You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)
Λοιπόν μάγκες μόλις γύρισα από τσαρκούλα και κατάθεση. Ανορθόγραφο 30 ευρουλάκια το όνομα της κοπέλας νομίζω Έλενα, ρωσιδάκι μου φάνηκε. Άξιζε κάθε ευρώπουλο πραγματικά έδειξε μεγάλη όρεξη με άφησε να βάλω δαχτυλάκι και στις δυο τρυπούλες, περίπου κανά πεντάλεπτο μόνο χαϊδευόμασταν άλλο τόσο πίπα και σεξάκι απίστευτο αυτή από πάνω και να φωνάζει απίστευτα. Στο γαμήσι δεν άντεξα πάνω από δεκάλεπτο ήταν απίστευτη και στενομούνα. ¨Οταν έχυσα ξαναέσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Αισθανόμουν σαν να έκανα σεξ με την γκόμενά μου. Νομίζω αξίζει μια κατάθεση. Περιμένω εντυπώσεις σας...
Αν έλεγες και σε ποιό σπίτι πήγες θα βοηθούσε
Well guys είχα σκοπό να γράψω και εμφάνιση αλλά ξεχάστηκα. Λεπτοκαμωμένη ξανθούλα κλασική ρωσιδόφατσα. Γενικά είναι αρκετά κοντά στα γούστα μου. Το σωματάκι καμιά ατέλεια εκτός του ότι είχε μικρά βυζιά ( πληροφοριακά σαν αναφέρω ότι είμαι της σχολής του κώλου και αυτή είχε πολύ ωραίο κωλαράκι)μενώ τα μπουτάκια ήταν για πολύ πασπάλισμα. Ηλικία πάνω κάτω στα 28-30 την έκοψα. Για βάρδια πραγματικά δεν ξέρω αλλά μου είπε ότι θα είναι πολύ συχνά..
ΥΓ: Πιστεύω όμως ότι μεγαλύτερο προσόν της η απίστευτη συμμετοχή της. Να φανταστείτε όταν τελειώσαν τα χαδάκια ήθελα να την μπήξω αυτή όμως δεν με άφησε για να με πάρει μπουκιτσί. Αυτό δεν το έχω ξαναδει...με 30 ευρουλάκια
ΥΓ: Πιστεύω όμως ότι μεγαλύτερο προσόν της η απίστευτη συμμετοχή της. Να φανταστείτε όταν τελειώσαν τα χαδάκια ήθελα να την μπήξω αυτή όμως δεν με άφησε για να με πάρει μπουκιτσί. Αυτό δεν το έχω ξαναδει...με 30 ευρουλάκια
konteros81
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η κοπελα που 'εργαζεται' στο σπιτακι που μοιαζει με εκκλησια , μια ξανθια ψηλη ειναι,
εχει καταθεση καποιος συναδελφος αν ναι μια μικρη βοηθεια αν τιμαει τα λεφτα που
παιρνει ...?
εχει καταθεση καποιος συναδελφος αν ναι μια μικρη βοηθεια αν τιμαει τα λεφτα που
παιρνει ...?
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
και ποιο ειναι το ανορθογραφο ρε φιλε γιατι ουτε εγω εχω καταλαβει,παντως αυτη ακουγεται καλη περιπτωση.Μα είπε το παιδί... στο ανορθόγραφο!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Οδος Σαπφους ρε μαστορα.Ξεκινωντας την απο Προμηθεως στο δεξι σου χερι.στη πορτα του σπιτιου γραφει Σαφους,γι'αυτο και το λενε ανορθογραφοκαι ποιο ειναι το ανορθογραφο ρε φιλε γιατι ουτε εγω εχω καταλαβει,παντως αυτη ακουγεται καλη περιπτωση.
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Τωρα το καταλαβα.εσυ al την εχεις παρει αυτην την ελενα το ρωσακι;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
οχι,αλλα αν ειναι αυτη που ειχα αναφερει πριν απο δυο βδομαδες στην ενημερωση μου,ειναι θεομουνο.αν ειναι αυτη ομως.Βεβαια μου κανει εντυπωση,τα δαχτυλακια που αναφερει ο φιλος παραπανω,και μαλιστα και στις δυο τρυπες!!δε συμβαινει συχνα αυτοΤωρα το καταλαβα.εσυ al την εχεις παρει αυτην την ελενα το ρωσακι;
Σημερα εκανα βολτουλα στο "Τριγωνο του Βαρδαρη" ...
Προμηθεως ψηλα προς Μοναστηριου ηταν μια μαυρουλα νταρντανα με ξανθεμενο ελαφρως μαλλιγια την οποια η τσατσα ( η πιο ευγενικη τσατσα που εχω συναντησει ποτε.. ) εγγυοταν οτι ειναι επαγγελματιας.. Στο μπλε η Μαιρουλα απουσιαζε και στη θεση της ηταν μια με κοντο καροτι μαλλι.. στο 14 ηταν η Λαουρα η οποια ακομα και στην εξοδο της στο σαλονι ηταν αμιλιτη κι αγελαστη αλλα μουναρα ( αλλα και 40 γιουρα.. ) στο τελευταιο ηταν μια ξανθια ψηλη που την ελεγαν Βερονικα( νομιζω ) κι η οποια εμενα προσωπικα δν με τρελανε.. Στη Σαπφους γωνια με προμηθεως ηταν η Μιρελα ( δυνατο αλλα ακριβο.. κανω εμπαργκο στα 40αρια μπας και πεσουν ) στο ανορθογραφο ηταν η ρωσιδοφατσα που ανεφερε ο συναγωνιστης μιση σελιδα πριν και η οποια αν ηξερα οτι ηταν τοσο καλη θα εμπαινα.. Απεναντι απ το ανορθογραφο δυστυχως μου διαφευγει ποια ηταν .. και στο τελευταιο της Σαπφους ( μετα την Τανταλου ) ηταν μια καπως ωριμη αλλα φαινοταν προσχαρη.. Στην Τανταλου στο πρασινο ηταν ενα ζουμπουρδουδικο ξανθο μικροκαμωμενο για το οποιο η τσατσα ειπε οτι ηταν 2η μερα της στη δουλεια... στο διπλα μια μαυρουλα πιτσιρικα ( με κοκκινες μεγαλες μποτες Μυστη μου.. ) η οποια μες στα 30αρι ειχε και κωλαρακι - εκει κατεθεσα θα γραψω παρακατω... Στο πρωην αλουμινατο ηταν μια μελαχροινη ψιλοgoth - ψιλορωσσοποντια και απεναντι στο ερως μια ψηλη μελαχροινη νταρντανα με λιγο "μογγολικη" φατσα...
Η καταθεση..: Αφου τα γυρισα ολα ημουν μεταξυ του ζουμπουρλουδικου μωρου στο πρασινο ή της μαυρουλας στο διπλανο... Τελικα μπηκα στη μαυρη.. Η γκομενα μπηκε μεσα καπως ευδιαθετη ρωτησε αν ξερω αγγλικα κ μ ειπε κ το ονομα της το οποιο παντως μου διαφευγει ( παντως δεν ηταν η Σαντρα που λετε )μου βαλε την καποτα με το στομα και μου κανε τσιμπουκακι εγω ορθιος αυτη καθιστη στο κρεββατι... δεν γδυθηκε καν τελειως και μετα το τσιμπουκακι ξαπλωσε και σηκωσε τα ποδια για να την παρω.. καποια στιγμη τη λεω κωλαρακι δινεις τελικα και γυρναει μπρουμιτα για να μην μπορω να της τον φερμαρω ολο μεσα και τελειωνοντας πεταει ενα thank you baby και την κανει μ ελαφρα.. ηταν αρκετα εως πολυ αμετοχη και θα τη συνιστουσα μονο για το φθηνο κωλαρακι.. αυριο λεω να παω να δοκιμασω το καινουριο ( ειναι οντως καινουριο παιδες??? ) ξανθο στο πρασινο...
Προμηθεως ψηλα προς Μοναστηριου ηταν μια μαυρουλα νταρντανα με ξανθεμενο ελαφρως μαλλιγια την οποια η τσατσα ( η πιο ευγενικη τσατσα που εχω συναντησει ποτε.. ) εγγυοταν οτι ειναι επαγγελματιας.. Στο μπλε η Μαιρουλα απουσιαζε και στη θεση της ηταν μια με κοντο καροτι μαλλι.. στο 14 ηταν η Λαουρα η οποια ακομα και στην εξοδο της στο σαλονι ηταν αμιλιτη κι αγελαστη αλλα μουναρα ( αλλα και 40 γιουρα.. ) στο τελευταιο ηταν μια ξανθια ψηλη που την ελεγαν Βερονικα( νομιζω ) κι η οποια εμενα προσωπικα δν με τρελανε.. Στη Σαπφους γωνια με προμηθεως ηταν η Μιρελα ( δυνατο αλλα ακριβο.. κανω εμπαργκο στα 40αρια μπας και πεσουν ) στο ανορθογραφο ηταν η ρωσιδοφατσα που ανεφερε ο συναγωνιστης μιση σελιδα πριν και η οποια αν ηξερα οτι ηταν τοσο καλη θα εμπαινα.. Απεναντι απ το ανορθογραφο δυστυχως μου διαφευγει ποια ηταν .. και στο τελευταιο της Σαπφους ( μετα την Τανταλου ) ηταν μια καπως ωριμη αλλα φαινοταν προσχαρη.. Στην Τανταλου στο πρασινο ηταν ενα ζουμπουρδουδικο ξανθο μικροκαμωμενο για το οποιο η τσατσα ειπε οτι ηταν 2η μερα της στη δουλεια... στο διπλα μια μαυρουλα πιτσιρικα ( με κοκκινες μεγαλες μποτες Μυστη μου.. ) η οποια μες στα 30αρι ειχε και κωλαρακι - εκει κατεθεσα θα γραψω παρακατω... Στο πρωην αλουμινατο ηταν μια μελαχροινη ψιλοgoth - ψιλορωσσοποντια και απεναντι στο ερως μια ψηλη μελαχροινη νταρντανα με λιγο "μογγολικη" φατσα...
Η καταθεση..: Αφου τα γυρισα ολα ημουν μεταξυ του ζουμπουρλουδικου μωρου στο πρασινο ή της μαυρουλας στο διπλανο... Τελικα μπηκα στη μαυρη.. Η γκομενα μπηκε μεσα καπως ευδιαθετη ρωτησε αν ξερω αγγλικα κ μ ειπε κ το ονομα της το οποιο παντως μου διαφευγει ( παντως δεν ηταν η Σαντρα που λετε )μου βαλε την καποτα με το στομα και μου κανε τσιμπουκακι εγω ορθιος αυτη καθιστη στο κρεββατι... δεν γδυθηκε καν τελειως και μετα το τσιμπουκακι ξαπλωσε και σηκωσε τα ποδια για να την παρω.. καποια στιγμη τη λεω κωλαρακι δινεις τελικα και γυρναει μπρουμιτα για να μην μπορω να της τον φερμαρω ολο μεσα και τελειωνοντας πεταει ενα thank you baby και την κανει μ ελαφρα.. ηταν αρκετα εως πολυ αμετοχη και θα τη συνιστουσα μονο για το φθηνο κωλαρακι.. αυριο λεω να παω να δοκιμασω το καινουριο ( ειναι οντως καινουριο παιδες??? ) ξανθο στο πρασινο...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
το ονομα της ειναι Αναμπελα ειναι απο τη τζαμαικα οσο για το στησιμο που λες κ μενα ετσι εκανε αλλα μετα απο ωρα τη λεω αν δε σηκωθεις στα 4 δε προκειται να τελιωσω οποτε τη τραβαω κ δεν ειπε τπτ και οντως τελιωσα αμεσως αλιως δε νοιωθεις που τον εχεις αφου εκανα ελεγχο με το χερι αν ειναι οντως πισωΗ καταθεση..: Αφου τα γυρισα ολα ημουν μεταξυ του ζουμπουρλουδικου μωρου στο πρασινο ή της μαυρουλας στο διπλανο... Τελικα μπηκα στη μαυρη.. Η γκομενα μπηκε μεσα καπως ευδιαθετη ρωτησε αν ξερω αγγλικα κ μ ειπε κ το ονομα της το οποιο παντως μου διαφευγει ( παντως δεν ηταν η Σαντρα που λετε )μου βαλε την καποτα με το στομα και μου κανε τσιμπουκακι εγω ορθιος αυτη καθιστη στο κρεββατι... δεν γδυθηκε καν τελειως και μετα το τσιμπουκακι ξαπλωσε και σηκωσε τα ποδια για να την παρω.. καποια στιγμη τη λεω κωλαρακι δινεις τελικα και γυρναει μπρουμιτα για να μην μπορω να της τον φερμαρω ολο μεσα και τελειωνοντας πεταει ενα thank you baby και την κανει μ ελαφρα.. ηταν αρκετα εως πολυ αμετοχη και θα τη συνιστουσα μονο για το φθηνο κωλαρακι.. αυριο λεω να παω να δοκιμασω το καινουριο ( ειναι οντως καινουριο παιδες??? ) ξανθο στο πρασινο...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Στο συγκεκριμενο σπιτι νομιζω δεν υπαρχουν προγραμματα.Ειναι στανταρ 40ε σε ολες τις κοπελες.Δε γνωριζω αν επεστρεψεΚαλημέρα,
το πρόγραμμα της Αφροδίτης στην Κωλλέτη το ξέρει κάποιος?
την πέτυχε κανείς τελευταία? Εξακολουθεί να προσφέρει τέλειες υπηρεσίες?
ετσι ειναι,δεν εχει προγραμματα γιατι οι κοπελες δουλευουν σωστα κ κανουν οτι τους ζητησεις.....σχεδον ολα μαλλον οχι ολα.οσο για τα δαχτυλα μπρος πισω ειμαι λιγο επιφυλακτικος γιατι δεν το κανουν οι κοπελες......Στο συγκεκριμενο σπιτι νομιζω δεν υπαρχουν προγραμματα.Ειναι στανταρ 40ε σε ολες τις κοπελες.Δε γνωριζω αν επεστρεψε
τις θες με τα κιλακια τους τα παραπανω ε?τι λεει ολα καλα?η αφροδιτη εχει ενα με 40 και ενα με 60
ολες οι αλλες ειναι στο κλασικο τιμοκαταλογο του οσο πιανω ανεβαινω.......
αφρο ρε!!!!!!!!!!!!εγγυηση αν βαλει και λιγα κιλακια
Για την αφρούλα, τα λίγα κιλάκια παραπάνω θα την κάνουν φυσιολογική. Καλησπέρα σαςτις θες με τα κιλακια τους τα παραπανω ε?τι λεει ολα καλα?
γενικα το ελεγα ρε συ.εμενα παλι μου αρεσουν οι αδυνατουλες,οχι πετσι κ κοκαλοΓια την αφρούλα, τα λίγα κιλάκια παραπάνω θα την κάνουν φυσιολογική. Καλησπέρα σας
τις θες με τα κιλακια τους τα παραπανω ε?τι λεει ολα καλα?
στην αφρο χρειαζονται
ολα καλα φιλε ;)
Η αφρούλα παραείναι αδύνατη αλλά είναι κορίτσαρος και ψυχούλαγενικα το ελεγα ρε συ.εμενα παλι μου αρεσουν οι αδυνατουλες,οχι πετσι κ κοκαλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά