Επισκέπτης
πάνε γράψτο και στο ιντιμιντια αυτο αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
Μετά είδα πως άνοιξε κι άλλο θέμα ο φρίτσης..
πάνε γράψτο και στο ιντιμιντια αυτο αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
Κοσμοπόλιταν το καταντήσατε.
Γιατί πρέπει να μας νοιάζει ο γυναικείος οργασμός?
Αφού χύσει δε χύσει η γκόμενα πάλι θα σου την πει για τις πιτσιλιές απ' το κατούρημα..
να τις καβλώνουμε περισότερο για να γουστάρουν ! ;)
εγώ σηκώνω καπάκι και περνάω με λίγο χαρτί υγείας μετά.
φριτσόπαιδο για σπίτι είμαι.
Για ποιο λόγο??
Επιστημονικα τεκμηριωμενο,σε βαθος.
βασικά δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα σε αυτά τα θέματα, αλλά απο ντροπή να ρωτήσετε, κάνετε καμιά κουβέντα τύπου "εγώ τα ξέρω όλα" στο μπου, μπας και πετάξει κανείς τίποτα και μάθετε. Χάλια μαύρα δηλαδή.είδες πως σου τους εκπαιδεύω να σας προσφέρουν όλες καλύτερους squirting orgasms?
τι ψυχούλα είμαι ρε γαμώ το.
καλό θα είναι για δυό -τρείς μέρες ....αποχή ! μετά ......βλέπουμε ! ;)
Όσο περισσότερο καβλώνουν αυτές,θα καβλώνουν κι'εμάς και θα γουστάρουν πήδημα....
γιαυτό και εγώ ασχολήθηκα με τα ..φασόλιαβασικά δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα σε αυτά τα θέματα, αλλά απο ντροπή να ρωτήσετε, κάνετε καμιά κουβέντα τύπου "εγώ τα ξέρω όλα" στο μπου, μπας και πετάξει κανείς τίποτα και μάθετε. Χάλια μαύρα δηλαδή.
Εξαιρετικό φαγητό. Πεινάω και μόνο που το σκέφτομαι.
γιαυτό και εγώ ασχολήθηκα με τα ..φασόλια
1998 ρωταω μια κοπελα βουλγαρα -καθως εκει διεμενα- να μου εξηγησει για τον γυναικιο οργασμο και πως μπορω να τον πετυχω|?!! και η απαντηση ηταν λυτη και ρητορικη-
με τον φρανκλινο franklin
τι???? της λεω
βασικά δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα σε αυτά τα θέματα, αλλά απο ντροπή να ρωτήσετε, κάνετε καμιά κουβέντα τύπου "εγώ τα ξέρω όλα" στο μπου, μπας και πετάξει κανείς τίποτα και μάθετε. Χάλια μαύρα δηλαδή.
βασικά δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα σε αυτά τα θέματα, αλλά απο ντροπή να ρωτήσετε, κάνετε καμιά κουβέντα τύπου "εγώ τα ξέρω όλα" στο μπου, μπας και πετάξει κανείς τίποτα και μάθετε. Χάλια μαύρα δηλαδή.
Ε ρε χάλια
Καλά, για κανένα δεν ισχύει.αυτό που λες δεν ισχύει για μένα.
γι'αυτό και χαιρετίζουμε την άφιξη σου.
διαφώτισε μας λοιπόν για το πώς να γίνουμε καλύτεροι.
αν θέλεις θέλουμε την βοήθεια σου και για το χθεσινό θρεντ που άνοιξα.
"Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες"
αλλά σε παρακαλώ η συνεισφορά σου σε αυτό το δεύτερο θρεντ να γίνει στον οικείο χώρο του για καλύτερα παιδαγωγικά αποτελέσματα, είναι στην ίδια ενότητα συζήτησης "Σεξ γενικά"
Ευχαριστω για την συνεργασία.