Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γύρισα πριν από μισή ώρα από τσάρκα, τα γύρισα όλα... Εϊχε πολλή βροχή, ήταν καλή μέρα χωρίς πολύ κόσμο... Τα ίδια και τα αυτά παντού... Κοροβάγκου Άννα Μαρία, 26ης Οκτωβρίου ψηλή που το παιζε καβλιάρα και η τσατσά ιστορία... Βαρδάρη οι μαύρες, μια γιαγιά προς αποφυγήν σ'αυτό που είναι κοντά στον κεντρικό, μια άλλη γιαγιά με βυζιά απέναντι από το πράσινο (επί της Σαπφούς) κι αυτή προς αποφυγήν κατά τη γνώμη μου την ταπεινή (κάνει ακάποτο  :uglystupid:, έλεος  :uglystupid:, στο Βαρδάρη...ουδέν σχόλιον, αλλά βέβαια αν είναι με το να πόδι στον τάφο τι να τη νοιάξει, σου λέει ας βάλω και τ' άλλο να υπάρχει ισορροπία). Κεφαλληνίας κλειστό, La Femme, Eros 16 αδιάφορες, γραμμές τρένου Έφη, τέρμα Ν. Ουρανού μια παλιά ξεσκισμένη, ένας μπήκε για πρόγραμμα κιόλας (που πας αγόρι μου).

Εγώ απόλαυσα το καλύτερο κωλαράκι στην "εκκλησία" από τη  :boobies: βυζαρού :boobies: που κάθισε χαλαρά όση ώρα ήθελα! Την ξέσκισα τη γύρισα σε πόσες στάσεις ώσπου τέλειωσα πλαγίως να χουφτώνω τις βυζάρες της και να της κάνω ass banging, με είπε ότι μοιάζω και στο Χατζηγιάννη και να πάω να δουλέψω double look-a-like (ψώνιοοοοοο!).

Ωραία δηλαδή, αλλά μόνο από το γεγονός πως η καλύτερη κατά τη γνώμη μου επιλογή ήταν η ξανθιά στην "εκκλησία", δεν πάμε καλά στη Σαλονίκη. Αυτή έπρεπε να είναι η πιο άσχημη, όχι να αφήνουν να δουλεύουν όλα τα μπάζα!  :headbang: :headbang: :headbang:ααααααααα

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μην πασ αγορι μου μονοσ στο βαρδαρι γιατι αυτην την αγρια νυχτα μπορει να στην πεσουν κατι οραια μορακια με 2μετρα παλαμαρακια,με παρεα με παρεα απτο πεζοδρομιο σεμνα και οραια.αμε ετσι μπραβο το παιδι μασ

ισα ρε κοναν :2funny:
χυσαμε!!!

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Γύρισα πριν από μισή ώρα από τσάρκα, τα γύρισα όλα... Εϊχε πολλή βροχή, ήταν καλή μέρα χωρίς πολύ κόσμο... Τα ίδια και τα αυτά παντού... Κοροβάγκου Άννα Μαρία, 26ης Οκτωβρίου ψηλή που το παιζε καβλιάρα και η τσατσά ιστορία... Βαρδάρη οι μαύρες, μια γιαγιά προς αποφυγήν σ'αυτό που είναι κοντά στον κεντρικό, μια άλλη γιαγιά με βυζιά απέναντι από το πράσινο (επί της Σαπφούς) κι αυτή προς αποφυγήν κατά τη γνώμη μου την ταπεινή (κάνει ακάποτο  :uglystupid:, έλεος  :uglystupid:, στο Βαρδάρη...ουδέν σχόλιον, αλλά βέβαια αν είναι με το να πόδι στον τάφο τι να τη νοιάξει, σου λέει ας βάλω και τ' άλλο να υπάρχει ισορροπία). Κεφαλληνίας κλειστό, La Femme, Eros 16 αδιάφορες, γραμμές τρένου Έφη, τέρμα Ν. Ουρανού μια παλιά ξεσκισμένη, ένας μπήκε για πρόγραμμα κιόλας (που πας αγόρι μου).

Εγώ απόλαυσα το καλύτερο κωλαράκι στην "εκκλησία" από τη  :boobies: βυζαρού :boobies: που κάθισε χαλαρά όση ώρα ήθελα! Την ξέσκισα τη γύρισα σε πόσες στάσεις ώσπου τέλειωσα πλαγίως να χουφτώνω τις βυζάρες της και να της κάνω ass banging, με είπε ότι μοιάζω και στο Χατζηγιάννη και να πάω να δουλέψω double look-a-like (ψώνιοοοοοο!).

Ωραία δηλαδή, αλλά μόνο από το γεγονός πως η καλύτερη κατά τη γνώμη μου επιλογή ήταν η ξανθιά στην "εκκλησία", δεν πάμε καλά στη Σαλονίκη. Αυτή έπρεπε να είναι η πιο άσχημη, όχι να αφήνουν να δουλεύουν όλα τα μπάζα!  :headbang: :headbang: :headbang:ααααααααα
σε ποιά αναφέρεσε? "εκκλησία?"

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε παιδια και ωραια η χοντροθλα στην εκκλησια χθες βραδυ.Περασα,ομορφο προσωπακι αλλα χοντρουλα οποτε και με τουμπανο βυζι.Αλλα η κοιλια της ηταν πιο μεγαλη απο τα βυζια της.
Εγω παντως...κατεθεσα στο μωρο στο la femme...Ισως ενα απο τα καλυτερα....Βυζαρα τουμπανο,χαμογελαστη..παρα πολυ καλη.
Ρουμανακι.
Επισης,πηγα πρωτα για κατεθση στο Βαρδαρη,κατεβαινοντας την Τανταλου,το πρω΄το αριστερα,απεναντι απο το ερως.Μεγαλα βυζια ειδα,μπηκα...Και με το που ξεντυνεται η γκομενα,τα βυζια ππεσανε στο πατωμα....ΔΕΝ την μαμησα...Ο λόγος?Μακρυααααααα....η γκομενα ήταν φτιαγμενη.Ειχε χτυπησει πρεζα και φαινοταν απο το βλεμμα της το χαμενο και απο τα δοντια της.Μιλαμε για τζανγκι!!!Μακρυα..Ευτυχως που δεν της τον εβαλα....Εστω και με σκουφο.Με το που παρατηρησα αυτα πανω της....Της ειπα οχι.Κοντα στο νου και η γνωση.Οποτε μετα,εβγαλα τα απωθημενα μου σε αψογο χωρο με μπανακι στις βυζαρες που βρηκα.
Καμια πρωινη βυζαρου σημερα?(εκτος της Μαιρης)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Οχι ρε παιδια και ωραια η χοντροθλα στην εκκλησια χθες βραδυ.Περασα,ομορφο προσωπακι αλλα χοντρουλα οποτε και με τουμπανο βυζι.Αλλα η κοιλια της ηταν πιο μεγαλη απο τα βυζια της.
Εγω παντως...κατεθεσα στο μωρο στο la femme...Ισως ενα απο τα καλυτερα....Βυζαρα τουμπανο,χαμογελαστη..παρα πολυ καλη.
Ρουμανακι.
Επισης,πηγα πρωτα για κατεθση στο Βαρδαρη,κατεβαινοντας την Τανταλου,το πρω΄το αριστερα,απεναντι απο το ερως.Μεγαλα βυζια ειδα,μπηκα...Και με το που ξεντυνεται η γκομενα,τα βυζια ππεσανε στο πατωμα....ΔΕΝ την μαμησα...Ο λόγος?Μακρυααααααα....η γκομενα ήταν φτιαγμενη.Ειχε χτυπησει πρεζα και φαινοταν απο το βλεμμα της το χαμενο και απο τα δοντια της.Μιλαμε για τζανγκι!!!Μακρυα..Ευτυχως που δεν της τον εβαλα....Εστω και με σκουφο.Με το που παρατηρησα αυτα πανω της....Της ειπα οχι.Κοντα στο νου και η γνωση.Οποτε μετα,εβγαλα τα απωθημενα μου σε αψογο χωρο με μπανακι στις βυζαρες που βρηκα.
καλα ρε εδωσες 30 η 40 συν τα 40 στο αλλο δηλαδη 70 η 80 ευρω για να γαμησεις μια φορα?πλακα μας κανεις παλι?

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λαθος φιλε μου...50 στο ενα και 100 στο αλλο..... :jerking:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
τις ειδε αλλα δεν ηξερε τι καπνο φουμαρουν, εδω για 30 ευρωπουλα κ ρωταμε τον ενα κ τον αλλο μη πανε τζαμπα οχι 150

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο τζανγκι εδωσα 50αρι για ισπανικο και για απο πανω.Και δεν τη γαμησα τελικα οταν το διαπιστωσα...
Στην αλλη πηρα προγραμματακι με ισπανικο,μπανακι και απο πανω.Τα τιμησε ομως η δευτερη.
Γενικα...δεν θελω να το σκεφτομαι τι μαλακια εκανα χθες...Ασε..εγινε τερμα.Αλλωστε δεν το κανω σχεδον ποτε αυτο...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ρουμανακι.
Λοιπον μου φαινεται οτι τελικα μας δουλευεις.Δηλαδη μπηκες,πληρωσες αλλα παλι δε γαμησες ??και αφου την ειδες οτι ηταν φτιαγμενη απο το σαλονι γιατι μπηκες??Η αλλη θα σου'βγαζε οπλο,αυτη ηταν πρεζου.Ειλικρινα πες μου τωρα.Θελεις πραγματικα να γαμησεις καμια ή σκοτωνεις την ωρα σου εδω μεσα??Ασε τις θεωριες συνομωσιας επιτελους και κανε κατι.Επισης το σπιτι που πηγες ειναι το πασιγνωστο ΑΛΟΥΜΙΝΑΤΟ.Ολη μερα εισαι εδω μεσα και δεν ξερεις πως το λενε??Νομιζω μας δουλευεις

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαμια ορεξη να δουλεψω κανενα φιλε μου.....
Οσο για την απορια σου?Δεν το παρατηρησα στο σαλονι...Και δε σημαινει επειδη ειμαι εδω γραφω σε χαρτι ποιο ειναι το αλουμινατο και ποιο το ενα η τ αλλο..
Τελος παντων δε θα μαλωσουμε,εγω απλα καταθετω το τί ψαχνω και το πού κινουμαι,όποτε κινουμαι.Ψχνω συγκεκριμενες κοπελες και αναζητω πληροφοριες και μεταφερω δικες μου εμπειριες...Απο εκει και περα..δε θα πιεσω κανεναν να πιστεψει...
Απλα προειδοποιησα..Μακρυα απο την τυπισσα στο αλουμινατο..

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
στο μωρο στο la femme...Ισως ενα απο τα καλυτερα....Βυζαρα τουμπανο,χαμογελαστη..παρα πολυ καλη.
Ρουμανακι.

Όχι ρε γαμώτο, τι ώρα ήταν στο la femme όταν πήγες? Εγώ πήγα κατά τις 2 τη νύχτα και όταν άκουσα ότι είναι μια μαυρομάλλα κοντή έφυγα. Δεν περίμενα να τη δω. Η ξανθιά στην "εκκλησία" μ' άρεσε. Έχει πιασίματα αλλά είναι κάβλα και δίνει καλό κωλαράκι για banging!Αλλά μάλλον πρέπει να πάω και στο la femme...τι ώρα όμως.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Kαμια ορεξη να δουλεψω κανενα φιλε μου.....
Οσο για την απορια σου?Δεν το παρατηρησα στο σαλονι...Και δε σημαινει επειδη ειμαι εδω γραφω σε χαρτι ποιο ειναι το αλουμινατο και ποιο το ενα η τ αλλο..
Τελος παντων δε θα μαλωσουμε,εγω απλα καταθετω το τί ψαχνω και το πού κινουμαι,όποτε κινουμαι.Ψχνω συγκεκριμενες κοπελες και αναζητω πληροφοριες και μεταφερω δικες μου εμπειριες...Απο εκει και περα..δε θα πιεσω κανεναν να πιστεψει...
Απλα προειδοποιησα..Μακρυα απο την τυπισσα στο αλουμινατο..
Ποιες ειναι δηλαδη οι εμπειριες που μεταφερεις??Πηγες που πηγες μεχρι εκει γιατι δεν κανεις και μια ενημερωση??Ενα μηνα ρωτας,και οποιος ξερει σε ενημερωνει.Γιατι δεν κανεις κι εσυ το ιδιο??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

Την ξανθια την λενε Νικη??Ακομα στα 150ε ειναι ο κωλος??

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απολυτα ειλικρινης: Δεν συγκρατω του χαρακτηρισμους (αλουμινατο,ανορθογραφο κτλ)οποτε αν γραψω κατι μπορει να μπερδεψω καποιον.Το γραφω περιφραστικα.
Δευτερον.Αν δω καποια κοπελα στο σαλονι,φευγω αμεσω και δεν καθομαι να ρωτησω ονοματα κτλ οπως κανουν πολλοι συναδελφοι (και ορθως πραττουν)
Εχω καταγραψει κατα καιρους οτιδηποτε μου κανει εντυπωση και δεν ξαναγραφω αυτα που πολλοι λενε.Δηλαδη αν δεν εχω κατι διαφορετικο απο αυτα που λενε εδω,το θεωρω περιττο να γραψω κατι μονο για να γραψω.Πχ τί να γραψω?Οτι πηγα στο ερως 16 και ειδα τη Σαρα?Ή ση κοροβαγκου τη Χριστινα?Και η κουΤση μαρια το ξερει.Αν δω κατι αξιολογο οπως χθες,το αναφερω...

Η κριτικη δεκτη,αλλα να μην ειναι αδικη...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Απολυτα ειλικρινης: Δεν συγκρατω του χαρακτηρισμους (αλουμινατο,ανορθογραφο κτλ)οποτε αν γραψω κατι μπορει να μπερδεψω καποιον.Το γραφω περιφραστικα.
Δευτερον.Αν δω καποια κοπελα στο σαλονι,φευγω αμεσω και δεν καθομαι να ρωτησω ονοματα κτλ οπως κανουν πολλοι συναδελφοι (και ορθως πραττουν)
Εχω καταγραψει κατα καιρους οτιδηποτε μου κανει εντυπωση και δεν ξαναγραφω αυτα που πολλοι λενε.Δηλαδη αν δεν εχω κατι διαφορετικο απο αυτα που λενε εδω,το θεωρω περιττο να γραψω κατι μονο για να γραψω.Πχ τί να γραψω?Οτι πηγα στο ερως 16 και ειδα τη Σαρα?Ή ση κοροβαγκου τη Χριστινα?Και η κουΤση μαρια το ξερει.Αν δω κατι αξιολογο οπως χθες,το αναφερω...

Η κριτικη δεκτη,αλλα να μην ειναι αδικη...
Σ'αυτο εχεις ενα δικιο.Το να λεμε συνεχεια για τη Σαρα,την Εφη και τα λοιπα,κατανταει κουραστικο.Εσυ ομως πηγες στο La femme και περασες ωραια.Πες μας δυο λογακια λοιπον γι'αυτο το κοριτσι να παμε να περασουμε και εμεις ωραια.Με το ζορι στα βγαζουμε...

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου εγραψα στην πρωτη μου αναφορα.....Κοντουλα,μελαχρινη,προσχαρη,με στηθος μεγαλο σιλικονατο,τοσο που δεν μπορουσε να μου κανει ισπανικο γιατι δεν ενωνονταν.Εσκασα 100 ευρω για προγραμματακι με μπανιο,και να κατσει απο πανω.Την ευχαριστηθηκα και θα ξαναπαω.Αυτο το στυλ εψαχνα(οπως η Μαιρη στο Μπλε,η Χριστινα).Οχι αλλες βυζαρουδες οι οποιες παρουσιαζονται εδω ως κατι φοβερο κι οταν τις βλεπεις απο κοντα ειναι σαν τη θειτσα στη γειτονια που πουλαει γιδινα γιαουρτακια για συνταξιουχους... :boobies:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Φιλε μου εγραψα στην πρωτη μου αναφορα.....Κοντουλα,μελαχρινη,προσχαρη,με στηθος μεγαλο σιλικονατο,τοσο που δεν μπορουσε να μου κανει ισπανικο γιατι δεν ενωνονταν.Εσκασα 100 ευρω για προγραμματακι με μπανιο,και να κατσει απο πανω.Την ευχαριστηθηκα και θα ξαναπαω.Αυτο το στυλ εψαχνα(οπως η Μαιρη στο Μπλε,η Χριστινα).Οχι αλλες βυζαρουδες οι οποιες παρουσιαζονται εδω ως κατι φοβερο κι οταν τις βλεπεις απο κοντα ειναι σαν τη θειτσα στη γειτονια που πουλαει γιδινα γιαουρτακια για συνταξιουχους... :boobies:
Τωρα εισαι ωραιος.Μιλας συγκεκριμενα.Καταλαβαινει δηλαδη ο αλλος αυτο που διαβαζει.Μηπως ητανε η Λουνα??γιατι η περιγραφει ταιριαζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom