Νέα

Καλοκαίρι 2022. Πως - που θα το περάσουμε;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
οτι μας εχει μεινει ακομα τυπε :confused: :confused: :confused:
Εγω παντως δεν παω νησια ανατολικου αιγαίου γιατι κανουν θόρυβο οι σφαλιάρες που τρωει ο ερντο και δε μπορω να κοιμηθω,
Για Χαβάη με βλεπω πάλι .

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Δε με πας Μονακό που θα το εκτιμήσω και ιδιαιτέρως
Μπουρδέλα δεν έχει...βέβαια τα στούντιο της Θεσσαλονίκης είναι σαν παλάτια οπότε πιστεύω ότι θα αποζημιωθείς με τον καλύτερο τρόπο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βουβαλισιο κρεας ΓΑΜΑΕΙ....
εισαι γατος
Που το βρήκες ογκόλιθε;Ανέβηκες και δοκίμασες;

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
διακοπες=
1) μερη με ωραιες παραλιες κ κρυσταλλινα νερα
2) καλο φαγητο
3) ξενα μουνια για πολυ πουτσο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
τυπε εγω επειδη βγηκα απο μικρος στη ζητιανια βιοπαλη,δεν μπορεσα ποτε να δωσω πανελληνιες :dunno: :confused: :confused: :confused:

ImageHandler-1-7.jpg
Έχω κάτι γκρι παπούτσια και δεν βρίσκω μπογιά....έχει το κασελακι σου τίποτα για να βοηθήσεις η θα τα φοράω όταν θα πηγαίνω στο περίπτερο η στον φούρνο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
διακοπες=
2) καλο φαγητο
Αν για το 2) και το 3) περιμένεις 10-15 μέρες όλον τον χρόνο για να τα απολαύσεις μάλλον επιζεις και δεν ζεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε ένα τραγούδι με τίτλο "Σφεντόνα" η κάτι τέτοιο....

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
Αν για το 2) και το 3) περιμένεις 10-15 μέρες όλον τον χρόνο για να τα απολαύσεις μάλλον επιζεις και δεν ζεις.
ξενα μουνια καλοκαιρι ερχονται...κι ειναι καυλωμενες.
Δεν εχουν ολες οι περιοχες κ τα 3 προαπαιτουμενα....

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
διακοπες=
2) καλο φαγητο
Σα τις πουτανες και οι διακοπες αδερφε μου , δε τα βρισκεις ολα σε μια δηλαδη σε ενα μερος . Εκει που ναι ωραια και εχει κρυσταλλινα νερα δε θα χει μουνια ή θα χει ψοφιο φαγητο απο κατι τουριστοταβερνες και το αντιστροφο . Δε τα βρισκεις ολα δυστυχως . Παντως αν εισαι ελευθερος και οχι με χαλκα τοτε θυσιασε τα υπολοιπα για τα μουνια θα σου λεγα

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
Σα τις πουτανες και οι διακοπες αδερφε μου , δε τα βρισκεις ολα σε μια δηλαδη σε ενα μερος . Εκει που ναι ωραια και εχει κρυσταλλινα νερα δε θα χει μουνια ή θα χει ψοφιο φαγητο απο κατι τουριστοταβερνες και το αντιστροφο . Δε τα βρισκεις ολα δυστυχως . Παντως αν εισαι ελευθερος και οχι με χαλκα τοτε θυσιασε τα υπολοιπα για τα μουνια θα σου λεγα
ξερω πλεον που πηγαινω κ καθε χρονο βρισκω κ τα 3.....
Φετος θελω ουκρανες μουναρες να γαμαω κ να ακουω σουστες κρεβατιου και Da Da Da...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
διακοπες=
2) καλο φαγητο

Εμένα στ'αρχίδια μου οι παραλίες και το φαγητό,αρκεί να'χει μουνιά

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
ξερω πλεον που πηγαινω κ καθε χρονο βρισκω κ τα 3.....
Φετος θελω ουκρανες μουναρες να γαμαω κ να ακουω σουστες κρεβατιου και Da Da Da...
Ωραιος φιλαρακο μου , να πηγαινεις και να περνας παντα τελεια σου ευχομαι . Παντως το πιο δυσκολο να βρεις απο τα 3 στα νησια μας ειναι το φαγητο για μενα . Το χουν ξεφτιλισει ειτε στις τουριστοσαβουροταβερνες με τους φουρνους μικροκυματων ειτε στα ψευτο κυριλε νησια με τα δηθεν γκουρμε που πηγαινεις και βρισκεις σολωμους και χαβιαρια ακομη και κρεατα β διαλογης ( τα πληρωνεις σαν αεροπορικο εισιτηριο ) αντι για φρεσκο ελληνικο ψαρακι

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ωραιος φιλαρακο μου , να πηγαινεις και να περνας παντα τελεια σου ευχομαι . Παντως το πιο δυσκολο να βρεις απο τα 3 στα νησια μας ειναι το φαγητο για μενα . Το χουν ξεφτιλισει ειτε στις τουριστοσαβουροταβερνες με τους φουρνους μικροκυματων ειτε στα ψευτο κυριλε νησια με τα δηθεν γκουρμε που πηγαινεις και βρισκεις σολωμους και χαβιαρια ακομη και κρεατα β διαλογης ( τα πληρωνεις σαν αεροπορικο εισιτηριο ) αντι για φρεσκο ελληνικο ψαρακι
Σολωμοι, τσιπουρες και γενικα μεγαλα δημοφιλη ψαρια ειναι παντοτε ιχθυοτροφειου χωρις καμια εξαιρεση. Αν θες ψαρι πιο κοντα στη φυση, διαλεγε μικρα οπως σαρδελες, μαριδες, κλπ που ειναι παντοτε ανοιχτης θαλλασσης. αφου εξ ορισμου δε συμφερει να καλλιεργουνται σε ιχθυοτροφεια

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Σολωμοι, τσιπουρες και γενικα μεγαλα δημοφιλη ψαρια ειναι παντοτε ιχθυοτροφειου χωρις καμια εξαιρεση. Αν θες ψαρι πιο κοντα στη φυση, διαλεγε μικρα οπως σαρδελες, μαριδες, κλπ που ειναι παντοτε ανοιχτης θαλλασσης. αφου εξ ορισμου δε συμφερει να καλλιεργουνται σε ιχθυοτροφεια
Σωστο αυτο που λες φιλε , τα ιχθυοτροφειου τα πλακωνουν στα αντιβιοτικα και στις συνθετικες τροφες και καλο οσο μπορουμε να τα αποφευγουμε .

Οταν παω σε ελληνικο νησι παντως και ρωταω τι προτεινεις σε οποιον ερχεται για τη παραγγελια δε μπορω να μου πουνε σολωμο ή κρεατικα ή αλλα παρεμφερη . Κατσε ρε μεγαλε τοσα ωραια ψαρακια εχουμε , γαυρους , λιθρινια, κουτσομουρες , σαρδελες, μπαρμπουνια,μαριδουλα φερε μου κατι ελληνικο απο τις θαλασσες μας να απολαυσω με το ουζακι μου δεν ειμαι στη νορβηγια ή σε κανα ορεινο χωριο να φαω κρεατα

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Αυτό το Καλοκαιρι το περνάω όντας άνεργος οπότε έχω άπλετο χρόνο για σωματική ξεκούραση, διάβασμα και σκέψεις για το τι είμαι, τι ήμουν, που ήθελα να φτάσω, που έφτασα και τι θα κάνω από εδώ και πέρα. (Την γεννιά των 40αρηδων μας γαμήσανε οι άλλες κοινωνικές ομάδες) Έλεγα να μην παραθερίσω για να κάνω οικονομία στα έτοιμα χρήματα από τα οποία επιβιώνω. Ένας φίλος μου είπε πως αξίζει να πάω διακοπές και να δαπανήσω διότι οι διακοπές καθαρίζουν το μυαλό και φτιάχνουν προυποθέσεις για να καλλιεργηθεί η σκέψη. Έχει δίκιο...δραστηριοποιήθηκα, έψαξα στο booking έγκαιρα και έκλεισα κατάλυμα σε γυμνιστικό προορισμό εις την ενδοχώρα, τον προορισμό θα μου επιτρέψετέ να τον μοιραστώ μαζί σας σε μεταγενέστερο χρόνο. Για πρώτη φορά από τότε που πάω διακοπές μόνος δεν θα πάω σε νησί λόγω αυξημένου κόστους.
Έχουμε και λέμε για 5 διανυχτερεύσεις....200 € καύσιμα και διόδια πάνε έλα με εκτιμώμενη τιμή αμόλυβδης 95 οκτανίων στα 2,5 € .... 250 € το ξενοδοχείο για 5 διανυχτερεύσεια και κανά 150 € που θα ξοδέψω εκεί βασικά για τροφή . Σύνολο περίπου στα 600 €. Τώρα αν κάνω καμάκι σε καμία ψώλα και προκύψει έξοδος εννοείτε ότι θα ξοδέψω μέχρι 100αρικο ακόμα μήπως και την γαμήσω και πάντα πιστός στο δόγμα πήδημα στο πρώτο ραντεβού!
αιδηψο εχει κατι γυμνιστες...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Πολύ ακρίβεια τα νησιά δυστυχώς . Μάλλον χωριό
Τα νησιά ευτυχώς τα πρόλαβα φτηνά ποιο νέος
Έχει παραγινει το κακό με την ακρίβεια στα νησιά. Θυμάμαι πριν 2 δεκαετίες οι Έλληνες ήταν οι Άραβες της Μύκονου Μας έβλεπαν οι μαγαζαρορες και τρέχαν να μας εξυπηρετήσουν. Αλλά οι τιμές τότε ήταν ένα τσακ πιο κάτω από Αθήνα . Οι πλειοψηφία των τουριστών ήταν Ιταλοί πιτσιρικάδες αφραγκοι. Θυμάμαι μας κλέβανε ποτά και σφηνάκια από τα τράπεζια κ εμείς γελαγαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom