ε τωρα κ εσυ,πολλα θες.δεν πειραζει να εμφανιζονται τα αποτελεσματα.Μηπως πρεπει να κανεις και μια αναφορα στο θεμα με τα μπουρδελα για την ψηφοφορια??μηπως δε το δουν πολλοι εδω??Παντως μιλαμε για δυσκολη ψηφοφορια,δεν ξερω ποια να ψηφισω.δε γινεται να μην εμφανιζονται τα αποτελεσματα απο τωρα??να'χουμε και λιγη αγωνια ως το τελος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mπουρδελο-βραβεία Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα michael_k
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 464
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Ναι ρε συ να'χει λιγη αγωνια το πραμα και να μην επηρεαζονται οι ψηφοφοροι απ'τα μεχρι τωρα αποτελεσματα.Επισης ειναι δεδομενο οτι καθενας μπορει να ψηφισει μονο μια φορα????γινεται μπορω να το κανω
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
τι νοημα εχει αφου οσοι ειναι μελη θα ψηφισουν.Αρα θα βλεπουν και τα αποτελεσματα.εγω εννοουσα να μην μπορει να δει κανεις πριν τελειωσει,ωστε να τα δουμε συγκεντρωτικα στο τελος.Τουλαχιστον ας δεσμευτουμε οσοι ψηφισουμε να μην λεμε που βρισκονται τα ποσοστα,για να μην επηρεαστουν οι υπολοιποι.Σωστος??θα γινομαι καφρος καθε μερα κ θα λεω ποια ειναι πρωτη
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
δε πειραζει ρε αστο ετσι.τουλαχιστον να μην φαινονται πριν ψηφισουμε.οπως το ειχες δηλαδηξανα ψηφηστε το μυδενισα μηπως μπορεσω να κρυψω τα αποτελεσματα αλλα δεν γινεται τιποτα
Επισκέπτης
Ωραία ψηφοφορία παιδία μπράβο, έχωσα και την ψήφο μου!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Μηπως να πουμε και την Τζωρτζια την ιταλιδα ή το παρακανουμε??τωρα την εβαλα οσες θυμαστε να μου λετε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις