P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Καλησπερα να σε ενημερώσω οτι το μέλος eraser είναι ξετρελαμένος μαζί σου.
βαλε παραθεση..
βαλε παραθεση..
Δεν με πιατέυεις ρε κουτό,κάτσε θα έρθει ο ίδιος να στο πεί αν και είναι ντροπαλός,σκληρός καργιόλης αλλά ντροπαλός. :S :S :Sβαλε παραθεση..
Ελά ρε μην ντρέπεσε είναι ανοιχτό μυαλό και όχι μόνο το μαράκι με τα κιτρίνα.περίμενε πρώτα να φτιάξει μία γιατί δεν υπάρχει...
sweetie?αθηνα μενω.αμα ερθεις αθηνα απο αγγλια στειλε μηνυμα να τα πουμε.Aπο που εισαι sweetie?
sweetie?αθηνα μενω.αμα ερθεις αθηνα απο αγγλια στειλε μηνυμα να τα πουμε.
χαχαχα για πες αγγλια τι λεει;εχω ερθει 2φορες διακοπες και σκεφτομαι και 3.ερχομαι..να με περιμενειςς
χαχαχα για πες αγγλια τι λεει;εχω ερθει 2φορες διακοπες και σκεφτομαι και 3.
halloween.γινεται τζερτζελο;καλοκαιρι εχω ερθει.καποια στιγμη μπηκα τεσκο και βλεπω jack daniels με κοκα κουτι.6 απανωτα.να μας ξαναρθεις δε δαγκωνουμε....πολυυ
προετοιμαζoμαστε σιγα σιγα για το halloween .
'halloween.γινεται τζερτζελο;καλοκαιρι εχω ερθει.καποια στιγμη μπηκα τεσκο και βλεπω jack daniels με κοκα κουτι.6 απανωτα.
Ναι περιμενε την να στειλει. Ετσι λεει σε ολους.sweetie?αθηνα μενω.αμα ερθεις αθηνα απο αγγλια στειλε μηνυμα να τα πουμε.
μου κανε εντυπωση που εχουνε απαγορευση καταναλωση ποτου για καποιες ωρες.anyway αγγλια που εισαι λονδινο;παντως εχουνε καλο φαγητο.και ορεξη να χεις να βολταρεις.αλλα φανταζομαι για να μενεις μονιμα ειναι αλλιως.'
εννοειταιι θα δεις ολα τα σπιτια με κερακια και κολοκυθες απεξω. Ανυπομονω κ για το halloween παρτι που επεται.
τα ποτα εδω ειναι ασυμφορα..οταν ερθεις κρατα κανα στη βαλιτσα να τα πιουμε λολλ
μου κανε εντυπωση που εχουνε απαγορευση καταναλωση ποτου για καποιες ωρες.anyway αγγλια που εισαι λονδινο;παντως εχουνε καλο φαγητο.και ορεξη να χεις να βολταρεις.αλλα φανταζομαι για να μενεις μονιμα ειναι αλλιως.
χαχαχα εχεις γινει λιωμα ποτε;δεν υπαρχει καποια απαγορευση απλα εχουν περιοχες που δε μπορεις να περπατας στο δρομο κ να πινεις..παρολα αυτα στις παμπ μπορεις να πιεις τα αντερα σου..καθε παρασκευη κ σαββατο βραδυ υπαρχουν ανθρωποι που κανουν περιπολια και προσφερουν πρωτες βοηθιες σε μεθυσμενους που κοιτονται στο δρομο..
χαχαχα εχεις γινει λιωμα ποτε;
---------ναι αλλα στην Ελλαδα!
ε,αμα ερθω πανω θα βγουμε και θα μας μαζεψουν ασθενοφορα.για πες τι και καλα δεν γουσταρεις η δεν εχει τυχει.η δουλευεις τρελα ωραριαναι αλλα στην Ελλαδα!