You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Φυσικα και την εχω παρει.Ειναι φοβερο γκομενακι.Την ειχα παρει για 100ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.Ειναι απο τις αδικημενες και αυτη κατα τη γνωμη μου.Τα βυζια πρεπει να τα'βαλε τωρα τελευταιαNαι αυτη ηταν.Δε θυμομουν το ονομα της διοτι ηταν περιεργο.Την ξερεις?Την εχεις παρει?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αυτη η λουνα μηπως ειναι αυτη που ειχε τις καουμποικες μποτες που την ειχα παρει κ εγω? αν ναι οντως καλο μωρο κ καινουργιο στα μερη.Μονο lafemme δουλευει κ αν ναι τι ωρες γνωριζουμε?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Καινουρια δε θα την ελεγα γιατι εγω την ειχα παρει το καλοκαιρι.Την εχω πετυχει μονο βραδυα στο Le femmeαυτη η λουνα μηπως ειναι αυτη που ειχε τις καουμποικες μποτες που την ειχα παρει κ εγω? αν ναι οντως καλο μωρο κ καινουργιο στα μερη.Μονο lafemme δουλευει κ αν ναι τι ωρες γνωριζουμε?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.471
- Πόντοι
- 216
Η Σάρα η λεπτή απο Κωλλέτη είναι ότι καλυτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή κατα την γνώμη μου.
'Εχει απόλυτη συμετοχή και κάνει ότι της πεις. Για μένα ξεπερνάει και την Έφη.
Έπισης η Σάρα απο Έρως 16 είναι πολύ καλή και πανέμορφη.
'Εχει απόλυτη συμετοχή και κάνει ότι της πεις. Για μένα ξεπερνάει και την Έφη.
Έπισης η Σάρα απο Έρως 16 είναι πολύ καλή και πανέμορφη.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αυτη η σαρα της κωλεττη πολυ αδυνατη ομως κ δε φοραει ουτε μια μποτουλα μια ζαρτιεριτσα κατι ρε αδερφε!
καλος με δεχτηκατε.
αλλος ενας μπουρδελιαρης απο σημερα θα ενημερωνει συναδελφους.
λοιπον,καινουργιος στο site,παλιος στην γυρα ομως.οχι πολυ συχνα,αλλα καθε 2 μηνες παιρνω 2-3 κοριτσια για την γνωριμια...
απο εμπειρειες τωρα,αν και αυτα ειναι και λιγο υποκειμενικα (γουστα ειναι αυτα),εχω να πω τα καλυτερα για:
1. μαριαννα στο ανορθογραφο
μελαχρινη,ψηλη,ωραια σιλουετα,μαυρο μακρι μαλακι
την γαμουσα 20 λεπτα περιπου (την ειχα πετυχει ομως σε πρωινη βαρδια που ειναι πιο χαλαρα,τωρα την βλεπω μονο βραδυ),και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αφηνει να την φιλας στο στομα.διατηρει επαφη με της ματαρες της,κατι που εμενα με αναβει.
2.εφαρα στην κωλεττη,ουδεν σχολιο
3. σαμπρινα στο ερως στον βαρδαρη.την εχετε υποψην?ρουμανα μελαχροινη με κωλαρα.δεν ξερω γιατι αλλα μου την δινει η κωλαρα της και ας μην ειναι και κατι το ιδιαιτερο.την ξαναπετυχα μετα απο καιρο αυτες της μερες.δουλευε παλια στο ανορθογραφο
εχω στα υποψην:
1.μιρελλα,το μελαχροινο ρουμανακι στην σαπφους.την τσεκαρα τις προαλλες αλλα δεν περασα ενω μου αρεσε πολυ,ιδιαιτερα το στρογγυλο κωλακι της.
2.λουνα στο λα φεμμε
και ενα παραπονο:διαβαζοντας κριτικες συναδελφων απο αθηνα με πιανει πραγματικα το παραπονο.πωσ ειναι δυνατον να γαμαει ο αλλος με 20-25-30 ευρω και εσυ εδω να σκας 40?ασε που εγω σαν φαν του χυσηματος στην μαπα ουτε καν το διανοουμε οτι μπορει να υπαρξει εδω γκομενακι που να αφηνει πιτσιλιμα στο προσωπο (και ειναι το φετιχ μου γαμωτο).κατω υπαρχουν γκομενες που αφηνουν χυσημο στο στομα τουλαχιστον με 20 ευρω!!!!!
η μονη εμπειρηα που ειχα σαυτο το θεμα στον βαρδαρη ηταν με μια γυφτισσα(μαλλον τζανκι) απο δενδροποταμο,γεωργια νομιζω την λεγανε,που την ειχα πετυχει να κανει πιατσα εξω απο τα σπιτακια.την ρωταω:μπορω να χυσω στην μαπα?μου απανταει:οπου θελεις μωρο μου... με πηγε διπλα στο ερειπιο,και ενω δε την ακουμπησα καθολου (μακρια,επικυνδηνα τα τζανκυ)την επαιξα και της τα εχυσα ολα στομα και μαπα για 15 ευρω.εβγαλα το αποθημενο μου βρε αδερφε.δυστηχως απο τοτε δεν την εχω ξαναπετυχει εκει.
λοιπον,καλο βολι μαγκες,τα ξαναλεμε με νεοτερα
αλλος ενας μπουρδελιαρης απο σημερα θα ενημερωνει συναδελφους.
λοιπον,καινουργιος στο site,παλιος στην γυρα ομως.οχι πολυ συχνα,αλλα καθε 2 μηνες παιρνω 2-3 κοριτσια για την γνωριμια...
απο εμπειρειες τωρα,αν και αυτα ειναι και λιγο υποκειμενικα (γουστα ειναι αυτα),εχω να πω τα καλυτερα για:
1. μαριαννα στο ανορθογραφο
μελαχρινη,ψηλη,ωραια σιλουετα,μαυρο μακρι μαλακι
την γαμουσα 20 λεπτα περιπου (την ειχα πετυχει ομως σε πρωινη βαρδια που ειναι πιο χαλαρα,τωρα την βλεπω μονο βραδυ),και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αφηνει να την φιλας στο στομα.διατηρει επαφη με της ματαρες της,κατι που εμενα με αναβει.
2.εφαρα στην κωλεττη,ουδεν σχολιο
3. σαμπρινα στο ερως στον βαρδαρη.την εχετε υποψην?ρουμανα μελαχροινη με κωλαρα.δεν ξερω γιατι αλλα μου την δινει η κωλαρα της και ας μην ειναι και κατι το ιδιαιτερο.την ξαναπετυχα μετα απο καιρο αυτες της μερες.δουλευε παλια στο ανορθογραφο
εχω στα υποψην:
1.μιρελλα,το μελαχροινο ρουμανακι στην σαπφους.την τσεκαρα τις προαλλες αλλα δεν περασα ενω μου αρεσε πολυ,ιδιαιτερα το στρογγυλο κωλακι της.
2.λουνα στο λα φεμμε
και ενα παραπονο:διαβαζοντας κριτικες συναδελφων απο αθηνα με πιανει πραγματικα το παραπονο.πωσ ειναι δυνατον να γαμαει ο αλλος με 20-25-30 ευρω και εσυ εδω να σκας 40?ασε που εγω σαν φαν του χυσηματος στην μαπα ουτε καν το διανοουμε οτι μπορει να υπαρξει εδω γκομενακι που να αφηνει πιτσιλιμα στο προσωπο (και ειναι το φετιχ μου γαμωτο).κατω υπαρχουν γκομενες που αφηνουν χυσημο στο στομα τουλαχιστον με 20 ευρω!!!!!
η μονη εμπειρηα που ειχα σαυτο το θεμα στον βαρδαρη ηταν με μια γυφτισσα(μαλλον τζανκι) απο δενδροποταμο,γεωργια νομιζω την λεγανε,που την ειχα πετυχει να κανει πιατσα εξω απο τα σπιτακια.την ρωταω:μπορω να χυσω στην μαπα?μου απανταει:οπου θελεις μωρο μου... με πηγε διπλα στο ερειπιο,και ενω δε την ακουμπησα καθολου (μακρια,επικυνδηνα τα τζανκυ)την επαιξα και της τα εχυσα ολα στομα και μαπα για 15 ευρω.εβγαλα το αποθημενο μου βρε αδερφε.δυστηχως απο τοτε δεν την εχω ξαναπετυχει εκει.
λοιπον,καλο βολι μαγκες,τα ξαναλεμε με νεοτερα
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Φίλε pekti... πραγματικά και να σ' άφηνε να την φιλήσεις φιλούσες; Μετά από τόσους που περάσαν από εκεί;
Και όσο για το παράπονο τι να λέμε... εκεί είναι Αθήνα και εμείς υποανάπτυκτοι... άσε που δεν κάνουμε και τίποτα για τα 40άρια...
Πάντως για τη Μιρέλλα μόνο καλά έχω να πω!
Και όσο για το παράπονο τι να λέμε... εκεί είναι Αθήνα και εμείς υποανάπτυκτοι... άσε που δεν κάνουμε και τίποτα για τα 40άρια...
Πάντως για τη Μιρέλλα μόνο καλά έχω να πω!
λοιπον παιδες ελειψα κατι ωρες κ εχασα επισοδια.μαλλον καποιοι μας δουλευουν εδω μεσα.δεν θα πω ονοματα οποιος εχει τη μυγα......δεν θα σχολιασει αλλα να τη φερει πισω.αυτη η λουνα ειναι σχετικα παλια.λιγο πριν το καλοκαιρι ειχε κανει την εμφανιση της.δεν την εχω δει εδω κ πολυ καιρο αλλα απ οσο θυμαμαι δεν ειχε σιλικονη,τωρα αν εβαλε παω πασο,κατι παραπανω θα ξερετε μιας κ την ειδατε.η σαρα στην κωλλετη ειναι πολυ καλη θα ελεγα αλλα οχι κ τελεια,το λεω γι αυτους που την εχουν κανει θεα.κ λεω οχι τελεια γιατι σε σχεση μ αυτο που μπορει να δωσει η κοπελα εχει ακομα περιθωρια βελτιωσης,δεν δινει το 100%.αυτη η λουνα δεν μας ειπατε ποτε δουλευει......γιατι για να πω την αληθεια επειδη το σπιτακι αυτο ειχε παντα μπαζα πλεον στις βολτες δεν μπαινω καν στον κοπο να δω τι εχει.......κ να μην ξεχνιομαστε,ελεος ρε μαγκες με την ξανθια χοντρη στην εκκλησια.η εγω ειμαι ανωμαλος επειδη δεν μου αρεσει η εσεις εχετε βαλει τα στανταρ σας πολυ χαμηλα.απο το να δωσετε 40 η 50 ευρω κ να γαμησετε ενα μπαζο γιατι δεν εχει κατι καλυτερο μην τα δινεται καθολου......παιξ τε τον κ κρατηστε τα χρηματα για αλλου.το αλλου εσεις το προσδιοριζετε......
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Οχι ρε παιδια και ωραια η χοντροθλα στην εκκλησια χθες βραδυ.Περασα,ομορφο προσωπακι αλλα χοντρουλα οποτε και με τουμπανο βυζι.Αλλα η κοιλια της ηταν πιο μεγαλη απο τα βυζια της.
Εγω παντως...κατεθεσα στο μωρο στο la femme...Ισως ενα απο τα καλυτερα....Βυζαρα τουμπανο,χαμογελαστη..παρα πολυ καλη.
Ρουμανακι.
Επισης,πηγα πρωτα για κατεθση στο Βαρδαρη,κατεβαινοντας την Τανταλου,το πρω΄το αριστερα,απεναντι απο το ερως.Μεγαλα βυζια ειδα,μπηκα...Και με το που ξεντυνεται η γκομενα,τα βυζια ππεσανε στο πατωμα....ΔΕΝ την μαμησα...Ο λόγος?Μακρυααααααα....η γκομενα ήταν φτιαγμενη.Ειχε χτυπησει πρεζα και φαινοταν απο το βλεμμα της το χαμενο και απο τα δοντια της.Μιλαμε για τζανγκι!!!Μακρυα..Ευτυχως που δεν της τον εβαλα....Εστω και με σκουφο.Με το που παρατηρησα αυτα πανω της....Της ειπα οχι.Κοντα στο νου και η γνωση.Οποτε μετα,εβγαλα τα απωθημενα μου σε αψογο χωρο με μπανακι στις βυζαρες που βρηκα.
Καμια πρωινη βυζαρου σημερα?(εκτος της Μαιρης)
καλα ρε μεγαλε πως το κανες εφτασες ωσ εκει και δεν την γαμησες πλακα μας κανεις
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
et gustus et coloribus non est duspitandumλοιπον παιδες ελειψα κατι ωρες κ εχασα επισοδια.μαλλον καποιοι μας δουλευουν εδω μεσα.δεν θα πω ονοματα οποιος εχει τη μυγα......δεν θα σχολιασει αλλα να τη φερει πισω.αυτη η λουνα ειναι σχετικα παλια.λιγο πριν το καλοκαιρι ειχε κανει την εμφανιση της.δεν την εχω δει εδω κ πολυ καιρο αλλα απ οσο θυμαμαι δεν ειχε σιλικονη,τωρα αν εβαλε παω πασο,κατι παραπανω θα ξερετε μιας κ την ειδατε.η σαρα στην κωλλετη ειναι πολυ καλη θα ελεγα αλλα οχι κ τελεια,το λεω γι αυτους που την εχουν κανει θεα.κ λεω οχι τελεια γιατι σε σχεση μ αυτο που μπορει να δωσει η κοπελα εχει ακομα περιθωρια βελτιωσης,δεν δινει το 100%.αυτη η λουνα δεν μας ειπατε ποτε δουλευει......γιατι για να πω την αληθεια επειδη το σπιτακι αυτο ειχε παντα μπαζα πλεον στις βολτες δεν μπαινω καν στον κοπο να δω τι εχει.......κ να μην ξεχνιομαστε,ελεος ρε μαγκες με την ξανθια χοντρη στην εκκλησια.η εγω ειμαι ανωμαλος επειδη δεν μου αρεσει η εσεις εχετε βαλει τα στανταρ σας πολυ χαμηλα.απο το να δωσετε 40 η 50 ευρω κ να γαμησετε ενα μπαζο γιατι δεν εχει κατι καλυτερο μην τα δινεται καθολου......παιξ τε τον κ κρατηστε τα χρηματα για αλλου.το αλλου εσεις το προσδιοριζετε......
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Και κατι ακομα.Αυτην την καραμελα με την Αθηνα θα την αφησετε ποτε??Δε μιλαμε για τον ΠΑΟΚ εδω,για γυναικες μιλαμε.Ειλικρινα απορω αν ολοι αυτοι που αναφερουν την Αθηνα,εχουν γαμησει ποτε στην Αθηνα.Οποιος θελει να κλαφτει αναφερει και μια Αθηνα.Πριν κανενα μηνα που ο αλλος σκοτωνε ιεροδουλες στην Αθηνα το θυμαστε,ετσι???Ξερετε γιατι τις σκοτωνε εεεε?Μαλλον γαμουσε με 15ε κι αυτος!!Επιμενω λοιπον.Αφηστε την κλαψα και ψαξτε.Εχει ωραια αστερακια εδω,και δεν εννοω τις 3-4 που αναφερονται συνεχεια.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Μη το παιρνεις προσωπικα δεν αναφερομουν μονο σε σενα.Θα εχεις ομως παρατηρησει κι εσυ οτι το αναφερουν παρα πολλοι.Οποτε λογικο δεν ειναι να απορω αν ολοι αυτοι εχουν προσωπικη εμπειρια?Μηπως το ειπαν κανα δυο στην αρχη και στη συνεχεια το λεει οποιος θελει.Διατηρω επιφυλαξεις...Δυστυχώς ένας από τους δύο που είπαν σήμερα για Αθήνα ήμουν εγώ... και μπορώ να πω ότι και Αθήνα έχω πάει και έχω γαμήσει με 20Ε εκεί... τώρα για τα γούστα του καθενός δεν θα πω... εμένα μου άρεσε και μπήκα!
Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται προσωπική εμπιρεία κατά τη γνώμη μου για το θέμα της Αθήνας. Οι άνθρωποι παίζουν Τσαμπιονς Λίνγκ κ εμείς παίζουμε στο γήπεδο του Κεραυνού. Το μόνο παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι αν μέναμε σε οποιαδήποτε άλλη πόλη θα ήταν πολλές φορές χειρότερα.
Είπες πριν Αλ για 3-4 αστεράκια πέρα από αυτές που αναφέρονται συχνά, για ποίες μιλάς λοιπόν? Στο φόρουμ γράφουμε όλοι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Είπες πριν Αλ για 3-4 αστεράκια πέρα από αυτές που αναφέρονται συχνά, για ποίες μιλάς λοιπόν? Στο φόρουμ γράφουμε όλοι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Λιγο πριν αναφεραμε την Λουνα για παραδειγμα.Η Ελενα το νεο μεγαλο αστερι.την εχεις παρει?.Δυναμιτης!!!Η Χριστινα τα πρωινα στην Κεφαλληνιας.Την ξερεις??πραγματικο ηφαιστειο!!!Η Μαιρουλα στην Προμηθεως.Ακομα και η Υβετ!!!πολυ ωραιο ξανθο γκομενακι.Και ποσες αλλες ακομα...να γλυτωσουμε απ'τη μιζερια λιγο.Δοκιμαστε λιγο λεμε...Δεν χρειάζεται προσωπική εμπιρεία κατά τη γνώμη μου για το θέμα της Αθήνας. Οι άνθρωποι παίζουν Τσαμπιονς Λίνγκ κ εμείς παίζουμε στο γήπεδο του Κεραυνού. Το μόνο παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι αν μέναμε σε οποιαδήποτε άλλη πόλη θα ήταν πολλές φορές χειρότερα.
Επισκέπτης
Η Λούνα είναι ωραίο καυλάκι γουστάρω πάντα μαζί της, είχα γράψει και κριτική όταν ήταν σχετικά φρέσκια στο Λα Φάμ, στην Μαίρη παίζει να έχω δώσει 1000 Ευρώ, και για την Έλενα επίσης έχω γράψει κριτική γιατί πήγα την Κυριακή!
Την Χριστίνα και την Υβέτ δεν τις ξέρω διαφωτισέ με σε παρακαλώ ;)
Την Χριστίνα και την Υβέτ δεν τις ξέρω διαφωτισέ με σε παρακαλώ ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά