Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το εχω πει για τη Μαιρη..Την επαιρνα πριν 3-4 χρονια...πλεον για να καταλαβεις οτι το νβαζεις μεσα της,θελεις τουλαχιστον 5-6 ακομα....εχει ανοιξει παρααα πολυ πλεον..καλη δεν λεω,αλλα νομιζω οτι πρεπει να γινει πολυ update  στο συγκεκριμενο θεμα..για να βρουμε κι εμεις λιγο χαρα...
Οσο για την τυπισσα στο τηελςο στη Νικ.Ουρανου...ευχαριστω ρε παιδια για τις πληροφοριες....Δεν προκειται να την τιμησω..Μου εβγαζε που μου εβγαζε μια ξινιλα...

decomania

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μιποσ θιματε κανεισ καπια ΑΝΝΑ πρεπει να ηταν στο ανορθογραφω ψιλη μελαχρινη με μικρο βιζακι και αρκετα μεγαλο κωλο? την επερνα πριν κανενα χρονο μπορει και περισοτερω. τωρα που το σκεφτωμαιτο μαγαζι λεγοταν και ερως στην σαπφους. δεν ξερω αν το ανορθογραφωω ηταν το παλιο ερως.φατσα εφερνε και λιγο σε μογκολ. αν ξερει κατι κανεισ ασ στειλει.

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναδεφλοι....λοιπον.....απο εφημεριδα πηρα τηλεφωνο και βρεθηκα πριν λιγο σ ενα στουντιο(τι στουντιο δηλαδη,ενα διαμερισμα-οικος ανοχης) στην περιοχη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ.Πιο συγκεκριμενα,η τυπισσα μου ειπε δελφων με καλλιδοπουλου.
Ητνα μια αθλια πολικατοικια...που ειχε στον πρωτο ενα αθλιο διαμερισμα.Μεσα ηταν ενα ΑΘΛΙΟ ΜΙΛΦ με βυζι οπως μου ειχε πει 4αρι αλλα τι 4αρι?Αυτο ηταν πλεοιν τεσσαρι απο το κρεμασμα.Κοντουλα,Ξανθια,καρε μαλλι,μπλε ματια.Στα νιατα της ,πριν απο 30 χρονια θα ηταν πολυ καλη.Τα ειχε στριμωξει ψστε να φαινονται..Μου λεει 100 και περνα μεσα..Τί περνα?Σκαρφιστηκα μια δικαιολογια να φυγω και να ξαναρθω,αλλ στην ..τατιανα τατιανες?Μου λεει,ασε ενα 20αρικο γιατι ακυρωσα ραντεβου για σενα (μουφα).Τι λεω τι??Και παει και κλειδωνει....
Προκειμενου να μας βγαλει κανα σιδερικο και να μας γραφουν οι εφημεριδες,της το δωσα και μου ειπε σε μια ωρα που θαρθεις,θα σου παρω 80.....
Οποτε,την πατησα και σας συνιστω προσοχη.Τζαμπα με το 20ρικακι.Και οσο σκεφτομαι οτι με τοσα στην αδηνα τρως..θεομ***...με βυζαρες τρελαινομαι

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας παιδια , πρωτο μηνυμα.
Αν προκειται για την ουκρανή Έλενα που δουλευε πριν 5-6 χρονια στο μαρινόσπιτο, εξαφανίστηκε καποιο καιρό και έκανε σποραδικές εμφανίσεις πριν 1-2 χρονια σε αλουμινάτο και Ανδρ Γεωργ. 4 (ψηλη ,αδύνατη ξανθιά ισιο μακρύ μαλλι και μικρό βυζί με εκπληκτική συμμετοχή και φωνές)τότε πρόκειται για επιστροφή βόμβα. Η ουκρανή Ελενα μαζί με ρουμάνα Εύα(αποσύρθηκε λόγω γάμου νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) , ουκρανή Κατερίνα (έχει 3-4 χρόνια να φανεί), πολωνή κατερίνα (αποσύρθηκε), και φυσικά την υπέροχη Αφρούλα αποτελούν την προσωπική μου Dream Team (προοπτικές εισόδου έχει φυσικά και το Χριστινάκι. Έφη Σάρα δεν έχω δοκιμάσει). Θα κανω επιτόπια έρευνα και θα ενημερώσω αν ειναι πράγματικά αυτή (Μακάρι , λείπει και η Αφρούλα)
,,
Ευα Ρουμάνα αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ!!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Συναδεφλοι....λοιπον.....απο εφημεριδα πηρα τηλεφωνο και βρεθηκα πριν λιγο σ ενα στουντιο(τι στουντιο δηλαδη,ενα διαμερισμα-οικος ανοχης) στην περιοχη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ.Πιο συγκεκριμενα,η τυπισσα μου ειπε δελφων με καλλιδοπουλου.
Ητνα μια αθλια πολικατοικια...που ειχε στον πρωτο ενα αθλιο διαμερισμα.Μεσα ηταν ενα ΑΘΛΙΟ ΜΙΛΦ με βυζι οπως μου ειχε πει 4αρι αλλα τι 4αρι?Αυτο ηταν πλεοιν τεσσαρι απο το κρεμασμα.Κοντουλα,Ξανθια,καρε μαλλι,μπλε ματια.Στα νιατα της ,πριν απο 30 χρονια θα ηταν πολυ καλη.Τα ειχε στριμωξει ψστε να φαινονται..Μου λεει 100 και περνα μεσα..Τί περνα?Σκαρφιστηκα μια δικαιολογια να φυγω και να ξαναρθω,αλλ στην ..τατιανα τατιανες?Μου λεει,ασε ενα 20αρικο γιατι ακυρωσα ραντεβου για σενα (μουφα).Τι λεω τι??Και παει και κλειδωνει....
Προκειμενου να μας βγαλει κανα σιδερικο και να μας γραφουν οι εφημεριδες,της το δωσα και μου ειπε σε μια ωρα που θαρθεις,θα σου παρω 80.....
Οποτε,την πατησα και σας συνιστω προσοχη.Τζαμπα με το 20ρικακι.Και οσο σκεφτομαι οτι με τοσα στην αδηνα τρως..θεομ***...με βυζαρες τρελαινομαι
Νομιζω οτι ηρθε η στιγμη να ακουσεις χοντρα μπινελικια και δικαιολογημενα.Καλα ρε μουτρο μας εχεις πρηξει ενα μηνα με τα βυζια σου.Γαμω τα βυζια μου,γαμω.σου λεμε τις νομιμες αλλα δε σ'αρεσουν.Ανοιγεις δευτερο θεμα με βυζια,σου ξαναλεμε τις νομιμες αλλα παλι δε σ'αρεσουν.Πας και βρισκεις απο το πουθενα την παρανομη,την βλεπεις δε σ'αρεσει αλλα μπαινεις μεσα.Της αφηνεις 20ε και φευγεις.γιατι δεν επεστρεψες να την γαμησεις τουλαχιστον???Λιγο λογικα δε μπορεις να σκεφτεις??Θα σε πυροβολουσε μες το κεντρο της κωλοπολης για να σου παρει 20ε και να την πηδηξεις με το ζορι??και αν ενιωσες οτι απειλήθηκες πραγματικα γιατι δεν πας στην αστυνομια να την μαζεψουν για παρανομη εκδοση??καμια απελπισμενη που μαζευει κανενα μεροκαματο ειναι.Πηγες και σκεφτηκες το πιο ακραιο,δηλαδη το οπλο,και δε σκεφτηκες ας πουμε οτι ως παρανομα εκδιδομενη μπορει να μην ειναι υγιης ας πουμε.Θεωρητικα λεμε τωρα.Δε σ'αρεσει,σηκωνεσαι και φευγεις.Ειλικρινα μ'εσκασες τωρα...

co0p

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια παιζει κατι σε απλη πιπα??Ετσι για οικονομικες καταστασεις :P

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παιδια παιζει κατι σε απλη πιπα??Ετσι για οικονομικες καταστασεις :P
για χιλιοστη φορα οχι.αν μπεις στο δωματιο οτι κ να κανεις δινεις η 30 η 40 η οσο παει...μπορει κ να θες κουβεντα με την κοπελα δεν θα ριξουν τις τιμες.στην ουσια πληρωνεις πλεον τον χρονο που περνας μαζι της κ οχι το πηδημα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπον απο σημερα Σαρες,Μαρινες,Εφες και λοιπα ξεχαστε τες.Μολις γυρισα απο την Ελενα η οποια σημερα δουλευε στο Ερως στο Βαρδαρη.Η γυναικα ειναι απιστευτη.Τα κανει ολα γιατι γουσταρει να γαμηθει.Αφηνει χαιδεμα μουνι και κωλο αλλα οχι δαχτυλο!!Επισης τελειωσα στο στομα της με καποτα.Ειναι το κατι αλλο!!
Ενημερωση τωρα...
-Προμηθεως τερμα πανω.Η Τζωρτζια Ιταλιδα milf βυζαρου.αυριο θα ειναι Κατεχακη απο 12.00-20.00
-Προμηθεως μπλε σπιτι.Η QUEEN Μαιρη
-Προμηθεως απεναντι και λιγο παρακατω.Η Λολα μια ζουμπουρλου αδιαφορη πρωτη φορα την εβλεπα
-προμηθεως τερμα κατω.Ψηλη ξανθια αδυνατη στα 40ε
-Σαπφους στα δυο διδυμα απο μια χοντρουλα,ομορφουλες ομως
-Σαπφους Ανορθογραφο.Πολυ ομορφη καστανη Ελληνιδα νεαρη.30ε
-Σαπφους τερμα πανω.Η ρωσιδα Ελενη.ομορφη μελαχρινη χυμωδης γκομενα
-Τανταλου πρασινο σπιτι.Η ομορφη Αλεξανδρα επεστρεψε στην εδρα της
-Τανταλου Μαρινοσπιτο.χαζοχαρουμενη ξανθια με κοτσιδακια και τεραστιες κοκκινες ΜΠΟΤΕΣ!!!mpotofile για σενα
-Τανταλου αλουμινατο.αδιαφορη μελαχρινη milf με ψευτοπρογραμματακια

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Σβήστηκαν off-topic απ' τις τρεις τελευταίες σελίδες του thread.

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Al αυτη η ελενα ειναι ξανθια ή μελαχρινη ??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μένω λίγο εδώ. Πρώτον μιλάς για πρωινή βάρδια φαντάζομαι και δεύτερον πως ξέρεις ότι είναι Ελληνίδα?  :think:
Γυρω στις 17.00 πηγα οποτε ηταν ακομα οι πρωινες.Μιλουσε με ελληνικη προφορα.Τωρα αυτο ειναι το θεμα μας?Τοσο μεγαλη σημασια εχει για σενα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Al αυτη η ελενα ειναι ξανθια ή μελαχρινη ??
Η Ελενα οπου και κατεθεσα στο ερως ειναι ξανθια.Η Ελενη ομως που ηταν Σαπφους τερμα πανω,ηταν μελαχρινη.Μη μπερδευεσαι λοιπον

VASVAS83

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελενα ολα τα λεφτα!αυτο θα πει συμμετοχη!ερςσ 16...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Η Ελενα οπου και κατεθεσα στο ερως ειναι ξανθια.Η Ελενη ομως που ηταν Σαπφους τερμα πανω,ηταν μελαχρινη.Μη μπερδευεσαι λοιπον

1 Eλενα στο Ερως και αλλη μια στη Σαπφους = 2 Ελενες

ελενα ολα τα λεφτα!αυτο θα πει συμμετοχη!ερςσ 16...

....και  3η  στο Ερως16? Κωλομπερδευτηκαμε η καπου εγω κανω λαθος?Εχει γινει της Ελενης το καγκελο μου φαινεται.. :rockon:

Επισκέπτης
Γυρω στις 17.00 πηγα οποτε ηταν ακομα οι πρωινες.Μιλουσε με ελληνικη προφορα.Τωρα αυτο ειναι το θεμα μας?Τοσο μεγαλη σημασια εχει για σενα?

Δεν έχει σημασία για μένα. Απλά φαίνοσουν σίγουρος και μου έκανε εντύπωση.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
1 Eλενα στο Ερως και αλλη μια στη Σαπφους = 2 Ελενες

....και  3η  στο Ερως16? Κωλομπερδευτηκαμε η καπου εγω κανω λαθος?Εχει γινει της Ελενης το καγκελο μου φαινεται.. :rockon:
Εχεις δικιο διοτι ο αλλος πεταξε ενα 16 απο μονος του.Η ξανθια Ελενα το αστερι ειναι στο ΕΡΩΣ στο Βαρδαρη στην οδο Τανταλου

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Φίλε Al σε ποια βάρδια πήγες; Γιατί βλέπω ότι στα δίδυμα είχαν αλλαγές...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Φίλε Al σε ποια βάρδια πήγες; Γιατί βλέπω ότι στα δίδυμα είχαν αλλαγές...
Λιγο μετα τις πεντε πηγα και ηταν οι χοντρουλες που σου λεω.Δεν ξερω τι ωρα αλλαζουν εκει.Παντως η χοντρουλα απεναντι απ'το ανορθογραφο ηταν πραγματικα ομορφη!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ναι βρε δεν αντιλέγω... απλά είχα συνηθίσει την Μιρέλλα στο ένα από τα δίδυμα και θα μου κακοφανεί η αλλαγή! Πάντως για να λες για το ανορθόγραφο καλά θα πέρασες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom