Νέα

Μυστικά για να τη φέρνεις σε οργασμό κάθε φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κοσμοπόλιταν το καταντήσατε.
Γιατί πρέπει να μας νοιάζει ο γυναικείος οργασμός?
Αφού χύσει δε χύσει η γκόμενα πάλι θα σου την πει για τις πιτσιλιές απ' το κατούρημα..

εγώ σηκώνω καπάκι και περνάω με λίγο χαρτί υγείας μετά.

φριτσόπαιδο για σπίτι είμαι.

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
192
Πόντοι
16
Why+%CE%99s+Sex+Fun.jpg

Επιστημονικα τεκμηριωμενο,σε βαθος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
είδες πως  σου τους εκπαιδεύω να σας προσφέρουν όλες καλύτερους squirting orgasms?

τι ψυχούλα είμαι ρε γαμώ το.
βασικά δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα σε αυτά τα θέματα, αλλά απο ντροπή να ρωτήσετε,  κάνετε καμιά κουβέντα τύπου "εγώ τα ξέρω όλα" στο μπου, μπας και πετάξει κανείς τίποτα και μάθετε. Χάλια μαύρα δηλαδή.

καλό θα είναι για δυό -τρείς μέρες ....αποχή ! μετά ......βλέπουμε ! :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

Εξαιρετικό φαγητό. Πεινάω και μόνο που το σκέφτομαι.

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
192
Πόντοι
16
Από την σειρά Ντοκιμαντέρ του Discovery Channel: Curiosity

Η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι από τις πιο πολύτιμες, σημαντικότερες και βαθύτερες γνωστές εμπειρίες στον άνθρωπο. Αλλά ο οργασμός είναι ένας πραγματικά επιστημονικός γρίφος. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες έντονες απολαύσεις αλλά, για ποιό λόγο τον έχουμε; Η ηθοποιός Maggie Gyllenhaal (Hysteria, The Dark Knight) είναι η οικοδεσπότης αυτής της αποκαλυπτικής έρευνας πραγματικά πρωτοποριακής για την επιστήμη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.947
Πόντοι
26.141
1998 ρωταω μια κοπελα βουλγαρα -καθως εκει διεμενα- να μου εξηγησει για τον γυναικιο οργασμο και πως μπορω να τον πετυχω|?!! και η απαντηση ηταν λυτη και ρητορικη-
με τον φρανκλινο  franklin
τι???? της λεω

Συνημμένα

• 800px-New100front.jpg
    800px-New100front.jpg
    103,2 KB · Εμφανίσεις: 20

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
βασικά δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα σε αυτά τα θέματα, αλλά απο ντροπή να ρωτήσετε,  κάνετε καμιά κουβέντα τύπου "εγώ τα ξέρω όλα" στο μπου, μπας και πετάξει κανείς τίποτα και μάθετε. Χάλια μαύρα δηλαδή.

Εξαιρετικό φαγητό. Πεινάω και μόνο που το σκέφτομαι.
:2funny: γιαυτό και εγώ ασχολήθηκα με τα ..φασόλια  :rolleyes: :2funny: :2funny: :rockon:  

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
1998 ρωταω μια κοπελα βουλγαρα -καθως εκει διεμενα- να μου εξηγησει για τον γυναικιο οργασμο και πως μπορω να τον πετυχω|?!! και η απαντηση ηταν λυτη και ρητορικη-
με τον φρανκλινο  franklin
τι???? της λεω

H μαύρη βίβλος του κομμουνισμού !!  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

κόβει το μάτι σου πάντως.... :2funny:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αυτό που λες δεν ισχύει για μένα.

γι'αυτό και χαιρετίζουμε την άφιξη σου.

διαφώτισε μας λοιπόν για το πώς να γίνουμε καλύτεροι.

αν θέλεις θέλουμε την βοήθεια σου και για το χθεσινό θρεντ που άνοιξα.

"Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες"

αλλά σε παρακαλώ η συνεισφορά σου σε αυτό το δεύτερο θρεντ να γίνει στον οικείο χώρο του για καλύτερα παιδαγωγικά αποτελέσματα, είναι στην ίδια ενότητα συζήτησης "Σεξ γενικά"

Ευχαριστω για την συνεργασία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και συνεχίζει η ανοργασμικιά...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτό που λες δεν ισχύει για μένα.

γι'αυτό και χαιρετίζουμε την άφιξη σου.

διαφώτισε μας λοιπόν για το πώς να γίνουμε καλύτεροι.

αν θέλεις θέλουμε την βοήθεια σου και για το χθεσινό θρεντ που άνοιξα.

"Γιατί καταπίνουν οι γυναίκες"

αλλά σε παρακαλώ η συνεισφορά σου σε αυτό το δεύτερο θρεντ να γίνει στον οικείο χώρο του για καλύτερα παιδαγωγικά αποτελέσματα, είναι στην ίδια ενότητα συζήτησης "Σεξ γενικά"

Ευχαριστω για την συνεργασία.
Καλά, για κανένα δεν ισχύει.  :2funny:
θα περιμένω τους έγκριτους γαμιάδες του σαιτ να αποφανθούν καλύτερα και να μας διαφωτίσουν. σεβασμός τους μύστες πάνω απο όλα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom