Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εγω ρε παιδια γιατι περνω τηλεφωνο στην Χριστινα και ολο δν απαντανε. Και οποτε εχω περασει ειναι κλειστο!!! simera σε παρακαλω δωσε μου τα φωτα σου. Ρωτησες τι ωρες δουλευει? αν θα ειναι και σημερα?? χθες τι ωρα πηγατε? ΟΠΟΙΟΣ παει να της πει οτι ο Tetsuo θελει να της βγαλει τα ματια εξω εδω και κανα 2μηνο!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγω ρε παιδια γιατι περνω τηλεφωνο στην Χριστινα και ολο δν απαντανε. Και οποτε εχω περασει ειναι κλειστο!!! simera σε παρακαλω δωσε μου τα φωτα σου. Ρωτησες τι ωρες δουλευει? αν θα ειναι και σημερα?? χθες τι ωρα πηγατε? ΟΠΟΙΟΣ παει να της πει οτι ο Tetsuo θελει να της βγαλει τα ματια εξω εδω και κανα 2μηνο!!
ρε συ μηπως εχεις λαθος τηλ?ειπαμε,περνα κατα τις 12 κ δεν θα χασεις

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Δν εχω λαθος τηλεφωνο αλλα το κοβω χαζο εκ μερους του ρδελου να ανοιγει μετα τις 12 το βραδυ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δν εχω λαθος τηλεφωνο αλλα το κοβω χαζο εκ μερους του ρδελου να ανοιγει μετα τις 12 το βραδυ...
δεν ανοιγει μετα τις 12 αλλα ειναι η ωρα της χριστινας οποτε θα ξερεις αν πας οτι θα ειναι κ δεν προκειται να πεσεις πανω στην αλλαγη.για να πω την αληθεια δεν περασα τον τελευταιο καιρο για να δω ποια δουλευει κ ποτε αλλα για να λενε τα παιδια οτι την πετυχαν κανε την τσαρκα σουσημερα κιολας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπον πηγα σημερα στο "μπουρδελο" Αγγελοι του Τσαρλυ.
Εδωσα 30ε για ποτα, ενω οι κυριες (μπαζα milf oυτε καν καλα gilf) ηθελαν αλλα 30ε για πιπα γαμησι!
Και ρωταω εγω τωρα:Υπαρχει καποιος γαμημενος λογος που δεν ειστε καποιοι αναλυτικοι στις κριτικες σας?
Αναφερει ο συναδελφος οτι εκανε φαση, δαχτυλα, ισπανικα, αφρικανικα κ δε ξερω και γω τι με 25ε.Χωρις να πει για το γαμημενο 30αρι των ποτων.Γιατι??
Ξοδεψα σημερα 90ε για να γαμησω κ ολα αυτα επειδη καποιος βαρεθηκε να γραψει οτι αντι για 30 πληρωσε 55ε.

Βαριεσαι να γραψεις κατι?Μη το γραφεις.
Δε βαριεσαι?Γραψτα ολα γαμω την εξεταστικη μου.Γι αυτο υπαρχει το φορουμ..

Υ.Γ.Συγγνωμη αν γινομαι επιθετικος και θιγω τον συναδελφο, αλλα δεν αναφερομαι προσωπικα σ αυτον.Υπαρχει ΠΟΛΥΣ κοσμος εδω μεσα που πεταει μια μαλακια κ αντε γεια.Ε οχι ρε παιδια....
[/quote Λοιπον ακου για να τελειωνουμε.Κατ'αρχην επιβεβαιωνεις οτι γινεται σεξ εκει μεσα.Γι'αυτο και εκανα αυτην την αναφορα.Ειπα πολυ συγκεκριμενα οτι τις δυο φορες που πηγα εγω εδωσα αυτα τα λεφτα και εκανα αυτα με τις συγκεκριμενες κυριες στην πρωινη βαρδια.Επισης τονισα οτι οι κυριες ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ!!δε σου ειπα οτι γαμησα καμια πορνοσταρ και επισης δε σε γνωριζω για να θελω να σε εντυπωσιασω.Ειναι και θεμα γουστου.αν δε σου αρεσε λοιπον,οι εξυπναδες του στυλ καποιος πεταει μια μαλακια και παραπλανει,ειναι περιττες.Δεν ειναι δικο μου το μαγαζι.Ημουν λοιπον πολυ συγκεκριμενος λογω προσωπικης εμπειριας.Οταν θα κανεις και εσυ το δικο σου προσωπικο ρεπορταζ τοτε θα δεχτω τις εξυπναδες σου...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Λοιπον ακου για να τελειωνουμε.Κατ'αρχην επιβεβαιωνεις οτι γινεται σεξ εκει μεσα.Γι'αυτο και εκανα αυτην την αναφορα.Ειπα πολυ συγκεκριμενα οτι τις δυο φορες που πηγα εγω εδωσα αυτα τα λεφτα και εκανα αυτα με τις συγκεκριμενες κυριες στην πρωινη βαρδια.Επισης τονισα οτι οι κυριες ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ!!δε σου ειπα οτι γαμησα καμια πορνοσταρ και επισης δε σε γνωριζω για να θελω να σε εντυπωσιασω.Ειναι και θεμα γουστου.αν δε σου αρεσε λοιπον,οι εξυπναδες του στυλ καποιος πεταει μια μαλακια και παραπλανει,ειναι περιττες.Δεν ειναι δικο μου το μαγαζι.Ημουν λοιπον πολυ συγκεκριμενος λογω προσωπικης εμπειριας.Οταν θα κανεις και εσυ το δικο σου προσωπικο ρεπορταζ τοτε θα δεχτω τις εξυπναδες σου...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
εχουνε αναγνώριση και γι'αυτο δεν σου απαντάνε. Το σπιτάκι ειναι ανοικτό αλλα εσένα σε βλέπουνε απ'τις καμερες όταν πηγαίνεις και κλεινουνε.
Εχεις δηλώσει fan της Κωλέτη και γι'αυτο τα κανουν ολα αυτα. μη νομιζεις, εχει και κακες τσατσες, οχι μονο πεθερες. :-D

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εφυγα για κωλετη, σε 10 λεπτα θα ειμαι εκει. Οσο για την Χριστινα, λεω να παω στις 12 και αν δεν ειναι εκει....Καλυτερα να βαρεσω μια μαλακεια να αναπολησω λιγο και τις πρωην γκομενες μου. ΑΑ η χριστινα επισης πως ειναι εμφανισιακα, μην φαω καμια φολα... Μια Ξανθια αδυνατη με τατου πανω απο το κωλομερι και με ωραιο βυζακι?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
. ΑΑ η χριστινα επισης πως ειναι εμφανισιακα, μην φαω καμια φολα... Μια Ξανθια αδυνατη με τατου πανω απο το κωλομερι και με ωραιο βυζακι?
μεσα επεσες  ;) ;) ;)
η τσατσα χθες μου ειπε οτι ηταν η πρωτη μερα της χριστινας μετα τις αργιες.δεν μπορω να το επιβεβαιωσω,αλλα για να το λεει κατι θα ξερει.
αρα λογικα θα παρει σερι την βραδινη βαρδια

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
alfista και simera ουτε ενα τηλ ε? ουτε καν για τα κρασακια  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
δεν φταιμε εμεις,αλλιως ξεκινησαμε,αλλιως καταληξαμε και κατ'ουσιαν αλλος ηταν υπευθυνος για την λιστα των καλεσμενων,παρ'τον και ζητα τα ρεστα

clayman1983

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η Μαρίνα που δούλευε δίπλα στο αλουμινάτο...δουλεύει ακόμα???έχω πολύ καιρό να την πετύχω και επειδή είναι η αγαπημένη μου...πρέπει να την ξανασυναντήσω.

Chris20

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον ακου για να τελειωνουμε.Κατ'αρχην επιβεβαιωνεις οτι γινεται σεξ εκει μεσα.Γι'αυτο και εκανα αυτην την αναφορα.Ειπα πολυ συγκεκριμενα οτι τις δυο φορες που πηγα εγω εδωσα αυτα τα λεφτα και εκανα αυτα με τις συγκεκριμενες κυριες στην πρωινη βαρδια.Επισης τονισα οτι οι κυριες ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ!!δε σου ειπα οτι γαμησα καμια πορνοσταρ και επισης δε σε γνωριζω για να θελω να σε εντυπωσιασω.Ειναι και θεμα γουστου.αν δε σου αρεσε λοιπον,οι εξυπναδες του στυλ καποιος πεταει μια μαλακια και παραπλανει,ειναι περιττες.Δεν ειναι δικο μου το μαγαζι.Ημουν λοιπον πολυ συγκεκριμενος λογω προσωπικης εμπειριας.Οταν θα κανεις και εσυ το δικο σου προσωπικο ρεπορταζ τοτε θα δεχτω τις εξυπναδες σου...

Θελεις να μου πεις οτι δεν επαιξε φαση με ποτα κλπ?
Να το δεχτω εαν οντως ειναι ετσι.Απορω ομως γιατι δεν εγινε το ιδιο και με μενα?
Δεν εχω προβλημα με την ηλικια, εχω ομως με τις υπερβολικες απαιτησεις της κυριας κατι που φυσικα δεν εχει καμια σχεση με σενα.Και οπως ανεφερα, το ποστ μου δεν αναφερεται προσωπικα και μονο σε σενα..Οσο για τα report, δεν νομιζω οτι ειναι εξυπνο να προβουμε σε συγκρισεις τυπου ποιος την εχει μεγαλυτερη..Τελος απο μενα.

φιλε σορυ κι ολας, δεχομαι τον εκνευρισμό σου γιατι εχεις δικιο αλλα δεν καταλαβα γιατι εδωσες τα πρωτα 30 για ποτα αφου ηταν μπαζα. νομιζω πως θα επρεπε πρωτα να θυμωσεις με τον εαυτό σου που όχι μονο εδωσε 30 ευρω για ποτα σε ενα μπαζο αλλα εδωσες κι αλλα 30 για να το πηδηξεις.
κσι το αλλο 30αρι απ'τα 90Ε τι ειναι; μη μου πεις πως πηδηξες ΚΑΙ τις 2

Ενα ενα τα θεματα.
Καταρχας η θεια δεν ανεφερε οτι τα 30ε ηταν για ποτα.Ειπε ο συναδελφος οτι με 25ε εκανε φαση οποτε θεωρησα οτι το ιδιο θα συνεβαινε και με εμενα.Δευτερον, ναι ηταν μπαζα αλλα ειχα τρελες καυλες και εκτος αυτου τα milf και τα gilf μου αρεσουν.Απλως εμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ οταν μου ειπε η κωλογρια οτι ηθελε αλλα 30ε, λες και θα γαμουσα τη Σαρα.
Εννοειται φυσικα οτι σηκωθηκα κ εφυγα και πηγα στην Μαρια της Ανδρ.Γεωργιου και εβγαλα τα απωθημενα μου.Η οποια ειναι πολυ καλη, με νορμαλ βυζι και καλη στο κρεββατι.Την γαμησα και εφυγα ηρεμος να συνεχισω το διαβασμα μου.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Τι να δεχτεις αγορι μου??χαρη μας κανεις?εγω ανεφερα συγκεκριμενες περιπτωσεις.εσενα δε σου αρεσε.γραψε την αρνητικη κριτικη σου αλλα μη λες οτι εγω πεταω αοριστες μαλακιες.Δε σε υποχρεωσα να πας.Οι γυναικες ειναι επαγγελματιες και φυσικα πανε να σου φανε οτι μπορουν.αν εσυ δε κανεις καλους λογαριασμους απ'την αρχη προβλημα σου.και ποιος μιλησε για συγκρισεις ποιος την εχει μεγαλυτερη?αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παιδια η Μαρίνα που δούλευε δίπλα στο αλουμινάτο...δουλεύει ακόμα???έχω πολύ καιρό να την πετύχω και επειδή είναι η αγαπημένη μου...πρέπει να την ξανασυναντήσω.
βρίσκεται με το αγόρι της στην Πολωνία. να πηδηξει και λιγο εκεινο το κακόμοιρο το παιδί.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
al pacino, εσυ απ'τη στιγμή που μπηκες εκει ποσα ευρώ εδωσες μεχρι να φύγεις και τι πλήρωσες μ'αυτά;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
al pacino, εσυ απ'τη στιγμή που μπηκες εκει ποσα ευρώ εδωσες μεχρι να φύγεις και τι πλήρωσες μ'αυτά;
Ρε φιλε τα ειπαμε.πρωι πηγα και στα δυο.στους αγγελους μου ζητησε 25 αφου ξεκαθαρισαμε οτι προκειται για σεξ.αυτα ειναι ολα.στο Ρουζ με φωναξε η θειτσα μονη της.ψωνιστηρι εκανε κολλητα στο τζαμι.μπηκαμε μεσα κλειδωσε την πορτα και πηγαμε στο βαθος.30 ζητησε αυτη.συγκεκριμενα πραματα λεμε.οι κυριες ειναι μεγαλες και το περιβαλλον σχετικα παρακμιακο.αν το αντεχεις πας.αν δε το αντεχεις δε πας.δε σε στελνω με το ζορι.μια ενημερωση καναμε και πεσαν να μας φανε...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
οκ, εμένα προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρει. απλα προσπαθω να ξεδιαλίνω τη διαφωνία σας.
αν ηταν μονες τους ισως γι'αυτό δεν επαιξαν ποτα σ'εσενα. αν ηταν καποιο αφεντικό στο άλλο παιδί ισως ζητησαν και ποτα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
οκ, εμένα προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρει. απλα προσπαθω να ξεδιαλίνω τη διαφωνία σας.
αν ηταν μονες τους ισως γι'αυτό δεν επαιξαν ποτα σ'εσενα. αν ηταν καποιο αφεντικό στο άλλο παιδί ισως ζητησαν και ποτα.
Το αλλο παιδι εχει στομα και εξυπναδα για να γυρναει σε τετοια κολπα.ας κανει πιο ξεκαθαρες συμφωνιες.Δυο κυριες ηταν για ψωνισμα και αλλη μια κανει το κουμαντο.σε εκεινη πληρωσα,εκεινη μου'φερε ρεστα.Τελοσπαντων ας το σταματησουμε εδω για να μην γινομαστε κουραστικοι για τους αλλους.Το ρεπορταζ παντα δικαιωνεται...

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Το αλλο παιδι εχει στομα και εξυπναδα για να γυρναει σε τετοια κολπα.ας κανει πιο ξεκαθαρες συμφωνιες.Δυο κυριες ηταν για ψωνισμα και αλλη μια κανει το κουμαντο.σε εκεινη πληρωσα,εκεινη μου'φερε ρεστα.Τελοσπαντων ας το σταματησουμε εδω για να μην γινομαστε κουραστικοι για τους αλλους.Το ρεπορταζ παντα δικαιωνεται...
Κάτι βρωμάει εδώ, δε αναφαίρομαι στον συνάδελφο, γενικά το λέω. Το συγκεκριμένο όπως και σ όλα τα ανάλογα μαγαζιά-κωλόμπαρα του Βαρδάρη είναι για Αλβανούς και επαρχιώτες και δεν το λέω υποτιμητικά. Ρωτήστε πριν πάτε αν και νομίζω ότι το ξέρουν ΟΛΟΙ. Τώρα όποιος "πήδηξε" ΕΚΕΙ-ΑΥΤΕΣ χαρά στο κουράγιο του(έχω μαγαζί κοντά και μιλάω)τι να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom