Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Απόψεις είναι αυτές αδερφέ, εγώ παραδείγματος χάριν καντηλιάζω αρκετά στην ζωή μου από μικρή ηλικία, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μιλήσω με δύο σοβαρούς ανθρώπους και θα μιλάω σαν πίθηκος. Αν τα πιτσιρίκια δεν έχουν την νοημοσύνη να καταλάβουν για πιο λόγο ρίχνει καντήλια στα βίντεο του (σατυρικούς και χαβαλέ λόγους) τότε δεν φταίει αυτός. Δεν νομίζω ότι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους, αν είσαι ευγενικός και με τρόπους είσαι ευγενικός και με τρόπους, το ότι θα πείς: Που στον πούτσο έβαλα τα τσιγάρα μου αντί για που στο καλό έβαλα τα τσιγάρα μου, δεν θα σε υποβιβάσει στα μάτια μου. Τουλάχιστον εμένα προσωπικά ακόμα κιας έχουμε γνωριστεί πριν από 5 δεύτερα. Στην τελική το θέμα είναι να μπορείς να καταλάβεις και το επίπεδο-πνεύμα της παρέας των ατόμων στα οποία μιλάς ή κατα πόσο μπορεί να προσβληθούν αν μιλάς "βρώμικα". Πάντως ξαναλέω προτιμώ ανθρώπους που δεν παίζνουν με τις λέξεις. Όπως έχει ειπωθεί άπειρες φορές όλες οι λέξεις αθώες είναι το πως τις χρησιμοποιούμε τις κάνει υβριστικές/πρόστυχες κ.ο.κ. Μπορώ να σε σφάξω με το μπαμπάκι και με κομψές εκφράσεις οι οποίες μπορεί και να σε πληγώσουν ή να σου πω ένα άντε γαμήσου ρε μαλάκα να μου ρίξεις και εσύ ένα καντίλι και να ξεθυμάνουμε, προτιμώ το δεύτερο.
True that