Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έτσι κάνουν γενικώς οι αμερικαν καπς αν δεν υπακούσεις τις εντολές τους και κάνεις τον εξυπνάκια. Πάντως για τους πορτορικάνους εχω ακούσει τα χειρότερα λόγια πο τους δικους μας εκει στην Αμερική, η χειρότερη φάρα λένε οτι ειναι.
τυπε αν δεν ηταν και αλλος κοσμος μπροστα θα την ειχε κουμπουριασει
αλλα σαν σωστος καπ δεν θελησε να ρισκαρει να γεμισει καυτο μολυβι και κανα τυχαιο τυπο

Επισκέπτης
αν είχες όπλο απέναντι στο οπλοπολυβόλο τι πιθανότητες θα είχες?
[size=12pt]
Δες κατανομές σκαγιών από λειόκανα ...[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/169364d1274375797-shotgun-killed-him-al.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/64475d1246539123-baby-killed-shotgun-blast-sad2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/147158d1270249427-colombian-soldier-killed-shotgun-8.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/147157d1270249379-colombian-soldier-killed-shotgun-7.jpg[/img[/URL]]
[img]http://alakhbaren.spiru.la/sites/default/files/imagecache/3cols/haddad2.jpg
ArK8ga7CQAABRpT.jpg

Δες και στους πίνακες σκοπευτηρίων ΣΕ ΚΥΚΛΟ 75cm
που δοκιμάζουμε κάννες-φυσίγγια--τσκαρίσματα:
profibre125yds80percent9ba.jpg

[size=18pt]IN SHOTGUN WE TRUST !!!![/size]

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τι ψυχανωμαλο ελλεινο ανθρωποειδες εισαι ρε (τσου ρε) λακη 33 :jerking:  τι φωτογραφιες ειναι αυτες που ποσταρεις :uglystupid:  και καβλωνεις κι ολας ΑΡΡΩΣΤΕ :uglystupid:  ετσι να βλεπει ο κοσμος τι ψυχανωμαλα κουμασια ειστε και οτι δεν εχετε καμια διαφορα απ τους μακελαρηδες οπως ο αντερς μπρειβικ περυσι στη νορβηγια:uglystupid:  ηταν και θαυμαστης σας εξαλου το ειχε γραψει στα μπλογκ του. ποτε θα σας κλεισει μεσα ο εισαγγελεας καθαρματα, μα καλα κανεις δε βλεπει που οδηγητε η ελλαδα με σας τους καφρους ποθ μπλεξαμε :uglystupid:    και οχι τιποτα αλλο αλλα ο κοσμος νομιζει οτι ειστε και αντισυστημικοι :jerking:  που εχετε αρχηγους πρακτορισκους μυστικων υπηρεσιων :uglystupid:  λαμογια του κερατα θα σαπισετε συντομα στη φυλακη

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καλα ρε σεις ολοι εδω μεσα (δεξιοι, κενρωοι, αριστεροι και οτι αλλο θελετε να λεγεστε) καθεστε και ανεχεστε τα νεονασιστοπουστρακια να σας απειλουν ολη την ωρα εμμεσα και αμμεσα :idiot:   κανεις σας δε μιλαει :think:    τι πιστευετε οτι με τη ψευτομαγκια τους, θα φερουν τη καθαρση στην ελληνικη κοινωνια :jerking: ξυπνηστε το συστημα το ιδιο ειναι που αντιδρα ετσι και σας τρομοκρατει και σας αποπρασανατοληζει :uglystupid:  ΞΥΠΝΗΣΤΕ

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ετσι και μπουν στο σπιτι μου....οι φωτο του λακη θα ειναι σαν παιδικη χαρα!!  δεν θα τους αναγνωριζει η μανα τους!! και ολα αυτα περι ισοτητος και ρατσισμου τ'ακουω βερεσε!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μαλάκα τι πούστικα γράμματα είναι αυτά ;;;;;;;;
Της μικρής σου αδελφής είναι ή έχεις κόρη στο δημοτικό ;;;;;;;

Δεν μπορεί ,
πλάκα μας κάνεις ......

Δεν μπορεί να είναι ανδρικά γράμματα αυτά ......

μου θύμισαν τα γράμματα μιας χορεύτριας γκόμενας που είχα ......

Μπας και είσαι κι εσύ χορεύτρια ;;;;;;;
έτσι χιλιοχυμένη σκατόπουστρα. Πούλα τρελίτσα

ούτε για χαβαλέ δεν είσαι ρε άρρωστε

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ετσι και μπουν στο σπιτι μου....οι φωτο του λακη θα ειναι σαν παιδικη χαρα!!  δεν θα τους αναγνωριζει η μανα τους!! και ολα αυτα περι ισοτητος και ρατσισμου τ'ακουω βερεσε!!
και εγω θα τους πυροβολησω, μαχαιρωσω, κοπανησω, αν μπουν στο σπιτι μου :uglystupid:  (ελληνες η αλλοδαποι) :uglystupid:  και ειμαι υπερ της αυτοαμυνας (ειμαι κατα της οπλοφοριας στο δρομο)  σορρυ φιλε για το οφ τοπικ, κανονικα αυτα θα γραφοταν στο θρεντ της συμμοριας

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
άστα αυτά ....

εσύ γουστάρεις αν μπουν σπίτι σου,
να σε καρφώσουν ... από πίσω ....

με τη λόγχη .... την πέτσινη ....
δεν ντρέπεσαι να γράφεις ακόμα ρε σκατόπουστα? Ακόμα και με τις χυμένες καπότες στη μάπα?

Επισκέπτης

Αυτό είναι μομφή για τους συμπολίτες με ... "διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις" ;;;

Είσαι ομοφοβικός ;;;;;;;

Να το προσέξεις!
Οι ναζί-χιτλερικοί ήταν ομοφοβικοί!

Εσείς είστε .... λεβεντόπουστες !!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτό είναι μομφή για τους συμπολίτες με ... "διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις" ;;;

Είσαι ομοφοβικός ;;;;;;;

Να το προσέξεις!
δεν έχω απολύτως τίποτα με τους ομοφυλόφιλους λαλάκη

με τις σκατόπουστες σαν και του λόγου σου έχω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.887
Πόντοι
25.467

Είσαι ομοφοβικός ;;;;;;;

Να το προσέξεις!

Εσείς είστε .... λεβεντόπουστες !!!!

Μιά από τις προφάσεις της νύχτας των μεγάλων μαχαιριών.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.887
Πόντοι
25.467
[size=12pt]
Δες κατανομές σκαγιών από λειόκανα ...[/size]
Δες και στους πίνακες σκοπευτηρίων ΣΕ ΚΥΚΛΟ 75cm
που δοκιμάζουμε κάννες-φυσίγγια--τσκαρίσματα:
[size=18pt]IN SHOTGUN WE TRUST !!!![/size]

Ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές οι φωτογραφίες που αναρτήσαρτε σχετικά με τις κατανομές βολίδων από λειόκανα. Στις τέσσερις όμως από αυτές διακρίνονται τα πρόσωπα των θυμάτων. Πράγμα, το οποίο παραβίαζει κατάφορα τον κανόνα 9 του παρόντος ισοτόπου.

"9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί ο/η εικονιζόμενος/-η. "

Ως εκ τούτου, αναμένω από τον διαχειριστή ή τους συντονιστές του παρόντος, να πάρουν θέση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές οι φωτογραφίες που αναρτήσαρτε σχετικά με τις κατανομές βολίδων από λειόκανα. Στις τέσσερις όμως από αυτές διακρίνονται τα πρόσωπα των θυμάτων. Πράγμα, το οποίο παραβίαζει κατάφορα τον κανόνα 9 του παρόντος ισοτόπου.

"9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί ο/η εικονιζόμενος/-η. "

Ως εκ τούτου, αναμένω από τον διαχειριστή ή τους συντονιστές του παρόντος, να πάρουν θέση.

πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι απεικονιζόμενοι στις φωτό μάλλον δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθούν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom