Νέα

Μπραφ, Κοντοπίδης κ.α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και το επιστολή στην κοσμοτέ έχει πολύ γέλιο :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Καλά ρε ,τι χολή βγάζετε μερικοί...εντελώς κομπλεξάρες...

Μικροτσουτσουνες, μισαλλοδοξες, μεσηλικες κομπλεξαρες (αποτύχες, αποκληροι κλπ), χωρις χιουμορ και στυλ.

Οι μισοι, ψηφοφοροι της ΧΑ (κι αυτο τα λεει ΟΛΑ...)

ΥΓ Εδω ρε φιλε, να φανταστεις οτι ειχα αναφερει πως γραφω βιβλιο και εσπευσαν κατα δεκαδες να με πουν "αταλαντο"!!! Χωρις να ξερουν ουτε καν τον τιτλο! Χωρις να εχουν δει το εξωφυλλο και τη θεματολογια!!!!!   :2funny:  :2funny:
Δηλαδη, μιλαμε για νοσηρες προσωπικοτητες...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε παιδι μου, εγω το καταλαβαινω να μην ταιριαζει το χιουμορ καποιου με του Κοντοπιδη... (Το δικο μου ταιριαζει, ντεμι)
Αλλα ο Κοντοπιδης - και ο Mikeus - πληρουν καποιες προδιαγραφες comedian.
Σιγουρα δεν ειναι τυχαιοι, και αυτο αποδεικνυεται απ' το γεγονος οτι δεν εχουν ανταγωνισμο στην Ελλαδα (οσον αφορα τη δικια τους γενια, παντοτε).
Το να μην εχεις ανταγωνισμο σ' ενα πληθυσμο 10 εκατομμυριων δεν ειναι ΠΟΤΕ θεμα συμπτωσης.

Καλα, για Jeremy ειπα τη γνωμη μου. Δεν εχω γελασει ποτε, σχεδον τον λυπαμαι, αλλα αυτο εχει ΚΑΙ αντικειμενικη σκοπια. Πχ σε αρκετα βιντεό του η αναλογια like-dislike ειναι αρκετα κακη.

Τωρα, για το αν αντιγραφουν ξενους ή οχι... Δεν το ξερω, δεν το εχω διασταυρωσει, αλλα ακομα κι αν το κανουν, μαγκιά τους! (Αφου δεντο εκανε κανεις αλλος επι χρονια).

Γενικα, μου τη σπαει η ευκολη και δηλητηριωδης κριτικη.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε παιδι μου, εγω το καταλαβαινω να μην ταιριαζει το χιουμορ καποιου με του Κοντοπιδη... (Το δικο μου ταιριαζει, ντεμι)
Αλλα ο Κοντοπιδης - και ο Mikeus - πληρουν καποιες προδιαγραφες comedian.
Σιγουρα δεν ειναι τυχαιοι, και αυτο αποδεικνυεται απ' το γεγονος οτι δεν εχουν ανταγωνισμο στην Ελλαδα (οσον αφορα τη δικια τους γενια, παντοτε).
Το να μην εχεις ανταγωνισμο σ' ενα πληθυσμο 10 εκατομμυριων δεν ειναι ΠΟΤΕ θεμα συμπτωσης.

Καλα, για Jeremy ειπα τη γνωμη μου. Δεν εχω γελασει ποτε, σχεδον τον λυπαμαι, αλλα αυτο εχει ΚΑΙ αντικειμενικη σκοπια. Πχ σε αρκετα βιντεό του η αναλογια like-dislike ειναι αρκετα κακη.

Τωρα, για το αν αντιγραφουν ξενους ή οχι... Δεν το ξερω, δεν το εχω διασταυρωσει, αλλα ακομα κι αν το κανουν, μαγκιά τους! (Αφου δεντο εκανε κανεις αλλος επι χρονια).

Γενικα, μου τη σπαει η ευκολη και δηλητηριωδης κριτικη.
Ο Mikeius, σατυρίζει κοινωνικά/πολιτικά φαινόμενα (θρησκεία, πολιτική κτλ)....αυτά τα έκανα διάφοροι όρθιοι κωμικοί την δεκαετία 80-90 στην Αμερική (δες George Carlin, Bill Hicks, οι καλύτεροι) αλλά δεν υπήρχε κάποιος στην Ελλάδα να τα κάνει....αυτό σε συνδιασμό με το Ιντερνετ ήταν κάτι καινούριο....ο Κοντοπίδης έχει πιο "στατικό" χιούμορ...την πρώτη φορά θα γελάσεις, την δεύτερη ίσως....αλλά δεν ασχολείται με κάποιο συγκεκριμένο θέμα, αλλά με πρόσωπα (επιστολές) ή με μνμτα αυτών που του στέλνουν στο fb (online)...οι υπόλοιποι απλά δεν βλέπονται, δεν είναι αντικειμενική η άποψή σου πιστεύω......

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε τυπε σορυ αλλα οταν εχει ο αλλος μεγαλωσει με τον αρχοντα τον χαρυ κλυνν,
με τζιμη πανουση,τζωνη βαβουρα,και τρομερους σατιρικους ηθοποιους που πολυς κοσμος δεν γνωριζει,τι να του πουν αυτα τα βλαμενα κακεκτυπα αμερικανων;
Σαν τον Τζίμη Πανούση δεν υπάρχει....γατάκια όλοι μπροστά του.... :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο Mikeius, σατυρίζει κοινωνικά/πολιτικά φαινόμενα (θρησκεία, πολιτική κτλ)....αυτά τα έκανα διάφοροι όρθιοι κωμικοί την δεκαετία 80-90 στην Αμερική (δες George Carlin, Bill Hicks, οι καλύτεροι) αλλά δεν υπήρχε κάποιος στην Ελλάδα να τα κάνει....αυτό σε συνδιασμό με το Ιντερνετ ήταν κάτι καινούριο....ο Κοντοπίδης έχει πιο "στατικό" χιούμορ...την πρώτη φορά θα γελάσεις, την δεύτερη ίσως....αλλά δεν ασχολείται με κάποιο συγκεκριμένο θέμα, αλλά με πρόσωπα (επιστολές) ή με μνμτα αυτών που του στέλνουν στο fb (online)...οι υπόλοιποι απλά δεν βλέπονται, δεν είναι αντικειμενική η άποψή σου πιστεύω......

ΑΦου λεμε το ιδιο, πώς δεν ειναι αντικειμενικη η αποψή μου?

(Βασικα, διαφωνω στο οτι ο Κοντοπιδης πιανει μονο επικαιροτητα... Εγω νομιζω πως σατιριζει κι αυτος γενικοτερα φαινομενα)

ΥΓ Εγω δεν εγραψα για "υπολοιπους"...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ΑΦου λεμε το ιδιο, πώς δεν ειναι αντικειμενικη η αποψή μου?

(Βασικα, διαφωνω στο οτι ο Κοντοπιδης πιανει μονο επικαιροτητα... Εγω νομιζω πως σατιριζει κι αυτος γενικοτερα φαινομενα)
Γράψε λάθος, υποκειμενική ήθελα να πω.... :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εκτος καθημερινοτητας τα σχολια του παντως. Για αυτο δεν εχει καταφερει κατι παραπανω.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο τυπος αντιγραφει κατα λεξη καποιον ξενο comedian. Θυμαμαι τις θεωριες συνομωσιας που ελεγε για να σατυρισει την κοινωνια μας οπως λες και εσυ, για κροκοδειλους στους υπονομους, κατι που ειναι  αμερικανικος αστικος μυθος. Ο τυπος το αντεγραψε κατα λεξη δηλαδη.
Απ' όσα ξένα έχω δει, δεν έχει αντιγράψει κάτι κατα λέξη....έχει πάρει τις ιδέες, τις έχει προσαρμόσει στα ελληνικά δεδομένα και έχει βάλει δικές του ατάκες....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το πως προσαρμοσε στα ελληνικα δεδομενα τον κλασικο αστικο μυθο της Αμερικης για κροκοδειλους στους υπονομους δεν εχω καταλαβει παντως.
Ε αυτό είναι ένα βιντεάκι, μην κολλάς εκεί....κάτι άλλα ωραία έχει με εναλλακτική ιατρική και ζώδια!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μικροτσουτσουνες, μισαλλοδοξες, μεσηλικες κομπλεξαρες (αποτύχες, αποκληροι κλπ), χωρις χιουμορ και στυλ.

Οι μισοι, ψηφοφοροι της ΧΑ (κι αυτο τα λεει ΟΛΑ...)

ΥΓ Εδω ρε φιλε, να φανταστεις οτι ειχα αναφερει πως γραφω βιβλιο και εσπευσαν κατα δεκαδες να με πουν "αταλαντο"!!! Χωρις να ξερουν ουτε καν τον τιτλο! Χωρις να εχουν δει το εξωφυλλο και τη θεματολογια!!!!!  :2funny:  :2funny:
Δηλαδη, μιλαμε για νοσηρες προσωπικοτητες...

Όλ' αυτά επειδή είπαμε τη χοντρή μυξα κακόγουστη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom