Επισκέπτης
Αυτή είναι η erinal;
Δεν είναι κακό...
Αυτή δεν είναι η έριναλ ,
αλλά πρέπει να είναι τοξικομανής ....
το βλέμμα είναι χαζεμένο .....
Αυτή είναι η erinal;
Δεν είναι κακό...
Εγω λεω να τους γαμαμε κιολας.αυτους που μπαινουν σπιτι για να μας ληστεψουν/σκοτωσουν/βιασουν η οχι?
εγω λεω σαφεστατα ναι.
Εγω λεω να τους γαμαμε κιολας.
μετα θανατον ετσι? αποοοοολυυτεεεεεεεεε που εισαι ρε φιλε? εχει πιο προχω ατομα απο εμας,ντεμοντε τα γκρανια πλεον :'(Εγω λεω να τους γαμαμε κιολας.
αυτοι τυπε οι Συριζαιοι ειναι καμμενοι...ας παρουν απο ενα Πακιστανο να τον θηλαζουν μεσα στο σπιτι...που κ που, να του στηνουν κ κωλο...άλλοι όμως
γουστάρουν να τους γαμήσουν οι κλεφτες ......
(βλ. ΤΣΥΡΙΖΑ, ANTIFA etc etc)
αυτοι τυπε οι Συριζαιοι ειναι καμμενοι...ας παρουν απο ενα Πακιστανο να τον θηλαζουν μεσα στο σπιτι...που κ που, να του στηνουν κ κωλο...
Oι άνθρωποι δεν είναι ομοφοβικοί , σαν τους υπολοίπους.
Δεν έχουν κανένα πρόβλημα την πουστιά ....
απεναντίας γουστάρουν κι όλας ...
αυτοι τυπε οι Συριζαιοι ειναι καμμενοι...ας παρουν απο ενα Πακιστανο να τον θηλαζουν μεσα στο σπιτι...που κ που, να του στηνουν κ κωλο...
οχι, εσενα οπως φαινεται ναι....σ' έχει γαμήσει συριζαίος?
οχι, εσενα οπως φαινεται ναι....
οχι, εσενα οπως φαινεται ναι....
Προτιμουν την πολυτισμικη πουτσα του Πακη
φασιτοπουστράκια θα έχετε αντιλογο σε όλα.
ασυλία τέλος.
εχεις καψει φλατζα τελειως...φασιστοπουστράκια τα μόνα σας "επιχειρήματα" είναι η πούτσα και το ξύλο.
ΙQ ραδικιού.
απλώς θα παίρνετε απαντήσεις και στο επίπεδό σας...
όταν έχω κέφι για μπινελίκια.
βιζιτες με 15 ευρω ολη νυχτα απο τους "μελαχροινους" τελος,οτι αρπαξατε αρπαξατε :-*φασιτοπουστράκια θα έχετε αντιλογο σε όλα.
ασυλία τέλος.
Προσωπικα θα πω "ναι" , γιατι ηρθα face to face με τυπο με οπλοπολυβολο και την γλυτωσα για Παρα πολυ λιγο.