You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Ε τοτε ριξε και την Αλεξανδρα απο το πρασινοσπιτο στην Τανταλου που ειναι μια ομορφη και διμετρη κυριαδεν πειραζει υπαρχει ποικιλια ετσι!!!
ειναι λιγες οι μερες νομιζω.μπορουμε να το αφησουμε μεχρι κ τελος του μηνα.οποτε απο πρωτομαγια να εχουμε πλει οφal,deker νομιζω πρεπει να ορισουμε ημερομηνια ληξης και μετα να αρχησουν τα πλει οφ. εγω λεω για τις 20 του μηνος
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ωραία ψηφοφορία ,Μπράβο. Αν δεν έκλεισε η λίστα νομίζω μπορεί να μπει και η Γιάννα από το πράσινο. Επίσης νομίζω θα ήταν καλύτερα να δίναμε 3 ψήφους π.χ 1η ψήφος 3 βαθμοί , 2η 2 βαθμοί και 3η 1 βαθμός αλλά μάλλον είναι δύσκολο να γίνει εκ των υστέρων. Και έτσι πάντως είναι καλή η ψηφοφορία.
καλησπερα σε ολους!παιδια ειναι ηδη 20 κοπελες στη λιστα και παραπανω πιστευω τα καλητερα κομματια ειναι ηδη μεσα.παντως απ οτι καταλαβα τελικα εχουμε πολλες κοπελες στη θεσσαλονικη σκεψου οτι λοιπουν οι μισες απ την λιστα
τι γινεται φιλε?ολα καλα?δεν πηρατε την κουπα αλλα δεν πειραζει.εχεις να ειστε καλα να ξαναπαιξτε.εναθα τελειωσαν τα σκουφακια εκει.ειναι αληθεια?Ψήφισα και εγώ... αν και ήμουν στην αποχή καιρό και στην Τσεχία τα μαμήσαμε τη μάνα...
Λέω να πάω και μια βόλτα σήμερα να δω τι παίζει...
μπα φιλε μου.δεν εκανα γυρα.ηταν η μερα της γυναικας χθες κ δεν μπορεσα.ασε που εχω να κανω καιρο βολτα αλλα μια απο αυτες τις μερες θα κανω οπως κ δηποτε......ειχαμε τιποτα νεο κ ρωτας?ειδες κατι καλο?εγω παντως βλεπω το χριστινακι μου ειναι πρωτο,ημουν κ ο πρωτος της....που την ψηφισε εννοωντεκερ εκανες καμια γυρα εχθες?
μπα φιλε μου.δεν εκανα γυρα.ηταν η μερα της γυναικας χθες κ δεν μπορεσα.ασε που εχω να κανω καιρο βολτα αλλα μια απο αυτες τις μερες θα κανω οπως κ δηποτε......ειχαμε τιποτα νεο κ ρωτας?ειδες κατι καλο?εγω παντως βλεπω το χριστινακι μου ειναι πρωτο,ημουν κ ο πρωτος της....που την ψηφισε εννοω
ντεκερ περασα κατα τις 1 απο εκει κατι πειρα το ματι μου στα γρηγορα,αλλα δεν καταλαβα καλα.δεν γυρισα ομως γιατι ειχα μια γκομενα μαζι μου,την πηγαινα σπιτι τις.το μονο που ειδα ηταν την γυφτισσα την μελαχροινη το πρεζονι.
θα γινει μεγαλη μαχη πιστευω για την πρωτη 3αδα γιατι ειναι κ οι θεσεις που σε βγαζουν στα πλει οφ.ε ρε γλεντια....ναι αλλα στην 3η θεση περιμενες τετοιο ανταγωνισμο deker?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις