Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165

Τελικα με ριξανε ακυρο απο το πουθενα. να σας πω την αληθεια δν το πολυεψινα, αφου ειχα κατεβει ομως μεχρι μοναστηριου γιατι το ραντεβου ηταν στο Holiday Inn, επισκεφτηκα κωλετη. Ηταν μια Αννα εκει, μελαχροινη με ταττοο πανω απο το κωλομερι. Καλη περιπτωσουλα! μιλουσε και καλα ελληνικα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Τελικα με ριξανε ακυρο απο το πουθενα. να σας πω την αληθεια δν το πολυεψινα, αφου ειχα κατεβει ομως μεχρι μοναστηριου γιατι το ραντεβου ηταν στο Holiday Inn, επισκεφτηκα κωλετη. Ηταν μια Αννα εκει, μελαχροινη με ταττοο πανω απο το κωλομερι. Καλη περιπτωσουλα! μιλουσε και καλα ελληνικα
καινουρια ειναι αυτη?
καλη?το ραντεβου το ειχες κλεισει απο αγγελια?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Καινουρια πρεπει να ειναι. Μπορεις να βρεις πληροφοριες σε αλλα τοπικ του φορουμ.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Το Οδεον ειναι ενος φιλου οποτε αποκλειεται να μην παω!! χαχαχα! Παιδες σας εκληπαρω γνωριζει κανεις αν σημερα βραδυ δουλευει η Χριστινα διπλα απο μυλο??!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το Οδεον ειναι ενος φιλου οποτε αποκλειεται να μην παω!! χαχαχα! Παιδες σας εκληπαρω γνωριζει κανεις αν σημερα βραδυ δουλευει η Χριστινα διπλα απο μυλο??!!
καλα ρε συ,ακομα να πας απο το χριστινακι?odeon θα παμε ολοι σιγουρα.....

Επισκέπτης
Είχα περάσει χτες που βγήκα έξω κλειστά ηταν ο Κοροβάγκος. Εν τω μεταξύ μου έχει καρφωθεί η Κορίνα στο μυαλό απο την Κεφαλληνιάς παρ'όλο που δεν είναι κ τόσο ωραία τώρα που την είδα 2η φορά..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είχα περάσει χτες που βγήκα έξω κλειστά ηταν ο Κοροβάγκος. Εν τω μεταξύ μου έχει καρφωθεί η Κορίνα στο μυαλό απο την Κεφαλληνιάς παρ'όλο που δεν είναι κ τόσο ωραία τώρα που την είδα 2η φορά..
βοηθα κιγο για κορινα γιατι μου ξεφευγει τωρα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Maan... χ8ες δν εκανες καλη βολτα. απο τις 8+ η Χριστινα ηταν στο ποστο της. Οπως επισης θα ειναι και σημερα οπου και θα καταθεσω γιατι χθες πηρα τηλεφωνο στις 10 να ρωτησω και επειδη δν ειμουν σε διαθεση για μαμησακι δν πηγα αλλα θα παω σημερα. οπως επισης θα παω και το μεσημερι που δουλευει στο ιδιο σπιτακι εκεινη η ισπανιδα η ιταλιδα η αννα μαρια. καλο κομματι και αυτο. Μιας που δν εκατσε με το call girl μου μειναν τα λεφτα να δοκιμασω και αλλα πραματακια και να ενημερωσω κιολας με τις καταθεσεις και τους συναδερφους.Μεχρι και την τρελο τζενη να πετυχαινα, θα την δοκιμαζα ετσι για να δω τι εστι Τζενη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Maan... χ8ες δν εκανες καλη βολτα. απο τις 8+ η Χριστινα ηταν στο ποστο της. Οπως επισης θα ειναι και σημερα οπου και θα καταθεσω γιατι χθες πηρα τηλεφωνο στις 10 να ρωτησω και επειδη δν ειμουν σε διαθεση για μαμησακι δν πηγα αλλα θα παω σημερα. οπως επισης θα παω και το μεσημερι που δουλευει στο ιδιο σπιτακι εκεινη η ισπανιδα η ιταλιδα η αννα μαρια. καλο κομματι και αυτο. Μιας που δν εκατσε με το call girl μου μειναν τα λεφτα να δοκιμασω και αλλα πραματακια και να ενημερωσω κιολας με τις καταθεσεις και τους συναδερφους.Μεχρι και την τρελο τζενη να πετυχαινα, θα την δοκιμαζα ετσι για να δω τι εστι Τζενη.
επιτελους φιλε θα φας χριστινακι....πολυ χαιρομαι για σενα αλλα τα κεφτα σου κρατα τα κ μην τα δινεις για την αννα μαρια.βυζακι μικρο,λιγο χοντροκωλα κ κλασεις κατωτερη απο την χριστινα.δωσε κατι παραπανω καλυτερα σε χριστινα να παρεις κανενα καλο προγραμματακια να γουσταρεις

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
για πες μου με ΠΜ τι εμπειριες εχεις και επισης τι προγραμματα κανει? ευχαριστω. δν πηγα τελικα αννα μαρια, ειχες δικιο

Επισκέπτης
Πέρασα 2 φορές και το φως ήταν κλειστό. Βλέποντας το πόστ σου καταλαβαίνω ότι εσύ μιλάς για Κυριακή, το δικό μου πόστ αναφέρεται στο Σάββατο.

Η Κορίνα είναι αυτή που δουλεύει Κεφαλληνίας βραδινή, την πρώτη φορά που την είδα μου έδωσε αίσθηση gothic τρελοπουτανιάρας - την δεύτερη βαριεστημένης ρωσσοπόντιας. Παρ'όλα αυτά θα ψηνόμουν να την δοκιμάσω. Νομίζω τα μπούτια της θα είναι το δυνατότερό της σημείο.

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Η Κορίνα είναι αυτή που δουλεύει Κεφαλληνίας βραδινή, την πρώτη φορά που την είδα μου έδωσε αίσθηση gothic τρελοπουτανιάρας - την δεύτερη βαριεστημένης ρωσσοπόντιας. Παρ'όλα αυτά θα ψηνόμουν να την δοκιμάσω. Νομίζω τα μπούτια της θα είναι το δυνατότερό της σημείο.

Στην κορινα φιλε καλυτερα μην πας δεν αξιζει, εκτος αν σε αρεσει το κομοδινο style γουστα εινα αυτα...

Γνωριζει καποιος αν εχει επιστρεψει η αφροδιτη στην κωλλετη?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Η Αποθεωση!!

Λοιπον παιδες!! επεστρεψα απο Χριστινα. (Κοροβαγκου 5)

Φτανω λοιπον στην Κοροβαγκου 9 παρα 5. Βλεπω παλι κλειστο ειναι, λεω απο μεσα μου ΟΧΙ ρε γαμωτο δν ειναι δυνατον. Αμεσως περνω τηλεφωνο, ευτυχως το σηκωνει η τσατσα. Της λεω κοροβαγκου 5 δεν ειστε? μου απανταει ναι, λεω μα καλα κλειστα ειστε? μου λεει ναι, ανοιγουμε στις 9, α καλα της λεω, δηλαδη σε 5 λεπτα, μου απανταει ναι ελα σε 10 λεπτα. Αφου λοιπον ολως αγωνιως περιμενω υπομονετικα απο εξω(δν κρατιομουν ουτε στο αμαξι μεσα να περιμενω) ανοιγει η πορτα και μια ευγενεστατη τσατσα μου λεει εσυ πηρες τηλεφωνο? λεω ναι, περασε μεσα μου λεει μην κρυωνεις, η Χριστινα δεν εχει ερθει ακομα. Με ρωταει την Χριστινα την ξερεις? της απανταω οχι αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα. Μετα της εξηγησα οτι ειμαι θαμωνας του σιτε και μου απαντησε οτι ο ιδρυτης η καποιος που γραφει κριτικες απο αθηνα επισκεπτεται συνεχεια την Χριστινα γιατι εχει αριστες επιδοσεις και εξυπηρετηση. Μην σας τα πολυλογω μετα απο 1 5λεπτο σκαει η θεα! Ξανθια με χαριτωμενο νεανικο προσωπο, πετιτ φαση θα χαρακτηριζα με ωραιο μπλε τζιν σκαει μεσα και μου σκαει ενα χαμογελο και μου λεει γεια σου. Παει ετοιμαζεται βγαινει και στο σαλονι με το σουτιεν και το εσωρουχο και φυσικα ηθελα να περασω μεσα. Στην αρχη σκεφτομουν πολυ αν θα επερνα το 80 ευρω σεξ σοου της γιατι ηταν η πρωτη μου φορα η το απλο στα 40 ευρω. ΑΑ ναι τα προγραμματα που εχει ειναι τα εξης 40 απλο, 50 πιο χαλαρα 60 ισπανικο 80 σεξ σοου 120 τζακουζι και 150 αυταρχικο επισης εχει και ενα ακομα στα 70 νομιζω που ειναι μασαζ η κατι τετοιο. Αλλα μετα απο την εμφανιση της Χριστινας εδωσα τα 80. Αν και δεν περιμενα πολλα απο αυτο το προγραμμα και νομιζα οτι θα ειναι καμια μουφια βγηκα πολυ γελασμενος!!

Αφου μπενω στο δωματιο με ρωταει η τσατσα μηπως θελω πετσετα για να κανω μπανιο αφου τελιωσουμε, της ειπα ευχαριστω δν χρειαζεται. Ξαπλωνω και περιμενω. Σκαει μυτη η Χριστινα μου λεει γεια σου, αρχιζει και καθεται πανω σε ενα τραπεζακι που εχει λιγο πιο διπλα απο το κρεβατι και μαζι της κρατουσε εναν δονητη ο οποιος ειχε και φωτακια χαχα. Αρχιζει εναν πολυ γαματο σεξυ χωρο και χαιδευεται παντου, αρχιζει τριβει τον δονητη πανω στο μουνακι της. Μετα ερχεται καθεται διπλα μου γυμνη και αρχιζει να χωνει τον δονητη μεσα της. Εγω χωρις να χασω ευκαιρια αρχιζω να την χαιδευω παντου, μου λεει θες να με βοηθησεις? πιαστον και χωστον μου εσυ, αρχιζω πιανω τον δονητη και της τον χωνο ενω αυτη αρχιζει την πιπα, σε αυτο το σημειο να πω οτι ηταν πολυ γκαυβλωτικο το θεαμα. Με πιανει απο το χερι μετα απο λιγο και μου λεει ελα μαζι μου, με ακουμπαει στην ακρη του κρεβατιου και μου λεει ελα θα σου κανω δωρακι. Με αρχιζει στο ορθιο πιπα και ισπανικο!! εχει και βυζαρες η ατιμη. μετα απο λιγο αρχιζουμε στα ορθια πισωκολητο. Ειμουν ψιλοετοιμος να τελιωσω ο καημενος και σταματαω και της λεω ελα απο μπροστα. καθεται κατω αρχιζω της τον βαζω ΚΑΙ τι κανει, βαζει και τον δονητη μεσα, και την πηδαω εγω και ο δονητης μαζι, αρχιζει να μιλαει και να γουσταρει, και τελειωνω. Αφου τελιωσαμε μου εδωσε ενα φιλακι στο μαγουλο και με ρωτησε αν ειμαι απο το σιτε. της ειπα ναι. μου λεει πως ειναι το σιτε να μπω απο το σπιτι αργοτερα να χαζεψω λιγο. της λεω μου λεει κατσε να φερω στυλο για να το γραψεις. και της εγραψα το σιτε και για το φορουμ σε ποιο τοπικ να μπει να διαβασει τα καλα λογια που γραφουμε γιαυτην.

Τελος να ευχαριστησω την Χριστινα για την αψογη εξυπηρετηση! σιγουρα θα ξαναπερασω. Θα ξαναπερνουσα μετα απο καμια ωρα αλλα βλεπεις πηγα στον Μυλο και ειχε παγοδρομιο!!! οποτε εκατσα και εκανα και κουραστηκα! χεχε περασα ομως να δω κινηση και ειχε πολυ οποτε λεω αστο καλυτερα. Αυριο ξανα! ΑΑ ναι και ειχα καιρο να βγω απο μπουρδελο με το χαμογελο απο το ενα αυτι στο αλλο! χαχα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Στην κορινα φιλε καλυτερα μην πας δεν αξιζει, εκτος αν σε αρεσει το κομοδινο style γουστα εινα αυτα...

Γνωριζει καποιος αν εχει επιστρεψει η αφροδιτη στην κωλλετη?

Η αφροδιτη δν εχει επιστρεψει ακομα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ε ρε Tetsuo τι με κάνεις τώρα... δεν έχω και πολλά φράγκα γμτ...

konteros81

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Χριστινα εεε.... :think:
Μαλλον πρεπει να το τιμησω το κοριτσι αν ειναι οντως τοσο καλα, αντε να σκασει και το δικο μας το χειλακι κανα χαμογελω...  :2funny: :2funny: :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ΟΛΕΕΕΕ αντε ρε tetsuo την ψυχη μας ειχες βγαλει με την χριστινα :grin: :grin: :grin:. Τελος καλο, ολα καλα λοιπον, χαιρομαι πολυ που δικαιονεται το πουλεν μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom