Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Κάτι βρωμάει εδώ, δε αναφαίρομαι στον συνάδελφο, γενικά το λέω. Το συγκεκριμένο όπως και σ όλα τα ανάλογα μαγαζιά-κωλόμπαρα του Βαρδάρη είναι για Αλβανούς και επαρχιώτες και δεν το λέω υποτιμητικά. Ρωτήστε πριν πάτε αν και νομίζω ότι το ξέρουν ΟΛΟΙ. Τώρα όποιος "πήδηξε" ΕΚΕΙ-ΑΥΤΕΣ χαρά στο κουράγιο του(έχω μαγαζί κοντά και μιλάω)τι να πω.

Και που ξερεις εσυ αν ο al pacino ειναι αλβανος η επαρχιωτης?? :P

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μαγκες εγω ειχα διαβαζει εδω μεσα οτι η χριστινα στη κοροβαγκου ηταν μελαχροινη με συλικονατα βυζια και ψηλη και εσεις λιγο πιο πανω πανω τι περιγραφεται αλλιως,το γραφω αυτο γιατι θελω να παω και εγω σε αυτην.

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ευχαριστω και καλως ηρθες στο σαιτ drak-oula,απλα να γραφεις με μικρα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι?σ αυτο το μπαζο?με τιποτα ρε λεμε...ασε να λενε χαζα οι υπολοιποι....πλακα κανω φιλε,βαρα στο ψαχνο,απλα μη μας την κουραζετε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Και που ξερεις εσυ αν ο al pacino ειναι αλβανος η επαρχιωτης?? :P
Tetsuo σωστος!!Βεβαια ο φιλος μπορει να μας πει αν στο συγκεκριμενο μαγαζι γαμανε και οι φασιστομαλακες.θα το ξερει καλα αυτος.αυτος οταν παει να γαμησει παιρνει και τον Ψωμιαδη μαζι του!!!Τι αλλες παπαριες θ'ακουσουμε???ρε σεις το ξερατε οτι σ'αυτην πολη ισως γαμανε και οι αλλοδαποι και οι επαρχιωτες???γιατι εγω οταν παω στη Μαρινα για παραδειγμα,ειμαι σιγουρος οτι δε την εχει αγγιξει ποτε αλλοδαπος.Πεφτω απ'τα συννεφα....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Tetsuo σωστος!!Βεβαια ο φιλος μπορει να μας πει αν στο συγκεκριμενο μαγαζι γαμανε και οι φασιστομαλακες.θα το ξερει καλα αυτος.αυτος οταν παει να γαμησει παιρνει και τον Ψωμιαδη μαζι του!!!Τι αλλες παπαριες θ'ακουσουμε???ρε σεις το ξερατε οτι σ'αυτην πολη ισως γαμανε και οι αλλοδαποι και οι επαρχιωτες???γιατι εγω οταν παω στη Μαρινα για παραδειγμα,ειμαι σιγουρος οτι δε την εχει αγγιξει ποτε αλλοδαπος.Πεφτω απ'τα συννεφα....
παιδια,ειρηνη...δεν ειμαστε εδω να μαλωνουμε αλλα να τα λεμε.μη χαλιεστε

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
αποφασισα να παω και γω απο χριστινα ρε μαγκες τι ωρες ειπαμε δουλευει?
απο τις 12 το βραδυ και μετα κατι τετοιο διαβασα πιο πανω ισχυει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αποφασισα να παω και γω απο χριστινα ρε μαγκες τι ωρες ειπαμε δουλευει?
απο τις 12 το βραδυ και μετα κατι τετοιο διαβασα πιο πανω ισχυει?
οχι φιλε,δουλευει βραδυ.δηλαδη απο 8 κ μετα

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ευχαριστω φιλε ποιο προγραμμα προτεινεις?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιταξε να δεις,αν ειναι να παρεις καπου στα 40 με 50 ευρω μην παρεις 50.δεν εχει διαφορα.ενα ισπανικο ομως με 60ε ειναι μια χαρα.τωρα αν θες να δωσεις παρα πανω δεν ξερω,το βλεπεις εκεινη την ωρα

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
σωστος ισπανικο που το γουσταρω κιολας 60 ε?χαλαρα μεσα στο δωματιο ειναι δηλαδη κανα 20λεπτο θα ειναι λες?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
κοιτα φιλε τα προγραμματα ειναι κατα την γνωμη μου πολλα λεφτα για το τιποτα.εν αρχη κανε μια απλη επισκεψη στην κοπελα να δεις αν σου αρεσει ο "τροπος" της και αν σου βγαζει γκαυλα και την επομενη φορα αποφασιζεις για προγραμμα.παντως οπως λεει και ο deker σε καμμια περιπτωση μην δωσεις 50 αντι 40 γιατι δεν εχει καμμια διαφορα...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλα για 60 δεν χαλασε ο κοσμος...εννοουσα τα 100ρια και 120ρια για τζακουζια και τα σχετικα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιτα φιλε τα προγραμματα ειναι κατα την γνωμη μου πολλα λεφτα για το τιποτα.εν αρχη κανε μια απλη επισκεψη στην κοπελα να δεις αν σου αρεσει ο "τροπος" της και αν σου βγαζει γκαυλα και την επομενη φορα αποφασιζεις για προγραμμα.παντως οπως λεει και ο deker σε καμμια περιπτωση μην δωσεις 50 αντι 40 γιατι δεν εχει καμμια διαφορα...
ρε φιλε τωρα εσενα σκεφτομουν...για την κυριακη,μην το παρεις στραβα.ξερεις....λεω να ερθω

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλα για 60 δεν χαλασε ο κοσμος...εννοουσα τα 100ρια και 120ρια για τζακουζια και τα σχετικα...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ρε φιλε τωρα εσενα σκεφτομουν...για την κυριακη,μην το παρεις στραβα.ξερεις....λεω να ερθω
xmmm,κοιτα επειδη ειμαι εδω και εδω να παω-να μην παω,αν πεις οτι ερχεσαι ειμαι μεσα και εγω.ποτε θα ξερεις?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
xmmm,κοιτα επειδη ειμαι εδω και εδω να παω-να μην παω,αν πεις οτι ερχεσαι ειμαι μεσα και εγω.ποτε θα ξερεις?
θα ξερω σαββατο.πιο νωρις δυσκολα γιατι δεν ξερω πως θα παει το προγραμμα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom