Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η τσατσα ηταν παοκτσου?βουρ για εκει.να γαμας κ να ακους τον υμνο του παοκ.τρελα.........τι παθατε ολοι ρε alfi κ λετε για χθες οτι θα πηγαινα στα κοριτσια?κ πμ πηρα που το ελεγε.ειπαμε,ο παοκ πανω απ ολα.......

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Άσε φίλε deker άκουσα τον ύμνο σας καμμιά 5 φορές;;; Και μου πετάει και η κοπέλα το αμίμητο... τον ακούμε από την ώρα που τελείωσε ο αγώνας... έτσι κατάλαβα ότι κέρδισε ο ΠΑΟΚ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Άσε φίλε deker άκουσα τον ύμνο σας καμμιά 5 φορές;;; Και μου πετάει και η κοπέλα το αμίμητο... τον ακούμε από την ώρα που τελείωσε ο αγώνας... έτσι κατάλαβα ότι κέρδισε ο ΠΑΟΚ...
ελα που σε χαλασε....εγω θα ειχα καλυτερη αποδειξη.να σε ρωτησω,καλη η κοπελα?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Καλή η κοπέλα... είπα και παραπάνω. Με συμμετοχή, χαμογελαστή! Οταν ήμουν εγώ από πάνω με έσφιγγε μέσα της με τα πόδια της... νομίζω ότι ήταν και ελληνίδα...

Αλλά είχα και τον ύμνο του Ηρακλή μαζί μου στο USB... αν τον έβαζε να δεις απόδοση!!!  :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλή η κοπέλα... είπα και παραπάνω. Με συμμετοχή, χαμογελαστή! Οταν ήμουν εγώ από πάνω με έσφιγγε μέσα της με τα πόδια της... νομίζω ότι ήταν και ελληνίδα...

Αλλά είχα και τον ύμνο του Ηρακλή μαζί μου στο USB... αν τον έβαζε να δεις απόδοση!!!  :rockon:
γρια κ εσυ?να κανεις παρεα με τον alfi....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτη ειναι πρωινη ε?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Βράδυ δούλευε φίλε... και ο alfi γριά... α ρε γεμίζουμε τους χώρους σιγά σιγά!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Βράδυ δούλευε φίλε... και ο alfi γριά... α ρε γεμίζουμε τους χώρους σιγά σιγά!
σιγα εσεις,προσεξτε μη δε χωραμε σε λιγο.....βραδυ?αχα.....ενδιαφερον.εχω πολυ καιρο να περασω απο βαρδαρη.εχω χασει επισοδια

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ναι αρκετά θα έλεγα... χαχαχα... άσε που είχε κόσμο χθες. Πρωτάκουστο για Τετάρτη μεσάνυχτα!

Εννοείται φίλε πέτρο... γήπεδο δεν θα πηγαίνω;;; Διαρκείας στην 10 κάθε χρόνο... Ήρα και  :idiot:  :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας χαιρετω.τα λεμε αργοτερα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι αρκετά θα έλεγα... χαχαχα... άσε που είχε κόσμο χθες. Πρωτάκουστο για Τετάρτη μεσάνυχτα!

Εννοείται φίλε πέτρο... γήπεδο δεν θα πηγαίνω;;; Διαρκείας στην 10 κάθε χρόνο... Ηάρα και  :idiot:  :rockon:
Αν και μας "μισήτε" τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στο γηραιό λόγω του συγχωρεμένου πατέρα μου

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μισούν οι στενόμυαλοι... εγώ πρόβλημα δεν έχω με κανέναν... και ειδικά "συναδέλφους" μου!

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
hi
paidia piga kalidopoulou,asximes katastasis,tis kales figan ke menane tis kakes,prezo melaxrines tsaba petaxa lefta :S

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι καινούριος στο φόρουμ αλλά είμαι χρόνιος λάτρης των κόκκινων οίκων. Οι τελευταίες μου εμπειρίες είναι προχθές στην υπέροχη Μαρία όπου πήρα το ντουζ.. Ακολούθησε καταπληκτικό σεχ.. πολύ καλή και καθόλου πιεστική.. Και σήμερα στην Νίκκη με την απίστευτη κωλάρα!! Σε αυτό το σπίτι που πιο πολύ θυμίζει εκκλησία παρά μπουρδέλλο!!!! :P :P Πολύ καλή και πολύ καβλιάρα!! Και φυσικά και στις 2 περιπτώσεις όλα ξεκίνησαν με τη γνωστό και ατελείωτό μου φετίχ...την ποδολαγνεία..Αγαπητέ μποτόφιλε, καβλιάρη άντρα :2funny: στερεύουν τα φετίχ μου μάλλον θα πρέπει να το γυρίσω και γω στην μπότα... χαιρετίσματα στον αδερφό μου.. ξέρει αυτός...
Γεια σου crhrispimp. Συμφωνώ μαζί σου οτι το γλειψιμο μιας όμορφης και καθαρής γυναικείας πατούσας είναι μαγική στιγμή στο sex και πολλές γυναίκες μου έχουν πει ότι ερεθίζονται τρελλά , ενώ από τα εργαζόμενα κορίτσια δείχνει να το απολαμβάνει (και έχει και ωραία πόδια) η Βερόνικα τέρμα κάτω προμηθέως. ΅Εσύ σε ποια Mαρία αναφέρεσαι ; Την Μαρία την Τσέχα Ανδρέου Γεωργίου με 26ης Οκτωβρίου ;Είχε συμμετοχή ; Ήταν καλή στο footfetish; Συναδερφικούς χαιρετισμούς σε όλους. 

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
HΡΑ και τα μυαλα στα καγκελα :rockon: :rockon: :rockon:.σορρυ που σπαμαρω αλλα θιχτηκε το θεμα και επρεπε να δωσω σημεια ζωης.
ρε deker αγορι μου ετσι οπως το εγραψες ολοι οτι θα πας στα κοριτσια καταλαβαμε :grin:

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μπας και δεν ειμαστε λιγοι τελικα ...ΗΡΑ και απο μενα αλανια..!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Πάλι σπαμάρουμε το θέμα όμως και τονίζουμε το προφίλ μας... Ήρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom