poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
αν είχες όπλο απέναντι στο οπλοπολυβόλο τι πιθανότητες θα είχες?
Αν ειχε οπλο απλα δε θα ηταν εδω τωρα για να μας τα γραψει αυτα
αν είχες όπλο απέναντι στο οπλοπολυβόλο τι πιθανότητες θα είχες?
αν προλαβουμε γιατι οχι?????ομως δυστηχως αυτοι που μας κλεβουν δεν εχουν καν περασει ποτε εξω απο το σπιτι μας,μηπως να παμε εμεις στα δικα τους??????
Σας καταλαβαινω καλε μου κυριε. Τωρα με τον ΕΟΠΥΥ δεν παιρνετε πια τα χαπακια σας, ε? Δυστυχως υπαρχουν πολλοι σαν κι εσας, ειναι μεγαλο το προβλημα. :-
Χαπάκια πρέπει να πάρεις εσυ για να μην πάθεις εγκεφαλικό επειδη
1) βλέπεις το εθνικιστικό κίνημα να ανεβαίνει σε ποσοστά και να πετυχαίνει αποτελέσματα πολιτικής
2) βλέπεις την κυριαρχία της αναρχοκομμουνοσοσιαλοαριστεράς να περνάει στο βόθρο της ιστορίας ανεπιστρεπτί
3) διώχνουμε τους φίλους σου τους ξένους υπανθρπωπους απο ασία και αφρική και παθαινεις κατάθλιψη.
ΝΙΚΑΜΕ!
τυπε πες μας σκηνικοΠροσωπικα θα πω "ναι" , γιατι ηρθα face to face με τυπο με οπλοπολυβολο και την γλυτωσα για Παρα πολυ λιγο.
πατριωτακη εισαι οτι καλυτερο εχουμε βγαλει μετα τον ριτσο.τα σεβη μουΤα όνειρα σας θρύψαλα
τα όνειρα σας σκόνη
ελεύθεροι κι Ελληνικοί
ειναι όλοι οι δρόμοι
Οι πάκηδες λακίσανε
οι αφρο ξαπετίσαν
Ελεύθεροι οι Έλληνες
τους ξένους τους γαμήσαν!
εδω ειστε ρε νεοναζιστοπουστρακια? και περιμενω στο θρεντ της συμμοριας σας, για παμε απο κει να σας αρχισω μουνοπανα
πατριωτακη εισαι οτι καλυτερο εχουμε βγαλει μετα τον ριτσο.τα σεβη μου
στον πατο σου μπαινει πουστρακι(Λύρα Κρητική μπαίνει εδω)
Τα όνειρα μας θρύψαλα
τα όνειρα μας σκόνη
μπλοκα κι φωτιες
ειναι όλοι οι δρόμοι
Οι πάκηδες χυσανε
οι αφρο ξαπετίσαν
Ελεύθερα οι ξενοι
τους νεοναζι τους γαμήσαν!
και γω γαμημενα τα εχω αυτα βλαμμενε, τραγουδα μου "χαιρω χαιρω" ελευθερια, χαζοχαρουμενογαμω την αναρχία σου και την αριστερά σου!
στον πατο σου μπαινει πουστρακι