You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
ελα που σε χαλασε....εγω θα ειχα καλυτερη αποδειξη.να σε ρωτησω,καλη η κοπελα?Άσε φίλε deker άκουσα τον ύμνο σας καμμιά 5 φορές;;; Και μου πετάει και η κοπέλα το αμίμητο... τον ακούμε από την ώρα που τελείωσε ο αγώνας... έτσι κατάλαβα ότι κέρδισε ο ΠΑΟΚ...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Καλή η κοπέλα... είπα και παραπάνω. Με συμμετοχή, χαμογελαστή! Οταν ήμουν εγώ από πάνω με έσφιγγε μέσα της με τα πόδια της... νομίζω ότι ήταν και ελληνίδα...
Αλλά είχα και τον ύμνο του Ηρακλή μαζί μου στο USB... αν τον έβαζε να δεις απόδοση!!!
Αλλά είχα και τον ύμνο του Ηρακλή μαζί μου στο USB... αν τον έβαζε να δεις απόδοση!!!
γρια κ εσυ?να κανεις παρεα με τον alfi.......Καλή η κοπέλα... είπα και παραπάνω. Με συμμετοχή, χαμογελαστή! Οταν ήμουν εγώ από πάνω με έσφιγγε μέσα της με τα πόδια της... νομίζω ότι ήταν και ελληνίδα...
αυτη ειναι πρωινη ε?
σιγα εσεις,προσεξτε μη δε χωραμε σε λιγο.....βραδυ?αχα.....ενδιαφερον.εχω πολυ καιρο να περασω απο βαρδαρη.εχω χασει επισοδιαΒράδυ δούλευε φίλε... και ο alfi γριά... α ρε γεμίζουμε τους χώρους σιγά σιγά!
Γήπεδο πηγαίνεις γίγαντα;Βράδυ δούλευε φίλε... και ο alfi γριά... α ρε γεμίζουμε τους χώρους σιγά σιγά!
γιατι?για να τα πειτε το σαββατο?Γήπεδο πηγαίνεις γίγαντα;
Αν και μας "μισήτε" τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στο γηραιό λόγω του συγχωρεμένου πατέρα μουΝαι αρκετά θα έλεγα... χαχαχα... άσε που είχε κόσμο χθες. Πρωτάκουστο για Τετάρτη μεσάνυχτα!
Εννοείται φίλε πέτρο... γήπεδο δεν θα πηγαίνω;;; Διαρκείας στην 10 κάθε χρόνο... Ηάρα και
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γεια σου crhrispimp. Συμφωνώ μαζί σου οτι το γλειψιμο μιας όμορφης και καθαρής γυναικείας πατούσας είναι μαγική στιγμή στο sex και πολλές γυναίκες μου έχουν πει ότι ερεθίζονται τρελλά , ενώ από τα εργαζόμενα κορίτσια δείχνει να το απολαμβάνει (και έχει και ωραία πόδια) η Βερόνικα τέρμα κάτω προμηθέως. ΅Εσύ σε ποια Mαρία αναφέρεσαι ; Την Μαρία την Τσέχα Ανδρέου Γεωργίου με 26ης Οκτωβρίου ;Είχε συμμετοχή ; Ήταν καλή στο footfetish; Συναδερφικούς χαιρετισμούς σε όλους.Είμαι καινούριος στο φόρουμ αλλά είμαι χρόνιος λάτρης των κόκκινων οίκων. Οι τελευταίες μου εμπειρίες είναι προχθές στην υπέροχη Μαρία όπου πήρα το ντουζ.. Ακολούθησε καταπληκτικό σεχ.. πολύ καλή και καθόλου πιεστική.. Και σήμερα στην Νίκκη με την απίστευτη κωλάρα!! Σε αυτό το σπίτι που πιο πολύ θυμίζει εκκλησία παρά μπουρδέλλο!!!! Πολύ καλή και πολύ καβλιάρα!! Και φυσικά και στις 2 περιπτώσεις όλα ξεκίνησαν με τη γνωστό και ατελείωτό μου φετίχ...την ποδολαγνεία..Αγαπητέ μποτόφιλε, καβλιάρη άντρα στερεύουν τα φετίχ μου μάλλον θα πρέπει να το γυρίσω και γω στην μπότα... χαιρετίσματα στον αδερφό μου.. ξέρει αυτός...
ποιος ειπε ρε οτι ειμαστε λιγοι??? απλα κραταμε χαμηλο προφιλ και δεν πριζουμε τον κοσμορε μπας και δεν ειμαστε λιγοι τελικα ...ΗΡΑ και απο μενα αλανια..!!
ποιος ειπε ρε οτι ειμαστε λιγοι??? απλα κραταμε χαμηλο προφιλ και δεν πριζουμε τον κοσμο
ρε στην τουμπα πηγα......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38