Νέα

Nα παντρευτω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.

Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!  :grin:

giphy.gif

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
γρήγορα πίσω στην τρύπα στο θρεντ σου εσύ!! παλιόπαιδο!!
Φιλαράκι έχεις διαβάσει το ταξίδι στα Γαλλικά;
Αν το έχεις κάνει, μεγάλο respect γέροντα, λένε πως ακόμα και οι Γάλλοι δεν μπορούν να το καταλάβουν εύκολα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Φιλαράκι έχεις διαβάσει το ταξίδι στα Γαλλικά;
Αν το έχεις κάνει, μεγάλο respect γέροντα, λένε πως ακόμα και οι Γάλλοι δεν μπορούν να το καταλάβουν εύκολα.
όχι, μόνο στα ελληνικά από το "Βιβλιοπωλείον της Εστίας"

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αν σας άρεσε, δοκιμάστε να διαβάσετε και κάτι από Blaise Cendrars, είχα πάθει πλάκα με το Μοραβαζίν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.

Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Αδραξε την ευκαιρια και κρατα και τον Αλβανο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!  :grin:

Στην μικρης πιθανοτητας περιπτωση που δεν τρολαρεις με φιδιες.

Ολοι οι πραγματικα λευκοι γαμοι εχουν μια αναγκαια προυπυποθεση. Αυτη ειναι η εφαπαξ και προκαταβολικά καταβολη ολοκλήρου του σχετικού ποσού.Με λιγα λογια ποσο "upfront" ειναι το upfront ??

Αν η παραπάνω απολυτη προυποθεση δεν ισχυει τοτε ο  εν λογω γαμος δεν είναι λευκος αλλά κατι αναμεσα στο γκρίζο το εμπριμε εως και το βαθύ μαύρο. Και καλα θα κανεις να μεινεις μακρια απο τετοιες περιπτωσεις, διοτι απλα "οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες".

Στην σημαντικα μεγαλυτερης πιθανοτητας περιπτωση που τρολαρεις.

Η ανικανοποιηση οδηγεί πολυ συχνα τους ανθρωπους σε μυθοπλασια. Αυτό ομως αρχικά. Τελικά "You don't wanna know" !!

Κοντολογις και μια και Αγγλικα μαλλον ξερεις "Get a (fucking or not) life". Και αυτό δεν θα το πετυχεις ποσταροντας εδώ.

Οτι και αν αποφσσισεις "Ευχομαι Βιον ανθοσπαρτον !!"!!! :grin: :grin: :hi: :hi:

PS. Tα καθε λογης "ραφια"

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δεν προλαβα να ποσταρω πριν το Υστερογραφον. Παμε παλι λοιπον.

PS. Τα καθε λογης "ραφια" ειναι γεματα απο wannabees madly in love.
Το ιδιο ειναι και τα τεραστια μητρωα εξωσωματικων των μαιευτηρων. Βλεπεις το κοιτασμα της ανθρωπινης βλακειας μερος της οποιου αποτελει η γυναικεια βλακεια ειναι τεραστιο.Και οσοι εγκαιρα παρουν θεση στην εκμεταλευση του απλα πλουτιζουν.

Καλη τυχη !! :hi:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16
Να δω οταν ερθει η ωρα να γνωρισει τα πεθερικα απο το ελμπασαν!  :2funny: :2funny:

kartmark

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0

ποιά είναι η προσφορά;

Επισκέπτης
Μετάφραση της Μαργέλλου από εστία τα σπάει. Μου άρεσε πάρα πολύ.
ναι καλή είναι και κάνει και πολλά σχόλια ως προς τα λογοπαίγνια στα γαλλικά...

μάλιστα θυμάμαι για ένα όνομα ( ξενοδοχείου ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καθαρά) ως προς τον τρόπο που το χε επιλέξει ο Σελιν- την εξήγηση την οποία έδινε η μεταφράστρια και με την οποία διαφώνησα και είχα την δική μου θεωρία την οποία πίστευα και πολύ...δεν έχω το βιβλίο τώρα μαζί μου, αλλά θα το κοιτάξω όταν γυρίσω σπίτι

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Να δω οταν ερθει η ωρα να γνωρισει τα πεθερικα απο το ελμπασαν!  :2funny: :2funny:
[/quote
Να δω οταν ερθει η ωρα να γνωρισει τα πεθερικα απο το ελμπασαν!  :2funny: :2funny:

χαχαχα .. θα μπορούσε να βγάλει και κανένα βιντεάκι σαν το παρακάτω

Υ.Γ. Μάλλον κάτι έκανα λάθος πρεπει να πάτησα 2 φορές παραθεση

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ναι καλή είναι και κάνει και πολλά σχόλια ως προς τα λογοπαίγνια στα γαλλικά...

μάλιστα θυμάμαι για ένα όνομα ( ξενοδοχείου ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καθαρά) ως προς τον τρόπο που το χε επιλέξει ο Σελιν- την εξήγηση την οποία έδινε η μεταφράστρια και με την οποία διαφώνησα και είχα την δική μου θεωρία την οποία πίστευα και πολύ...δεν έχω το βιβλίο τώρα μαζί μου, αλλά θα το κοιτάξω όταν γυρίσω σπίτι
Με ενδιαφέρει, αν θυμηθείς ψάξε και πες. Αλλά ας μην σπαμάρουμε σε ξέμπαργκο θρεντ, στείλε PM αν είναι.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

δεν αφήνεις τις μαλακίες να διοργανώσουμε κανένα gangbang με κρεμπιεδες να σε χύσουμε από παντού  :zfuck:
από πατουσάκια πως τα πας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom