το αγαπημένο μου από χοντροπίδη
Το καλυτερο του...
Ειμαστε πουθεναδες...παμε να φυγουμε Γιαννη!!
το αγαπημένο μου από χοντροπίδη
Ο μπραφ εχει πλακα και πολλα απο αυτα που λεει ειναι σωστα κ ας τα λεει με καφρικο τροπο!
Παρτε για παραδειγμα το βιντεο που εχει βγαλει για το εντεχνο τραγουδι! Εχει μεγαλες αληθειες μεσα! Δε λεω οτι συμφωνω με ολα οσα λεει βεβαια!!
Ο κοντοπιδης ειναι για το μπουτσο εντελως αθλιος τον βλεπω και ξερναω! Οπως λενε και οι παραπανω δε μπορω να καταλαβω που ειναι το αστειο στις μαλακιες του! Ουτε μπορω να καταλαβω πως τοσος κοσμος τον βρισκει αστειο αυτο τον εμετικο τυπο!!
Ο τζερεμι δειχνει μερικα βιντεο που εχουν πλακα, βλακακος ειναι γενικα αλλα απο τον κοντοπιδη πολυ καλυτερος!!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
εδω λεει πολλες αληθειες παντως
Κι εδω ενα δειγμα του τι θεωρω ΕΠΙΤΟΜΗ της σατιρας:
ο απόλυτος είναι τύποςΆμα έκανε ο απόλυτος δικιά του εκπομπή δε θα είχαμε ούτε ακουστά το όνομα αυτών των μαλακιστηρίων!
Παρεμπιπτοντως, ειδα ενα "Θαψε το Σεναριο" και ΕΛΙΩΣΑ στο γελιο
Νομιζω πως ο βλακας ο mikeus ξανανιωσε...
O Tζερεμι παντως εχει το μεγαλο (+) οτι ειναι ομορφος και ετσι τον βλεπουν και πολλα κοριτσακια κτλ Αν και νομιζω εχει λιγοτερη πλακα απο τον Μαικιους.
Ενταξει ρε φιλε τρολαρουν οι τυποι κανιβαλιζουν την ταινια για να το χαζεψουμε εγω και εσυ και να γελασουμε και τελος.δεν κανουν κριτικη κινηματογραφου,μη το παιρνεις και τοσο σοβαραΜάλιστα. Κωλόγρια η Τζινα Ρόουλαντς και κωλόγερος ο Τζ. Γκάρνερ . Είναι πολύ χαρντκορ οι τύποι ....
Ολα αυτά τα αρχιδάκια είναι χειρότεροι από αυτούς που ειρωνεύονται . Εαν έπαιρναν κανα ξεροκόμματο από την τηλεόραση θα προσκυνούσαν ολημερίς .
τυπε τον "υποβιβαζεις" συγκρινοτας τον με αυτουςΚι εδω ενα δειγμα του τι θεωρω ΕΠΙΤΟΜΗ της σατιρας:
ε όχι! οχι οχι οχι οχι!!!
Ένα ωραίο Μπραφ ήταν αυτό που ανέφερε λάθη της ιστορίας κι έλεγε για τη γραμμή Μαζινό,εκεί πραγματικά είχα γελάσει με το σχόλιο για τους συμμάχους οι οποίοι απλώς "ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ" .
Μάλιστα. Κωλόγρια η Τζινα Ρόουλαντς και κωλόγερος ο Τζ. Γκάρνερ . Είναι πολύ χαρντκορ οι τύποι ....
Ολα αυτά τα αρχιδάκια είναι χειρότεροι από αυτούς που ειρωνεύονται . Εαν έπαιρναν κανα ξεροκόμματο από την τηλεόραση θα προσκυνούσαν ολημερίς .