Νέα

Να πως μας τρώνε τα λεφτά στα τηλεπαιχνίδια...Δείτε το Video

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ναι, ναι, μας τα κλεβουν.Πολυ μουνος αυτη που σκαει τα μπαλονια ομως!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ποσο μαλακας πρεπει να ναι καποιος για να παρει τηλεφωνο σε κατι τετοιο???  :tickedoff:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μαλακας, θεια, αθωα γιαγια, απελπισμενος, πιτσιρικας μονος στο σπιτι....Ειναι πολλοι οι λογοι που σε κανουν τοσο απεγνωσμενο ωστε να νομιζεις οτι θα σου δωσει καποιος 1800ε επειδη βρηκες το σωστο μπαλονι. Αλλο τοσο οσοι παιρνουν κυριακατικες νομιζοντας οτι θα κληρωσει η καγιενν σ αυτους. Ω καιροι ω ηθοι αγαπητε.

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Δε θα επρεπε καποιος να επεμβει και να τους τιμωρήσει?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όλα τα τηλεδώρα, "απάτη" είναι κατά βάθος.

Δίνει ΔΩΡΟ ο Χαρδαβέλας σε κάθε εκπομπή του δύο netbook που κοστίζουν το πολύ 300-400 ευρω το καθένα.
Στέλνεις μυνημα που κοστίζει 1,20
Στέλνουν στην εκπομπή 20 με 30 χιλιάδες μυνηματα  :jerking:
Πολαπλασιάστε, και δείτε ότι με αυτό το "κολπάκι" και μόνο, βγάζει αρκετά από τα έξοδα της εκπομπής, να μην πω και όλα!

Εντάξει αυτό το παραδειγμα που αναφέρει ο φίλος παραπάνω είναι πολύ τρανταχτό!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τα τηλεδωρα φαινονται απλα επειδη η παραγωγη τους ειναι γελοια και φτηνη. Η μεγαλη αρπαχτη υποψιαζομαι πως γινεται στις εφημεριδες και τα υπολοιπα σοβαροφανη καναλια. Εδω φτασαμε ο τζογος να χει μπει στις τραπεζες, καταθεστε λεφτα και μπειτε στο διαγωνισμο για 1.000.000ε. Η απολυτη απατη του βοθρου των μιντια. Παρεπιπτοντως προτεινω το σλαμντογκ μιλιονερ. Ειναι πολυ γλυκο κ αναλαφρο παραμυθι.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οσο υπαρχουν χαζοι ανθρωποι θα υπαρχουν και απατεωνες.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Χωρια οτι τα καραμπαζα που εχει στην εκπομπη του αυτος ο φλωροπουστας εχουν iq υπο το μηδεν.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εγω παντως νομιζω οτι και τα τηλεφωνα ολα πρεπει να ειναι fake
δεν μπορει ρε πουστη νοημων ανθρωπος να παιρνει τηλ. εκει
επισης η χρεωση απο οσα εχω δει ειναι 2,40 το λεπτο!!! :new_shocked: σκεφτειτε και ποσο αναμονη θα εχει, ε μετα κλαψε μαλακα ελληνα για τον λογαριασμο του ο.τ.ε :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Χωρια οτι τα καραμπαζα που εχει στην εκπομπη του αυτος ο φλωροπουστας εχουν iq υπο το μηδεν.
γτ βρε καλε μου τι περιμενες να εχει?υποψηφιες γ την νασα??? :2funny:

εγω παντως νομιζω οτι και τα τηλεφωνα ολα πρεπει να ειναι fake
δεν μπορει ρε πουστη νοημων ανθρωπος να παιρνει τηλ. εκει
επισης η χρεωση απο οσα εχω δει ειναι 2,40 το λεπτο!!! :new_shocked: σκεφτειτε και ποσο αναμονη θα εχει, ε μετα κλαψε μαλακα ελληνα για τον λογαριασμο του ο.τ.ε :jerking:
παιρνουνε παιρνουνε...κατι καημενες γιαγιαδες που νομιζουν οτι θα κερδισουν κανα φραγκο... :-

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αστα ρε γμτ, πραγματικα και μονο που τους βλεπω με πιανει ναυτια...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
σωστός αλλά η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει και τους αφελείς!
Τι να προστατευση η πολιτεια εγω εχω το τηλεφωνο και περνω οπου θελω,αμα ειμαι μαλακας και περνω στα διαφορα τηλεπαιχνιδια περιμενωντας να κερδισω,θα καω απο τον λογαριασμο μετα, :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε φιλε δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι αυτοι που περνουνε ειναι γιαγιαδες παπουδες χωρικοι ανυποψιαστοι και θα πρεπει να προστατευονται.ειναι ατομα που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και νομιζουν οτι το καναλι νοιαζεται για να κερδισουν κατι κι αυτοι στην πουτ...α τη ζωη που του ς εχει παρει τα παντα και δε τους εχει δωσει ουτε ενα dvd ετσι για το γαμωτο.ε ρε τι ξυλο θελει αυτος ο φλωροπουστας γιατι ναι μεν η πολιτεια δεν ενεργει στοιχειωδως αλλα ο ξεφτυλας δεν εχει τσιπα πανω του για να εργαζεται οπως εργαζεται εκει.ε ρε τι οικοδομη που του χρειαζεται να δω αν θα τα κοψει τα κουνηματα μετα και οι γλαστρες τι χαστουκια και πλυσιμο πιατων στο σπιτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom