Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
humax Φιλε ωραια φωτο,ασχετο

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα.....Μολις επεστρψα απο περιοχη Μυλου.Ειναι σημερα καμια αργια και δεν το ξερω?Κοροβαγκου,κλειστο.Τερμα Νικ.Ουρανου,κλειστο.Κεφαλληνιας μια ομορφουλα μελαχροινη,αλλα με ελληνικο κωλο.Ερως και το αλλο,κατι μπαζα.Πηγα και 26ης Οκτωβριου.Μπαινω μεσα και βλεπω ενα μωρο..Απιστευτο.Νικη,Γερμανιδα.Χωρις δευτερη σκεψη,μπηκα μεσα και εσκασα το 50αρικο για λιγο παραπανω.Μ***μου. Φοβερο σωμα,ομορφο προσωπομσιλικονατο βυζι.Εχρεται μεσα,λεει ενα γεια(παλι καλα) και παει να ξεντυθει αμεσως.Ενιωσα λες και ημουν με συμπαικτη στα αποδυτηρια που ξεντυνοταν για να μπει στον αγωνα.Παρα πολυ ψυχρη,καθολου καλη συμμετοχη,βιαστικη και καθολου καλη πιπα.Παλι καλα που μ αφησε να γλυψω τα βυζια της και εκατσε και απο πανω.Στα 4 που στηθηκε,δεν ειχε καθολου συμμετοχη.Ακινητη.Της εσπρωξα ετσι οπως ηταν στα 4 λιγο πιο δυνατα και τρωει η γκομενα ενα κουτουλιδι στο κεφαλαρι στο κρεβατι για να μαθει..χεχε
Λοιπον,συμπερασμα..Μακρυα,τσαμπα το 40αρι φιλοι μου....
ΥΓ: Ρε σεις,ανοιξα thread με θεμα 'Μεγαλα βυζια στη Θεσσαλονικη' στο φορουμ Οικοι ανοχης στη Θεσσαλονικη.Βοηθειστε λιγο...
:boobies:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Συναγωνιστες καλησπερα.....Μολις επεστρψα απο περιοχη Μυλου.Ειναι σημερα καμια αργια και δεν το ξερω?Κοροβαγκου,κλειστο.Τερμα Νικ.Ουρανου,κλειστο.Κεφαλληνιας μια ομορφουλα μελαχροινη,αλλα με ελληνικο κωλο.Ερως και το αλλο,κατι μπαζα.Πηγα και 26ης Οκτωβριου.Μπαινω μεσα και βλεπω ενα μωρο..Απιστευτο.Νικη,Γερμανιδα.Χωρις δευτερη σκεψη,μπηκα μεσα και εσκασα το 50αρικο για λιγο παραπανω.Μ***μου. Φοβερο σωμα,ομορφο προσωπομσιλικονατο βυζι.Εχρεται μεσα,λεει ενα γεια(παλι καλα) και παει να ξεντυθει αμεσως.Ενιωσα λες και ημουν με συμπαικτη στα αποδυτηρια που ξεντυνοταν για να μπει στον αγωνα.Παρα πολυ ψυχρη,καθολου καλη συμμετοχη,βιαστικη και καθολου καλη πιπα.Παλι καλα που μ αφησε να γλυψω τα βυζια της και εκατσε και απο πανω.Στα 4 που στηθηκε,δεν ειχε καθολου συμμετοχη.Ακινητη.Της εσπρωξα ετσι οπως ηταν στα 4 λιγο πιο δυνατα και τρωει η γκομενα ενα κουτουλιδι στο κεφαλαρι στο κρεβατι για να μαθει..χεχε
Λοιπον,συμπερασμα..Μακρυα,τσαμπα το 40αρι φιλοι μου....
ΥΓ: Ρε σεις,ανοιξα thread με θεμα 'Μεγαλα βυζια στη Θεσσαλονικη' στο φορουμ Οικοι ανοχης στη Θεσσαλονικη.Βοηθειστε λιγο...
:boobies:
ρε φιλε,διαβαζε τι γραφουμε ρε συ.το εχουμε πει χιλιες φορες για τη συγκεκριμενη,ειναι η γνωστη γκεσταπο.......δεν κανουν τετοια λαθη

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eιχα διαβασει για μαι Νικη,αλλα δεν την ειχα δει εμφανησιακα ποτε.Την ειδα μου αρεσε και την πατησα....Α,και ξερετε τι μου πε?Οτι θα δουλευει ως το καλοκαιρι και μετα θ ανοιξει δικο της εδω στη Θεσσαλονικη..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Eιχα διαβασει για μαι Νικη,αλλα δεν την ειχα δει εμφανησιακα ποτε.Την ειδα μου αρεσε και την πατησα....Α,και ξερετε τι μου πε?Οτι θα δουλευει ως το καλοκαιρι και μετα θ ανοιξει δικο της εδω στη Θεσσαλονικη..
την καταφερες κ μιλησατε τοσο?μπραβο?θα ανοιξει δικο της?αν δεν κανει σωστα την δουλεια εκει τοτε θα πεινασει

zetpap

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε,διαβαζε τι γραφουμε ρε συ.το εχουμε πει χιλιες φορες για τη συγκεκριμενη,ειναι η γνωστη γκεσταπο.......δεν κανουν τετοια λαθη
exo kseskistei sta thl apo agelies kai den erxetai tipota are athina se 10lepta eixan teliosei ola

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Eιναι αυτη η μαυρομαλα που δουλευε δεξια απο το Μυλο παλιοτερα?Πρεπει να την ειχα παρει και γω...Και ο Μανεσ εχει μια κριτικη νομιζω.Θυμαμαι την ειχα νευριασει επειδη της τραγουδαγα τον εθνικο υμνο της Γερμανιας  :2funny: :2funny:
Θα ανοιξει δικο της ρδελο??? Μπραβο στο κοριτσι.......ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ...SIEG HEIL !!! :police: :police:

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
Να κάνω μία ερώτηση??Γιατί δεν κάνουν και για τα στούντιο της θεσσαλονίκης καταλόγους όπως αυτοί των Αθηνών??

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μιας και εχω παρει φορα αυτες τις μερες,ας δωσω και ενα report απο την περιοχη μυλου.
μετα απο κρασακια στη αθωνος με τον συντροφο simera,ειπαμε να κανουμε μια βολτα στο τριγωνο του διαβολου ;)
εχουμε και λεμε λοιπον
τερμα νικ. ουρανου κλειστο
η εκκλησια με τα σκορδα στην νικ.ουρανου ειχε μια καστανομαλλα,με μεγαλα βυζια και αρκετα ψηλη. το σωμα της ομως μου φανηκε λιγο χαλαρο.by the way αν σας αρεσουν οι χαζοβλαχοφατσες ειναι καλη περιπτωση
κωλλετη η μελαχρινη σαρα
κεφαλληνιας ηταν η γνωστη σε ολους μας αννα μαρια,με νεο look στα μαλλια(μακρυναν)  και το κυριοτερο χωρις γυαλια >:( >:(
λα φεμ και ερως 16 παντελλως αδιαφορες γκομενες,τζαμπα ο ωραιος χωρος
Ανδ.γεωργιου 4 η γνωστη μαρια
στο σπιτι πισω απο το city gate μια μεγαλη-εθνικιστρια ξανθια με πεσμενο βυζι. Η γκομενα στραβωσε που φυγαμε και μας εκραζε που παμε να δωσουμε τα λεφτα μας στις ρωσσιδες με το φυσικο αεριο  :2funny: :2funny: :2funny:
η καταθεση του συναγωνιστη simera,μετα απο δικια μου παροτρυνση εγινε στην μια και μοναδικη χριστινα στην κοροβανγκου, και πηρε διθυραμβικες κριτικες. Βεβαια δεχθηκε μια τεχνικη ποινη απο τον συναγωνιστη για foul play, γιατι ζουλουσε αρχιδια με αποτελεσμα να εχουμε γρηγορη σχετικα αναφλεξη :2funny: :2funny: :2funny:
αυτα τα λιγα απο εμενα

Chris20

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον πηγα σημερα στο "μπουρδελο" Αγγελοι του Τσαρλυ.
Εδωσα 30ε για ποτα, ενω οι κυριες (μπαζα milf oυτε καν καλα gilf) ηθελαν αλλα 30ε για πιπα γαμησι!
Και ρωταω εγω τωρα:Υπαρχει καποιος γαμημενος λογος που δεν ειστε καποιοι αναλυτικοι στις κριτικες σας?
Αναφερει ο συναδελφος οτι εκανε φαση, δαχτυλα, ισπανικα, αφρικανικα κ δε ξερω και γω τι με 25ε.Χωρις να πει για το γαμημενο 30αρι των ποτων.Γιατι??
Ξοδεψα σημερα 90ε για να γαμησω κ ολα αυτα επειδη καποιος βαρεθηκε να γραψει οτι αντι για 30 πληρωσε 55ε.

Βαριεσαι να γραψεις κατι?Μη το γραφεις.
Δε βαριεσαι?Γραψτα ολα γαμω την εξεταστικη μου.Γι αυτο υπαρχει το φορουμ..

Υ.Γ.Συγγνωμη αν γινομαι επιθετικος και θιγω τον συναδελφο, αλλα δεν αναφερομαι προσωπικα σ αυτον.Υπαρχει ΠΟΛΥΣ κοσμος εδω μεσα που πεταει μια μαλακια κ αντε γεια.Ε οχι ρε παιδια....

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sorry αδερφέ που γελάω , αλλά σε φαντάζομαι να περιμένεις να σπρώξεις και να σου λένε ότι θέλουν κι άλλα ....

Καλά ρε εκεί βρήκες να πας , εκεί είναι ελεεινά

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φιλε σορυ κι ολας, δεχομαι τον εκνευρισμό σου γιατι εχεις δικιο αλλα δεν καταλαβα γιατι εδωσες τα πρωτα 30 για ποτα αφου ηταν μπαζα. νομιζω πως θα επρεπε πρωτα να θυμωσεις με τον εαυτό σου που όχι μονο εδωσε 30 ευρω για ποτα σε ενα μπαζο αλλα εδωσες κι αλλα 30 για να το πηδηξεις.
κσι το αλλο 30αρι απ'τα 90Ε τι ειναι; μη μου πεις πως πηδηξες ΚΑΙ τις 2

johnmg

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
alfista και simera ουτε ενα τηλ ε? ουτε καν για τα κρασακια  :headbang: :headbang: :headbang:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
johnmg.....που ησουν ρε?

λοιπον οπως τα λεει ο συναγωνιστης αλφιστας ειναι τα πραγματα.
στο λα φαμε ηταν μια εντελος αδιαφορη και στο 16 μια χαμογελαστη αλλα τελειος κρυα παρουσια (που ειναι η σαρα με της βυζαρες οεο)

οντος η χριστηνα στην κοροβαγκου ειναι ενα καλο κομματι αλλα με εκνευρισε γιατι επεζε βρωμικα και ειχαμε μονιμος ¨"πιεσεις" αλλα δεν βαριεσε αφου δεχτηκε "ορθιο καθρευτατο" δεν γαμεις.

κατα γενικη ομολογια παντος η κατασταση στα κυριλε μπουρδελα τις πολης ειναι πολυ κατω του μετριου..........................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom