Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Χριστινα στο κοροβαγκου ποτε δουλευει?

therar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Χριστινα δουλευει παντα βραδυ.Προχτες πηγα και εγω,μου ειπαν οτι εχει περιοδο

Επισκέπτης
Εμένα μου είπαν ότι η Χριστινα θα δουλεύει βράδυ από αύριο πήγα στις 16.30 περίπου και εκείνη την στιγμή ήταν η Αννα-Μαρία μεσα. Οπότε αυτό που λές δεν στέκει.

Επίσης συναγερμός. Μην πάτε Σάρα (κωλέττη) η καημενούλα είναι ξεμουνιασμένη. Δουλεύει νονστοπ και η απόδοσή της είναι πεσμένη παρόλο που προσπαθεί. Πήγα σήμερα κ κάθε φορά πού πήγαινα να ανεβάσω λίγο ταχύτητα πονούσε. Απ'όσα μου είπε νομίζω θα είναι διπλοβάρδια και αύριο. Καλύτερα να την ξεχάσετε για καμια βδομαδούλα οι όσοι ενδιαφερόμενοι.

Μια μικρή ενημέρωση για τις κοπέλες του Ανορθόγραφου. Απ'οτι μου είπε η τσατσα η Έλενα δουλεύει κ αυτή διπλοβάρδια επείδη η Μαριάννα θα έχει ρεπό για μια βδομάδα. Παρ'ολα αυτά ο τόνος της φωνής της δεν με έπεισε. Δεν θα εκπλαγώ αν δω την Μαριάννα μέσα στην βδομάδα να δουλεύει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Δεν θα εβγαζε νοημα το περνω χθες βραδυ τηλ. απο την στιγμη που εγραψα τηλ σημαινει οτι πηρα τηλεφωνο :)
ναι σωστα sorry δε προσεξα το τηλ, αρα παιρνεις τηλ (χωρις παρεξηγηση)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Μια μικρή ενημέρωση για τις κοπέλες του Ανορθόγραφου. Απ'οτι μου είπε η τσατσα η Έλενα δουλεύει κ αυτή διπλοβάρδια επείδη η Μαριάννα θα έχει ρεπό για μια βδομάδα. Παρ'ολα αυτά ο τόνος της φωνής της δεν με έπεισε. Δεν θα εκπλαγώ αν δω την Μαριάννα μέσα στην βδομάδα να δουλεύει.
ποια ειναι η καλη απο τις δυο η Ελενα ή η Μαριαννα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ποια ειναι η καλη απο τις δυο η Ελενα ή η Μαριαννα
εμενα η ελενα δεν μου αρεσε παντως κ την κανατε θεα.κ κατι ακομα,προχθες το πρωι δουλευε στο σπιτι της χριστινας μια χοντρη,πολυ χοντρη ομως κ το βραδυ δουλευε η αννα μαρια.η χριστινα λειπει καπου στη βδομαδα κ κατι παρα πανω

Επισκέπτης
Η Μαριάννα είναι πολύ πιο όμορφη κατα τη γνώμη μου. Μου θυμήζει φοιτητριούλα που ψάχνει να γαμηθεί, τελικά αυτό που μου είπε η τσατσα είναι αλήθεια, πήγα σήμερα το βράδυ κ δούλευε η Έλενα η οποία (σορρυ αν ξενερώσω κανέναν) μου κάνει για ρωσσίδα παραδουλέφτρα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Ποτε επιτελους θα σταματησουν οι τσατσαδες να λενε ψεμματα στους πελατες? νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι?? ειναι απαραδεχτα αυτα που εχω ακουσει απο τσατσαδες και το τι πραγματικα γινεται. Μου θυμιζει φαση πας σε ενα ρεστοραν και ρωτας το ψαρι ειναι φρεσκο?? σου λενε μα φυσικα κυριε σημερα το πρωι ολοφρεσκο και ρε γαμωτο το βλεπεις οτι δεν ειναι φρεσκο.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ε φίλε Tetsuo δουλειά τους είναι να τσιμπήσει ο πελάτης να μπει στο δωμάτιο... την νοιάζει να περάσει καλά; Το χρήμα να πέσει ακόμα και αν πούν ότι η κοπέλα πετάει...

Τεσπά. Η Μαριάννα έχει περίοδο; Και δεν πίστευα ένα φίλο μου που τον έστειλα και μου είπε για μια ξανθούλα... Η Μαριάννα είναι όμορφη. Και καλή στις προσφερόμενες υπηρεσίες...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ε φίλε Tetsuo δουλειά τους είναι να τσιμπήσει ο πελάτης να μπει στο δωμάτιο... την νοιάζει να περάσει καλά; Το χρήμα να πέσει ακόμα και αν πούν ότι η κοπέλα πετάει...

Τεσπά. Η Μαριάννα έχει περίοδο; Και δεν πίστευα ένα φίλο μου που τον έστειλα και μου είπε για μια ξανθούλα... Η Μαριάννα είναι όμορφη. Και καλή στις προσφερόμενες υπηρεσίες...
Καλημέρα φίλε δοκιμαστή. Συγνώμη για το off topic αλλά δεν σε βρίσκω πουθενά αλλού. Μπράβο στο σύνδεσμο για το στεφάνι  :rockon:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ για Μαριάννα, ειναι πανέμορφη (με πολύ ωραία ματια χωρίς πλάκα)καθαρή και με πολύ καλή συμμετοχή μέσα στο δωμάτιο , ενώ το σώμα της είναι πολύ ωραίο και με σωστές καμπύλες. Επίσης συμφωνώ με τον  deker ότι η Έλενα δεν λέει και τίποτα σπουδαίο (χωρίς βέβαια να είναι και κακή). Άλλη μια πολύ καλή λύση για Βαρδάρη είναι η Βερόνικα (τέρμα κάτω προμηθέως , μετά τις 7) με πολύ δυνατό σημείο το τέλειο σώμα και κυρίως κώλο, καθαρή και με βελούδινο δέρμα.  Και αυτή όπως και η Μαριάννα δείχνει λίγο "ντροπαλή" αλλά άν "ξεκλειδώσει" είναι φωτιά.Επίσης καλές λύσεις είναι η Γιάννα (Σαπφούς μετά την ταντάλου δεξιά) καθώς και Μαρίνα και Μαίρη.
Υ.Γ Η περίφημη Σάρα της Ανδρέου Γεωργίου (Έρως) είναι μια ξανθιά , γεμάτη παραπάνω απο το κανονικό , με κυταρρίτιδα; Ρωτάω γιατί δεν την ξέρω και έχω διαβάσει πολλά για αυτήν. 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Ποτε επιτελους θα σταματησουν οι τσατσαδες να λενε ψεμματα στους πελατες? νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι?? ειναι απαραδεχτα αυτα που εχω ακουσει απο τσατσαδες και το τι πραγματικα γινεται. Μου θυμιζει φαση πας σε ενα ρεστοραν και ρωτας το ψαρι ειναι φρεσκο?? σου λενε μα φυσικα κυριε σημερα το πρωι ολοφρεσκο και ρε γαμωτο το βλεπεις οτι δεν ειναι φρεσκο.

ειχα παει πριν απο κανενα διμηνο στο 2ο της ν ουρανου στο βαθος
ειναι μια τσατσα με ασπρα μαλια που το παιζει λες κ ημασταν μαζι φανταροι  :jerking:

"σουχω ενα τεφαρικη μωρο ιταλικο πρωτο πραμα μολις 2 μερες στη θεσσαλονικη"

και βγαινει η γνωστη ιταλιδα η μεγαλουτσικη με τις βυζαρες
λεω αυτο ειναι το μωρο που ειναι 2 μερες εδω?  :headbang:
εγω τη ξερω τουλαχιστον 1 χρονο,
μπα δεν ειναι αυτη λαθος θα κανεις κ ενα σωρο παπαριες,  :jerking:

προχθες πηγα στο λα φεμε να δω τη γνωστη που ολοι λενε
ξεκιναει το ποιημα η τσατσα,
δεν ακουσα τη πρωτη τιμη λεω απο ποσο ξεκιναει?
(μου φανηκε πως ειπε 50),
λεει λες κ δε ξερεις ποσο ειναι,
λεω οχι δε ξερω για να ρωταω εχω κ καιρο ναρθω βαριεσε να το ξαναπεις ?
αν βαριεσε να μη κανεις αυτη τη δουλεια να αλαξεις,
βγαινει η γκομενα απο μεσα λεει τι εγινε
λεω τπτ κοριτσι μου απλα ηθελα να περασω γιατι ακουσα καλα λογια για σενα
(ενα μελαχροινακι ηταν δε ξερω αν ειναι οντως αυτη)
αλλα μου την εσπασε η τσατσα κ φευγω αλλα θα ξαναρθω αλλη μερα
μα ελα τωρα σιγα κ τετοια ελεγε η κοπελα
πολυ καλη συμπεριφορα αλλα την εκανα,
παω κατω στο παρκινγκ και βρηκα τον μαλια τον νταβα, τον λεω
δε ξερω τι εισαι φυλακας η αφεντικο αλλα να μαθεται τροπους στη τσατσα
ηρθα να μπω γιατι ακουσα καλα λογια για τη κοπελα κ εγινε αυτο κ αυτο......
καληνυχτα
τπτ δεν ειπε πηγε με τη μια μεσα να κανει δε ξερω τι  :think:

ompaokaras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
magkes skeftomai na petaxto mia bolta koletth sto magazaki pano stis grammes sthn efh akusa kala logia ti lete?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
magkes skeftomai na petaxto mia bolta koletth sto magazaki pano stis grammes sthn efh akusa kala logia ti lete?
φιλε καλωσηρθες στην παρεα μας,δεν ξερω αν πηγες στο σπιτακι που ειπες αλλα οι κοπελες ειναι πολυ δυνατες εκει.περνα μια βολτα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.991
Πόντοι
2.356
Λειπει η αρχηγος εχει περιοδο λεει κ το διαλυσανε το μαγαζι  :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλως ηρθες φιλε. Η εφη ειναι καλη επιλογη,δεν θα χασεις.απλα γραφε στα ελληνικα γιατι θα σου σβησουν το ποστ.
αααα και για το παλικαρι που ειπε οτι η χριστινα θα δουλευει πρωινα και το κομοδινο βραδυ,δεν φταιει αυτος.και μενα η τσατσα τα ιδια μου ειπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom