Νέα

msn-skype-facebook-τι γινετε με τις καμερεςκαι τον ηχο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν κανω cybersex εγω ρε συ αυτα ειναι για τους πιτσιρικαδες.

Μονο τα πουστρακια και οι πολυ χοντρες ζητανε cybersex απο το νετ.

Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει σχέση από απόσταση. :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χωρις να θελω να σε προσβαλω αλλα .. μια χαρα δινουν κινητο. Αμα μπλεκεις με FB πιασ' τ' αυγο και κουρευ' το, πας για ητα, 1 μηνα μπιρι μπιρι και κοκο γιοκ. Δουλεψε λιγο το κοινονικο σου presence στο face to face

Εμενα να προσβαλεις? Οτι ειπα για χθες ηταν δοκιμασμενο...

Πριν φτασω στο φβ πετάγεται ο φιλος στην αλλη και λεει σε καποιο σημειο

"Ειναι μια καλη δικαιολογια να σας παρουμε κινητα....." και λενε "Οχι και κινητα....ειναι πολυ προσωπικα δεδομενα !!!!"
:2funny: :2funny: :2funny:

οποτε το ακουσα.... και το ελαβα υποψιν. Ο αλλος συνεχισε να ζηταει κινητο στο τελος και εφαγε το κεφαλι του.

Εμενα με βολευει το φβ παντως γιατι το ανοιγω και βλεπεις και γενικοτερα η αλλη με ποιους ειναι μπλεγμενη και στοιχεια του χαρακτηρα της (τα βαζουν πλεον στο φβ).... επισης εχεις ελευθερο πεδιο να μπεις και σε καμια συζητηση με φιλες της... καλο αμα στο παιζει δυσκολη την τσιτσιριζεις με την ζηλεια αμα αρχιζεις να σαλιαριζεις με την αλλη :P

Εγω φβ ζηταω παντως. Το προτιμω . Οι γκομενες χθες εξαιρετικες.... 8 στα 10 (εμφανησιακα) και πανω

δεν νομιζω να μας κατσουν.... αλλα δεν πειραζει. Καναμε την πλακα μας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ντάξει εγώ είμαι και καμένο και δεν είμαι ο Μ.Ο. αλλά όντως αν ασχολείται με το φέις, βλέπεις αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα. Αν και σε κάποιον που δεν ξέρω καλά, κολλάω να δώσω φέις γιατί γράφω πολλές μαλακίες εκεί και εεε κρίμα είναι να με γειώσει αμέσως χαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει σχέση από απόσταση. :P

Ρε συ εχω κανει αλλα οχι και cybersex :P

τι εννοεις τις μαλακιουλες απο τα μηνυματακια??? οκ τα χω κανει...

και τηλεφωνικο αλλα με την γκομενα μετα βγηκαμε εξω... και βρεθηκαμε.

Εγω σου λεω να μπεις σε ενα τσατ και να σου ερθει η αλλη να σου αρχισει με τη μια αυτα

εκει ειναι αυτο που ειπα πιο πανω οποτε τρωει πορτα με τη μια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ντάξει εγώ είμαι και καμένο και δεν είμαι ο Μ.Ο. αλλά όντως αν ασχολείται με το φέις, βλέπεις αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα. Αν και σε κάποιον που δεν ξέρω καλά, κολλάω να δώσω φέις γιατί γράφω πολλές μαλακίες εκεί και εεε κρίμα είναι να με γειώσει αμέσως χαχα

Ε εκει αμα σου πει η αλλη δεν εχω μπορεις να ζητησεις κινητο αλλα γενικα δεν το προτεινω
πλεον ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα.... εκτος και αν η αλλη ψηνεται για σενα και το βλεπεις
οποτε παιρνεις οτι θες.... ακομη και το κωλο της  :P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε συ εχω κανει αλλα οχι και cybersex :P

τι εννοεις τις μαλακιουλες απο τα μηνυματακια??? οκ τα χω κανει...

και τηλεφωνικο αλλα με την γκομενα μετα βγηκαμε εξω... και βρεθηκαμε.

Εγω σου λεω να μπεις σε ενα τσατ και να σου ερθει η αλλη να σου αρχισει με τη μια αυτα

εκει ειναι αυτο που ειπα πιο πανω οποτε τρωει πορτα με τη μια.

Ποια μηνυματάκια? Δεν κατάλαβα τι μου λες. ^_^
Για σχέση είπα εγώ, όχι να αρχίσεις τέτοια με ξεκάρφωτες χαζές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποια μηνυματάκια? Δεν κατάλαβα τι μου λες. ^_^
Για σχέση είπα εγώ, όχι να αρχίσεις τέτοια με ξεκάρφωτες χαζές.

Η αλλη το πηγε εκει και αναγκαστικα.... ακολουθησα και εγω
αν και τετοια δεν ειναι του χαρακτηρα μου!  :P Δεν φταιω εγω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια οσο πιο εμμεσο ειναι το πεσιμο τοσο το καλυτερο

πχ χθες δεν καναμε κανενα κοπλιμεντο περα απο το οτι τους ειπαμε

οτι ειναι φοβερες στην παρεα κτλπ .... επισης δεν ζητας κινητο γιατι της ερχεται

αποτομο της αλληνης και μπορει να κομπλαρει... το φεησμπουκ ειναι πιο διαδεδομενο στις μερες μας

το δινουν για πλακα στα τσατ αρα και ευκολα απο κοντα αλλα απο κοντα διαφοροποιεισαι επειδη

πηγες και τις μιλησες ενω ολοι οι αλλοι τρωγανε φυστικια και λεγανε για τον ΟΛυμπιακο ή να πανε σε κανα μπουρδελο μετα επειδη οι ελλεηνιδες ειναι πουτανες.

Αν γουσταρει η αλλη θα γινει και απο το φβ η δουλεια... ενω αν δεν γινει κρατας μια πορτα ανοικτη πολυ πιο ευκολα απο οτι να στειλεις ενα μηνυμα στο κινητο και να μην απαντησει ποτε και να τελειωσει εκει.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
παιδια οσο πιο εμμεσο ειναι το πεσιμο τοσο το καλυτερο

πχ χθες δεν καναμε κανενα κοπλιμεντο περα απο το οτι τους ειπαμε

422691_10150752485578465_129446698464_11579808_7296273_n.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Πολυ σωστο!!! Αλλα το ignoring ειναι αφοτου έχεις δειξει ενα ενδιαφερον...
μια παρουσια... και φυσικα εχεις κανει μια Α καλη εντυπωση στην αλλη...

λοιπον για να μην πολυλογω αυτο που λες πιανει μονο αν η αλλη έχει γοητευτει εστω
και λιγο απο σενα ωστε να σε αναζητησει μετα και να νιωσει οτι τις λειπεις.
Αν δεν ισχυει το παραπανω τοτε δεν βγαζεις τιποτα.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

λαθος ειναι αυτο, το σωστο ειναι don't need her οχι ignore. Αλλα για να φτασεις στο σημειο ολα πανω σου να λενε Ι don't need you θελει κοπο, γιατι οσο cool και να το παιζεις οι γυναικες ειναι γατονια, εχουν radar και διαβαζουν τα παντα πανω σου, απο τη γλωσσα του σωματος, τον τονο της φωνης, τα παντα. Και standar αμα εισαι needy αγαμητος βγαινει.

επισης δεν ζητας κινητο γιατι της ερχεται αποτομο της αλληνης και μπορει να κομπλαρει...

Δε ζητας τιποτα, της δινεις το κιν σου και της λες περασε το κινητο σου. Αμα ζητας εχεις χασει το παιχνιδι πριν καν βαρεσεις σεντρα (εχει να κανει με το needy που ελεγα πιο πανω)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Άσχετο λίγο, αλλά επειδή το βλέπω πάρα πολύ συχνά, επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω: Όταν λέμε "τι γίνεται": γράφουμε το "ται" με "αι".Το φαγητό γίνεται. Όταν λέμε "τί κάνετε", το "τε" γράφεται με "ε". Δεν χρειάζεται κανείς να τελειώσει Λύκειο για να γράφει 1-2 προτάσεις σωστά.Λίγη προσοχή ρε παιδιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom