You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να πως μας τρώνε τα λεφτά στα τηλεπαιχνίδια...Δείτε το Video
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ναι, ναι, μας τα κλεβουν.Πολυ μουνος αυτη που σκαει τα μπαλονια ομως!
Ε...ΟΧΙ δα
Μαλακας, θεια, αθωα γιαγια, απελπισμενος, πιτσιρικας μονος στο σπιτι....Ειναι πολλοι οι λογοι που σε κανουν τοσο απεγνωσμενο ωστε να νομιζεις οτι θα σου δωσει καποιος 1800ε επειδη βρηκες το σωστο μπαλονι. Αλλο τοσο οσοι παιρνουν κυριακατικες νομιζοντας οτι θα κληρωσει η καγιενν σ αυτους. Ω καιροι ω ηθοι αγαπητε.
Ναι θα πρεπε. Αλλα αυτο προυποθετει την υπαρξη κρατους με ενα ελαχιστο βαθμο σοβαροτητας.Δε θα επρεπε καποιος να επεμβει και να τους τιμωρήσει?
Όλα τα τηλεδώρα, "απάτη" είναι κατά βάθος.
Δίνει ΔΩΡΟ ο Χαρδαβέλας σε κάθε εκπομπή του δύο netbook που κοστίζουν το πολύ 300-400 ευρω το καθένα.
Στέλνεις μυνημα που κοστίζει 1,20
Στέλνουν στην εκπομπή 20 με 30 χιλιάδες μυνηματα
Πολαπλασιάστε, και δείτε ότι με αυτό το "κολπάκι" και μόνο, βγάζει αρκετά από τα έξοδα της εκπομπής, να μην πω και όλα!
Εντάξει αυτό το παραδειγμα που αναφέρει ο φίλος παραπάνω είναι πολύ τρανταχτό!
Δίνει ΔΩΡΟ ο Χαρδαβέλας σε κάθε εκπομπή του δύο netbook που κοστίζουν το πολύ 300-400 ευρω το καθένα.
Στέλνεις μυνημα που κοστίζει 1,20
Στέλνουν στην εκπομπή 20 με 30 χιλιάδες μυνηματα
Πολαπλασιάστε, και δείτε ότι με αυτό το "κολπάκι" και μόνο, βγάζει αρκετά από τα έξοδα της εκπομπής, να μην πω και όλα!
Εντάξει αυτό το παραδειγμα που αναφέρει ο φίλος παραπάνω είναι πολύ τρανταχτό!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Σωστος!!!Ναι θα πρεπε. Αλλα αυτο προυποθετει την υπαρξη κρατους με ενα ελαχιστο βαθμο σοβαροτητας.
Εδω δεν τιμωρουν για αλλα κι αλλα...
Τα τηλεδωρα φαινονται απλα επειδη η παραγωγη τους ειναι γελοια και φτηνη. Η μεγαλη αρπαχτη υποψιαζομαι πως γινεται στις εφημεριδες και τα υπολοιπα σοβαροφανη καναλια. Εδω φτασαμε ο τζογος να χει μπει στις τραπεζες, καταθεστε λεφτα και μπειτε στο διαγωνισμο για 1.000.000ε. Η απολυτη απατη του βοθρου των μιντια. Παρεπιπτοντως προτεινω το σλαμντογκ μιλιονερ. Ειναι πολυ γλυκο κ αναλαφρο παραμυθι.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
εγω παντως νομιζω οτι και τα τηλεφωνα ολα πρεπει να ειναι fake
δεν μπορει ρε πουστη νοημων ανθρωπος να παιρνει τηλ. εκει
επισης η χρεωση απο οσα εχω δει ειναι 2,40 το λεπτο!!! σκεφτειτε και ποσο αναμονη θα εχει, ε μετα κλαψε μαλακα ελληνα για τον λογαριασμο του ο.τ.ε
επισης η χρεωση απο οσα εχω δει ειναι 2,40 το λεπτο!!! σκεφτειτε και ποσο αναμονη θα εχει, ε μετα κλαψε μαλακα ελληνα για τον λογαριασμο του ο.τ.ε
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γτ βρε καλε μου τι περιμενες να εχει?υποψηφιες γ την νασα???Χωρια οτι τα καραμπαζα που εχει στην εκπομπη του αυτος ο φλωροπουστας εχουν iq υπο το μηδεν.
παιρνουνε παιρνουνε...κατι καημενες γιαγιαδες που νομιζουν οτι θα κερδισουν κανα φραγκο... :-εγω παντως νομιζω οτι και τα τηλεφωνα ολα πρεπει να ειναι fake
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αστα ρε γμτ, πραγματικα και μονο που τους βλεπω με πιανει ναυτια...
Επισκέπτης
Οσο υπαρχουν χαζοι ανθρωποι θα υπαρχουν και απατεωνες.
σωστός αλλά η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει και τους αφελείς!
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
σωστός αλλά η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει και τους αφελείς!
Ποια πολιτεια?
Στην Ελλαδα εισαι.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τι να προστατευση η πολιτεια εγω εχω το τηλεφωνο και περνω οπου θελω,αμα ειμαι μαλακας και περνω στα διαφορα τηλεπαιχνιδια περιμενωντας να κερδισω,θα καω απο τον λογαριασμο μετα,σωστός αλλά η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει και τους αφελείς!
οχι ρε φιλε δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι αυτοι που περνουνε ειναι γιαγιαδες παπουδες χωρικοι ανυποψιαστοι και θα πρεπει να προστατευονται.ειναι ατομα που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και νομιζουν οτι το καναλι νοιαζεται για να κερδισουν κατι κι αυτοι στην πουτ...α τη ζωη που του ς εχει παρει τα παντα και δε τους εχει δωσει ουτε ενα dvd ετσι για το γαμωτο.ε ρε τι ξυλο θελει αυτος ο φλωροπουστας γιατι ναι μεν η πολιτεια δεν ενεργει στοιχειωδως αλλα ο ξεφτυλας δεν εχει τσιπα πανω του για να εργαζεται οπως εργαζεται εκει.ε ρε τι οικοδομη που του χρειαζεται να δω αν θα τα κοψει τα κουνηματα μετα και οι γλαστρες τι χαστουκια και πλυσιμο πιατων στο σπιτι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 163
- Εμφανίσεις