petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Γειά σου Μυρτώ τηλέφωνο για συνάντηση πολλά φιλάκια!!!!
σε γραφειο ειναι και μαλιστα διαφημιζομενο εδω.
εχει τηλεφωνο εκει
Γειά σου Μυρτώ τηλέφωνο για συνάντηση πολλά φιλάκια!!!!
Μετά από... λαϊκή απαίτηση, η Μυρτώ είναι και πάλι κοντά σας!
Καλή σας απόλαυση!
έχει πάρει προαγωγή και τώρα έχει το βαθμό τις "cougar"δυνατο ΜΙΛΦ....
σε γραφειο ειναι και μαλιστα διαφημιζομενο εδω.
εχει τηλεφωνο εκει
Η σελίδα με το προφίλ της στο αν λόγω γραφείο δεν εμφανίζεται. Δουλεύει ακόμα εκεί;
καλο!!!αν χρειαστει θα το λεω και εγω... με την αδεια σου φυσικα..αν το επιτρεπεις!δεν ξερω φιλε. παρε τηλεφωνο να σου πουν αμα θες.
εγω δεν ψωνιζω απο δευτεροτριτοκλασσατα γραφεια του κωλου
δεν ξερω φιλε. παρε τηλεφωνο να σου πουν αμα θες.
εγω δεν ψωνιζω απο δευτεροτριτοκλασσατα γραφεια του κωλου
Εγώ είμαι πρωτάρης στον χώρο. Από που να ψωνίζω;
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν είναι πάνω απο 50 τότε λογικό είναι. Οπότε για ευνόητους λόγους στέκει αυτό. Αν είναι τόσο έτσι, δεν το ξέρω. Το γραφείο όπως και άλλα παρόμοια λένε ψέματα για την ηλικία, το γνωρίζω απο προσωπική πείρα, υπολόγιζε τουλάχιστον 5 χρόνια πάνω σε όλες.το γραφείο λέει πως αν δεν είσαι πάνω απο 30 δεν σου κλείνει τη Μυρτώ, ότι δηλαδή δεν πάει με πιτσιρικάδες, ισχύει;
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν είναι πάνω απο 50 τότε λογικό είναι. Οπότε για ευνόητους λόγους στέκει αυτό. Αν είναι τόσο έτσι, δεν το ξέρω. Το γραφείο όπως και άλλα παρόμοια λένε ψέματα για την ηλικία, το γνωρίζω απο προσωπική πείρα, υπολόγιζε τουλάχιστον 5 χρόνια πάνω σε όλες.
Πάνω από 30 είναι σίγουρα, αλλά πάνω από 50 δεν είναι με τίποτα ...
Απίστευτα γυμνασμένο κορμί (αν και λίγο άγριο πρόσωπο) και φοβερή προσωπικότητα και φινέτσα
Καλησπέρα σας. Η Μυρτώ συνεργάζεται με τι yourAngels ακομα;
Εδω θα σου λυθουν οι αποριες:Γεια σας μαγκες!! Καλησπερα!!
Επειδη ειμαι καινουριος στο site.. εχω δει καλες κριτικες για την Μυρτω.. αξιζει? ειναι value for money??
Ευχαριστω!
παντως φαινεται μουναρα η κυρια... τρομερο σωμα!
Γεια σας μαγκες!! Καλησπερα!!
Επειδη ειμαι καινουριος στο site.. εχω δει καλες κριτικες για την Μυρτω.. αξιζει? ειναι value for money??
Ευχαριστω!
παντως φαινεται μουναρα η κυρια... τρομερο σωμα!