κ το κυριοτερο...ειναι απαιχτη μεσαΗ αφρούλα παραείναι αδύνατη αλλά είναι κορίτσαρος και ψυχούλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)
Έχω καιρό να την δω όμως. Δεν είδα αν γράψατε τίποτα πιο πρινκ το κυριοτερο...ειναι απαιχτη μεσα
δεν γραψαμε.την ψαχνουμε γιατι δεν εχει επιστρεψει ακομα απο τις διακοπες τηςΈχω καιρό να την δω όμως. Δεν είδα αν γράψατε τίποτα πιο πριν
Η αφρούλα παραείναι αδύνατη αλλά είναι κορίτσαρος και ψυχούλα
συμφωνω απολυτα!
εαν ειχε και καμοια +10 κιλα θα ηταν τελεια!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Απεναντι απ το ανορθογραφο δυστυχως μου διαφευγει ποια ηταν ..
Μια ξανθιά ήταν... τελειώς ρωσιδόφατσα. Αλλά βγήκε χαμογελαστή με μπότες ως τ ογόνατο μαύρες λουστρίν. Σώμα αδύνατο με μικρό βυζί και τέλειο κώλο. Να πω την αλήθεια κόλλησα στον κώλο τόσο που γελούσε η τσατσά... Ξανθιά με μακρύ μαλλί... να πω την αλήθεια δεν την έχω ξαναδεί!
Μια βολτουλα σημερα στο σπιτακι που δουλευει η Μαρινα...δεν ειναι,ηταν μια Βικουλα κοντουλα που συνηθωσ φοραει μποτουλεσ,επισησ περασα κ απο κωλεττη ηταν μια Αννα καλη φαινεται,ρωτησα για την Αφρουλα δεν ειναι ακομα,το βραδυ ειναι η Εφη
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Καλουλα η Αννα την ειχα παρει.
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γεια σας παιδια , πρωτο μηνυμα.Λοιπόν μάγκες μόλις γύρισα από τσαρκούλα και κατάθεση. Ανορθόγραφο 30 ευρουλάκια το όνομα της κοπέλας νομίζω Έλενα, ρωσιδάκι μου φάνηκε. Άξιζε κάθε ευρώπουλο πραγματικά έδειξε μεγάλη όρεξη με άφησε να βάλω δαχτυλάκι και στις δυο τρυπούλες, περίπου κανά πεντάλεπτο μόνο χαϊδευόμασταν άλλο τόσο πίπα και σεξάκι απίστευτο αυτή από πάνω και να φωνάζει απίστευτα. Στο γαμήσι δεν άντεξα πάνω από δεκάλεπτο ήταν απίστευτη και στενομούνα. ¨Οταν έχυσα ξαναέσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Αισθανόμουν σαν να έκανα σεξ με την γκόμενά μου. Νομίζω αξίζει μια κατάθεση. Περιμένω εντυπώσεις σας...
Αν προκειται για την ουκρανή Έλενα που δουλευε πριν 5-6 χρονια στο μαρινόσπιτο, εξαφανίστηκε καποιο καιρό και έκανε σποραδικές εμφανίσεις πριν 1-2 χρονια σε αλουμινάτο και Ανδρ Γεωργ. 4 (ψηλη ,αδύνατη ξανθιά ισιο μακρύ μαλλι και μικρό βυζί με εκπληκτική συμμετοχή και φωνές)τότε πρόκειται για επιστροφή βόμβα. Η ουκρανή Ελενα μαζί με ρουμάνα Εύα(αποσύρθηκε λόγω γάμου νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) , ουκρανή Κατερίνα (έχει 3-4 χρόνια να φανεί), πολωνή κατερίνα (αποσύρθηκε), και φυσικά την υπέροχη Αφρούλα αποτελούν την προσωπική μου Dream Team (προοπτικές εισόδου έχει φυσικά και το Χριστινάκι. Έφη Σάρα δεν έχω δοκιμάσει). Θα κανω επιτόπια έρευνα και θα ενημερώσω αν ειναι πράγματικά αυτή (Μακάρι , λείπει και η Αφρούλα)
,,
Επισκέπτης
Καλωσήρθες στο φόρουμ φίλε, πολύ όμορφα να έχουμε βετεράνους εδώ.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Γεια σας παιδια , πρωτο μηνυμα.
Αν προκειται για την ουκρανή Έλενα που δουλευε πριν 5-6 χρονια στο μαρινόσπιτο, εξαφανίστηκε καποιο καιρό και έκανε σποραδικές εμφανίσεις πριν 1-2 χρονια σε αλουμινάτο και Ανδρ Γεωργ. 4 (ψηλη ,αδύνατη ξανθιά ισιο μακρύ μαλλι και μικρό βυζί με εκπληκτική συμμετοχή και φωνές)τότε πρόκειται για επιστροφή βόμβα. Η ουκρανή Ελενα μαζί με ρουμάνα Εύα(αποσύρθηκε λόγω γάμου νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) , ουκρανή Κατερίνα (έχει 3-4 χρόνια να φανεί), πολωνή κατερίνα (αποσύρθηκε), και φυσικά την υπέροχη Αφρούλα αποτελούν την προσωπική μου Dream Team (προοπτικές εισόδου έχει φυσικά και το Χριστινάκι. Έφη Σάρα δεν έχω δοκιμάσει). Θα κανω επιτόπια έρευνα και θα ενημερώσω αν ειναι πράγματικά αυτή (Μακάρι , λείπει και η Αφρούλα)
,,
Καλωσηρθες στο κλαπ...
Πηγα και εγω να δωκιμασω την Ελενα.Αρχικα οταν εφτασα ρωτησα την Τσατσα πως την λενε την κοπελα,μου λεει Ολγα.Τις λεω δεν την θελω και παω να φυγω,τσουπ ερχετε και η κοπελα την βλεπω και λεω θα περασω.Την ρωταω πως την λενε και μου λεει ΕΛΕΝΑ.
Την μαλακισμενη την Τσατσα,παρα λιγο να φυγω.
Τελικα μου εκανε ενα σπεσιαλ μπουκιτσι,το χαρηκε η ψυχουλα της
Αυριο θα ξαναπαω,9 το πρωι εως 7 δουλευει,30 ευρω
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Γεια σας! Ειμαι καινουργιος εδω στο σαιτ. Θα ηθελα να πω και εγω για τις εμπειριες μου σε σπιτακια της συμπρωτευουσας. Επιβεβαιωνω ο,τι οι εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος, οπως και πολλοι αλλοι, με σαρα(βυζαρου), χριστινακι, εφη. Και οι τρεις εχουν πολυ καλες υπηρεσιες. Το εφακι υπερτερει ελαφρως στην κοινωνικοτητα αφου ανταλασσεις δυο τρεις κουβεντουλες μαζι της. Επισης λιγο πιο κατω αλλα με καλη συμμετοχη τοποθετω την σαρα την αδυνατουλα. Την αλλη φορα θελω να δοκιμασω σαρα(βυζαρου) και χριστινα στα πιο ακριβα προγραμματα. Πιστευω να ειναι το ιδιο καλες. Ειχα δοκιμασει μια φορα και την τζορτζια η οποια εχει καλη συμμετοχη αλλα ειναι μονο για αυτους που τους αρεσουν τα μιλφ. Εχει τα χρονακια της αλλα τρομερο μπουκιτσι και βυζαρες. Ειχα παει παλιοτερα και με το γκοθοπουτανακι κορινα αλλα δεν συμμετεχει καθολου ρε γαμωτο. Αλλα πολυ ωραιο μουνι. Ειχα παει προσφατα πριν καμια δεκα μερες με μια σολαριοποιημενη γερμανιδουλα στην 26ης Οκτωβριου με πολυ ωραιο σωμα. Επισης στο λα φαμ ειχα δοκιμασει μια τανια η οποια ειναι αρκετα μετρια απο εμφανιση και απο συμμετοχη. Αλλα ο χωρος τρομερος. Εκει επρεπε να εχει καμια τεσσερις κοπελες να διαλεγουμε και να μπαινουμε στο δωματιο. Αλλα που αυτα τα πραγματα. Η τσεχο-η-σλοβακα στο γωνιακο στουντιο διπλα στο βενζιναδικο ειναι αρκετα κοινωνικη αλλα δεν εχει πολυ συμμετοχη. Στο πισωκολλητο ομως εσπρωχνε αρκετα. Μου εκανε εντυπωση που μετην τσατσα μιλουσαν μεταξυ τους αψογα στα γερμανικα. Ειναι ωραια ρωσιδοφατσα ομως. Απο βαρδαρη ειχα δοκιμασει μια ειρηνη κοντη ξανθια ουκρανιδα. Αρκετα μετρια, ειναι για αυτους που τους αρεσουν τα κοντοπουτανα. Μια αλλη ψιλη γκομενα, ρωσιδα νομιζω σε ενα στην προμηθεως με τατουαζ ηταν σαν να γαμας μοντελο και αρκετα υπομονετικη. Ειχα παει και με ενα ρουμανακι στις σαπφους και αυτο υπομονετικο και πολυ γλυκουλι. Οταν εφευγα το ειδα που σκεπαστηκε με μια κουβερτουλα. Δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα ειχε μικρα βυζακια και ωραιο κωλαρακι και γλυκο προσωπακι. Σορυ που δεν θυμαμαι διευθυνσεις σπιτιων. Κριμα που δεν εχουμε τοση μεγαλη ποικιλια οση η Αθηνα. Και δεν υπαρχει και συχνη ανανεωση. Και να σκεφτεις οτι η συμπρωτευουσα ειναι πολυ ενος εκατομμυριου σχεδον κατοικων. Επρεπε να υπαρχουν πολυ περισσοτερα σπιτια και κοπελες.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
δοκιμαστή, να υποθέσω σαπφούς με προμηθέως?
Ναι φίλε...
Αυριο θα ξαναπαω,9 το πρωι εως 7 δουλευει,30 ευρω
Γμτ... ώρες που δεν μπορώ!
Φίλε johngeorgie εκτός από σπίτια δεν θυμάσαι και ονόματα... Πλάκα κάνω φίλε... καλώς ήρθες στο σάιτ! Πάντως αυτή που λες
είναι η Μαρία... πρέπει να είναι κοντά στα 2 χρόνια αμετακίνητη στο ίδιο στούντιο!Η τσεχο-η-σλοβακα στο γωνιακο στουντιο διπλα στο βενζιναδικο ειναι αρκετα κοινωνικη αλλα δεν εχει πολυ συμμετοχη.
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τελικά στο ανορθόγραφο δεν είναι η Έλενα από Ουκρανία ( Κλαψ!) Κριτική για την άλλη Έλενα δεν θα γράψω 1ον γιατι δεν ειχα και πολύ όρεξη και πίεσα τον εαυτό μου για να δοκιμάσω ,πράγμα που είναι λάθος και 2ον γιατί η κοπέλα ήταν στο τέλος της βάρδιας της , οπότε μπορεί να την αδικήσω. Αυτά.Γεια σας παιδια , πρωτο μηνυμα.
,,
georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αφου ακουσα τοσα γιαυτην την ελενη στο ανορθογραφο πηγα κ εγω για δοκιμη... Οντως κωλαρα, ( αν και δεν συγκρινεται με τις βερονικας, γνωμη μου παντα) Μουτρα μετρια αλλα σε γενικες γραμμες περιποιηση καλη.. Δαχτυλακια παντως ειχε.. Λετε να το κανει η τσατσα μετα 30 απλο, 35 με δακτυλακια παντου???
Φιλε καλημερα......Εθεαθη τιποτα με μεγαλα βυζια στο βαρδαρη χθες?
Προχθεσινη βολτα βραδυ στο μυλο...Δεν βρηκα ουτε την τζιορτζια την ιταλιδα βυαζρου(στη θεση της μαι πολυ ομορφη κοπελα τερμα Νικ.Ουρανου) και στην 'εκκλησια' παλι δεν υπηρχε αυτη η βυζαρου που λετε.....
Θα σκασω..
Προχθεσινη βολτα βραδυ στο μυλο...Δεν βρηκα ουτε την τζιορτζια την ιταλιδα βυαζρου(στη θεση της μαι πολυ ομορφη κοπελα τερμα Νικ.Ουρανου) και στην 'εκκλησια' παλι δεν υπηρχε αυτη η βυζαρου που λετε.....
Θα σκασω..
Επισκέπτης
Χαχα μην παρασυρθείς από την Στέλλα στο τέρμα Νικηφόρου Ούρανου φαίνεται απιστευτή στο σαλόνι...από κοντά όμως εμένα τουλάχιστον με ξενέρωσε πάρα πολύ, είναι πολύ μεγαλύτερη απ'όσο μπορείς να νομίσεις...
Κ εσυ ρε βυζολάγνε... πάνε στη Μαίρη επιτέλους να γουστάρεις.
οντως ειναι καπως μεγαλυτερη απ οτι φαινεται με την πρωτη ματια κ επισης το στηθος της φαινεται πολυ καλο με σουτιεν χωρις ομως ειναι λιγο μαπαΧαχα μην παρασυρθείς από την Στέλλα στο τέρμα Νικηφόρου Ούρανου φαίνεται απιστευτή στο σαλόνι...από κοντά όμως εμένα τουλάχιστον με ξενέρωσε πάρα πολύ, είναι πολύ μεγαλύτερη απ'όσο μπορείς να νομίσεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά