You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπραφ, Κοντοπίδης κ.α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 262
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Θεος, απλα... (σσ θελω emoticon με "Όοοολε")
Νομιζω πως ο Μπογδανος θα την κρατησει στο σεντουκι και, μετα απο λιγους μηνες (εφοσον ο Ponzi συνεχισει να ειναι στην επικαιροτητα), θα την βγαλει σε πλειστηριασμο
Ο Ponzi κρατιέται πλέον στην επικαιρότητα με ό,τι βρεί διαθέσιμο.
Τσεκαρετε τον ενθουσιασμο της μελαχρινης, για το κατουρημα Κοντόπα...
Ε, ρε βιτισα......
Σκετη αηδια η τυπισα... πως παιρνουν εκπομπες και κονομανε αυτες οι τρωγλες ρε πουστη !!!!
Και αυτος ο Κοντοπιδης απο τα λιγα βιντεο που ειδα εδω, για καθυστερημενος τεμπελχανας που εχει καψει εγκεφαλικη φλατζα μου κανει ....
Ασε που δεν βλεπεται κιολας το παχυσαρκο μπαζο... !!
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Σκετη αηδια η τυπισα... πως παιρνουν εκπομπες και κονομανε αυτες οι τρωγλες ρε πουστη !!!!
Και αυτος ο Κοντοπιδης απο τα λιγα βιντεο που ειδα εδω, για καθυστερημενος τεμπελχανας που εχει καψει εγκεφαλικη φλατζα μου κανει ....
Ασε που δεν βλεπεται κιολας το παχυσαρκο μπαζο... !!
Υπάρχουν και οι πεολειχίες και το ενδιάμεσο γυναικείων γλουτών.
αυτό η μία μορφή της απάντησης στο ερώτημά σας.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η ηθική και η ευπρέπεια του Ελληνικού λαού βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση από το 1974.
Με τον "κ." Κωστόπουλο να είναι από τους πρώτους συνελεστές της σύγχρονης κατάντιας του μετά-μοντέρνου, ψευτοσυντηρικό νεοέλληνα.
Για το δεύτερο, για αυτό το λόγο δεν βλέπουν άνθρωποι με τριψήφιο IQ κοντοπίδη αυτά για όσους φέρουν διψήφιο (το δικό μου το μέτρησα: βγήκε 135 από ένα αμερικάνικο σάιτ)
Πάντως στη σύγχρονη εποχή και 100 να έχεις ξεπερνάς τους περισσότερους ανθρώπους.....
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τσεκαρετε τον ενθουσιασμο της μελαχρινης, για το κατουρημα Κοντόπα...
Ε, ρε βιτισα......
Εσένα ενθουσιασμός σου φάνηκε αυτό?
Εμένα μου φάνηκε ειρωνία
Και επειδή παρακολούθησα όλο το βίντεο, η Μπαλατσινού τι λέει ότι τις σουρικάτες τις χορεύουν τα παιδιά της στο σχολείο?
Σοβαρά τώρα?
Εγώ πρώτη φορά απ'αυτήν το άκουσα το "τραγούδι" και το γκούγκλαρα!
Όχι οτι συναναστρέφομαι βέβαια σχολιαρόπαιδα για να ξέρω αλλά οκ...
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ο Μικείους είναι αρκετά έξυπνος και το Μπραφ αρκετά καλό αν και επαναλαμβάνεται πολλές φορές. Πάντως η ανάλυση που κάνει έχει μια βάση δεν είναι τελείως στον αέρα. Ο Κοντοπίδας είναι άθλιος, δέκα βίντεο του είδα και γέλασα στα δύο, απορώ γιατί τον έχουν κάνει φίρμα. Πάντως το χαίρομαι πολύ που τώρα τον βρίζουν που πήγε στο Mega.
Αμφότεροι όμως έκαναν περισσότερο κακό στην νεολαία παρά καλό. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν και ο τρόπος έκφρασης είναι απαράδεκτος, ειδικά του Μικείους που βρίζει συνεχώς με επιθετικό τόνο. Βλέπω πιτσιρίκια στο δίκτυο και εκτός να προσπαθούν να μιλήσουν σαν αυτούς και το θέαμα δεν είναι ωραίο. Αν υποτίθεται ότι αυτοί οι δύο είναι φορείς πολιτισμού τότε ζήτω που καήκαμε.
Απόψεις είναι αυτές αδερφέ, εγώ παραδείγματος χάριν καντηλιάζω αρκετά στην ζωή μου από μικρή ηλικία, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μιλήσω με δύο σοβαρούς ανθρώπους και θα μιλάω σαν πίθηκος. Αν τα πιτσιρίκια δεν έχουν την νοημοσύνη να καταλάβουν για πιο λόγο ρίχνει καντήλια στα βίντεο του (σατυρικούς και χαβαλέ λόγους) τότε δεν φταίει αυτός. Δεν νομίζω ότι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους, αν είσαι ευγενικός και με τρόπους είσαι ευγενικός και με τρόπους, το ότι θα πείς: Που στον πούτσο έβαλα τα τσιγάρα μου αντί για που στο καλό έβαλα τα τσιγάρα μου, δεν θα σε υποβιβάσει στα μάτια μου. Τουλάχιστον εμένα προσωπικά ακόμα κιας έχουμε γνωριστεί πριν από 5 δεύτερα. Στην τελική το θέμα είναι να μπορείς να καταλάβεις και το επίπεδο-πνεύμα της παρέας των ατόμων στα οποία μιλάς ή κατα πόσο μπορεί να προσβληθούν αν μιλάς "βρώμικα". Πάντως ξαναλέω προτιμώ ανθρώπους που δεν παίζνουν με τις λέξεις. Όπως έχει ειπωθεί άπειρες φορές όλες οι λέξεις αθώες είναι το πως τις χρησιμοποιούμε τις κάνει υβριστικές/πρόστυχες κ.ο.κ. Μπορώ να σε σφάξω με το μπαμπάκι και με κομψές εκφράσεις οι οποίες μπορεί και να σε πληγώσουν ή να σου πω ένα άντε γαμήσου ρε μαλάκα να μου ρίξεις και εσύ ένα καντίλι και να ξεθυμάνουμε, προτιμώ το δεύτερο.
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Εχει πολυ τρελα
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Απόψεις για τον διασημότερο μπουχέσα της Ελλάδας!
θεούλης
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δικιο εχεις!και ολους αυτους τους διασκεδαστες τους τσιμπαει αμεσως συγκεκριμενη comedy εταιρια...
εδω να φανταστεις εχουν γινει φιρμες κατι παιδακια που παιζουν video games σε steam και οι εταιριες video games τους προσεγγιζουν αμεσως για συνεργασια..
ασε για τις κοπελιτσες του ιδιου χωρου.
Οι εταιριες πλεον ψαρευουν πολυ απο το youtube.
σνόμπ και ανηξερος και καλά μου
ξέρει το ακριβές όνομα αλλά δεν το λέει
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Είναι καλό που υπάρχει ένας πιο ''ελεύθερος'' τρόπος διαφήμισης και κοινωνικοποίησης όπως είναι το youtube.Δεν χαίρεστε που υπάρχει και ένα άλλο σύστημα εκεί έξω χώρια από το είδη υπάρχων που για να σε κάνει γνωστό πρέπει ή να είσαι γυναίκα και μάλιστα διαθέσιμη ή να είσαι τρυπητός ή να έχεις γνωστό κάποιον?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 814
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις