Λοιπον πηγα σημερα στο "μπουρδελο" Αγγελοι του Τσαρλυ.
Εδωσα 30ε για ποτα, ενω οι κυριες (μπαζα milf oυτε καν καλα gilf) ηθελαν αλλα 30ε για πιπα γαμησι!
Και ρωταω εγω τωρα:Υπαρχει καποιος γαμημενος λογος που δεν ειστε καποιοι αναλυτικοι στις κριτικες σας?
Αναφερει ο συναδελφος οτι εκανε φαση, δαχτυλα, ισπανικα, αφρικανικα κ δε ξερω και γω τι με 25ε.Χωρις να πει για το γαμημενο 30αρι των ποτων.Γιατι??
Ξοδεψα σημερα 90ε για να γαμησω κ ολα αυτα επειδη καποιος βαρεθηκε να γραψει οτι αντι για 30 πληρωσε 55ε.
Βαριεσαι να γραψεις κατι?Μη το γραφεις.
Δε βαριεσαι?Γραψτα ολα γαμω την εξεταστικη μου.Γι αυτο υπαρχει το φορουμ..
Υ.Γ.Συγγνωμη αν γινομαι επιθετικος και θιγω τον συναδελφο, αλλα δεν αναφερομαι προσωπικα σ αυτον.Υπαρχει ΠΟΛΥΣ κοσμος εδω μεσα που πεταει μια μαλακια κ αντε γεια.Ε οχι ρε παιδια....
[/quote Λοιπον ακου για να τελειωνουμε.Κατ'αρχην επιβεβαιωνεις οτι γινεται σεξ εκει μεσα.Γι'αυτο και εκανα αυτην την αναφορα.Ειπα πολυ συγκεκριμενα οτι τις δυο φορες που πηγα εγω εδωσα αυτα τα λεφτα και εκανα αυτα με τις συγκεκριμενες κυριες στην πρωινη βαρδια.Επισης τονισα οτι οι κυριες ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ!!δε σου ειπα οτι γαμησα καμια πορνοσταρ και επισης δε σε γνωριζω για να θελω να σε εντυπωσιασω.Ειναι και θεμα γουστου.αν δε σου αρεσε λοιπον,οι εξυπναδες του στυλ καποιος πεταει μια μαλακια και παραπλανει,ειναι περιττες.Δεν ειναι δικο μου το μαγαζι.Ημουν λοιπον πολυ συγκεκριμενος λογω προσωπικης εμπειριας.Οταν θα κανεις και εσυ το δικο σου προσωπικο ρεπορταζ τοτε θα δεχτω τις εξυπναδες σου...