Νέα

Καλοκαίρι 2022. Πως - που θα το περάσουμε;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
Ωραιος φιλαρακο μου , να πηγαινεις και να περνας παντα τελεια σου ευχομαι . Παντως το πιο δυσκολο να βρεις απο τα 3 στα νησια μας ειναι το φαγητο για μενα . Το χουν ξεφτιλισει ειτε στις τουριστοσαβουροταβερνες με τους φουρνους μικροκυματων ειτε στα ψευτο κυριλε νησια με τα δηθεν γκουρμε που πηγαινεις και βρισκεις σολωμους και χαβιαρια ακομη και κρεατα β διαλογης ( τα πληρωνεις σαν αεροπορικο εισιτηριο ) αντι για φρεσκο ελληνικο ψαρακι
To ψάρι δεν είναι φαγητό ρε....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Με μπανακια, μουνακια και μακρια απο τσουχτρες μεσα κι εξω απο τη θαλασσα :upsidedown:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Θεσσαλονικη ρε μουνηα..! :confused: καθε ειδους τουριστρια σκαει καθημερινα!
fast-track πεοζητιανες,μοναχικες,freelancers,roadtripers,τσαρτερισιες,γκρουπισιες,κρουαζιεροπλοιες:erection:

.....και δε συμπεριλαμβανω τα σιτυτουρια απο εσκορτινες :tooth:
αν προσθεσουμε σε αυτες τις ερασμιτισσες που ειναι ηδη εδω η επικεινται μεσω νεων προγραμματων,
μιλαμε για το απολυτο τουριστικο θαυμα μπροστα στη σκατιλα του Θερμαικου:cool2: :tooth: :tooth: :tooth:

τσαρκες με Σαντμαν Καλαμαρια και Λευκο Πυργο να πουμε :tooth:

το ερωτημα ειναι ΤΙ ψαχνετε μυστες μου... :confused: αν πατε διακοπες μονο για μουνηα,θεωρω πως εχει μπολικα και στην πολη!
αν θελετε να χαλαρωσετε και να μαυρισετε με μπελβεντερε και αστακους,παω πασο...... :hi:
εγω προς το παρον αρκουμαι να κατεβαινω αυθημερον για καμια βουτια Χαλκιδικη...
1-2 φορες την εβδομαδα ,αν δε βαριεμαι και πραγματικα σκαω :tooth:
κοιταμε το μπατζετ πανω απ 'ολα.... :alivedick:

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Βαρετά.

Βασικά,αν δεν παίζει γκομενάκι να πάτε κάπου,είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας το ίδιο πράγμα είναι
Πολυ εξαρτημενος απο τη γκομενα εισαι φιλε
Η γκομενα ζαλιζει αρχιδια ομως και κυριως δε σε αφηνει να την πεσεις και αλλου
Τωρα αν βεβαια εννοεις τη γκομενα να πας καπου να ειναι καπου κοντα και αυτη και οποτε εχεις αναγκη να γαμησεις να την καλεις να ρχεται εκεινη η και φιλες της τοτε αλλαζει το θεμα.
Τοτε μαζι σου

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
επισης εχω προταση για Σκιαθο απο μπακουροπαρεα πουθεναδων :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

αλλα το πιθανοτερο ειναι να προτιμησω Αθηνα προς τελη Ιουλιου -Αυγουστο.... :coffee:

εχω κατι ανειλημμενες υποχρεωσεις προς τα νοτια:cool2:,οπου για καλη μου τυχη εχει και παραλιες..! :confused:

προσβλεπω σε ποιοτικη ξεναγηση..... :wanker: .....τωρα που καιει:priest:

ξερω οτι φαινομαι μουνοδουλος στα ματια σας,αλλα το χειμωνα ολο κατι τυχαινει και ειμαι αναβλητικος..! :confused:

γιατι να επενδυσω με ρισκο αποδοσης σε νησι με μπακουρια,ενω εχω ετοιμα μονοκονέ??:think:

προφανως θα εχει θυελλα και στη Σκιαθο,αλλα εχω μαθει στη ζωη μου να μην ειμαι πλεονεκτης να πουμε..! :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
τυπε εγω επειδη βγηκα απο μικρος στη ζητιανια βιοπαλη,δεν μπορεσα ποτε να δωσω πανελληνιες :dunno: :confused: :confused: :confused:

ImageHandler-1-7.jpg
Ναι αλλά έβγαλες το πανεπιστήμιο του πεζόδρομιου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Διαβατηριάκι φετος στην τσέπη, καλου κακου

Συνημμένα

• untitled_2.jpg
    untitled_2.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 26

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Ανοίγω ένα ξάλαφρο θεματάκι για το καλοκαιράκι που μπαίνει για τα καλά σε μερικές μέρες.
Πως, που με ποιον-ποια θα το περάσουμε;
Που θα διακοπάρουμε;
Θα πάρουμε άδεια ή θα μας πηδήξει το αφεντικό στη δουλειά;
Θα πάμε διακοπές ή θα μείνουμε στην πόλη;
Σε νησί ή βουνό;
Μόνοι η με παρέα;
Τι θα πιούμε;
Που θα μείνουμε; (camping vs studio με πισινα στην Καλντέρα, κλπ)
Εξωτερικό θα πάμε καθόλου η όχι;
Πόσα λεφτά θα φάμε; Μας άφησε τίποτα η ρήτρα αναπροσαρμογής στην τσέπη;
Αμάξι θα πάρουμε ή αν νοικιάσουμε κανά σκάφος θα μας έρθει πιο φθηνό;;; :dunno:

Αυτά και άλλα πολλά σε ένα αμιγώς καλοκαιρινό θεματάκι μετά από 2 χρόνια καραντίνα :cool2:
Τι διλληματα μας βαζεις ρε φίλε, φυσικα αφηνουμε το αμαξι σπίτι με 2,5 το λιτρο η βενζινη και παίρνουμε το σκάφος

Συνημμένα

• DOC-20210702-12880606.jpg
    DOC-20210702-12880606.jpg
    453,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Πολυ εξαρτημενος απο τη γκομενα εισαι φιλε
Η γκομενα ζαλιζει αρχιδια ομως και κυριως δε σε αφηνει να την πεσεις και αλλου
Τωρα αν βεβαια εννοεις τη γκομενα να πας καπου να ειναι καπου κοντα και αυτη και οποτε εχεις αναγκη να γαμησεις να την καλεις να ρχεται εκεινη η και φιλες της τοτε αλλαζει το θεμα.
Τοτε μαζι σου

Στη φάση που είμαι,μόνο με γκόμενα θα ψηνόμουν να παω.Με παρέα πήγα,μόνος πήγα,τα βαρέθηκα όλα.Ούτε γνωρίζεις,ούτε γαμάς αν δεν πας με γκόμενα,ειδικά στην ηλικία μας.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
επισης εχω προταση για Σκιαθο απο μπακουροπαρεα πουθεναδων :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

αλλα το πιθανοτερο ειναι να προτιμησω Αθηνα προς τελη Ιουλιου -Αυγουστο.... :coffee:

εχω κατι ανειλημμενες υποχρεωσεις προς τα νοτια:cool2:,οπου για καλη μου τυχη εχει και παραλιες..! :confused:

προσβλεπω σε ποιοτικη ξεναγηση..... :wanker: .....τωρα που καιει:priest:

ξερω οτι φαινομαι μουνοδουλος στα ματια σας,αλλα το χειμωνα ολο κατι τυχαινει και ειμαι αναβλητικος..! :confused:

γιατι να επενδυσω με ρισκο αποδοσης σε νησι με μπακουρια,ενω εχω ετοιμα μονοκονέ??:think:

προφανως θα εχει θυελλα και στη Σκιαθο,αλλα εχω μαθει στη ζωη μου να μην ειμαι πλεονεκτης να πουμε..! :confused:
Η Σκιαθος ειναι γεματη ελλεηνιδες που πουλανε μουρη
Ωστοσο δε θα ταν ασχημα να πας καμμια βδομαδα με τους μπακουρες να αραξεις
Αρκει να κανεις κυνηγι μονος και να σαι ανα πασα στιγμη ετοιμος να τους γραψεις στ αρχιδια σου αν σου τυχει περιπτωση.
Κατι που εμαθα για τις γκομενες ειναι πως αν ηταν μετοχη στο χρηματηστηριο δεν θα αξιζε να επενδυσεις ουτε μιση πουτσοτριχα

Αντιθετα το καλο μπορει να ρθει απο εκει που δε το περιμενεις και με μορφη που δεν περιμενεις

Ακομη θυμαμαι τις υποσχεσεις ενος θεομουνου που χα γαμησει δυο φορες οτι αν παω Ροδο θα περασω ζαχαρη μαζι της.
Λοιπον πηγα κι αυτο που αντικρυσα ηταν η γκομενα με αλλες μουνιτσες παρεα με ειχαν χεσμενο και μετα απο μερικες μερες εφτασαν και οι γκομενοι τους κι εμεινα με το πουλι στο χερι.
Αντιθετα "κολλητουλα φυτο" με καλο σωμα αλλα συμπεριφορα nerd με ειχε καλεσει να παμε μαζι σε συναυλια του Moby στο τερα βαιμπ πριν χρονια και ειπα με βαρια καρδια ας παω.
Ε και καταληξαμε στο αμαξι με το nerd οπου μου κανε μια τσιμπουκαρα αλλο πραγμα και μια θεικη γαμησαρα πολλων μεγατονων
:rockon:
Για ποτε ξεχαστηκε οτι η φατσα της εμοιαζε στο Σταθη Ψαλτη χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στη φάση που είμαι,μόνο με γκόμενα θα ψηνόμουν να παω.Με παρέα πήγα,μόνος πήγα,τα βαρέθηκα όλα.Ούτε γνωρίζεις,ούτε γαμάς αν δεν πας με γκόμενα,ειδικά στην ηλικία μας.
Τι ηλικια εχεις τυπε;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
μονος πας διακοπες μονο αν εισαι συγγραφεας

αντε και αν εισαι πρωταγωνιστης σε ταινια τρομου που κλασσικα το σπιτι που νοικιασες ειναι στοιχειωμενο απο καποιον δαιμονα κλπ κλπ

τι μονος διακοπες ρε σεις? μονος παω μονο στο 4all για τσιγαρα jesus δλδ :mrs-help:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Θεσσαλονικη ρε μουνηα..! :confused: καθε ειδους τουριστρια σκαει καθημερινα!
fast-track πεοζητιανες,μοναχικες,freelancers,roadtripers,τσαρτερισιες,γκρουπισιες,κρουαζιεροπλοιες:erection:

.....και δε συμπεριλαμβανω τα σιτυτουρια απο εσκορτινες :tooth:
αν προσθεσουμε σε αυτες τις ερασμιτισσες που ειναι ηδη εδω η επικεινται μεσω νεων προγραμματων,
μιλαμε για το απολυτο τουριστικο θαυμα μπροστα στη σκατιλα του Θερμαικου:cool2: :tooth: :tooth: :tooth:

τσαρκες με Σαντμαν Καλαμαρια και Λευκο Πυργο να πουμε :tooth:

το ερωτημα ειναι ΤΙ ψαχνετε μυστες μου... :confused: αν πατε διακοπες μονο για μουνηα,θεωρω πως εχει μπολικα και στην πολη!
αν θελετε να χαλαρωσετε και να μαυρισετε με μπελβεντερε και αστακους,παω πασο...... :hi:
εγω προς το παρον αρκουμαι να κατεβαινω αυθημερον για καμια βουτια Χαλκιδικη...
1-2 φορες την εβδομαδα ,αν δε βαριεμαι και πραγματικα σκαω :tooth:
κοιταμε το μπατζετ πανω απ 'ολα.... :alivedick:

Ε και τί έγινε,να τις παίρνεις μάτι;

Καρφωμένες όλες στα κινητά,ούτε κοιτάνε γύρω τους

Άσε που έχουμε τώρα κι αυτή τη μαλακία να σε τρέχουν για παρενόχληση και μόνο που τις κοίταξες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι ηλικια εχεις τυπε;

Παω 40

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Μύκονος.........με αραμπς εβραιους και γιες σερ.....χλιδα.....κλάψτε ελεύθερα.....σνιφφφφφ....κλαψψψψψψψ

zxcv99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
355
Πόντοι
280
υπάρχουν και κάποιοι που δυστυχώς δεν θα κάνουν διακοπές

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ε και τί έγινε,να τις παίρνεις μάτι;

Καρφωμένες όλες στα κινητά,ούτε κοιτάνε γύρω τους

Άσε που έχουμε τώρα κι αυτή τη μαλακία να σε τρέχουν για παρενόχληση και μόνο που τις κοίταξες

το ματι το χρησιμοποιουμε για σκαουτινγκ,δεν μας το εδωσε ο καλος θεουλης για να βλεπουμε τσοντες..! :confused:
μετα το σκαουτινγκ,ερχεται η στοχοθεσια και τελος η προσεγγιση του στοχου !

επειδη λοιπον ξανα με προκαλεις ... :confused: :confused: :confused:

...χθες πρωι -που λες- παρκαρω στην Πολυτεχνειου..! στο υψος των Δικαστηριων! εκει που δε γραφουν ποτε!
την ωρα που ετοιμαζομαι να βγω μετα το παρκαρισμα(εχοντας πιασει το τζοκερ!) ,
....περναει ενα καριολακι με ΑTOS , σε ελαττωμενη ταχυτητα:cool2::cool2::cool2::cool2:
μολις βλεπει ομως οτι βγαινω εξω ,παει να επιταχυνει..
τα ρανταρ μου εντοπισαν σε δευτερολεπτα οτι προκειται για φαινομενικα τιμιο καβλακι:happy::wanker:
πριν προλαβει να απομακρυνθει, φωναζω σαν τον τρελακια"μισο λεπτο κοπελιααα" :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
χχαχαχα αυτη κοκκαλωνει και κανει ελαφρως οπισθεν,κατεβαζοντας παραθυρο ....και ΤΙ αντικρυζω ???:wanker:
.....ενα καστανοξανθο -skinny- ελαφρως μαυρισμενο μωρακι γαλοπρασινων ματιων,με τζιν φουστακι και τσιμπουκοχειλακια (πιθανον πειραγμενα,αλλα στα παπακια μου):rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ,η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ρε πουστη μου! μ αγαπαει ο θεος!

πριν μου μιλησει ,αναφωνω "ουαου,αν δε βιαζομουν, ανετα κερνουσα καφε ! ",αρχιζει να χαμογελαει
και ρωταει "χμμμ τι εγινε,φευγεις μηπως???"
απανταω "οχι καρδια μου, αλλα εχω λυση..για ολα! ":2funny::2funny::2funny::2funny: :*
...συνεχιζει να χαμογελαει.!.."τι εννοεις βρε??? και της κανω.."κανε οπισθεν και εμπιστευσου με! "
αυτη σαστιζει :grin::grin::grin: με τα πολλα και τα λιγα, εισακουγομαι και την κατευθυνω σαν τροχονομος ,μεχρι να φτασουμε στο υψος του αμαξιου μου! :rockon::rockon::rockon::rockon:
...ωστε να το παρκαρει καθετα μπροστα απο αυτο! ειχα σεβαστο περιθωριο απο τον μπροστινο μου και ετσι τρουπωσε με ..μουρη προς το πεζοδρομιο το μωρακι! :cool2::cool2::cool2:

περιττο να σου πω οτι οση ωρα το επαιζα τροχονομος,με κοιτουσε τοσο μειλιχια και ευλαβικα,γεγονος που με..καβλωνε και με ενθαρρυνε ακομα περισσοτερο!! διοτι δε φαινοταν και καμια.. αβγαλτη,σιγουρα ειχε πιασει το νοημα και γουσταρε! ...κοινως,μουσκεψε..!
....οσο τη βοηθουσα να στρεψει το αμαξι-ελεγχοντας τη κινηση διερχομενων αμαξιων -,ειχα ακουμπησει ολο το δεξι μου χερι μεσα απο την πορτα του οδηγου ,κατι που εκτιμησε απ 'οτι φαινεται:headbaning2:

με το που ληγει αισιως η ολη διαδικασια,για να μη φανω και λιγουρης :tooth: ,της κανω μια "λοιπον επειδη πραγματι βιαζομαι ,χαρηκα που σε βοηθησα,δε ξερω αν εισαι απο Θεσσαλονικη αλλα θα ... χαρω πολυ! " ,ριχνοντας ενα ραβασακι αναμεσα στα μπουτακια της και αποχαιρετωντας την οχι απλα πιανοντας ,αλλα ζουλωντας τρυφερα τον καρπο της! "

"ναι απο Θεσσαλονικη ειμαι!!":smitten::smitten::smitten::smitten: ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ,ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ,ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ...ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ !

ΟΠΩΣ πολυ ορθα εχει επαναληφθει εδω μεσα,σε ενα πρωτο contact δε χρειαζονται πολλα περισσοτερα απο ενα feedback στο στοχο!
μπορει να πεσει καμια ατακα που θα τα γαμησει ολα,μπορει να σε κοζαρει απο πανω μεχρι κατω μεχρι να βρει κατι αρνητικο,να σε ανακρινει με τον τροπο της και να χαθει το μυστηριο! μονο τα τυπικως προβλεπομενα επομενως,προκειμενου να αποφυγεις το αυτογκολ! :tooth: :tooth: :tooth:

η γκομενιτσα ειχε ψηθει σε φαση να την πιασω απο το χερακι και να παμε πρωινη βολτα στην Παλια Παραλια,ασχετως προγραμματων ,δικου της και δικου μου! τωρα αυτη ισως πηγαινε σε δουλεια,ισως σε κεντρο αισθητικης,ουδεις ξερει!??

εγω ομως δεν ηθελα να σπαταλησω περισσοτερο χρονο γιατι πραγματι ειχα σημαντικη υποχρεωση,αλλα μια ωρα αργοτερα!
δεν ηθελα να ανοιχτω περισσοτερο για να την ...αφησω να βραζει, ενεργοποιωντας το δικο της ενστικο αναζητησης ασφαλους επιβιωσης!

το ενστικτο του... θηραματος! :rockon::rockon::rockon::rockon:

μου εστειλε μηνυμα το βραδυ....και δεν απαντησα! θα τη στειλω αποψε με προοπτικη αν τη... βολεψει για σκ!:headbaning2:
τωρα θα νομιζεις οτι πουλαω φιδια,αλλα ευχομαι να το ζησεις ρε Σαντ! ανεξαρτητως εκβασης!
παιξε μπαλα ρε τυπε!! :confused: :confused: ολα στο μυαλο ειναι,μην τα ξαναλεμε :wanker: :wanker: :wanker: πρωτα γαμουμε το μυαλο τους!
και επειτα ΕΜΕΙΣ επιλεγουμε το πως ,το που,το ποτε :hi: :hi: :hi: :hi:

ΠΑΝΤΑ εμεις το πανω χερι! εμεις θα παιζουμε με την ψυχολογια τους να πουμε...! ξεκολλα...δεν υπαρχει πιο αφροδισιακο σπορ.

ΠΑΝΤΑ ομως με σεβασμο,παντα με τακτ και ευγενεια.....ετερον εκατερον! λατρευουμε να εξουσιαζουμε το γυναικειο φυλο :smitten:
...αυτο θελουν και αυτες! οχι μιζερους-αμπαλους-αγενεις-μονοκομματους-τσομπανηδες-εξυπνακηδες .
αλλα αμετανοητα ρομαντικους και ευθεις γυπες μιας αλλης εποχης.
...πορνομυαλους σημαιοφορους της καβλας !! της ζωης και της ενεργειας!:rockon::rockon::rockon:
....don 't give up the fight να πουμε:tickedoff::truce::truce:

Τελευταία τροποποίηση:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
το ματι το χρησιμοποιουμε για σκαουτινγκ,δεν μας το εδωσε ο καλος θεουλης για να βλεπουμε τσοντες..! :confused:
μετα το σκαουτινγκ,ερχεται η στοχοθεσια και τελος η προσεγγιση του στοχου !

επειδη λοιπον ξανα με προκαλεις ... :confused: :confused: :confused:

...χθες πρωι -που λες- παρκαρω στην Πολυτεχνειου..! στο υψος των Δικαστηριων! εκει που δε γραφουν ποτε!
την ωρα που ετοιμαζομαι να βγω μετα το παρκαρισμα(εχοντας πιασει το τζοκερ!) ,
....περναει ενα καριολακι με ΑTOS , σε ελαττωμενη ταχυτητα:cool2::cool2::cool2::cool2:
μολις βλεπει ομως οτι βγαινω εξω ,παει να επιταχυνει..
τα ρανταρ μου εντοπισαν σε δευτερολεπτα οτι προκειται για φαινομενικα τιμιο καβλακι:happy::wanker:
πριν προλαβει να απομακρυνθει, φωναζω σαν τον τρελακια"μισο λεπτο κοπελιααα" :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
χχαχαχα αυτη κοκκαλωνει και κανει ελαφρως οπισθεν,κατεβαζοντας παραθυρο ....και ΤΙ αντικρυζω ???:wanker:
.....ενα καστανοξανθο -skinny- ελαφρως μαυρισμενο μωρακι γαλοπρασινων ματιων,με τζιν φουστακι και τσιμπουκοχειλακια (πιθανον πειραγμενα,αλλα στα παπακια μου):rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ,η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ρε πουστη μου! μ αγαπαει ο θεος!

πριν μου μιλησει ,αναφωνω "ουαου,αν δε βιαζομουν, ανετα κερνουσα καφε ! ",αρχιζει να χαμογελαει
και ρωταει "χμμμ τι εγινε,φευγεις μηπως???"
απανταω "οχι καρδια μου, αλλα εχω λυση..για ολα! ":2funny::2funny::2funny::2funny: :*
...συνεχιζει να χαμογελαει.!.."τι εννοεις βρε??? και της κανω.."κανε οπισθεν και εμπιστευσου με! "
αυτη σαστιζει :grin::grin::grin: με τα πολλα και τα λιγα, εισακουγομαι και την κατευθυνω σαν τροχονομος ,μεχρι να φτασουμε στο υψος του αμαξιου μου! :rockon::rockon::rockon::rockon:
...ωστε να το παρκαρει καθετα μπροστα απο αυτο! ειχα σεβαστο περιθωριο απο τον μπροστινο μου και ετσι τρουπωσε με ..μουρη προς το πεζοδρομιο το μωρακι! :cool2::cool2::cool2:

περιττο να σου πω οτι οση ωρα το επαιζα τροχονομος,με κοιτουσε τοσο μειλιχια και ευλαβικα,γεγονος που με..καβλωνε και με ενθαρρυνε ακομα περισσοτερο!! διοτι δε φαινοταν και καμια.. αβγαλτη,σιγουρα ειχε πιασει το νοημα και γουσταρε! ...κοινως,μουσκεψε..!
....οσο τη βοηθουσα να στρεψει το αμαξι-ελεγχοντας τη κινηση διερχομενων αμαξιων -,ειχα ακουμπησει ολο το δεξι μου χερι μεσα απο την πορτα του οδηγου ,κατι που εκτιμησε απ 'οτι φαινεται:headbaning2:

με το που ληγει αισιως η ολη διαδικασια,για να μη φανω και λιγουρης :tooth: ,της κανω μια "λοιπον επειδη πραγματι βιαζομαι ,χαρηκα που σε βοηθησα,δε ξερω αν εισαι απο Θεσσαλονικη αλλα θα ... χαρω πολυ! " ,ριχνοντας ενα ραβασακι αναμεσα στα μπουτακια της και αποχαιρετωντας την οχι απλα πιανοντας ,αλλα ζουλωντας τρυφερα τον καρπο της! "

"ναι απο Θεσσαλονικη ειμαι!!":smitten::smitten::smitten::smitten: ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ,ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ,ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ...ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ !

ΟΠΩΣ πολυ ορθα εχει επαναληφθει εδω μεσα,σε ενα πρωτο contact δε χρειαζονται πολλα περισσοτερα απο ενα feedback στο στοχο!
μπορει να πεσει καμια ατακα που θα τα γαμησει ολα,μπορει να σε κοζαρει απο πανω μεχρι κατω μεχρι να βρει κατι αρνητικο,να σε ανακρινει με τον τροπο της και να χαθει το μυστηριο! μονο τα τυπικως προβλεπομενα επομενως,προκειμενου να αποφυγεις το αυτογκολ! :tooth: :tooth: :tooth:

η γκομενιτσα ειχε ψηθει σε φαση να την πιασω απο το χερακι και να παμε πρωινη βολτα στην Παλια Παραλια,ασχετως προγραμματων ,δικου της και δικου μου! τωρα αυτη ισως πηγαινε σε δουλεια,ισως σε κεντρο αισθητικης,ουδεις ξερει!??

εγω ομως δεν ηθελα να σπαταλησω περισσοτερο χρονο γιατι πραγματι ειχα σημαντικη υποχρεωση,αλλα μια ωρα αργοτερα!
δεν ηθελα να ανοιχτω περισσοτερο για να την ...αφησω να βραζει, ενεργοποιωντας το δικο της ενστικο αναζητησης ασφαλους επιβιωσης!

το ενστικτο του... θηραματος! :rockon::rockon::rockon::rockon:

μου εστειλε μηνυμα το βραδυ....και δεν απαντησα! θα τη στειλω αποψε με προοπτικη αν τη... βολεψει για σκ!:headbaning2:
τωρα θα νομιζεις οτι πουλαω φιδια,αλλα ευχομαι να το ζησεις ρε Σαντ! ανεξαρτητως εκβασης!
παιξε μπαλα ρε τυπε!! :confused: :confused: ολα στο μυαλο ειναι,μην τα ξαναλεμε :wanker: :wanker: :wanker: πρωτα γαμουμε το μυαλο τους!
και επειτα ΕΜΕΙΣ επιλεγουμε το πως ,το που,το ποτε :hi: :hi: :hi: :hi:

ΠΑΝΤΑ εμεις το πανω χερι! εμεις θα παιζουμε με την ψυχολογια τους να πουμε...! ξεκολλα...δεν υπαρχει πιο αφροδισιακο σπορ.

ΠΑΝΤΑ ομως με σεβασμο,παντα με τακτ και ευγενεια.....ετερον εκατερον! λατρευουμε να εξουσιαζουμε το γυναικειο φυλο :smitten:
...αυτο θελουν και αυτες! οχι μιζερους-αμπαλους-αγενεις-μονοκομματους-τσομπανηδες-εξυπνακηδες .
αλλα αμετανοητα ρομαντικους και ευθεις γυπες μιας αλλης εποχης.
...πορνομυαλους σημαιοφορους της καβλας !! της ζωης και της ενεργειας!:rockon::rockon::rockon:
....don 't give up the fight να πουμε:tickedoff::truce::truce:
Ωραιος ρε τρελο αλανι. Δωσε ραπορτο για τη συνεχεια μολις βγειτε

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ωραιος ρε τρελο αλανι. Δωσε ραπορτο για τη συνεχεια μολις βγειτε

αμην τυπαρα :priest::priest::priest: αν και τα γκολ δε διατυμπανιζονται :wink:

πρεπει να καταλαβει ο αλλος οτι η καλυτερη μπαλιτσα παιζεται κυριως την ημερα.
εκει που πολλοι κοιτουν και... λιγοι τολμουν !
αντιθετα ,στις μπαροτσαρκες συναναστρεφεσαι με δεκαδες φλυαρους και αμπαλους αρχιδοκαμπους,ακομα και το contact με υποψηφιο στοχο δε θα ειναι τοσο ιδιωτικο, οσο ενα τετ α τετ την ημερα,ποσο μαλλον απο εκει που δεν το περιμενει:hi:

γενικως,η νυχτα προσφερεται για διαφορετικες,πιο καλτ καταστασεις:cool2:
περα απο το τσουρμο,η δυνατη μουσικη ειναι απωθητικος παραγοντας.
ολο το βραδυ μπορει να φωναζεις για να σε ακουσει η αλλη,ενω την ημερα σε 2-3 λεπτα εχεις κανει τη δουλιτσα.

τελος,οι γυναικες ειναι πιο δεκτικες προς τους γυπες τη ημερας,με τους νυχτερινους συχνα ειναι προκατειλημμενες:cheesy:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
μονος πας διακοπες μονο αν εισαι συγγραφεας

αντε και αν εισαι πρωταγωνιστης σε ταινια τρομου που κλασσικα το σπιτι που νοικιασες ειναι στοιχειωμενο απο καποιον δαιμονα κλπ κλπ

τι μονος διακοπες ρε σεις? μονος παω μονο στο 4all για τσιγαρα jesus δλδ :mrs-help:

Άμα δεν έχεις γκόμενα/φίλους διαθέσιμους,ή μόνος θα πας ή καθόλου.Δεν έχεις άλλη επιλογή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom