Αυτό το Καλοκαιρι το περνάω όντας άνεργος οπότε έχω άπλετο χρόνο για σωματική ξεκούραση, διάβασμα και σκέψεις για το τι είμαι, τι ήμουν, που ήθελα να φτάσω, που έφτασα και τι θα κάνω από εδώ και πέρα. (Την γεννιά των 40αρηδων μας γαμήσανε οι άλλες κοινωνικές ομάδες) Έλεγα να μην παραθερίσω για να κάνω οικονομία στα έτοιμα χρήματα από τα οποία επιβιώνω. Ένας φίλος μου είπε πως αξίζει να πάω διακοπές και να δαπανήσω διότι οι διακοπές καθαρίζουν το μυαλό και φτιάχνουν προυποθέσεις για να καλλιεργηθεί η σκέψη. Έχει δίκιο...δραστηριοποιήθηκα, έψαξα στο booking έγκαιρα και έκλεισα κατάλυμα σε γυμνιστικό προορισμό εις την ενδοχώρα, τον προορισμό θα μου επιτρέψετέ να τον μοιραστώ μαζί σας σε μεταγενέστερο χρόνο. Για πρώτη φορά από τότε που πάω διακοπές μόνος δεν θα πάω σε νησί λόγω αυξημένου κόστους.
Έχουμε και λέμε για 5 διανυχτερεύσεις....200 € καύσιμα και διόδια πάνε έλα με εκτιμώμενη τιμή αμόλυβδης 95 οκτανίων στα 2,5 € .... 250 € το ξενοδοχείο για 5 διανυχτερεύσεια και κανά 150 € που θα ξοδέψω εκεί βασικά για τροφή . Σύνολο περίπου στα 600 €. Τώρα αν κάνω καμάκι σε καμία ψώλα και προκύψει έξοδος εννοείτε ότι θα ξοδέψω μέχρι 100αρικο ακόμα μήπως και την γαμήσω και πάντα πιστός στο δόγμα πήδημα στο πρώτο ραντεβού!