Νέα

msn-skype-facebook-τι γινετε με τις καμερεςκαι τον ηχο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και ολα αυτα γινονται απο τοτε που το αγορασε η microsoft! Τυχαιο? Δε νομιζω  :2funny:

Ρε τα καριόλια να πούμε. Και πήρα τοσίμπα πάλι γιατί ήταν όμορφο και το πιο φτηνό. :P

Baby, γραψε τι μοντέλο είναι η toshiba σου.  :grin:
Υπάρχουν μερικά στα οποία η ασυρματη κάρτα δικτυου (συνήθως της raeltek)  :fuck1: πατόκορφα,
και πρέπει να περάσεις έναν άλλο driver της realtek για να δουλέψει  :)

Όταν πάω σπίτι θα δω τι είναι και θα το γράψω να δειιιις. Καλά τώρα κάτι μου είπες με τα τεχνικά χαχα. Θα ξαναστείλω μετά να μου πεις, ω έρωτά μου. :cheesy:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• granny-on-computer-ssa-3.jpg
    granny-on-computer-ssa-3.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
arcans82

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
oταν μιλαει καποιος απο skype-msn-facebook  με καμερα και μικροφωνο,υπαρχει τροπος να μπορει να καταγραψει ο συνομιλητης την εικονα και τον ηχο? δηλαδη με λιγα λογια να αποθηκευση την συνομιλια,και να την κανει βιντεο αργοτερα?

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχουν τυπε πολλα ψαξε κατι σε φαση msn cam recorder και θα βρεις μπολικα τωρα δε ξερω κατα ποσο λειτουργουνε ολα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
oταν μιλαει καποιος απο skype-msn-facebook  με καμερα και μικροφωνο,υπαρχει τροπος να μπορει να καταγραψει ο συνομιλητης την εικονα και τον ηχο? δηλαδη με λιγα λογια να αποθηκευση την συνομιλια,και να την κανει βιντεο αργοτερα?
Φιλε ρεταρεις;Αυτο δεν ρωτησες και στην αρχη του θεματος;Τι ξαναρωτας τωρα; :headbang:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
για video δοκιμασε το evaer  η το supertintin
για audio το riviera! ψαξε στο skype shop
μπορεις να χρησιμοποιησεις το camtasia η οποιοδηποτε προγραμμα desktop capture ή desktop recording software..

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96

Κατσε δηλαδη θες να την κανει βιντεο αργοτερα δηλαδη ή να την αποθηκευει απευθειας σαν βιντεο?  :think: :2funny:

Α! Και εννοεις αποθηκευσ[size=20pt]ΕΙ[/size]! Σωστα?  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Mιας και συζηταμε για φβ και επειδη βαριεμαι να ψαξω
το αλλο θρεντ ... αν κάποια σου δώσει ενα φβ πχ Μαρια ταδε...
και οταν πας να την ψάξεις βγαινει μεν σαν Μαρια ταδε αλλα διπλα
στο Μαρια έχει ενα γαμημενο ' -> τονο... ελπιζω να εδωσε το σωστο το ορνιο  :grin:
δεν βγάζει αλλη με αυτο το ονομα παντως...

ρωταω επειδη δεν γουσταρω να κανω με την μια αντ σαν λιγουρι -θα αφησω 1-2 μερες-... αποψε το τσιμπησα
σε λαιβ καμακι σε μπαρακι. Και το προβλεψα σωστα οτι θα βγουνε ολα τα μουνακια αποψε
μονα τους  :2funny: :2funny: :2funny: γιορτη της γυναικας γαρ.

Μην πει κανεις... για κινητο και τετοιες παπαριες. Κινητο οι γκομενες δεν δινουν... φιλος μου εκανε πεσιμο σε γκομενα και ζητησε κινητο και εφαγε ακυρο... αποψε. Και το ειχα προβλεψει και αυτο !!!!
Λεω κατσε να δεις θα φαει χυλοπιτα και θα γελαω...

χεχεχεχεχε  :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
στο Μαρια έχει ενα γαμημενο ' -> τονο... ελπιζω να εδωσε το σωστο το ορνιο  :grin:

ρωταω επειδη δεν γουσταρω να κανω με την μια αντ σαν λιγουρι -θα αφησω 1-2 μερες-... αποψε το τσιμπησα
σε λαιβ καμακι σε μπαρακι. Και το προβλεψα σωστα οτι θα βγουνε ολα τα μουνακια αποψε

Μην πει κανεις... για κινητο και τετοιες παπαριες. Κινητο οι γκομενες δεν δινουν... φιλος μου εκανε πεσιμο σε γκομενα και ζητησε κινητο και εφαγε ακυρο... αποψε. Και το ειχα προβλεψει και αυτο !!!!

Αντε κουφαλα...το cybersex ειναι σιγουρο...
:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν κανω cybersex εγω ρε συ αυτα ειναι για τους πιτσιρικαδες.

Μονο τα πουστρακια και οι πολυ χοντρες ζητανε cybersex απο το νετ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν κανω cybersex εγω ρε συ αυτα ειναι για τους πιτσιρικαδες.

Μονο τα πουστρακια και οι πολυ χοντρες ζητανε cybersex απο το νετ.
Δωσε μας τα φωτα σου αρχοντα !!!!!!

Καθοδηγησε μας μακρια απο κακοτοπιες !!!!!!!

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

χωρις να θελω να σε προσβαλω αλλα .. μια χαρα δινουν κινητο. Αμα μπλεκεις με FB πιασ' τ' αυγο και κουρευ' το, πας για ητα, 1 μηνα μπιρι μπιρι και κοκο γιοκ. Δουλεψε λιγο το κοινονικο σου presence στο face to face

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom