Νέα

να μεινω με τα windows XP?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δε θέλω να σε ζαλίζω ξέρω οτι εισαι γνώστης και σου την πεφτουν όλοι με ερωτήσεις.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το προσπαθήσω μόλις επιστρέψω Αθήνα

Mπα οχι σε αυτα δεν ζαλιζομαι γιατι εχουν και μια ουσια. Το να βοηθησεις καποιον
να καταλαβει οτι η προπαγανδα του στυλ "Οποιος πληκτρολογει εντολες πρεπει να ειναι προγραμματιστης ή νερντ" ειναι ψευτικη ειναι πολυ σημαντικο.
Μπορει να φανω σνομπιστης αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι
το να απαντησω σε μια ερωτηση του στυλ "Πως διαγραφουμε τα cookies απο τον Explorer"
την οποια μπορει ο καθε χρηστης να βρει πολυ ευκολα μονος του το θεωρω βαρετο τελειως.
ΕΠισης το "Πως μπαινουμε στο λογαριασμο της γκομενας μας" επισης το θεωρω ακομη πιο βαρετο
απο το 1ο. Γιατι να μπεις? Πρεπει να γινεις αδιακριτος? Αν δεν σου κανουν αυτα που σου κανει
χωρισε την.

Δεν ειμαι γνωστης απλα ασχολουμαι απο χομπι. Εχω πολλα να μαθω ακομη και ειναι η αρχη.  

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
βάλε UBUNTU ! γάμα τα τα 7 !

ακόμη και ...τυφλός να είσαι, θα καταφερεις να κάνεις την εγκατασταση !

συμφωνω....για το μηχανημα του που δεν ειναι κανενα τερας θα ειναι καλυτερα για διαφορους λογους

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
βάλε UBUNTU ! γάμα τα τα 7 !

ακόμη και ...τυφλός να είσαι, θα καταφερεις να κάνεις την εγκατασταση !

Ρε συ εχω βάλει ubuntu σε ένα παλιό λαπτοπ που έχω και το μηχάνημα παίζει μια χαρά. Απλά κάποια πράγματα που ειχα συνηθισει να κάνω στα windows οπως unrar τώρα πρέπει να γράψω κάτι. Θυμήθηκα εποχές dos και Amstrad με Ιντελ 8088. Αλλά εδω ο αρκανς μάλλον ειναι για windows, όπως και εγώ εδω που τα λέμε.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
λεω να τα κατεβασω απο κανενα λινκ.

Σωστός. Εκει θα κατεβάσεις πιθανοτατα κάτι σε iso μορφή. Οπότε θα χρειαστεις μάλλον Damon tools. Δεν ειναι κάτι εξωπραγματικό, μην ανησυχεις

Το θέμα ειναι να κατεβάσεις κάποια έκδοση που ειναι χακαρισμένη όμορφα γιατί εγω εκανα άλλη μαλακεια και κατέβασα ενα update σε κάποια φάση που βρήκε οτι δεν ειναι γνησιο το λειτουργικό και εκει γαμήθηκε το συμπαν. Γι'αυτό προσπάθησα το ubuntu (και θα το παλέψω και άλλο)

Τα παιδιά πρέπει να σου πουνε αν πας για φορματ η απλά κανεις αναβάθμιση σε 7. Αυτό δεν το ξέρω

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλυτερα φορματ,να μπουν καθαρα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εγω αν ημουν στη θεση σου θα εμενα στα xp! Κυριως επειδη εχεις λιγη ραμ που λεει και ο καυλιαρης ο λαγος!
Και θα εμενα στα xp epειδη κανω απαιτητικες εργασιες που τρωνε ραμ (παιχνιδια)
Τωρα αν εσυ δεν εισαι παιδακι του γυμνασιου σαν εμενα και θες τον υπολογιστη για οποιαδηποτε αλλη νορμαλ καθημερινη χρηση μπορεις να βαλεις κ 7 χωρις κανενα προβλημα.

Αν τωρα προτιμησεις να ακουσεις τους ψωλαραδες που λενε να βαλεις λινουξ πηγαινε εδω
κατεβασε το γραφτο σε ενα cd βαλε το cd στο pc και κανε restart. To linux εχεις και την επιλογη να το δοκιμασεις τρεχοντας το απευθειας απο το cd χωρις να αλλαξεις δηλαδη τιποτα στον υπολογιστη σου! Γαματο?
Ξερεις να γραφεις cd φανταζομαι...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
απο τοτε που η απλ εβαλε στα ι παντ βαση λινουχ σαν λιτουργικο και ολα τα προγραματα που χρειαζεσε  τα πληρονεις σαν μαλακας με πιστοτικη η μαικροσοφτ ακολουθησε οπος φενεται καθαρα στα γουιν 8 ετσι σε κανα διο γουιντος πιο μετα ολα τα προγραματα θα τα πληρονουμεε!!! απλα τα πραγματα!!!!!!!!!! οποτε λινουχ και ξερο ψομι απο τορα και να πανε να γαμιτηουν και η απλ και ο μαικροσοφτ!!!!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:  τα χπ ακομα δουλευουν ορεοτατα !!! αλλα μαγκες αρχιστε να ασχολιστε με λινουχ οσο ειναι καιροσ!!!!!!!!!!!!!  σημερα αρχιζουν οι εκλογες στην ρωσιιαααα !!!!!!!!!!!! εμπροσ του πουτιν οι κολασμενοι!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ααααααα οτι θελετεε για ασφαλεια και ιντερνετ οτι προγραμα ειναι ρωσικο ειναι κορυφεοο μακραν!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
XP μετα απο ολικο φορματ.

:offtopic:
Η κοκκινοσκουφιτσα δεν εμφανιστει στο ραντεβου το απογευμα. :(

OP
OP
arcans82

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
λινουξ δεν θελω να βαλω ρε τυποι.
σκεφτομαι να μεινω με τα xp η να βαλω τα 7αρια.
τωρα αν ειναι φασαρια πολυ για να γινει αυτη η αλλαγη,το αφηνω κιολας οπως ειναι.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αρκάνς αν δε σου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα τα ΧΡ αστα οπως ειναι ρε συ.

Και μιας και μιλησε ο davarits για ασφάλεια, τώρα ψάχνω να βρω προγράμματα encryption για android και windows 7 - τα μουνιά μας παρακολουθουνε ναουμ και τα πάντα μπορουνε να τα δουνε

skype που με ενδιαφέρει αρχίδια ασφάλεια παρέχει ναουμ

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Τα 7 δεν ειναι οτι πιο συγχρονο.
Γιατι έχουν βγει και τα 8.
Φίλε μου τα Windows 8 είναι beta, δοκιμαστικά, είναι δυνατόν κάποιος να στηριχθεί επίσημα σε beta εκδόσεις;
Αν θέλει κάποιος να δει τι παίζει (κυριολεκτικά) με τα 8 τα βάζει. Αλλά για μόνιμη, καθημερινή, και υποστηριζόμενη χρήση βάζουμε μόνον τελικές εκδόσεις. Τα Windows 7 είναι μια χαρά. Επίσης είναι γνωστό σε όσους είναι επαγγελματίες στο χώρο ότι όποιος βιάζεται να εγκαταστήσει νέες εκδόσεις λογισμικού (πχ Win8) παίζει με την τύχη του και αναζητεί σκοτούρες. Εκτός και αν θες απαραίτητα κάποιο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης που δεν υπάρχει στην παλιά (πρακτικά απίθανο για PC αυτό), τότε καλό είναι να περιμένεις και 6-7-8..12 μήνες και μετά να πας στην νέα έκδοση. Και μιλάμε πάντα για πραγματικούς και υπεύθυνους χρήστες, όχι "παίκτες"/"δοκιμαστές" της τεχνολογίας.
Στον φίλο που εξαρχής ενδιαφέρθηκε συστήνουμε υπεύθυνα και ανεπιφύλακτα Windows 7.
Φίλε μου δεν χρειάζεται να ξαναανακαλύψεις τον τροχό, τον έχουν ανακαλύψει ήδη ...  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε μου τα Windows 8 είναι beta, δοκιμαστικά, είναι δυνατόν κάποιος να στηριχθεί επίσημα σε beta εκδόσεις;
Αν θέλει κάποιος να δει τι παίζει (κυριολεκτικά) με τα 8 τα βάζει. Αλλά για μόνιμη, καθημερινή, και υποστηριζόμενη χρήση βάζουμε μόνον τελικές εκδόσεις. Τα Windows 7 είναι μια χαρά. Επίσης είναι γνωστό σε όσους είναι επαγγελματίες στο χώρο ότι όποιος βιάζεται να εγκαταστήσει νέες εκδόσεις λογισμικού (πχ Win8) παίζει με την τύχη του και αναζητεί σκοτούρες. Εκτός και αν θες απαραίτητα κάποιο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης που δεν υπάρχει στην παλιά (πρακτικά απίθανο για PC αυτό), τότε καλό είναι να περιμένεις και 6-7-8..12 μήνες και μετά να πας στην νέα έκδοση. Και μιλάμε πάντα για πραγματικούς και υπεύθυνους χρήστες, όχι "παίκτες"/"δοκιμαστές" της τεχνολογίας.
Στον φίλο που εξαρχής ενδιαφέρθηκε συστήνουμε υπεύθυνα και ανεπιφύλακτα Windows 7.
Φίλε μου δεν χρειάζεται να ξαναανακαλύψεις τον τροχό, τον έχουν ανακαλύψει ήδη ...  ;)

Γιατι βάζουμε μονο τελικές εκδοσεις και για ποιο λογο συστηνουμε υπευθυνα και ανεπιφυλακτα Windows 7 ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τον τροχο οντως δεν χρειαζεται να τον ανακαλυψεις ξανα...
αλλα δεν μπορεις να τον χρησιμοποιεις χωρις να ξερεις πως δουλευει.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Εγω αν ημουν στη θεση σου θα εμενα στα xp! Κυριως επειδη εχεις λιγη ραμ που λεει και ο καυλιαρης ο λαγος!
Και θα εμενα στα xp epειδη κανω απαιτητικες εργασιες που τρωνε ραμ (παιχνιδια)
Τωρα αν εσυ δεν εισαι παιδακι του γυμνασιου σαν εμενα και θες τον υπολογιστη για οποιαδηποτε αλλη νορμαλ καθημερινη χρηση μπορεις να βαλεις κ 7 χωρις κανενα προβλημα.

Αν τωρα προτιμησεις να ακουσεις τους ψωλαραδες που λενε να βαλεις λινουξ πηγαινε εδω
κατεβασε το γραφτο σε ενα cd βαλε το cd στο pc και κανε restart. To linux εχεις και την επιλογη να το δοκιμασεις τρεχοντας το απευθειας απο το cd χωρις να αλλαξεις δηλαδη τιποτα στον υπολογιστη σου! Γαματο?
Ξερεις να γραφεις cd φανταζομαι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο το συστηνουμε "ανεπιφυλακτα" windows παντως ειχε πολυ πλακα...

ειδικα το ανεπιφυλακτα... θελω οπωσδηποτε να μαθω το γιατι το λεει καποιος αυτο.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
αυτο το συστηνουμε "ανεπιφυλακτα" windows παντως ειχε πολυ πλακα...

ειδικα το ανεπιφυλακτα... θελω οπωσδηποτε να μαθω το γιατι το λεει καποιος αυτο.

Σαν διαφημιση απο το πλαισιο ε? Θυμαμαι παλιοτερα που ειχαν κατι διαφημισεις στο ραδιοφωνο και το λεγανε αυτο για τα βιστα  :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  gia οσουσ θελουν να κατεβασουν ουμπουντου πιγενετε εδω κατεβαστετο οποσ γραφει στην μπαρα αριστερα και εγκαταστιστετο μεσα απο τα γουιντος ουτε φορματ ουτε τιποτα !!!!!!!!! αν δεν σας αρεσει η δεν ειναι σιμβατο με παλιοτερουσ σινηθος υπολογιστες!!! το σβινετε παλι μεσα απο τα γουιντος ! και ουτε γατα ουτε ζιμια απλουστατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Εγκατάσταση του Ubuntu από τα Windows »!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom