Νέα

Nα παντρευτω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

elena28

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ναι καλή είναι και κάνει και πολλά σχόλια ως προς τα λογοπαίγνια στα γαλλικά...

μάλιστα θυμάμαι για ένα όνομα ( ξενοδοχείου ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καθαρά) ως προς τον τρόπο που το χε επιλέξει ο Σελιν- την εξήγηση την οποία έδινε η μεταφράστρια και με την οποία διαφώνησα και είχα την δική μου θεωρία την οποία πίστευα και πολύ...δεν έχω το βιβλίο τώρα μαζί μου, αλλά θα το κοιτάξω όταν γυρίσω σπίτι
την κοροιδευει απλα 1000 ευρω θα της δωσει και τα αλλα μετα εφοσων εργαζεται θα της πει 300 το μηνα και αν θα τα παρει ειναι μαφια οι τυποι αυτοι

elena28

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
οι αγγλιδες δεν ειναι κοροιδα γιαυτο την επεσε σε ελληνιδα ασε που η αγγλιδα θα τα ζητησει μπροστα και υτος το ξερει και μετα θα τον αφησει κιολας οποτε τα χαρτια του δεν τα κανει αυτος αυτοι οι τυποι ψαχνουν κοροιδα λενε 10 αλλα δεν εχουνε δινουν 1 στο φιλο μεσολαβητη και 1χιλιαρικο στην κοπελα και της λενε τα αλλα 300 καθε μηνα απο την εργασια τους και συνηθως θα την γκαστρωσει κιολας γιατι θα μενουνε μαζι και θα ψαχνετε πρεπει να προσεχουν ολε ςοι κοπελες παρα πολυ σε αυτες τις προτασεις

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
οι αγγλιδες δεν ειναι κοροιδα γιαυτο την επεσε σε ελληνιδα ασε που η αγγλιδα θα τα ζητησει μπροστα και υτος το ξερει και μετα θα τον αφησει κιολας οποτε τα χαρτια του δεν τα κανει αυτος αυτοι οι τυποι ψαχνουν κοροιδα λενε 10 αλλα δεν εχουνε δινουν 1 στο φιλο μεσολαβητη και 1χιλιαρικο στην κοπελα και της λενε τα αλλα 300 καθε μηνα απο την εργασια τους και συνηθως θα την γκαστρωσει κιολας γιατι θα μενουνε μαζι και θα ψαχνετε πρεπει να προσεχουν ολε ςοι κοπελες παρα πολυ σε αυτες τις προτασεις
---------------
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ γαμησει ο αλβανος...
αυτος τα χαρτια θελει.

e-Μήτσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2015
Like
45
Πόντοι
0
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.

Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!  :grin:

Θεωρώ πως το θέμα "γάμος" είναι πλέον τυπικό και γίνεται κυρίως για τους συγγενείς. Αν εσύ περνάς καλά ενώ είσαι σε μια σχέση και χωρίς γάμο, είναι περιττό τότε.
Πλέον και χωρίς γάμο μπορείς να προχωρήσεις και να κάνεις οικογένεια.
Οι καιροί άλλαξαν και οι μεγαλύτεροι άρχισαν να το συνηθίζουν..
Εσύ να είσαι καλά και να περνάς καλά..
Όλα τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
οτι ναναι....
η τυπισσα γραφει αν αξιζει το ρισκο για 10 χηνες κ ο αλλος κανει αναλυση

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
Θεωρώ πως το θέμα "γάμος" είναι πλέον τυπικό και γίνεται κυρίως για τους συγγενείς. Αν εσύ περνάς καλά ενώ είσαι σε μια σχέση και χωρίς γάμο, είναι περιττό τότε.
Πλέον και χωρίς γάμο μπορείς να προχωρήσεις και να κάνεις οικογένεια.
Οι καιροί άλλαξαν και οι μεγαλύτεροι άρχισαν να το συνηθίζουν..
Εσύ να είσαι καλά και να περνάς καλά..
Όλα τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε!
ρε μητσο ουτε καν διαβασες το ποστ που κανεις παραθεση?
η αλλη σου λεει θελει να δωσει χαρτια στο αλβαναρα με λευκο γαμο
:springsmile:

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια.

Mε τα αραβοπάκια που γαμιέσαι τι είδους τύποι περίμενες να σε περιτριγυρίζουν

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
pentagiotissa.. την επόμενη φορά που θα βγάλεις ξωβυζη φωτογραφία πρόσεχε λίγο να μην πατικώνεται το ένα βυζί στη μπανέλα γιατί το θέαμα δεν είναι ούτε για τον πούτσο... φιλικά...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
:)

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (3).jpg
    αρχείο λήψης (3).jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 8
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
pentagiotissa.. την επόμενη φορά που θα βγάλεις ξωβυζη φωτογραφία πρόσεχε λίγο να μην πατικώνεται το ένα βυζί στη μπανέλα γιατί το θέαμα δεν είναι ούτε για τον πούτσο... φιλικά...

Τυπε αν δε στραπατσαρεις μια γυναικα δεν εχει νοημα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom