Γύρισα πριν από μισή ώρα από τσάρκα, τα γύρισα όλα... Εϊχε πολλή βροχή, ήταν καλή μέρα χωρίς πολύ κόσμο... Τα ίδια και τα αυτά παντού... Κοροβάγκου Άννα Μαρία, 26ης Οκτωβρίου ψηλή που το παιζε καβλιάρα και η τσατσά ιστορία... Βαρδάρη οι μαύρες, μια γιαγιά προς αποφυγήν σ'αυτό που είναι κοντά στον κεντρικό, μια άλλη γιαγιά με βυζιά απέναντι από το πράσινο (επί της Σαπφούς) κι αυτή προς αποφυγήν κατά τη γνώμη μου την ταπεινή (κάνει ακάποτο , έλεος , στο Βαρδάρη...ουδέν σχόλιον, αλλά βέβαια αν είναι με το να πόδι στον τάφο τι να τη νοιάξει, σου λέει ας βάλω και τ' άλλο να υπάρχει ισορροπία). Κεφαλληνίας κλειστό, La Femme, Eros 16 αδιάφορες, γραμμές τρένου Έφη, τέρμα Ν. Ουρανού μια παλιά ξεσκισμένη, ένας μπήκε για πρόγραμμα κιόλας (που πας αγόρι μου).
Εγώ απόλαυσα το καλύτερο κωλαράκι στην "εκκλησία" από τη βυζαρού που κάθισε χαλαρά όση ώρα ήθελα! Την ξέσκισα τη γύρισα σε πόσες στάσεις ώσπου τέλειωσα πλαγίως να χουφτώνω τις βυζάρες της και να της κάνω ass banging, με είπε ότι μοιάζω και στο Χατζηγιάννη και να πάω να δουλέψω double look-a-like (ψώνιοοοοοο!).
Ωραία δηλαδή, αλλά μόνο από το γεγονός πως η καλύτερη κατά τη γνώμη μου επιλογή ήταν η ξανθιά στην "εκκλησία", δεν πάμε καλά στη Σαλονίκη. Αυτή έπρεπε να είναι η πιο άσχημη, όχι να αφήνουν να δουλεύουν όλα τα μπάζα! ααααααααα
Εγώ απόλαυσα το καλύτερο κωλαράκι στην "εκκλησία" από τη βυζαρού που κάθισε χαλαρά όση ώρα ήθελα! Την ξέσκισα τη γύρισα σε πόσες στάσεις ώσπου τέλειωσα πλαγίως να χουφτώνω τις βυζάρες της και να της κάνω ass banging, με είπε ότι μοιάζω και στο Χατζηγιάννη και να πάω να δουλέψω double look-a-like (ψώνιοοοοοο!).
Ωραία δηλαδή, αλλά μόνο από το γεγονός πως η καλύτερη κατά τη γνώμη μου επιλογή ήταν η ξανθιά στην "εκκλησία", δεν πάμε καλά στη Σαλονίκη. Αυτή έπρεπε να είναι η πιο άσχημη, όχι να αφήνουν να δουλεύουν όλα τα μπάζα! ααααααααα