You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μην ψαχνεις τη Νικη μας, δεν θα τη βρεις, νοικοκυρευτηκε.ξερει κανεις κατι για καποια Νικη που δουλευε καποτε στην 26ης? διαβασα καπου για αυτην αλλα δεν την εχω δει ποτε σε κανενα μπουρδελο η στουντιο.
Για να δουμε: 2 επισκεψεις την εβδομαδα 40+40=80 επι τεσσερις φορες 320 βαλε και τα πιτογυρα μετα 350. Αχχχ γιατι δεν καθομαι ανετα
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σαρα μαρα κουκουναρα τα ιδια και σημερα δικιο εχει ο αλλος.Σαρα στο ερως στην ανδ γεωργιου, για τη καλη μιλαμε, αυτη στη κωλεττη ειναι η δευτερη σαρα ;)
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα.ξερει καποιος το προγραμμα της εφης απο κωλλετη της επομενης βδομαδας?αν ειναι βραδυ η πρωι?
μενω μακρια και δεν παιζει να ψαχνω ποτε ειναι εκει.και η τσατσα δεν λεει και πολλα.
μενω μακρια και δεν παιζει να ψαχνω ποτε ειναι εκει.και η τσατσα δεν λεει και πολλα.
ρε παιδια εχουμε γραψει πολλα για ολες μεσα στις 5 προηγουμενες σελιδες.διαβαστε λιγο.μη γεμιζουμε τις σελιδες με τα ιδια κ τα ιδια.η χριστινα δουλευει βραδυ,ειναι πολυ καλη ακομα στο δωματιο κ τα υπολοιπα τα διαβαζειςΚαλημέρα,
το πρόγραμμα της Αφροδίτης στην Κωλλέτη το ξέρει κάποιος?
την πέτυχε κανείς τελευταία? Εξακολουθεί να προσφέρει τέλειες υπηρεσίες?
Βραδινη ειναιΠαιδια ας ενημερωσει καποιος για τις βαρδιες της Εφης. Καποιοι δεν εχουμε αμαξι
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αυτη η μιρελλα μου φαινεται λιγο αλλιθωρη παντως
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
γωνια σαπφους με προμηθεωςσε ποιο ειναι μιρελλα ρε παιδες?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
ναι εχει μια δοση οντως αλλα αυτο δε δειχνει ασχημα παντως ειναι κορμαρααυτη η μιρελλα μου φαινεται λιγο αλλιθωρη παντως
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
ναι εχει μια δοση οντως αλλα αυτο δε δειχνει ασχημα παντως ειναι κορμαρα
Χμμμ.... δεν το έχω προσέξει... όταν με "περιποιείται" είναι δύσκολο να το προσέξω...
Βραδινη ειναι
γκαντεμια >
αν μαθει κανεις τπτ για πρωινη βραδια, παρακαλω ας το αναφερει
Λοιπόν μάγκες μόλις γύρισα από τσαρκούλα και κατάθεση. Ανορθόγραφο 30 ευρουλάκια το όνομα της κοπέλας νομίζω Έλενα, ρωσιδάκι μου φάνηκε. Άξιζε κάθε ευρώπουλο πραγματικά έδειξε μεγάλη όρεξη με άφησε να βάλω δαχτυλάκι και στις δυο τρυπούλες, περίπου κανά πεντάλεπτο μόνο χαϊδευόμασταν άλλο τόσο πίπα και σεξάκι απίστευτο αυτή από πάνω και να φωνάζει απίστευτα. Στο γαμήσι δεν άντεξα πάνω από δεκάλεπτο ήταν απίστευτη και στενομούνα. ¨Οταν έχυσα ξαναέσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Αισθανόμουν σαν να έκανα σεξ με την γκόμενά μου. Νομίζω αξίζει μια κατάθεση. Περιμένω εντυπώσεις σας...
Επισκέπτης
Από εμφάνιση δεν μας είπες όμως rusty...ούτε βάρδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά