Νέα

να μεινω με τα windows XP?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαν διαφημιση απο το πλαισιο ε? Θυμαμαι παλιοτερα που ειχαν κατι διαφημισεις στο ραδιοφωνο και το λεγανε αυτο για τα βιστα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειχε παει στο πλαισιο εναν υπολογιστη ενας φιλος του ειπαν δεν εχει τιποτα....
και του λεω πριν πας να τον παραλαβεις (γιατι πρωτα τον ειχα δει εγω...) παρε με τηλεφωνο
να ερθω και εγω.... και ετσι εγινε... παμε εκει... συζητησα με τα τυπακια... νταξει τα παιδια περα απο το βασικο τους 8ωρο δεν ασχολουνται με την καρδια τους με αυτο που κανουν και αυτο φυσικα εχει επιπτωσεις. Οταν κανεις αγγαρεια και περιμενεις να περασει πως και πως η ωρα για να φυγεις απο την δουλεία σου (προσεξτε τον τονο) ειναι λογικο να μην μαθαινεις και να μην μπορεις να εξυπηρετησεις και τον κοσμο σωστα.

Ο τυπος δεν πληρωσε τιποτα λογω εμου γιατι εκανα θεμα προφανως μιας και ο υπολογιστης ΔΕΝ κοιταχθηκε σοβαρα απο κανεναν γιατι αν ειχε κοιταχθει θα ειχε προβλεφθει το σοβαρο προβλημα που ειχε και του το ειχα πει και ο ιδιος και φυγαμε στο ετσι... μετα απο μια βδομαδα... ο υπολογιστης του καηκε η καρτα γραφικων... τα συμπερασματα δικα σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και δεν ειμαι τεχνικος.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
για οσους ξερουν αυτη την στιγμη στον πλανητη οι καλητεροι προγραματιστες μακραν ειναι οι ρωσοι!!! με ελληνες προγραματιστες που τα λεγαμε παλια στη ιντρασοφτ του κοκαλη μου εξηγουσαν και μου τα δειχναν και η γενικη ιδεα ειναι οτι οι ρωσοι μιραζουν την τραπουλα οσον αφορα την ασφαλεια τα δικτια και τα σπασιματα και οι αλοι απλα διαβαζουν και αντιγραφουν!!!! οτι ειναι ρωσικο ειναι κοριφεο !!!!!!!! τελος υπαρχει και το μακιντος αλλα κανα 6 αμινο που δουλεπσα αρχιδιααααα!!! ειναι για ρομαντικους προγραματιστες χαιστες στον ηχο και στα μουλτιμιντια κατι λεει οσον αφορα την πιοτιτα!!!!! IBM και πουτσες αμερικανικες :2funny: :2funny: :2funny: τελοσ παντον λινουχχχχχχχχχχχχχχ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω εχουν δωσει χρησιμοποιήμενους σκληρους δισκους σε παιδια σαν καινουργιους

και το εχω παρει πρεφα και τους εχουμε τεσταρει μαζι . Τι να λεμε τωρα... οι πιο πολλοι να κλεψουν κοιτανε

με κουτοπονηριες.

500-700 άναψε σβήσε ενας σκληρος δισκος του κουτιου??? Ουτε με "beta" testing δεν φτανει τοσους
απο την εταιρεια του  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χειροτερη σκατο ρατσα απο τους τεχνικους δεν υπαρχει.  :headbang: :headbang: :headbang:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
αυτο το συστηνουμε "ανεπιφυλακτα" windows παντως ειχε πολυ πλακα...

ειδικα το ανεπιφυλακτα... θελω οπωσδηποτε να μαθω το γιατι το λεει καποιος αυτο.
Φίλε μου εσένα μπορεί να σου αρέσει να πειραματίζεσαι, να δοκιμάζεις πράγματα, να, να... και καλά κάνεις.
Ο μέσος χρήστης όμως δεν είναι σαν και εσένα, και σε αυτόν θα πρέπει να συστήνεις πάντα την ευρύτερα αποδεκτή λύση.

Δες και εδώ:
Σήμερα (1/2012) τα Win7 έχουν την αγορά (Net Market Share) με το μέρος τους, με το 33% των εγκαταστάσεων. Προηγούνται σε χρήση τα XP με 43% (λόγω ηλικίας), και έπονται τα Vista με 7%, μετά και μακρυά είναι όλοι οι άλλοι.
Παιδιά καλά είναι τα Linux, τα Ubantu και τα λοιπά εξωτικά, αλλά όταν έχουν το 1% της αγοράς τι να τα κάνει ο φίλος μας;
Windows 7 φίλοι μου και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε μου εσένα μπορεί να σου αρέσει να πειραματίζεσαι, να δοκιμάζεις πράγματα, να, να... και καλά κάνεις.
Ο μέσος χρήστης όμως δεν είναι σαν και εσένα, και σε αυτόν θα πρέπει να συστήνεις πάντα την ευρύτερα αποδεκτή λύση.

Δες και εδώ:
Σήμερα (1/2012) τα Win7 έχουν την αγορά (Net Market Share) με το μέρος τους, με το 33% των εγκαταστάσεων. Προηγούνται σε χρήση τα XP με 43% (λόγω ηλικίας), και έπονται τα Vista με 7%, μετά και μακρυά είναι όλοι οι άλλοι.
Παιδιά καλά είναι τα Linux, τα Ubantu και τα λοιπά εξωτικά, αλλά όταν έχουν το 1% της αγοράς τι να τα κάνει ο φίλος μας;

Τωρα δηλαδη μου προβαλλεις το επιχειρημα οτι επειδη τα παιρνουν ολοι ειναι και τα καλυτερα?  :S

Το κεφαλι σου ησυχο δεν το έχεις μιας και εφοσον έχουν και το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας σε πωλήσεις έχουν και το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας στους ιους  :2funny: :2funny: :2funny:

Και δεν ειναι ΤΑ Linux ειναι ΤΟ Linux. Ακομη και αυτο λαθος ειναι ομως.. γιατι το Linux απο μονο του δεν ειναι λειτουργικο συστημα ειναι πυρήνας. Κανονικα θα επρεπε να λέγεται (και ετσι λεγεται) GNU/Linux .

Δεν χρησιμοποιω λινουξ επειδη μ αρεσει να πειραματιζομαι... αλλα επειδη ειναι ενα λειτουργικο συστημα πολυ πιο σταθερο και παραμετροποιησιμο απο αυτο που πουλάνε οι μαγαζατορες...

πρωτη φορα παντως βλεπω να δεχεσαι να αγοραζεις κατι στου οποιου τον κωδικα δεν εχεις προσβαση...
λολ ειναι αδιανοητο... μονο και μονο απο εγωιστικο λογο δεν θα πληρωνα αυτο το πραμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kαι ακριβως επειδη ειναι σταθερο έχει το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας στους σερβερς.

70% ή κατι τετοιο σε χρησιμοποιηση.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
  gia οσουσ θελουν να κατεβασουν ουμπουντου πιγενετε εδω κατεβαστετο οποσ γραφει στην μπαρα αριστερα και εγκαταστιστετο μεσα απο τα γουιντος ουτε φορματ ουτε τιποτα !!!!!!!!! αν δεν σας αρεσει η δεν ειναι σιμβατο με παλιοτερουσ σινηθος υπολογιστες!!! το σβινετε παλι μεσα απο τα γουιντος ! και ουτε γατα ουτε ζιμια απλουστατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Εγκατάσταση του Ubuntu από τα Windows »!
για μακ εχει;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Δες και εδώ:

Πορνιαρη το κεφαλι σου το εχεις ησυχο μονο με λινουξ! Τα windows τα βαζεις για να παιζεις παιχνιδακια!
Κατα τα αλλα τα windows ειναι ενα μαλακισμενο λειτουργικο που ολο προβληματα δημιουργει.
Σκεψου λιγο και μονος σου: Ποσες φορες εχεις χρησιμοποιησει τις λεξεις "φορματ" και "windows" στην ιδια προταση? Θα εκπλαγεις  :P

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Λοιπόν, εγώ δεν θα πώ την γνώμη μου περι windows ή linux..
Θα ρωτήσω όμως κάτι τον φίλο που ξεκίνησε το πόστ..
Γιατι θέλεις να αλλάξεις λειτουργικο; Εχεις κάποιο προβλημα;
Θέλεις να κάνεις κάτι που δεν το κάνουν τα ΧΡ;
Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις απο την αλλαγή;
Εάν στην χρήση του PC, δεν έχεις πρόβλημα και με τις γνώσεις που
δείχνεις οτι (δέν) έχεις, καλύτερα θα ήταν να μείνεις εκεί που είσαι
και να γλυτώσεις τον πονοκέφαλο (για σένα) της αλλαγής..

Καλό σου βράδυ..

OP
OP
arcans82

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπόν, εγώ δεν θα πώ την γνώμη μου περι windows ή linux..
Θα ρωτήσω όμως κάτι τον φίλο που ξεκίνησε το πόστ..
Γιατι θέλεις να αλλάξεις λειτουργικο; Εχεις κάποιο προβλημα;
Θέλεις να κάνεις κάτι που δεν το κάνουν τα ΧΡ;
Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις απο την αλλαγή;
Εάν στην χρήση του PC, δεν έχεις πρόβλημα και με τις γνώσεις που
δείχνεις οτι (δέν) έχεις, καλύτερα θα ήταν να μείνεις εκεί που είσαι
και να γλυτώσεις τον πονοκέφαλο (για σένα) της αλλαγής..

Καλό σου βράδυ..
θελω να τα αλλαξω διοτι και στο λαπτοπ και στο στα8ερο που εχω για την δουλεια μου εχω 7αρια μου φαινοντε καλυτερα οτι,βασικα τα εχω συνηθησει πιο καλα.
στο p/c που εχω σπιτι ειναι τα xp,και ειπα να τα αλλαξω και αυτα.
να ειναι ολα ιδια.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
θελω να τα αλλαξω διοτι και στο λαπτοπ και στο στα8ερο που εχω για την δουλεια μου εχω 7αρια μου φαινοντε καλυτερα οτι,βασικα τα εχω συνηθησει πιο καλα.
στο p/c που εχω σπιτι ειναι τα xp,και ειπα να τα αλλαξω και αυτα.
να ειναι ολα ιδια.

Ενταξει αφου το θες τοσο πολυ καντο!!!
Οδηγιες εδω:
google is your friend!

Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :dancing:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κρατα τα xp !!!!!!!

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Τι πρέπει να κάνω στα ubuntu για να μπαίνω σε java-chatrooms σαν αυτό του neolaia.gr.. ?
έχω βάλει java k adobe flash player αλλα τίποτα.. :tickedoff: :helpplea:

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Τωρα δηλαδη μου προβαλλεις το επιχειρημα οτι επειδη τα παιρνουν ολοι ειναι και τα καλυτερα?  :S

Το κεφαλι σου ησυχο δεν το έχεις μιας και εφοσον έχουν και το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας σε πωλήσεις έχουν και το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας στους ιους  :2funny: :2funny: :2funny:

Και δεν ειναι ΤΑ Linux ειναι ΤΟ Linux. Ακομη και αυτο λαθος ειναι ομως.. γιατι το Linux απο μονο του δεν ειναι λειτουργικο συστημα ειναι πυρήνας. Κανονικα θα επρεπε να λέγεται (και ετσι λεγεται) GNU/Linux .

Δεν χρησιμοποιω λινουξ επειδη μ αρεσει να πειραματιζομαι... αλλα επειδη ειναι ενα λειτουργικο συστημα πολυ πιο σταθερο και παραμετροποιησιμο απο αυτο που πουλάνε οι μαγαζατορες...

πρωτη φορα παντως βλεπω να δεχεσαι να αγοραζεις κατι στου οποιου τον κωδικα δεν εχεις προσβαση...
λολ ειναι αδιανοητο... μονο και μονο απο εγωιστικο λογο δεν θα πληρωνα αυτο το πραμα.
ημαρτον ρε παιδια.εγω τα ubuntu τα δουλευω χρονια και τα λατρευω αλλα ημαρτον.τι να του πουμε δηλαδη του arcans,αν δεν σου κατσει η καρτα γραφικων κανε compile τον driver?βαλε φιλε μου 7.ειναι κορυφαιο λειτουργικο,κλασεις ανωτερο απο τα xp.εγω μολισ τα δοκιμασα αγορασα 3 γνησια και δουλευν και τα 3 ακομα αψογα

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
μετα απο πενηντα εγκαταστασεις ubuntu παντως την προηγουμενη βδομαδα επανηλημενα δεν καταφερα να βαλω mint  η ubuntu σε ενα satellite ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ημαρτον ρε παιδια.εγω τα ubuntu τα δουλευω χρονια και τα λατρευω αλλα ημαρτον.τι να του πουμε δηλαδη του arcans,αν δεν σου κατσει η καρτα γραφικων κανε compile τον driver?βαλε φιλε μου 7.ειναι κορυφαιο λειτουργικο,κλασεις ανωτερο απο τα xp.εγω μολισ τα δοκιμασα αγορασα 3 γνησια και δουλευν και τα 3 ακομα αψογα

Εγω στον αλλον απαντησα που μου ειπε οτι προτεινει ανεπιφυλακτα τα Windows7
και ρωτησα το γιατι... οπως το ιδιο θα ρωτουσα και σενα. Αν δεν ειχατε ποτε την θέληση
ή τον χρονο να ψάξετε το γιατι δεν ευθυνεται οποιος στο ρωτήσει.... σε στυλ "Α τον μαλακα να με πικαρει θελει".

P.S Δεν ειναι καθολου δυσκολο να κανεις compile τον driver δωσε μου το πηγαιο του αρχειο να δωσω μια εντολη στον gcc για να γινει εκτελεσιμος. Πιο δυσκολο ειναι το φορματ που θα κανει απο αυτο που λες εσυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλη ειναι η ερωτηση....

γιατι θεωρεις το λειτουργικο αψογο. Αμα σε ρωτησει καποιος τι θα του πεις?
Ετσι μου ειπανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom