Νέα

Nα παντρευτω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kzen3

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Απλά είναι τα πράγματα...Η απάντηση στο να <<Nα παντρευτω η οχι?>> βρίσκεται στην παρακάτω ταινία στο χρονικό διάτημα 54:54--55:14

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Ωραία τα λέει και η γιαγιά , αλλα εκείνη αναφέρεται στο να ξαναπαντρευτεί κάποιος απο 29:50 - 29:59

τελικά συνεχίζει μέχρι περίπου το 31 λεπτό πάλι σχετικά με γάμο μιλάει.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
να μας ξαναρθεις δε δαγκωνουμε....πολυυ :P

προετοιμαζoμαστε σιγα σιγα για το halloween .
halloween.γινεται τζερτζελο;καλοκαιρι εχω ερθει.καποια στιγμη μπηκα τεσκο και βλεπω jack daniels με κοκα κουτι.6 απανωτα.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
halloween.γινεται τζερτζελο;καλοκαιρι εχω ερθει.καποια στιγμη μπηκα τεσκο και βλεπω jack daniels με κοκα κουτι.6 απανωτα.
'

εννοειταιι θα δεις ολα τα σπιτια με κερακια και κολοκυθες απεξω. Ανυπομονω κ για το halloween παρτι που επεται.

τα ποτα εδω ειναι ασυμφορα..οταν ερθεις κρατα κανα στη βαλιτσα να τα πιουμε λολλ

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
'

εννοειταιι θα δεις ολα τα σπιτια με κερακια και κολοκυθες απεξω. Ανυπομονω κ για το halloween παρτι που επεται.

τα ποτα εδω ειναι ασυμφορα..οταν ερθεις κρατα κανα στη βαλιτσα να τα πιουμε λολλ
μου κανε εντυπωση που εχουνε απαγορευση καταναλωση ποτου για καποιες ωρες.anyway αγγλια που εισαι λονδινο;παντως εχουνε καλο φαγητο.και ορεξη να χεις να βολταρεις.αλλα φανταζομαι για να μενεις μονιμα ειναι αλλιως.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
μου κανε εντυπωση που εχουνε απαγορευση καταναλωση ποτου για καποιες ωρες.anyway αγγλια που εισαι λονδινο;παντως εχουνε καλο φαγητο.και ορεξη να χεις να βολταρεις.αλλα φανταζομαι για να μενεις μονιμα ειναι αλλιως.

δεν υπαρχει καποια απαγορευση απλα εχουν περιοχες που δε μπορεις να περπατας στο δρομο κ να πινεις..παρολα αυτα στις παμπ μπορεις να πιεις τα αντερα σου..καθε παρασκευη κ σαββατο βραδυ υπαρχουν ανθρωποι που κανουν περιπολια και προσφερουν πρωτες βοηθιες σε μεθυσμενους που κοιτονται στο δρομο..

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
δεν υπαρχει καποια απαγορευση απλα εχουν περιοχες που δε μπορεις να περπατας στο δρομο κ να πινεις..παρολα αυτα στις παμπ μπορεις να πιεις τα αντερα σου..καθε παρασκευη κ σαββατο βραδυ υπαρχουν ανθρωποι που κανουν περιπολια και προσφερουν πρωτες βοηθιες σε μεθυσμενους που κοιτονται στο δρομο..
χαχαχα εχεις γινει λιωμα ποτε;

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ναι αλλα στην Ελλαδα!
---------
αγγλια δεν εχω παει ποτε δηλαδη τα ποτα συμφορα γιατι ποσο μιλας?
να βγεις να πιεις...
4-5 ποτακια η 3-4 μπυρες πχ...
-------------------
αμερικη ειχε παντα happy hour...1 ποτο τζαμπα,μεσημερι κ μετα τις2.. το βραδυ.
--------------------
εδω πχ μονο για ποτα σολο με ενα 50αρι εισαι οκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom