θελει να τον πλησιασω εγω. για να δαρθουμε κιολας, καθοτι εχει και μεγαλη αξια στην ζωη να δερνεις καθυστερημενο, και εχει και αναλογη επιεικια απο τον νομο.

δεν αυτοπυροβολουμαι καλυτερα?

τυπε δεν θα ειναι απλο το ραντεβου
με τον αχαχουχα  :grin:  μονο μη του πεις οτι θα πας
εσυ οπως την αλλη φορα και αλλαξει πιατσα  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επομενως για ποιο λογο χρειαζεσαι το νομικο μαξιλαρακι προκειμενου να αυτοοργανωθεις? εφοσον το ελληνικο κρατος ειναι αχρηστο δεν υπαρχει κανενας λογος να περιμενεις να σου νομιμοποιησει την οπλκατοχη...παιρνεις απο μονος σου και τελειωνει το θεμα...τωρα σε μαρανε το κρατος? συνειδητοποιεις βεβαια την ευκολια του να προκυψει ασυδοσια μεσα απο τετοιες κινησεις ετσι?

εσυ για ποιο λογο κοπτεσαι να μην? θελει να σε φαει κανενας και τον φρεναρει η αδειοδοτηση?  :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

E για να μη βρω το μπελα μου! Δηλαδη θα υπερασπιστει καποιος τον εαυτο του και θα τραβολογιεται στα δικαστηρια κλπ η θα παει φυλακη?

Ασυδοσια ΗΔΗ υπαρχει αρα δε μπορω να το δεχτω ως επιχειρημα. Και πρωτον ειναι μονοπλευρη

δευτερον το κρατος δε την ελεγχει.

Αρα ο μονος τροπος να ελεγχθει ειναι αυτοματα δια της ισορροπιας . Αν ο ασυδοτος ξερει οτι εχει να κανει με αλλους ασυδοτους θα περιοριστει.

Και δε νομιζω πως θα επελθει ουτε ασυδοσια ουτε τπτ.

Εγω πχ αν ειμαι ασυδοτος και θελω να καθαρισω καποιον εχω χιλιους δυο τροπους. Και δε θελω καν οπλο. Δε μιλαω καν για οπλα απαραιτητα. Λεω για δυνατοτηα αυτοαμυνας στον ιδιωτικο χωρο.
Εστω και με μπαστουνι του μπεηζ μπολ η με γυμνα χερια. Αν καποιος ΤΥΧΕΙ να εχει και οπλο καλως θα το εχει.

Ωστοσο- προσωπικα- δεν αναφερομαι στο ζητημα των κανονων ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ, αλλα στο ζητημα της ΔΥΝΑΤΟΤΗΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ περισσοτερο.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
καθεστε και συζητατε τοση ωρα μια ακομα μαλακια του κολοτουμπα καρατζαφερη.
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει τετοιο πραγμα στην ελλαδα,ουτε στα επομενα 100 χρονια.
αλλα αν γινει τιποτα τετοιο,βλεπω μετα να γινετε εμφιλιος στην ελλαδα.

καταρχην θα σκοτωθουν ολοι αγροτες μεταξυ τους πρωτα γιατι ο ενας εχει μπει ηδη στα χωραφια του αλλου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα σκοτωθουνε γειτονες μεταξυ τους για μια περιφραξη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα σκοτωθουνε καφετζηδες-σουβλατζηδες γιατι ο ενας εχει βαλει τραπεζια στο μερος του αλλου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα σκοτωνουν οι πουτανες τις τσατσαδες και οι νταβαδες τις πουτανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι που ειναι μπουρδελο ολη η χωρα,μονο τα οπλα μας μαραναν τωρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κοιτα ο αλλος αμα ειναι με τιν τσιμπλα, μπορει να μην αντιδρασει καν.

Αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ. Αν ΤΥΧΟΝ αντιδρασει επιτυχως. Να μη βρει το μπελα του μετα. Αυτο ειναι ολο.
Τιποτε λιγοτερο , τιποτα περισσοτερο.

Το λουτρο αιματος το αποκλειει ακριβως το γεγονος οτι δεν εχει λογ να το επιχειρησει και οτι αν το κανει θα εχει τις συνεπεις του νομου - φυλακη, ισοβια κλπ κλπ.

Και τωρα αν θελει καποιος σκοτωνει καποιον που εχει διαφορες με μαχαιρι , ακομη και με γροθια. Υπαρχουν ατομα που με ενα στριψιμο του λαιμου σε εχουν καθαρισει και μαλιστα διχως ιχνη.

Αρα να βαλουμε το ζητημα στις σωστες διαστασεις. Για αυξημενη δυνατοτατα αυτοπροστασιας του πολιτη στον ιδιωτικο του χωρο μιλησα. Οχι για φαρ ουεστ.

Με τα αν & αν το κάναμε φιλολογικό τσάι κι εγώ αυτά τα βαριέμαι.
Προτιμώ να μιλώ σύμφωνα με το τι ισχύει κι όχι με το αν κι εφόσον.
Και ξέρω και περίπτωση στην περιοχή μου ενός που καθάρισε 2 μπουκαδόρους κι αθωώθηκε κανονικά.
Και αν μοιράσεις άδειες οπλοφορίας το φαρ ουέστ θα μοιάζει παιδική χαρά.
Γνώμη μου και δε μου την αλλάζεις με τπτ..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εσυ για ποιο λογο κοπτεσαι να μην? θελει να σε φαει κανενας και τον φρεναρει η αδειοδοτηση?  :jerking:

τυγχανει να εχω συναναστραφει αρκετα ατομα που τους εχει λασκαρει η βιδα και ξερω ποσο λεπτη ειναι η γραμμη αναμεσα στο λογικο και την παραφροσυνη...τυγχανει επισης να γνωριζω τι προκαλει το αισθημα της επιβολης και της εξουσιας...τελος τυγχανει να γνωριζω πως λειτουργουν αρκετοι ψυχιατροι οταν δινουν χαρτι ψυχικα υγιους ατομου...δεν ειναι ολοι ετσι φυσικα αλλα γνωριζω πολλες εξαιρεσεις...με αυτα τα δεδομενα ναι δεν θα μου αρεσε ιδιαιτερα η αισθηση οτι κυκλοφορουν καποιοι οι οποιοι με τη βουλα του "νομου" κατεχουν οπλο ο οποιος μπορει να τους δινει αυτο το δικαιωμα σιγουρα ομως μπορει ανετα να λειτουργησει ασυδοτα και ανευθυνα οταν βρεθουν τα σκουρα...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πολυ γλωσσού ρε παιδακι μου  :-
Τα λεει πολυ σωστα και ωριμα σε αντιθεση με καποιους πολεμοχαρεις

το θεμα ειναι οτι το κρατος δεν κανει τιποτα και μας φερνει σε σημειο να σκεφτομαστε εμεις για την προστασια μας οντας απροστατευτοι

Επισκέπτης
καθεστε και συζητατε τοση ωρα μια ακομα μαλακια του κολοτουμπα καρατζαφερη.
δεν υπαρχει περιπτωση να γινει τετοιο πραγμα στην ελλαδα,ουτε στα επομενα 100 χρονια.
αλλα αν γινει τιποτα τετοιο,βλεπω μετα να γινετε εμφιλιος στην ελλαδα.

καταρχην θα σκοτωθουν ολοι αγροτες μεταξυ τους πρωτα γιατι ο ενας εχει μπει ηδη στα χωραφια του αλλου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα σκοτωθουνε γειτονες μεταξυ τους για μια περιφραξη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα σκοτωθουνε καφετζηδες-σουβλατζηδες γιατι ο ενας εχει βαλει τραπεζια στο μερος του αλλου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα σκοτωνουν οι πουτανες τις τσατσαδες και οι νταβαδες τις πουτανες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι που ειναι μπουρδελο ολη η χωρα,μονο τα οπλα μας μαραναν τωρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
E για να μη βρω το μπελα μου! Δηλαδη θα υπερασπιστει καποιος τον εαυτο του και θα τραβολογιεται στα δικαστηρια κλπ η θα παει φυλακη?

Ασυδοσια ΗΔΗ υπαρχει αρα δε μπορω να το δεχτω ως επιχειρημα. Και πρωτον ειναι μονοπλευρη

δευτερον το κρατος δε την ελεγχει.

Αρα ο μονος τροπος να ελεγχθει ειναι αυτοματα δια της ισορροπιας . Αν ο ασυδοτος ξερει οτι εχει να κανει με αλλους ασυδοτους θα περιοριστει.

Και δε νομιζω πως θα επελθει ουτε ασυδοσια ουτε τπτ.

Εγω πχ αν ειμαι ασυδοτος και θελω να καθαρισω καποιον εχω χιλιους δυο τροπους. Και δε θελω καν οπλο. Δε μιλαω καν για οπλα απαραιτητα. Λεω για δυνατοτηα αυτοαμυνας στον ιδιωτικο χωρο.
Εστω και με μπαστουνι του μπεηζ μπολ η με γυμνα χερια. Αν καποιος ΤΥΧΕΙ να εχει και οπλο καλως θα το εχει.

Ωστοσο- προσωπικα- δεν αναφερομαι στο ζητημα των κανονων ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ, αλλα στο ζητημα της ΔΥΝΑΤΟΤΗΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ περισσοτερο.

στο ζητημα της αυτοπροστασιας δεν διαφωνω...εχω δει οτι διαφοροποιεις τη θεση σου...ειμαι αντιθετη στο θεμα της οπλοκατοχης και οπλοχρησιας...θες να του ορμηξεις με μαχαρι? προβλημα σου και δικαιωμα σου...εχω την εντυπωση ομως απο αυτα που διαβασα χτες οτι εισαι κατοχυρωμενος στο θεμα της αυτοαμυνας...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με τα αν & αν το κάναμε φιλολογικό τσάι κι εγώ αυτά τα βαριέμαι.
Προτιμώ να μιλώ σύμφωνα με το τι ισχύει κι όχι με το αν κι εφόσον.
Και ξέρω και περίπτωση στην περιοχή μου ενός που καθάρισε 2 μπουκαδόρους κι αθωώθηκε κανονικά.
Και αν μοιράσεις άδειες οπλοφορίας το φαρ ουέστ θα μοιάζει παιδική χαρά.
Γνώμη μου και δε μου την αλλάζεις με τπτ..

Αν και πιστευω πως καλο θα ηταν μια διευρυνση και αλλαγη του δικαιωματος οπλοφοριας ( πιστευω στην αυτονομια του πολιτη και στην τελικη αναλυση επειδη η βια αποφασιζει, δε πιστευω στο μονοπωλια βιας απο το κρατος), δεν εστιαζομαι κυριως εκει.
Για αυτο ας δεχτω μια ελαφρια τροποποιηση προς το χαλαροτερο.

Κυριως μιλαω για δυνατοτητα αυτοαμυνας. Ναι αν λεω δεν εχει τσιμπλα. Δεν εχουν ολοι τον ιδιο βαθμο εγρηγορσης, νηφαιοτητας, ετοιμοτητας κλπ. Μπορει ο αλλος να μη κοιμαται κλπ.

Αν εχει μια μικρη δυνατοτητα - τεχνικα- να αμυνθει και να κανει καλα αυτους που τον απειλουν, να μην εχει συνεπειες μετα. Δλδ να χαλαρωσει και να ελαφρυνει το πλαισιο. Το κρατος να μη χωνεται στις αντιπαραθεσεις αλλων. Να εχει δλδ τη δυνατοτητα και νομικα - εκτος απο τεχνικα.

Θελει ο αλλος να κλεψει? Οριστε ελα. Αλλα εχεις να κανεις με ισους ορους μαζι μου. Αν τα καταφερεις, μαγκια σου. Αλλα θα ξερεις πως θα κινδυνευει η ζωη σου αμεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom