Νέα

Μπρατισλάβα. Ξέρετε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι να παω ενα ταξιδακι Μπρατισλαβα το επομενο διμηνο,αλλα σκεφτομουν την λυση του τρενου(πολλα εξοδα με τα κωλοαεροπλανα).Εχει κανει κανεις την διαδρομη να δωσει καμια πληροφορια?

zx6r

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
τρενο απο που? απο βιεννη που ειναι διπλα σου βγαινει 150 κ λιγοτερο αλλε-ρετουρ
τσεκαρε skyscanner.com
ή απο βουδαπεστη ισως
το αεροπλανο ειναι μαλλον το φθηνοτερο μεσο, κατα τη γνωμη μου ετσι

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Τρενο απο Αθηνα(οχι απευθειας μιας και δεν εχει).Θα ειναι κανονικο ταξιδακι.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ταξίδι με τρένο Αθήνα - Μπρατισλάβα πρέπει να είναι μεγάλη ταλαιπωρία, αν το αντέχεις πάντως προχώρα...
Μιας και σε ενδιαφέρει το κόστος, δεν πιστεύω με το τρένο να κάνεις ουσιαστική οικονομία. Από την άλλη πας με Aegean Βιέννη χωρίς ταλαιπωρία και από εκεί με τρένο όπου θες. Η Μπρατισλάβα σαν προορισμός δεν λέει πολλά πράγματα. Τόσες ωραίες πόλεις έχει η κεντρική Ευρώπη γιατί κόλλημα με την Μπρατισλάβα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι να παω ενα ταξιδακι Μπρατισλαβα το επομενο διμηνο,αλλα σκεφτομουν την λυση του τρενου(πολλα εξοδα με τα κωλοαεροπλανα).Εχει κανει κανεις την διαδρομη να δωσει καμια πληροφορια?
images

το νου σου τυπε εκει παιζει πολυ χοστελ :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με το τρενο θα σου ερθουν πολλα τα εξοδα ρε,υπαρχει λεωφορειο απο αθηνα για μπρατι με 150 ευρω πηγαινελα κανει περιπου 24 ωρες.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Με το τρενο θα σου ερθουν πολλα τα εξοδα ρε,υπαρχει λεωφορειο απο αθηνα για μπρατι με 150 ευρω πηγαινελα κανει περιπου 24 ωρες.
να παει με το παπορι καλυτερα απο πειραια...

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Τσεκάρισε εισιτήρια για Βουδαπέστη και Βιέννη.Μπορεί να βρεις με 120-150€.Η Ελλάδα δεν έχει πια διεθνή δρομολόγια που σημαίνει ότι πρέπει να βρεθείς με κάποιο τρόπο στο Βελιγράδι ή στη Σόφια και να πάρεις τραίνο που θα πηγαίνει στη Βιέννη και να αλλάξεις κλπ.Αυτό σημαίνει μεγάλο κόστος και κούραση.Εκτός αν σου αρέσει το τραίνο οπότε η καλύτερη λύση είναι με καράβι στην Αγκώνα ή τη Βενετία και μετά μέσω Ιταλίας με τραίνο στη Βιέννη και τη Μπρατισλάβα.Αλλά και πάλι είναι πολλά τα έξοδα.Τα τραίνα στο εξωτερικό είναι ακριβά.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
ΤΟ καλυτερο ειναι απο βιεννη με τρενακι και σε 1 ωρα εισαι εκει.Κοστος πηγαινελα 15 ευρω τσαμπα δηλαδη.
Βρεθηκα πριν μερες εκει και μπορω να πω με σιγουρια πως αποπου εχω ταξιδεψει ευρωπη δεν εχω δει ωραιοτερα μουνια.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα
προκειμενη επισκεψη στην Μπρατισλαβα στο προσεχες 15ημερο, οποιος εχει να δωσει πληροφοριες θα εκτιμηθουν δεοντως είτε για μπρατισλαβα ειτε για σλοβακια γενικοτερα προκειται να παραμεινω 4-5 μερες μπρατισλαβα και μετα αλλες τοσες πραγα και ισως αλλες 4-5 Βιεννη η σειρα θα εξαρτηθει ;)
ευχαριστω προκαταβολικα

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο εμενα
προκειμενη επισκεψη στην Μπρατισλαβα στο προσεχες 15ημερο, οποιος εχει να δωσει πληροφοριες θα εκτιμηθουν δεοντως είτε για μπρατισλαβα ειτε για σλοβακια γενικοτερα προκειται να παραμεινω 4-5 μερες μπρατισλαβα και μετα αλλες τοσες πραγα και ισως αλλες 4-5 Βιεννη η σειρα θα εξαρτηθει ;)
ευχαριστω προκαταβολικα

Πήγες τύπε??? Ενημέρωσε μας!!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
καλισπερα παιδεια,εχω παει 2 φορες bratislava τα 2 τελευτεα χρονια.ο απολυτος παραδεισος για sex και καμακι!εκει καταλαβα οτι εχασα τα χρονια μου αδικα σε ρωσια-ουκρανια.ειναι το μονο μερος που απεμεινε ανατολικι ευροπηπου μπορεισ να βρεις κανονικι και πανεμορφι γκομενα.απο την βιεννι υπαρχει συνεχεια λεοφορεια απο 7-9 eu one way,διαδρομι 35-40 λεπτα μεχρι το bus station τισ πολις.επιστροφη τα λεοφορεια ξεκινουν απο 5 το πρωι.φιλικος γενικα κοσμοσ,ολοι μιλανε αγγλικα,αντιθετα απο τιν πανεμορφι πραγα με τον ρατσιστικο χαρακτιρα και τον ψυχρο κοσμο.φτινι διαμονι 30 ευρο hotelcolor  eyrobooking,αχιοπρεπες,μικρο,πεντακαθαρο.ασφαλεις πολη καιφτηνι.πολοι ελληνεσ φοιτοιτες και πολοι που ζουν μονειμα ολοι 50-60 χρονον!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
στιν παλια πολη stare mesto εχει διαφορα μπαρακια,κοπελεσ πολυ ευκολοσχετιστες.για νεαρους μεχρι 30,10 λεπτα απο το σταρε μεστο ειναι η περιοχι minska dolina,οπου γινονται erasmys.φοιτιτριεσ απο αγνοστες πολεις τις σλοβακιασ διπσανε για δορεαν ποτο και sex.καθονται μεχρι 11 το βραδι να πινουν γιναικοπαρεα στα μερη που εχουν για τουσ φοιτιτεσ.μετα στα 2 clubγια φοιτιτεσ οπου γινονται φεσι στο ποτο.μια κοπελα που κερνουσα καλεσε ενα φοιτιτι,φιλακια,αγγαλιες,μου λεει μενει διπλα μου στο οικοτροφειο.σαν εμπειροσ παικτισ εφυγα,θα κερνουσα εγω και μετα θα εβρισκε τον γυφτο.εκανα γνοριμες ευκολα,αλλα εμενα μακρια απο εκει που μενουν οι φοιτιτες,20 λεπτα με taxi,ειναι ολοι φιλοι εκει και νιοθουν ασφαλεια.στα mall και στο τραμ μιν φοβασται να πιασετε κουβεντα,ολες ειναι προθυμες να βοηθεισουν μιλοντασ αγγλικα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
για τουσ πουτανιαριδες φιλους προτεινω το royal strip clup.20-25 κοπελες εμφανισιμες,τιμη 80 ευ για μια ωρα.εχουνε δοματια ολοκαθαρα χορισ επιπλεον χρεωσι.υπαρχουν και με 50 ευρο αλλα πειοτικα υταν τσιγανοσλοβακεσ και μαυρες απο νιγιρια.ακουσα για το harley davidson μπαρ,25 λεπτα απο κεντρο οπου μαζευονταιολες οι καλεσ κυριεσ χαχαχα.δυστυχοσ δεν πηγα απο μονος να δω τι παιζει

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Godharry κανενα social/dating site για σλοβακια, με αγγλικη γλωσσα, υπαρχει;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δεν επαιξα με ιτερνετ και εγω για την γλωσσα.στο royalνα πας,το αλλο που πηδηχα 40 το ξεχασα

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
να καταθέσω την εμεπιρία μου κι εγώ από μπρατισλάβα..
υπεροχη πολη που συνδυάζει κεντροευρωπαική ομορφιά με τον Δουναβη να την διατρέχει με αποτέλεσμα ειδικα τις ηλιόλουστες ημέρες να γίνεται χαμός.. πολύ καλό κόσμο μαζεύει το primi στις όχθες του δούναβη κοντά στο eurovea.
κατα γενική ομολογία πολυ ομορφες οι σλοβάκες.. περιποιημενες και όλες λιγο πολυ μιλανε αγγλικα και είναι προθυμες να βοηθήσουν.
Ξενοδοχεία έχει γαι όλα τα βαλάντια.. μπορέις να μέινεις σε αξιοπρεπέσαττο ξενοδοχείο με λιγότερο απο 50 €
μετακινησεις.. ταξί.. έιτε τραμ.. ως πόλη είναι ασφαλείς.. δεν έχεις πρόβλημα.. αν πατε οδικώς για κα΄ποιο λόγο να προσέχετε που παρκάρετε γιατι εχουν ενα θεμα με τις ξενες πινακίδες και θα βρεθειτε να ψαχνετε το αμαξι σας πριν καλα καλα το καταλαβετε!!
παρα πολλοι ελληνες φοιτητες.. κατι σαν παροικεια !!
¨οσο αναφορα το καμάκι ισχύει ότι ισχύει σε κάθε χώρα αν έχεις κώλο διάβαινε και αν έχεις μουνί περπάτα!! αν έχεις τον τρόπο σου δεν θα δυσκολευτείς..
οσο αναφορα το μπουρδελιαρη.. εδω το καλύτερο είναι για εμενα delivery στο ξενοδοχειο.. αν δεν εχετε ακρες σε ολα τα μεγαλα ξενοδοχεια θα σας βοηθήσουν.. όπως και οι ταρίφες!
εναλλακτικά απο ιστοσελιδες αν ψαξετε θα βρειτε cg slovakia θα βρείετε πολλες καταχωρήσεις..
προσωπικά που δοκίμασα να παω σε δικο τους χώρο έκανα 2 αποπειρες.. στην πρωτη μου θύμισε ελληνικο στουντιο μετριας εμφανισης.. και δεν προχωρησα με κοστος 60-80€
πηγα σε δευτερη επιλογη με 50€ οπου ηταν αξιολογη περιπτωση καιvalue for money σε δικοτης χωρομε κερασμα καφε.. ντουζακι μαζι.. και στα του παιχνιδιου ακαποτη.. και φουλ προγραμμα χωρις κωλαρακι χωρις να παραπονεθει αξιζε απλα σε τετοια περιπτωση θελει λιγο ψαξιμο.
η πιο ασφαλη περιπτωση ειναι το incall σε ξενοδοχειο που κοστιζει παραπανω 80-100€ αλλα αξιζει!!
παρεπιπτωντος θα νομζετε οτι βλεπετε αγωνα τενις στην Μπρατι!! μιας και θα γυρίζεται μια δεξια μια αριστερα απο τα μωρα!!
προσοχή όμως οι σλοβακοι έινια λιγο αγαρμποι!! όπως όλοι λιγο πολύ οι πρωην ανατολικοευρωπαίοι!!
καλα να περασετε
οταν ξαναπαω θα ενημερωσω

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
απο τιν παλια πολη τις μπατισλαβας καταλαθος πηρα αλλο νουμερο τραμ και με περασε απο κοντα μια περιοχη με αρκεταfasd food,μπαρακια και τινκα στον κοσμο,ενω παλια πολη και τα μπαρακια γυρο δεν ειχε κοσμο,λιγα γρουπ κινεζους,τουριστες.ηταν η τελευτεα μερα και δεν κατεβηκα δυστηχως να δω τι παιζει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αλλο φτηνο ξενοδοχειο 30 ευρο,μικρο κρεβατι,ολοκαινουργιο ευρυχορο ντους hotel remy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom