Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
με την ιδια λογικη, φονικο οπλο μπορει να γινει ενα αυτοκινητο, μια μοτοσικλετα, ενα βημα λογου σε ΜΜΕ, ενα φουσκωτο σκαφακι που βρεθει στα χερια ανικανου...οι κλασικες γενικευσεις/παπαριες αυτων που νομιζουν οτι πολυφωνια σημαινει απαραιτητα να διαφωνεις στο οτιδηποτε...

εδω μιλαμε συγκεκριμενα: χρηση οπλου ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.

Aκριβως. Ουσιαστικα δε μιλαμε για οπλοκατοχη καθεαυτη, αλλα για δυνατοτητα αμυνας σε πραγματικο χρονο την ωρα μιας εμπλοκης. Των  " κανονων" εμπλοκης ουσιαστικα.

Να το πουμε αλλιως οτι στον ιδιωτικο χωρο καποιου η αυτοαμυνα και η προστασια ειναι δικαιωμα και δυνατοτητα του πολιτη.

Και απο τη στιγμη που καποιος το σπαει αυτο να το κανει με δικο του ρισκο. Να γνωριζει πως απο τη στιγμη που αποφασιζει να εισελθει ενοπλα σε ενα σπιτι, εχει να αντιμετωπισει μια απειλη εξισου με αυτη που παει να διαπραξει.

Αντιθετα ΤΩΡΑ γνωριζει πως εισερχεται καπου διχως κοστος. Γνωριζει πως αν εισελθει καπου 99 % δε θα βρει αντισταση.

Και για να το αποδειξουμε αυτο κανενας κακοποιος δε χτυπαει πχ την Εκαλη το Ψυχικο κλπ που φυλασσονται ενοπλως.

Χτυπανε τη Ραφηνα, την Παλληνη τον Αλιμο κλπ σπιτια που ξερουν οτι αυτος που μενει εκει δε θα εχει τη δυνατοτητα να αμυνθει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω φοβασαι να οδηγησεις ρε θα αντιδρουσες σε εναν κλεφτη;παρακαλα να μην σου συμβει ποτε στα αληθεια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kala to ti φαφλα εχω διαβασει απο το πρωι δεν λεγεται

ααααχαχαχα αστους να γραφουν τα δικα τους. Γελαμε εδω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.743
Πόντοι
25.467
Και σου ξαναλεω στο τεξας οι ανθροποκτονιες ηταν για το 11 5 / 100 000. Στην Ελλαδα ως το 2007 ηταν3 /100 000. Τωρα αν δε το χει φτασει, θα ναι κοντα.

Και τι μ΄αυτό;  Και στην Νέα Υόρκη τα ποσοστά είναι πολύ διαφορετικά.

Επιτρέψτε μου να σας πώ ότι συγκρίνετε ανόμοιες τοπικές κοινωνίες. Στο Τέξας (νομίμως), όπως  και στην Κρήτη αλλά και στην Μάνη (παρανόμως), οι κοινωνίες είναι εξοικειωμένες με την οπλοκατοχή και την οπλοφορία και αυτό έχει ως συνέπεια τα χαμηλά ποσοστά που αναφέρατε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε συ εκτορα το θεμα ειναι οτι δεν αφορουν ολοι οι νομοι σε θεματα ιδιας βαρυτητας και σημασιας....η οπλοκατοχη και η οπλοχρησια (Εστω και σε καθεστως αυτοαμυνας) ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα...μπορεις εσυ με τον οποιονδηποτε τροπο να ορκιστεις οτι ενας θεωρητικα σωστος νομος θα εφαρμοστει σωστα??

εσυ μπορεις να ορκιστεις για οποιονδηποτε απο τους υπαρχοντες νομους οτι εφαρμοζονται σωστα? αρα να τους καταργησουμε ολους. εστω τους σοβαρους.
με τον κωλο μου συζηταω καλυτερα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εδω φοβασαι να οδηγησεις ρε θα αντιδρουσες σε εναν κλεφτη;παρακαλα να μην σου συμβει ποτε στα αληθεια.
Δυο που επιασα στον δρομο τους σαπισα στο ξυλο και απο θαυμα τους πηραν απο τα χερια μου
εναν ταξιτζη του διαλυσα το ταξι του (του εσπασα τα φαναρια και το παμπριτζ) ενω δεν τολμησε να βγει εξω

Στο σπιτι μου ομως με επιασαν εντελως απροετοιμαστο και πραγματικα ενιωσα για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια εντελλως αδυναμος και ευαλλωτος.....
Δεν θα επιτρεψω να ξανασυμβει αυτο ακομη κι αν μου κοστισει την ζωη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χαλλλλλλλλλλλαρά.
Μόλις πέσουν λόρδες δε χαμπαριάζεις τον κώλο σου..

Moνο που εδω γινεται μια λαθος υποθεση εργασιας. Δε γινονται οι ενοπλες μπουκες λογω λορδας.

Αλλα λογω μπιζνας, επαγγελματος. Λογω λορδας ειναι το μικροεγκλημα του δρομου, να κλεψεις κανα κουλουρι να φας κανα κινητο κλπ.

Οι σημερινοι υποθετω ειναι οι μπραβοι, νονοι, νταβαδες κλπ που εχουν πεσει οι τζιροι στα αλλα και κοιταν να ρεφαρουν. Η κυκλωματα ναρκωτικων κλπ.

Επομενως το ανθρωπιστικο- ηθικιστικο επιχειρημα ( που ουτως η αλλως δε στεκει) , αποδυναμωνεται ακομη περισσοτερο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαχουχα πηγε να σου κλεψει ο ταξιτζης 10 ευρω? για αυτο του σπασες το ταξι?

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Χτυπανε τη Ραφηνα, την Παλληνη τον Αλιμο κλπ σπιτια που ξερουν οτι αυτος που μενει εκει δε θα εχει τη δυνατοτητα να αμυνθει.

το χειρωτερο ολων ειναι οτι χρησιμοποιουν βια εκει ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Πλακωνουν τον αιφνιδιαζομενο στο ξυλο μεχρι λυποθυμιας, βιαζουν γυναικες και απειλουν παιδια. Αυτο ΔΕΝ χρειαζοταν να το κανουν. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Ενιοτε, το διασκεδαζουν. Εκει, χρειαζεται απαντηση.

Οι επαγγελματιες ληστες, ΕΥΧΟΝΤΑΙ να μη ξυπνησουν ΚΑΝ τα θυματα, να παρουν οτι βρουν και να φυγουν. Και ΣΠΑΝΙΑ φερουν οπλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επρεπε να κανεις το κολπο ευστάθιου τυπε  :grin:

"βαρελάκι"  :grin: να πηδηξεις πανω στο παρ μπριζ με κινηση τίγρης

και να μοιράζεις κλοτσιες στον αερα βγαζοντας άναρθρες κραυγες...

ΙΑΑΑΑ ια ιααα... ουυυυ επρεπε να ριξεις και ενα κολπο Γερανου αλα μιγιάγκι

(αν το κανεις καλα δεν υπαρχει αμυνα)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο αλεκουκος που ειναι? βλεπω εδω τον καθυστερημενο να συμφωνει μαζι μου στο θεμα (λες και αν δινονταν ποτε αδειες θα δινονταν και στους διανοητικα καθυστερημενους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).

αρα να το ξανασκεφτω το θεμα καθοτι ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος (αρκανης και αγγελικη) συμφωνουν επι της αρχης  :jerking:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Επιτρέψτε μου να σας πώ ότι συγκρίνετε ανόμοιες τοπικές κοινωνίες. Στο Τέξας (νομίμως), όπως  και στην Κρήτη αλλά και στην Μάνη (παρανόμως), οι κοινωνίες είναι εξοικειωμένες με την οπλοκατοχή και την οπλοφορία και αυτό έχει ως συνέπεια τα χαμηλά ποσοστά που αναφέρατε.
Αυτό είναι επιχείρημα υπέρ της οπλοκατοχής..

Y.Γ. Πάντως θα σου πρότεινα SS 226 με τα ίδια λεφτά...  Ίσως και λιγότερα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Aπο τη μια λετε πως αν ειναι ελευθερη η οπλοκατοχη δεν εχει νοημα γιατι θα φοβουνται να ριξουν στην κλεφτη κλπ.

Αλλα απο την αλλη φοβαστε πως με το παραμικρο θα ριχνουν!

Αποφασιστε τι θελετε και τι λετε ειστε μπερδεμενοι!

Απο τη μια λετε πως η αστυνομια αρκει για να προστατεψει απο το εγκλημα και τους φονους.

Απο την αλλη την ιδια αστυνομια δε την εμπιστευεστε πως θα ελεγξει την οπλοκατοχη!

Τρεις λαλουν και δυο χορευουν....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αχαχουχα πηγε να σου κλεψει ο ταξιτζης 10 ευρω? για αυτο του σπασες το ταξι?
Θα μου επιτρεψεις να μην αναφερθω σε αυτο το περιστατικο και ασε τα ειρωνικα σχολια κατα μερος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σου ξεφυγε η απαντηση μου  :birdman:

δεν εχω παιδι αλλα ημουν παιδι. και δεν υπηρχε μερος του σπιτιου που να μην το ψαχουλεψω και γω. εκτος απο το χρηματοκιβωτιο που δεν ειχα προσβαση σε κλειδι και κωδικο. στα λογια μου ερχεσαι.

Επισκέπτης
Moνο που εδω γινεται μια λαθος υποθεση εργασιας. Δε γινονται οι ενοπλες μπουκες λογω λορδας.

Αλλα λογω μπιζνας, επαγγελματος. Λογω λορδας ειναι το μικροεγκλημα του δρομου, να κλεψεις κανα κουλουρι να φας κανα κινητο κλπ.

Οι σημερινοι υποθετω ειναι οι μπραβοι, νονοι, νταβαδες κλπ που εχουν πεσει οι τζιροι στα αλλα και κοιταν να ρεφαρουν. Η κυκλωματα ναρκωτικων κλπ.

Επομενως το ανθρωπιστικο- ηθικιστικο επιχειρημα ( που ουτως η αλλως δε στεκει) , αποδυναμωνεται ακομη περισσοτερο...

Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έθεσα κανένα ανθρωπιστικό επιχείρημα για να μην τα κάνουμε αχταρμά.
Πρακτικά μιλάω και λέω πως η οπλοκατοχή είναι λάθος γιατί το πιο πιθανό είναι να στείλει στα θυμαράκια τον ιδιοκτήτη παρά τον διαρρήκτη.
Κι όσο για τις μπούκες λόγω λόρδας, μην ανησυχείς και είναι κοντά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom