το ματι το χρησιμοποιουμε για σκαουτινγκ,δεν μας το εδωσε ο καλος θεουλης για να βλεπουμε τσοντες..!
μετα το σκαουτινγκ,ερχεται η στοχοθεσια και τελος η προσεγγιση του στοχου !
επειδη λοιπον ξανα με προκαλεις ...
...χθες πρωι -που λες- παρκαρω στην Πολυτεχνειου..! στο υψος των Δικαστηριων! εκει που δε γραφουν ποτε!
την ωρα που ετοιμαζομαι να βγω μετα το παρκαρισμα(εχοντας πιασει το τζοκερ!) ,
....περναει ενα καριολακι με ΑTOS , σε ελαττωμενη ταχυτητα
μολις βλεπει ομως οτι βγαινω εξω ,παει να επιταχυνει..
τα ρανταρ μου εντοπισαν σε δευτερολεπτα οτι προκειται για φαινομενικα τιμιο καβλακι
πριν προλαβει να απομακρυνθει, φωναζω σαν τον τρελακια"μισο λεπτο κοπελιααα"
χχαχαχα αυτη κοκκαλωνει και κανει ελαφρως οπισθεν,κατεβαζοντας παραθυρο ....και ΤΙ αντικρυζω ???
.....ενα καστανοξανθο -skinny- ελαφρως μαυρισμενο μωρακι γαλοπρασινων ματιων,με τζιν φουστακι και τσιμπουκοχειλακια (πιθανον πειραγμενα,αλλα στα παπακια μου)
ΛΕΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ,η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ρε πουστη μου! μ αγαπαει ο θεος!
πριν μου μιλησει ,αναφωνω "ουαου,αν δε βιαζομουν, ανετα κερνουσα καφε ! ",αρχιζει να χαμογελαει
και ρωταει "χμμμ τι εγινε,φευγεις μηπως???"
απανταω "οχι καρδια μου, αλλα εχω λυση..για ολα! "
...συνεχιζει να χαμογελαει.!.."τι εννοεις βρε??? και της κανω.."κανε οπισθεν και εμπιστευσου με! "
αυτη σαστιζει
με τα πολλα και τα λιγα, εισακουγομαι και την κατευθυνω σαν τροχονομος ,μεχρι να φτασουμε στο υψος του αμαξιου μου!
...ωστε να το παρκαρει καθετα μπροστα απο αυτο! ειχα σεβαστο περιθωριο απο τον μπροστινο μου και ετσι τρουπωσε με ..μουρη προς το πεζοδρομιο το μωρακι!
περιττο να σου πω οτι οση ωρα το επαιζα τροχονομος,με κοιτουσε τοσο μειλιχια και ευλαβικα,γεγονος που με..καβλωνε και με ενθαρρυνε ακομα περισσοτερο!! διοτι δε φαινοταν και καμια.. αβγαλτη,σιγουρα ειχε πιασει το νοημα και γουσταρε! ...κοινως,μουσκεψε..!
....οσο τη βοηθουσα να στρεψει το αμαξι-ελεγχοντας τη κινηση διερχομενων αμαξιων -,ειχα ακουμπησει ολο το δεξι μου χερι μεσα απο την πορτα του οδηγου ,κατι που εκτιμησε απ 'οτι φαινεται
με το που ληγει αισιως η ολη διαδικασια,για να μη φανω και λιγουρης
,της κανω μια "λοιπον επειδη πραγματι βιαζομαι ,χαρηκα που σε βοηθησα,δε ξερω αν εισαι απο Θεσσαλονικη αλλα θα ... χαρω πολυ! " ,ριχνοντας ενα ραβασακι αναμεσα στα μπουτακια της και αποχαιρετωντας την οχι απλα πιανοντας ,αλλα ζουλωντας τρυφερα τον καρπο της! "
"ναι απο Θεσσαλονικη ειμαι!!"
ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ,ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ,ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ...ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ !
ΟΠΩΣ πολυ ορθα εχει επαναληφθει εδω μεσα,σε ενα πρωτο contact δε χρειαζονται πολλα περισσοτερα απο ενα feedback στο στοχο!
μπορει να πεσει καμια ατακα που θα τα γαμησει ολα,μπορει να σε κοζαρει απο πανω μεχρι κατω μεχρι να βρει κατι αρνητικο,να σε ανακρινει με τον τροπο της και να χαθει το μυστηριο! μονο τα τυπικως προβλεπομενα επομενως,προκειμενου να αποφυγεις το αυτογκολ!
η γκομενιτσα ειχε ψηθει σε φαση να την πιασω απο το χερακι και να παμε πρωινη βολτα στην Παλια Παραλια,ασχετως προγραμματων ,δικου της και δικου μου! τωρα αυτη ισως πηγαινε σε δουλεια,ισως σε κεντρο αισθητικης,ουδεις ξερει!??
εγω ομως δεν ηθελα να σπαταλησω περισσοτερο χρονο γιατι πραγματι ειχα σημαντικη υποχρεωση,αλλα μια ωρα αργοτερα!
δεν ηθελα να ανοιχτω περισσοτερο για να την ...αφησω να βραζει, ενεργοποιωντας το δικο της ενστικο αναζητησης ασφαλους επιβιωσης!
το ενστικτο του... θηραματος!
μου εστειλε μηνυμα το βραδυ....και δεν απαντησα! θα τη στειλω αποψε με προοπτικη αν τη... βολεψει για σκ!
τωρα θα νομιζεις οτι πουλαω φιδια,αλλα ευχομαι να το ζησεις ρε Σαντ! ανεξαρτητως εκβασης!
παιξε μπαλα ρε τυπε!!
ολα στο μυαλο ειναι,μην τα ξαναλεμε
πρωτα γαμουμε το μυαλο τους!
και επειτα ΕΜΕΙΣ επιλεγουμε το πως ,το που,το ποτε
ΠΑΝΤΑ εμεις το πανω χερι! εμεις θα παιζουμε με την ψυχολογια τους να πουμε...! ξεκολλα...δεν υπαρχει πιο αφροδισιακο σπορ.
ΠΑΝΤΑ ομως με σεβασμο,παντα με τακτ και ευγενεια.....ετερον εκατερον! λατρευουμε να εξουσιαζουμε το γυναικειο φυλο
...αυτο θελουν και αυτες! οχι μιζερους-αμπαλους-αγενεις-μονοκομματους-τσομπανηδες-εξυπνακηδες .
αλλα αμετανοητα ρομαντικους και ευθεις γυπες μιας αλλης εποχης.
...πορνομυαλους σημαιοφορους της καβλας !! της ζωης και της ενεργειας!
....don 't give up the fight να πουμε