You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Ασπρουλιαρα λεει Ναι ετσι ειναι ομως...ασπρουλιαρα και εμενα δεν μου εχει κατσει καλα στο ματι αλλα θα εξαντλησω ολη τη διαστροφη μου οταν ξαναρθω και θα μπω.... Ποσο παει τωρα? ΠΛηροφορηστε με χυστες μου
Χμμ σ' αρεσε η Λαουρα? Τι εννοεις τσακαλακι? Απλα απ'οτι ξερω εχει ξενερωσει πολυ κοσμο... :S
Χμμ σ' αρεσε η Λαουρα? Τι εννοεις τσακαλακι? Απλα απ'οτι ξερω εχει ξενερωσει πολυ κοσμο... :S
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Εδω πρεπει να συμφωνησω οτι η ασπρουλιαρα ειναι απο τα κορυφαια ονοματα!!ΙΣΩΣ η πιο αδικημενη εδω μεσα.Μιλαμε για γυναικα!Για να μην πω η κορυφαια,τουλαχιστον στο Βαρδαρη,και εχουμε αντιδρασεις.Το γυρισε στο 30αρι και αυτη και κανει και γυμνο τσιμπουκι σαν εξτρα.Δοκιμαστε την και δε θα χασετε..
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Μπραβο στην κοπελα που το πηγε 30.Θενκς αλ...
Btw θα ψηνομουν να κανω καμια τσαρκα στα κωλομπαρα που ανακαλυψες μηπως και εχει κανα καλο Μιλφ.Παντα ηθελα να παρω φουτζομπ απο ΜΙΛΦ με καλσον ...αλλα να ειναι σχετικα καλη.
Το θεμα ειναι να μην μας ξηλωσουνε οπως σε τπτ κωλομπαρα στυλ ΔΙΑΣ.
ΥΓ.Ποσο παει το γυμνο στη Μαιρη?Καμια 50αρα?
Btw θα ψηνομουν να κανω καμια τσαρκα στα κωλομπαρα που ανακαλυψες μηπως και εχει κανα καλο Μιλφ.Παντα ηθελα να παρω φουτζομπ απο ΜΙΛΦ με καλσον ...αλλα να ειναι σχετικα καλη.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
πρεπει να το'ριξε στα 50ε.ειχε 60ε αν θυμαμαι καλα.για κανε μια βολτα στα milf και πες μας τι παιζειΜπραβο στην κοπελα που το πηγε 30.Θενκς αλ...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
BlastBeat μην ξεχασεις να στειλεις μηνυμα να παμε πουθενα μαζι.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
πρεπει να το'ριξε στα 50ε.ειχε 60ε αν θυμαμαι καλα.για κανε μια βολτα στα milf και πες μας τι παιζει
A οκ.Υπαρχει πιθανοτητα να περασω απο τα κωλομπαρα που ειπες απλα δεν ξερω πως λειτουργουνε ολες τις ωρες.Δηλαδη παιζει αν παω βραδυ να παρω ενα ποτο και να μου βγαλουν λογαριασμο κανα 100αρι μετα? Εγω θελω να μπω να δω και αν μου αρεσει καποια να την παρω πισω.
BlastBeat μην ξεχασεις να στειλεις μηνυμα να παμε πουθενα μαζι.
Εννοειται δεν ξεχναω.Οταν ξαναερθω θα παμε τσαρκα πιο οργανωμενα απο τον Οκτωβρη.Τοτε καπως μπερδευτηκαμε και μονο ο μποτας ηρθε .χαχαχα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
νατος ο γιατρος, η μαιρη ποια ειναι ρε παιδιαΗ αφρουλα θα ερθει ανανεωμενη με καινουργιο βυζι
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Εγω σημερα παω να δοκιμασο πρωτη φορα cg. ειναι εμπειρια ζωης και ηρθε η ωρα μου. Εφυγα και επιστρεφω με review
Αντε Blastbeat σε περιμενουμεΤοτε καπως μπερδευτηκαμε και μονο ο μποτας ηρθε .χαχαχα
Για τον φιλο μασ ρ900 που ρωτουσε για μια Κλειω που δουλευε Σαπφουσ εκει που ηταν η αξεχαστη Εva ειχα μαθει τοτε ακομα οτι θα πηγαινε Λαρισα.Μετα απο λιγο καιρο μια τσατσα ελεγε οτι σταματησε;παντωσ ηταν ελληνιδα κ πολυ καλη
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω σημερα παω να δοκιμασο πρωτη φορα cg. ειναι εμπειρια ζωης και ηρθε η ωρα μου. Εφυγα και επιστρεφω με review
να προσεχεις σε αυτες τις μεμονομενες τσαρκες ενας προφεσιοναλ σαν και σενα δεν κανει λαθη.και βεβαιως η αρχη ειναι το ημιση του παντος.προκειμενου αν παρεις μεταγραφη σε cg επιπεδο φροντισε να μεινεις αγωνιζωμενος εκει.
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι την εχω παρει την μαιρη την ασπρουλιαρα -οπως την λετε- καμμια 30-40 φορες .τιποτα το ιδιαιτερο ειναι οπως τα λετε.αλλα πιπα δεν κανει deep throat.ετσι μαλιστα η μαιρη η ασπρουλιαρα που ειναι μονιμη στο μπλε εδω κ 3/4 χρονια, τωρα τελευταια κανανε αρση της μονιμοτητας κ βαλαν κ αλλες
demonologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να προσεχεις σε αυτες τις μεμονομενες τσαρκες ενας προφεσιοναλ σαν και σενα δεν κανει λαθη.και βεβαιως η αρχη ειναι το ημιση του παντος.προκειμενου αν παρεις μεταγραφη σε cg επιπεδο φροντισε να μεινεις αγωνιζωμενος εκει.
οδηγιες για city tours καπου εδω το εχω το λινκ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά