pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Λες και δεν είχαμε ήδη άποψη για τον εν λόγω.. [size=40pt].[/size] λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!!!
Λες και δεν είχαμε ήδη άποψη για τον εν λόγω.. [size=40pt].[/size] λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!!!
ο σεντρινο τα χει χασει. ειναι αυτο που λεμε αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου ααααααααααααααχαχαχαχχαχαΕπιεικώς, άσχετο με τις παραπάνω αναρτημένες φωτογραφίες... Βλέπετε κανέναν φθαρμένο από τον πανδαμάτορα χρόνο ή άρρωστο;
Επιεικώς, άσχετο με τις παραπάνω αναρτημένες φωτογραφίες... Βλέπετε κανέναν φθαρμένο από τον πανδαμάτορα χρόνο ή άρρωστο;
τραβα μια μαλακια να στανιαρεις..και με ποιον θα μαλωσω εγω που εχω ορεξη;
Καλυτερα που δεν αντεχουν ρε ΠΑΠΑΡΑ ,τι θες ρε ΗΛΙΘΙΕ να ειμαστε αισθητικά εξοικειωμενοι με την πολτοποιηση κρανιου; Λες και βλεπουμε ενα ωραιο μπριαμ να πουμε; αι γαμηθειτε συνολικως λεω εγωΛές έ!?
Η "μπλιάχ" μικροαστική αντίδραση των περισσότερων σχολιαστών στις φώτο δεν προκλήθηκε συνεπεία του μηχανισμού θανάτου (πχ πυροβολισμός έναντι ατυχήματος ή αρρώστιας) αλλά από την θέα των ανοιχτών τραυμάτων και των πολτοποιημένων κρανίων καθαυτή ... Οι λεπτεπίλεπτοι μικροαστικοί πισινοί μας ΔΕΝ αντέχουν σε τέτοια βάραβαρα θεάματα βλέπεις ...
και πολύ καλά κάνουν ρε βλεκέντιεΛές έ!?
Η "μπλιάχ" μικροαστική αντίδραση των περισσότερων σχολιαστών στις φώτο δεν προκλήθηκε συνεπεία του μηχανισμού θανάτου (πχ πυροβολισμός έναντι ατυχήματος ή αρρώστιας) αλλά από την θέα των ανοιχτών τραυμάτων και των πολτοποιημένων κρανίων καθαυτή ... Οι λεπτεπίλεπτοι μικροαστικοί πισινοί μας ΔΕΝ αντέχουν σε τέτοια βάραβαρα θεάματα βλέπεις ...
τραβα μια μαλακια να στανιαρεις..
θελω παρεα. Αν μπορεις να βοηθησεις κερνω και καφε
...εξαρτημενοι κυριως...Καλα οταν τα λεω εγω οτι οι περισσοτεροι
στο ιντερνετ ειναι γειωμενοι .
Λές έ!?
Πάντως για να επανέλθουμε στο αρχικό ερώτημα, δηλ. το έαν πυροβολώ ή όχι κάποιον που μπουκάρει σπίτι μου - πέρα από τα νομικά, ηθικά και τεχνικά ζητήματα - θα πρέπει να σκεφτούμε και το κατά πόσο θα μπορούσαμε ψυχολογικά να διαχειριστούμε την 16:9 πανοραμίκ ανάμνηση ενός θεάματος όπως αυτό που εμείς προκαλέσαμε ... ... χωρίς να βρεθούμε πίσω από τα κάγκελα του φρενοκομείου (ΕΑΝ γλιτώσουμε εκείνα της φυλακής, φυσικά) ...
& οι πρεζεμποροι τι πρεπει να κανουν δηλαδη???Εδω δεν μπορεις να διαχειριστείς τον εαυτο σου ακομα και με τα φαρμακα που κατεβαζεις, και μην σου πω ουτε και ο ψυχιατρος σου πλεον δεν φτουραει.Τι να πεις αματουρια..
τι λες βρε κωλοτρυπιδη???ασχετο
συγνώμη, αλλά επειδή σας βλέπω συγγενή του, ο πέρσυ τι απέγινε?
στα παπαρια μου οι στατιστικες σου..Ρίξε μια ματιά στα ποσοστά βαριών ψυχικών διαταραχών μεταξύ των Αμερικανών βετεράνων του βιετνάμ και των βετεράνων του πολέμου του Ιρακ ΜΕΤΑ την επιστροφή τους από την ενεργό υπηρεσία (βάσει των στοιχείων των συλλόγων αποστράτων) και τα ξαναλέμε.
Προφανώς ισχύει το "να μην δίνει ο θεός στον άνθρωπο όσα μπορεί να αντέξει" πλην όμως εδώ μιλάμε για επαναφορά του δράστη σε ρυθμούς ζωής συνήθους καθημερινότητας και ΟΧΙ για επαν-ένταξη του σε ένα περιβάλλον αντιξοοτήτων όπου ο θάνατος και η καταστροφή ορίζει το μέτρο και το ένστικτο για επιβίωση έχει τον πρώτο λόγο εξασθενώντας την ανάμνηση του συμβάντος.
Με άλλα λόγια την επόμενη μέρα του μπουμ μπουμ ο δράστης ούτε θα πεινάει, ούτε θα διψάει, ούτε θα απειλείται η ζωή του, αλλά θα πρέπει να αναμετρηθεί ΜΟΝΟΣ με τις αναμνήσεις των όσων συνέβησαν, χωρίς ομοιοπαθείς γύρω του. Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον συνήθους καθημερινότητας όπου η αιματηρή βία και ο θάνατος ΔΕΝ αντιμετωπίζονται ώς κανόνας αλλά ώς εξαίρεση ...
Λές έ!?