Νέα

να μεινω με τα windows XP?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δε θέλω να σε ζαλίζω ξέρω οτι εισαι γνώστης και σου την πεφτουν όλοι με ερωτήσεις.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το προσπαθήσω μόλις επιστρέψω Αθήνα
φιλε σορι κιολας αλλα αντι να κανεις ολα αυτα τα κομπιουτεριστικα να μπεις στο ubuntu κεντρο λογισμικου,να ψαξεις και να εγκαταστησεις το rar και να κανεις την δουλεια σου σαν να ησουν σε windows και χωρις εντολες και τερματικα......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε σορι κιολας αλλα αντι να κανεις ολα αυτα τα κομπιουτεριστικα να μπεις στο ubuntu κεντρο λογισμικου,να ψαξεις και να εγκαταστησεις το rar και να κανεις την δουλεια σου σαν να ησουν σε windows και χωρις εντολες και τερματικα......

Δεν ειναι κομπιουτεριστικα.
Δεν χρειαζεται καν να εισαι προγραμματιστης
ή νερντ για να δουλεψεις τερματικο!!!!!

@neos123 γιατι το λες αυτο?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καταραμμένο χολιγουντ  :headbang: :headbang: :headbang:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

εχεις κλησει την σχολη καμακιου τυπε :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ναι θα κατσει ο αλλος που δεν ξερει την τυφλα του να μαθει εντολες ρε μαν.....γιαυτο βγηκαν τα ουμπουντου για να το κανουμε ευκολα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι θα κατσει ο αλλος που δεν ξερει την τυφλα του να μαθει εντολες ρε μαν.....γιαυτο βγηκαν τα ουμπουντου για να το κανουμε ευκολα

Εδω που πληκτρολογεις τοσα μηνυματα πρεπει να ξερεις την τυφλα σου για να το κανεις?

ΔΗλαδη ειναι δυσκολο καποιος να θυμαται οτι η εντολη uncompress ξεζιπάρει ενα αρχείο?

compress αν δεν κανω λαθος σημαινει συμπιεση. Η διαφορα ποια ειναι με το να ανοιξεις το yahoo και να συμπληρωσεις την φορμα στελνοντας ενα email? Απλα στην αλλη περιπτωση απλα γραφεις εκει που σου δειχνει η προοτροπη. 

Οποιος δεν χρησιμοποιει τερματικο στα ουμπουντου χάνει πολυ χρονο απο το γραφικο περιβαλλον
ετσι νομιζω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εδω που πληκτρολογεις τοσα μηνυματα πρεπει να ξερεις την τυφλα σου για να το κανεις?

ΔΗλαδη ειναι δυσκολο καποιος να θυμαται οτι η εντολη uncompress ξεζιπάρει ενα αρχείο?

compress αν δεν κανω λαθος σημαινει συμπιεση.

Οποιος δεν χρησιμοποιει τερματικο στα ουμπουντου χάνει πολυ χρονο απο το γραφικο περιβαλλον
ετσι νομιζω.
τιποτα δεν χανει....μια χαρα δουλευει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:offtopic: Ρε μόρτες να ρωτήσω κ γω κάτι,πώς βρίσκεις κ βγάζεις τα tag από ηλίθιες φωτογραφίες στο FB;;; :helpplea:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οχι. Λαθος στα εχουνε πει.
ΤΟ τερματικο ειναι κλασεις φορες ταχυτερο και βολικοτερο
απο το γραφικο περιβαλλον.
δωσε ενα παραδειγμα που ειναι ταχυτερο για τον μεσο καθημερινο χρηστη....για την μανα μου ,τον πατερα μου την αδερφη μου που θελει να δει μια ταινια,να μπει ιντερνετ,να γραψει ενα κειμενο κλπ.....οχι θεωρητικολογιες

εγω για να αποσυμπιεσω ενα αρχειο παταω δεξι κλικ αποσυμπιεση εδω και αποσυμπιεζεται....τωρα αμα ανοιξω τερματικο και γραψω εντολες και ονομα αρχειου πως ειναι πιο γρηγορο μονο εσυ το ξερεις..... :think: :priest: :priest: :priest:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Εγω στον αλλον απαντησα που μου ειπε οτι προτεινει ανεπιφυλακτα τα Windows7
και ρωτησα το γιατι... 
Φίλε μου η συζήτηση έχει βγει εκτός αρχικού θέματος...
Από μένα ένα τελευταίο σχόλιο και καληνυχτίζω: οι 99 στους 100 χρήστες έχουν ένα PC/Laptop με αποκλειστική χρήση Internet Browsing και Office, άντε και καμμιά ψιλοεπεξεργασία εικόνας, άντε και να κατεβάζουν τραγούδια και ταινίες, και ίσως γράφουν και κανένα DVD (αυτό πάει να εκλείψει τελευταία). Για αυτούς τους 99 λοιπόν τα Win7 είναι σήμερα κατά την γνώμη των περισσοτέρων η καλύτερη λύση. Αυτήν προτείνω και εγώ. Μπορεί αύριο να  βγει κάτι άλλο καλύτερο, όταν αυτό γίνει γενικά αποδεκτό τότε θα προτείνουμε αυτό το άλλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είμαστε ενάντια στις πλειοψηφίες και την κοινή λογική. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστιμένος με τα Win7, και δεν είχα ποτέ αξιομνημόνευτα προβλήματα, τουναντίον έχω την γνώμη ότι ο κύριος Bill Gates με προσέχει... Τώρα αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους πρόβλημά τους, όχι δικό μου.
Ο κόσμος αλλάζει, η ζωή συνεχίζεται, όσοι θέλουν ακολουθούν.
Ας αποφασίσει ο φίλος μας μόνος του...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε μου η συζήτηση έχει βγει εκτός αρχικού θέματος...
Από μένα ένα τελευταίο σχόλιο και καληνυχτίζω: οι 99 στους 100 χρήστες έχουν ένα PC/Laptop με αποκλειστική χρήση Internet Browsing και Office, άντε και καμμιά ψιλοεπεξεργασία εικόνας, άντε και να κατεβάζουν τραγούδια και ταινίες, και ίσως γράφουν και κανένα DVD (αυτό πάει να εκλείψει τελευταία). Για αυτούς τους 99 λοιπόν τα Win7 είναι σήμερα κατά την γνώμη των περισσοτέρων η καλύτερη λύση. Αυτήν προτείνω και εγώ. Μπορεί αύριο να  βγει κάτι άλλο καλύτερο, όταν αυτό γίνει γενικά αποδεκτό τότε θα προτείνουμε αυτό το άλλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είμαστε ενάντια στις πλειοψηφίες και την κοινή λογική. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστιμένος με τα Win7, και δεν είχα ποτέ αξιομνημόνευτα προβλήματα, τουναντίον έχω την γνώμη ότι ο κύριος Bill Gates με προσέχει... Τώρα αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους πρόβλημά τους, όχι δικό μου.
Ο κόσμος αλλάζει, η ζωή συνεχίζεται, όσοι θέλουν ακολουθούν.
Ας αποφασίσει ο φίλος μας μόνος του...

Εσυ φιλε μου εισαι υποχρεωμενος να πεις αυτα που σου εχει μαθει η επιχειρηση στην οποια δουλευεις.
Τωρα το πως σε προσεχει ο Bill Gates απο την στιγμη που τον πληρωνεις και σου κρυβει πραγματα τα οποια εχεις αγορασει ειναι ενα αλλο θεμα .

Τελοςπαντων ο καθενας κανει τη δουλεια του. Ο κοσμος που αναφερεσαι δεν ξερει και δεν εχει ασχοληθει για να χει γνωμη και ακριβως σε αυτο βασιζονται και οσοι πανε να τον κοροιδεψουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δωσε ενα παραδειγμα που ειναι ταχυτερο για τον μεσο καθημερινο χρηστη....για την μανα μου ,τον πατερα μου την αδερφη μου που θελει να δει μια ταινια,να μπει ιντερνετ,να γραψει ενα κειμενο κλπ.....οχι θεωρητικολογιες

εγω για να αποσυμπιεσω ενα αρχειο παταω δεξι κλικ αποσυμπιεση εδω και αποσυμπιεζεται....τωρα αμα ανοιξω τερματικο και γραψω εντολες και ονομα αρχειου πως ειναι πιο γρηγορο μονο εσυ το ξερεις..... :think: :priest: :priest: :priest:

Ειλικρινα ετουτη την ωρα βαριεμαι να κατσω να διαφωνησω για αυτονοητα πραγματα.
Και για πραγματα που επισης δεν θα λαβεις υποψιν σου. Αν θες παρολαυτα να διαβασεις κατι
και να ερθεις καποια στιγμη να κανουμε μια συζητηση κατσε και διαβασε για τους χαρακτηρες μπαλαντέρ (* , ! , κτλπ) καθως και για το ιστορικο του τερματικου και ελα να ξανασυζητησουμε αν εχεις διαθεση. Για να μην μιλήσω για τον vim και άλλους επεξεργαστές κειμένου. Δεν ειναι τιποτα οπως μαθατε το φεησμπουκ μαθαίνετε και αυτους ο προγραμματισμος δεν εχει σχεση με αυτες τις εντολες... ειναι κατι πολυ δυσκολοτερο , πολυπλοκοτερο και απαιτει χρονο αν οχι ΧΡΟΝΙΑ... αυτο που λεω θελει 2 μηνες το πολυ να γινεις αψογος όντας πανάσχετος.

Να καθομαι να γραφω εντολες εδω μεσα και να εξηγω πραγματα που μπορει να μην ενδιαφερουν και κανεναν δεν οφελει σε κατι... αν ενδιαφερεσαι οντως για αυτη τη συζητηση πηγαινε διαβασε αυτα που σου ειπα και ελα να ξαναμιλησουμε .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσες εντολες εχω παραθεσει ως τωρα φτανουν.  :grin: Δεν χρειαζεται αλλο εκτος και αν καποιος οντως ενδιαφερεται. ΔΙαβαζει... και ερχεται να το συζητησουμε. Επειδη ακριβως δεν μ αρεσουν ουτε εμενα οι θεωρητικολογιες και οι γενικοτητες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι κανεναν δεν ενδιαφερουν αυτα.....ο κοσμος θελει απλα και ευχρηστα kai ασφαλη ανθρωπινα λειτουργικα και αυτο ειναι το ουμπουντου linux for human beings

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Εσυ φιλε μου εισαι υποχρεωμενος να πεις αυτα που σου εχει μαθει η επιχειρηση στην οποια δουλευεις...
Να το σχολιάσω; δεν αξίζει, ειδικά αν αναλογιστούμε σε τη forum είμαστε...
Πάντως πολύ μπερδεμένο σε βλέπω βρε φίλε μου Boldemort. Τα πράγματα είναι απλούστερα από όσο προβληματίζεσαι, μην βλέπεις παντού εχθρούς και παγίδες, υπάρχουν και φίλοι και καλά πράγματα σε αυτήν την ζωή...
Καληνύχτα σε όλους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι κανεναν δεν ενδιαφερουν αυτα.....ο κοσμος θελει απλα και ευχρηστα kai ασφαλη ανθρωπινα λειτουργικα και αυτο ειναι το ουμπουντου linux for human beings

Εφοσον δεν σε ενδιαφερουν τι με ρωτας τοτε? Να δεις αμα ξερω?  :2funny: :2funny: :2funny:
και αυτα που λεω ευχρηστα ειναι για οποιον ασχοληθει σοβαρα. Επετρεψε μου να εχω εναν λογο παραπανω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να το σχολιάσω; δεν αξίζει, ειδικά αν αναλογιστούμε σε τη forum είμαστε...
Πάντως πολύ μπερδεμένο σε βλέπω βρε φίλε μου Boldemort. Τα πράγματα είναι απλούστερα από όσο προβληματίζεσαι, μην βλέπεις παντού εχθρούς και παγίδες, υπάρχουν και φίλοι και καλά πράγματα σε αυτήν την ζωή...
Καληνύχτα σε όλους...

Εσυ εισαι μπερδεμενος και λες πραγματα που δεν ισχυουν
και πανω σε αυτα σχολιασα. Τα Windows δεν ειναι καθολου ασφαλες
και σταθερο λειτουργικο συστημα . Επισης ο Bill gates δεν σε φροντιζει
για λογους που ειναι πασιγνωστοι επισης και δεν χρειαζεται ουτε για αυτους
να διαφωνησουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

σου ειπα... λες αυτα που σε εχουν μαθει  :grin: πλατιάζεις και δεν δινεις συγκεκριμενες απαντησεις
ειναι γνωστες αυτες οι τεχνικες. Δεν ειναι θεμα αν εισαι εχθρος ή φιλος εγω απλα περιγραφω το τι κανεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
btw gl αν ποτε μπορέσεις.... εξήγησε μου πως θα μπορέσει να μάθει ο απλός χρήστης ποσα αρχεία έχει σε έναν κατάλογο. Και ελα μετα να σου δειξω απο το τερματικο το οποιο σνομπάρεις επειδη ειναι δήθεν "ζορικο" ποσο απλούστατο ειναι αν οχι την 1η φορα απο την 1η και μετα (απλα την 1η πρέπει να γράψεις 2 λέξεις) και να πατησεις ENTER ωστε ο φλοιος να επεξεργαστει την εισοδο  :2funny: :2funny: :2funny:

την 2η δεν χρειαζεται να πατησεις ουτε αυτες απλα θα δωσεις ενα θαυμαστικο (ο χαρακτηρας μπαλαντερ που λεγαμε και πιο πανω)  ;)

EDIT -> ΔΕΝ εδωσα καλο και αντιπροσωπευτικο παράδειγμα... σκέψου απλα οτι θες να δεις οοοολα τα αρχεια σου με τα δικαιωματα τους σε καθε ενα ξεχωριστα... αυτο απο το τερματικο φυσικα ειναι ταχυτερο και την 1η φορα γινεται με μια απλη εντολη ενω την δευτερη (λογω ιστορικου) του τερματικου που σου ειπα να κοιταξεις απλα ανοιγεις το τερματικο και πατας το πάνω βελάκι απο το πληκτρολόγιο... για να μην μιλησω για τον vi οπως σου ειπα και πιο πανω που με ένα απλο γράμμα και ενα νουμερο απο διπλα μπορεις να πας στην γραμμη της αρεσκείας σου ακριβως σε ένα αρχειο το οποιο αποτελειται απο εκατοντάδες αν οχι χιλιάδες γραμμες  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom