Νέα

Μπραφ, Κοντοπίδης κ.α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλα, αυτος δεν εχει φιλους... συγγενεις... γκομενα...

Καποιον, να τον συμβουλεψει να σταματησει??   :think:

(Ειλικρινα, δεν το χωραει το μυαλο μου οτι το παιζει "καριεριστας" comedian. Εχω δει αρκετα βιντεό του, προσπαθωντας (καλοπροαιρετα) να βρω ενα σημειο να γελασω, αλλα τζιφος!
Απορω και ποιοι κανουνε like απο κατω  :headbang:)

το 90% των βιντεο του comedy lab δεν εχουνε ουτε μακρινη συγγενεια με το comedy, μονο απο το αστερι τους τον Mikeus και τις εκπομπες του διασωζονται...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
το 90% των βιντεο του comedy lab δεν εχουνε ουτε μακρινη συγγενεια με το comedy, μονο απο το αστερι τους τον Mikeus και τις εκπομπες του διασωζονται...

Δεν ειναι κι ευκολο να κανεις δυνατη σατιρα.

Πρεπει να εχεις γνωσεις, ευφυια, ευαισθησια και επιπεδο σαν ατομο. ++ Να εχεις τ' αρχιδια να κανεις προσωπικες επιθεσεις και να τα χωνεις χοντρα. Καμια φορα ειναι δυσκολο, αλλα αν ΔΕΝ το κανεις, καταντας χλεχλες (βλ. Λαζοπουλος).

Ο Τζιμης Πανουσης νομιζω πως τερματισε το ειδος, ηδη απο τις αρχες του '90. Και ειναι ακομα χαλκεντερος (αλλα καμια σχεση με τοτε).

Στο στυλ του Πανουση παιζουν οι 2 του Κοκκινου "2 γαϊδαροι μαλωνανε", αλλα υστερουν πολυ σε τεμπο και σε ευφραδεια - "γλωσσοπλαστικη" ικανοτητα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Για τις παραστάσεις που κάνουν ως stand up comedian τι έχεις να πεις τότες?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ρε φίλε μου την σπάνε όταν δεν κοιτάνε τα χάλια τους και βγάζουν χολή.
Τέσπα,δεν γαμιούνται...

Ενώ εσύ είσαι καλύτερη ας πούμε.
Με κάτι αυτιά σαν τηγάνια,βυζιά μαραμένα πριν βάλεις ψεύτικα,μπάκες και δεν συμμαζεύεται.  :2funny:

Αν δεχτούμε το ότι εγώ είμαι μπάζο, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άποψη για ένα άλλο μπάζο? 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ο Μικείους είναι αρκετά έξυπνος και το Μπραφ αρκετά καλό αν και επαναλαμβάνεται πολλές φορές. Πάντως η ανάλυση που κάνει έχει μια βάση δεν είναι τελείως στον αέρα. Ο Κοντοπίδας είναι άθλιος, δέκα βίντεο του είδα και γέλασα στα δύο, απορώ γιατί τον έχουν κάνει φίρμα. Πάντως το χαίρομαι πολύ που τώρα τον βρίζουν που πήγε στο Mega.

Αμφότεροι όμως έκαναν περισσότερο κακό στην νεολαία παρά καλό. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν και ο τρόπος έκφρασης είναι απαράδεκτος, ειδικά του Μικείους που βρίζει συνεχώς με επιθετικό τόνο. Βλέπω πιτσιρίκια στο δίκτυο και εκτός να προσπαθούν να μιλήσουν σαν αυτούς και το θέαμα δεν είναι ωραίο. Αν υποτίθεται ότι αυτοί οι δύο είναι φορείς πολιτισμού τότε ζήτω που καήκαμε.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πήγε στο μεγκα ο κοντοπίδης?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
3%2B%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B1%2B%CE%AD%CE%BD%CE%B1%2B%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%BD%CE%BF%2B%CE%BC%CE%B5%2B%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82.JPG
  :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

είδα πρίν από λίγο αυτό. Όπως και με στο προηγούμενο επεισόδιο έτσι και εδώ ο Μικείους και ο άλλος ο βλάκας κάνουν ένα βίντεο με σκοπό να θάψουν όσο περισσότερο μπορούν μια ταινία. Έχοντας δει παρόμοια βίντεο από πχ τον Spoony ([URL unfurl="true"]http://spoonyexperiment.com/[/url]) μπορώ να πω ότι οι δικοί μας είναι απλά ηλίθιοι. Θάβουν το έργο απλά και μόνο για να θάβουν, δικαιολογώντας ελάχιστα την γνώμη τους αλλά αντίθετα στηρίζονται στο αδιάκοπο δήθεν χύμα βρίσιμο. Απορώ αν είδαν καν την ταινία.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Μικείους είναι αρκετά έξυπνος και το Μπραφ αρκετά καλό αν και επαναλαμβάνεται πολλές φορές. Πάντως η ανάλυση που κάνει έχει μια βάση δεν είναι τελείως στον αέρα. Ο Κοντοπίδας είναι άθλιος, δέκα βίντεο του είδα και γέλασα στα δύο, απορώ γιατί τον έχουν κάνει φίρμα. Πάντως το χαίρομαι πολύ που τώρα τον βρίζουν που πήγε στο Mega.

Αμφότεροι όμως έκαναν περισσότερο κακό στην νεολαία παρά καλό. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν και ο τρόπος έκφρασης είναι απαράδεκτος, ειδικά του Μικείους που βρίζει συνεχώς με επιθετικό τόνο. Βλέπω πιτσιρίκια στο δίκτυο και εκτός να προσπαθούν να μιλήσουν σαν αυτούς και το θέαμα δεν είναι ωραίο. Αν υποτίθεται ότι αυτοί οι δύο είναι φορείς πολιτισμού τότε ζήτω που καήκαμε.
Φίλε μου, εμένα προσωπικά μου αρέσουν και βλέπω τα βιντεάκια τους....αν όμως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που αντί απλά να γελάει, πιστεύει οτι είναι φορείς πολιτισμού και παραδειγματίζεται, τότε είναι απλά ηλίθιος και δεν αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω μαζί του....

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...για πουστρακι μου φαινεται ο κοντοπιδης...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτό το χάλι πάντως θα καταφέρει από κει που δεν τον κοίταζε καμία να βρει κανά πιπινάκι επειδη ''φτιάχνει βιντεάκια στο ίντερνετ''

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτό το χάλι πάντως θα καταφέρει από κει που δεν τον κοίταζε καμία να βρει κανά πιπινάκι επειδη ''φτιάχνει βιντεάκια στο ίντερνετ''

οχι μονο φτιαχνει...ειναι σελεμπριτυ του you tube....οποτε παει για μοντελο κατευθειαν  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom